![]() |
#631 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX
Wg mnie tak, jak najbardziej. To jest głęboki, nasycony kolor ![]() EDIT: Asiuk, fiolet burzuja jest zupełnie inny. Burzuj jest o wiele jasniejszy, to taki instensywny fiolet. na moich rzesach nie dawał widocznegokolou. Wyglądało to jak brązowoe rzesy z taką lekko-fioletowa poświata widoczna w słńcu. YSL natomiats ma naprawde ciemna sliwke, ktora wyglada na sliwkę, a nie na braz czy czern. |
![]() ![]() |
![]() |
#632 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#633 |
Wtajemniczenie
|
mnie też jest ciężko trafic na taki tusz na 100% który mnie usatysfakcjonuje.
teraz mam ten nowy avon, ale jeszcze nie odpakowałam, bo czekam aż zużyję Rimmela - nawet fajny ale to jeszcze nie to. kiedyś miałam straszną ochote na tego volume clubbing Bourjois, ale strasznie wolno zużywam tusze, wiec to moze dopiero pod koniec roku. |
![]() ![]() |
![]() |
#634 |
Zakorzenienie
|
Nie czytałam Was. Leżę i kwiczę, będzie źle z mojej winy. Trzymajcie kciuki.
Oby jakoś zaliczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#635 |
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny
![]() Wczoraj bylam w teatrze na przedstawieniu komediowym ![]() ![]() Chyba jestem uczulona na pylki traw, bo czytalam ze to teraz kwitnie i po prostu umieram kobietki ![]() Jak ide do pracy to kicham ![]() Boje sie tak sama brac leki na alergie..Bo kilka lat temu bylam u ogolnego lekarza, przepisal mi alertec i jakies krople i potem ..organizm sie tak do tego przyzywczail, ze nigdzie nie moglam wyjsc bez nich, nie mowiac ze bylam senna prawie caly czas ![]() ![]() ![]() Poemi, co sie stalo?? Pewnie chodzi o studia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#636 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
|
![]() ![]() |
![]() |
#637 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() nawet nie mam siły i czasu was przeczytac. zasypiam na stojąco. do 1 w nocy siedzialam nad tą historią sztuki az zasnełam ![]() ![]() mam przeogromnego stresa ![]() dziewczyny prosze o trzymanie dzis za mnie kciukow ![]() a z wczorajszego egzaminu (u tego goscia, co nie chcial nam zaliczyc bo chciał abysmy sie bronili we wrzesniu i co tyle warunków rok temu było było spoko ![]() ![]() ![]() ![]() dzis jeszcze historia sztuki i zaliczenie u księdza ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#638 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć!
Cytat:
Cytat:
Trzymam kciuki za wszystkie zdające!! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#639 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#640 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#641 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja mam tak samo niestety ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#642 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#644 | ||||
Zakorzenienie
|
Cześć, dziewczyny!
![]() Cytat:
Cytat:
![]() W ósmej klasie podstawówki zaczęłam tzw. odczulanie. Przez 4 lata chodziłam na zastrzyki (nie przez cały rok, tylko przed wiosną) i naprawdę mi pomogło ![]() Robiłaś testy na alergeny (skórne i z krwi)? Witam ![]() Cytat:
![]() Świetnie, że wszystko zaliczasz na najwyższe oceny, choć mnie to specjalnie nie dziwi - już się nie raz przekonałam, że jeśli na uczelni krążą plotki o niewiadomo jakich przebojach z wykładowcami, o warunkach i wredocie prowadzących, najczęściej nie wygląda to w rzeczywistości nawet w połowie tak źle ![]() Cytat:
Ja zawsze z bezcłówki życzę sobie perfumy ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#645 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() slyszalam ze bierze sie jakies szczepionki odczulajace a powiedz mi czy te zastrzyki, sa drogie i czy pomagaja?? no i najwazniejsze czy nie maja skutkow ubocznych jakis ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#647 |
Zakorzenienie
|
nie dziekuje za kciuki. kurcze aby te historie sztuki jeszcze przezyc
![]() co do tego goscia co miałam z nim wczoraj egzamin. masakra. gdyby nie to, ze wszyscy promotorzy poszli do dziekana, ze nas specjalnie nie chce dopuscic do obrony w czerwcu to nie wiem co by było. na szczęscie dziekan szybko zareagował i sie udało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#648 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupowałam kiedyś YSL w SP i był swieży ![]() ![]() Wiesz, teoretycznie liczy się od otwarcia - czyli od momentu wpuszczenia do środka powoetrza. Jednak bardzo wazne jest tez przechowywanie tuszu, jesli jest gorąco, może zacząc wysychac szybciej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Wy dalej o tuszach ![]() ![]() Ja zawsze w Sephora oglądam i kupuję takie cacka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#650 |
Zakorzenienie
|
Dorinko ja kiedys miałam tezn tusz Diora o którym pisalas
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#651 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dorinko, SP nie ma selektywów w stałej sprzedaży. od czasu do czasy trafiają się promocje - np w cenie tuszu masz jeszcze korektor gratis. Ostatnio w pormocji było coś z Lancome. Watro wtedy kupić, bo kosztuje nawet do 50 zł mniej niż w Sephorach - taka cena jak z bezcłówki. ![]() ja załuję, ze przepuściłąm Fatale - chciałam go wypróbować. Tusze zazwyczaj są wystawione w wielkich koszach przy wejściu,zapakowane w eleganckie pudełka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#652 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki za informację, nie miałam pojęcia o tym ![]() ![]() Dzisiaj ruszamy na podbój sklepowy ![]() P.s Na 20 czerwca umówiłam się na ustalenie kolorystyki włosów, chcę mieć jakiś fajny kolor aby współgrał pieknie z czerwienią, ale jak to ja nie chcę za jasnych ani za ciemnych ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#653 |
Zakorzenienie
|
plakac mi sie chce. obnizyli mi punkty ze sprawozdan z najgorszego przedmiotu (6pkt zaliczalo jak sie dostalo za kolo mniej niz 3 to odejmowali ze sprawozdan 2). ogolnie to doba jest za krotka i zaczynam miec stresa przed weekendem
![]() bylismy tez prosic jego siostre na swiadkowa ale...jakos glupio wyszlo. zgodzila sie bo nie wypada odmowic ale od razu powiedziala ze troche jej klopotu narobilismy-z praca. i caly czas sie tlumaczyla ze przez to ze sa 3 wesela to ona nam nie da tyle pieniedzy ile planowala (ona zwykle daje 4-cyfrowe sumy, nawet zaczynajace sie od dwojki).mowilismy ze to nie o kase chodzi ale ciagnela ten temat z drugiej strony okazalo sie ze moze tego jednego wesela nie bedzie. niby to juz za 2,5 tyg, brat TZa jeszcze nie prosi i juz wiemy ze to dlatego ![]()
#654 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() No to 20 bede trzymac kciuki Dorinko ![]() ![]() Sanetko,. bardzo dobrze ze bylas z Tztem sie dotlenic ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#655 |
Zakorzenienie
|
troche za wczesnie zeby oceniac ale wczoraj byl mily...
#656 |
Zakorzenienie
|
OMG, jakaś masakra. Wcięło mnie na miesiąc przez cholerny net. Nie miałam go ani ja, ani rodzice Tż więc nie mam pojęcia co się na wątku dzieje.
Nie zapomnieliście o mnie chyba? ![]() BTw internetu nie mam dalej, jestem u rodzicó Tż. A jutro druga miesięcznica...
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#657 |
Zakorzenienie
|
cześć Madlen, gratuluję rocznicy, jak wam się żyje?
|
![]() ![]() |
![]() |
#658 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#659 |
Zakorzenienie
|
Odkryłam parę różnic w męskim sposobie myślenia (jednak to są średnio domyślne istoty i uczę się mówić wprost), nie sądziłam, że mam z tym jakiś-tam problem.
A jak się żyje? Miałam wyjazd szkoleniowy, warsztaty psychologiczne, ciężkie strasznie były, rozwaliły mi i pozostałym uczestnikom psychę na parę dni. I wiecie: nagle przestałam sobie wyobrażać jak to było BEZ Tż. Strasznie było przez ten tydzień : zasnąc w pustym łożku, a wieczorem tylko smutny głos w słuchawce... Musiała jechać i nie chciałam z tego rezygnować, ale nie spodziewałam się, że można tak strasznie tęsknić. Nie mogliśmy się rozstać w tym pokoju hotelowym, żegnaliśmy się chyba pól godziny, ojciec Tż stał cierpliwie i czekał (przywiózł nas autem i odwoził Tż),, w końcu trzeba się było obrócić na pięcie i odejśc w swoją stronę, żeby dać radę. Rozmawialiśmy codziennie, tym bardziej, że to były ciężkie dla mnie warsztaty. Na początku twardo, ale z dnia na dzień coraz smutniej, coraz bardziej tęskniąco - nasłałam na męża kolegę z piwem pod pachą, coby zluzował i obejrzeli razem mecz ( do wczoraj myślał, że kolega wpadł ot tak ![]() Dwa dni przed wyjazdem już chodziliśmy po ścianach, była impreza w drewnianej karczmie, picie, jedzenie do oporu i świetna muzyka, ale nie umiałam się bawić za bardzo. Smssowałam z mężem, a potem zadzwonił, bo musieliśmy się usłyszeć, i próbowałam przekrzyczeć muzykę. Strasznie potrzebowaliśmy ze sobą kontaktu. Nie miałam pojęcia, że on będzie tak tęsknił, myślałam, że troszkę skorzysta i popiwkuje z kumplami. Jak go zobaczyłam w dzień wyjazdu, emocje sięgały zenitu, zupełnie jak w dniu ślubu. I tak strasznie mocno mnie tulił, nie chciał puścić. W domu porządeczek aż miło, obiadek (moja mama pomogła, Tż nie umie gotować specjalnie), prezenty od Tż (bluzka i torebka, urodziny miałam w międzyczasie), jak zawsze idealnie trafione, ale najważniejsze że już byliśmy razem. Popłakałam się w domu, jak już leżałam w jego ramionach ( w ogóle ja się straszny placzek zrobiłam ostatnio O_o) Strasznie nas ten wyjazd wzmocnił, przestały się liczyć małe codzienne pierdółki. Wiem już, że następne warsztaty będa w październiku gdzieś nad morzem, odkładamy pieniążki i jedziemy razem ![]() Btw: od czasu kiedy istniało prawdopodobieństwo, że mogę się spodziewać dzidzi, dużo myśleliśmy i zmieniliśmy troszkę stanowisko. Nie planujemy nic na najbliższe kilka lat, ale mam już tę pewnośc, że gdyby coś, to damy radę. Tym bardziej jak widzę jakie Tż ma podejście do dzieci, to duma mnie rozpiera i serce rośnie ![]() Wczoraj bawiliśmy się z jego 5 letnia kuzynką, strasznie mi zaimponował ![]() Córkę by chyba na rękach nosił, a z syna zrobił piłkarza ![]() Heh ![]()
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:04.