![]() |
#181 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Sponsoring - ostrzeżenie
Cytat:
Ciekawe dlaczego. Czyżby dlatego, że... wcale nie o to chodzi? ![]() Tak tak, jak się z tobą nie zgadza to na pewno brakuje jej inteligencji i na pewno to wizażanki są tymi, co manipulują i wbijają toksyczne szpile. ![]() Edytowane przez 3d23842983a6357ec11121c0b2dc0194ed81d40b_604ff51fe6891 Czas edycji: 2017-10-06 o 09:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 | |
wańka wstańka
|
Cytat:
Tak oczywiście sponsorowane panny zazwyczaj żyją w luksusowych apartamentach i kąpią się w Chanel, a to wszystko przy nizbyt dużym wysiłku. BTW klienci z takim podejściem jak ty są często zagrożeniem dla kobiet pracujących w seks biznesie.
![]() |
![]() |
#183 |
Wtajemniczenie
|
Ja też uważam, że to kto z kim śpi jest jego osobistą sprawą i nie miałabym problemu z posiadaniem wśród znajomych prostytutek, bo to ich sprawa, gdzie pracują. Tak samo jak rozumiem też osoby, które miałyby problem z lubieniem prostytutek. Oczywiście nie chodzi o wyzywanie kogoś na ulicy, ale jeśli ktoś nie ma ochoty mieć wśród swoich znajomych prostytutek i uważa ten zawód za niemoralny, to ja rozumiem taką osobę, a nie wyzywam i na siłę próbuję nawrócić na swoje poglądy (bo czym w tym momencie różni się taka osoba od tej, która nie okazuje szacunku prostytutkom i próbuje na siłę je nawracać?)
Edytowane przez Dobranka Czas edycji: 2017-10-06 o 09:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Gazela inteligencji
|
O jeżu jak ja nienawidzę jak ktoś myśli, że jego system moralny jest jedynym słusznym, a inni, którzy go nie przyjmują, są GŁUPI.
Moralność to indywidualna sprawa każdego człowieka. Nie gadaj głupot o "wygonieciu społeczeństwa", jakoś prostytucje nazywa się "najstarszym zawodem świata", a jakoś wciąż żyjemy i mamy się dobrze.
![]() Edytowane przez kalor Czas edycji: 2017-10-06 o 10:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
live your passion
|
Zdecyduj autorze czy chcesz tu wyrzucać swoje frustracje, że ktoś z kasą (udawaną czy prawdziwą) może sypiać/spotykać się z kobietami czy może jednak troszkę chciałeś pomóc. Jak dla mnie bardziej to pierwsze. Piszesz, że chcesz ocalić te kobiety przed oszustwami, a potem gardzisz nimi. To jakby pisać (celowo podaję przypadek, który jest skrajnie zły by pokazać inny punkt widzenia - nie porównuję prostytucji z zabójstwem) "Ostrzeżenie! Płatni zabójcy mogą natknąć się na wiele niebezpieczeństw: ktoś może im nie zapłacić, ktoś może udawać kim nie jest... Dlatego uważajcie", a potem "jak można zabić drugiego człowieka?! To nie jest normalne. Powinni ich też zabić".
Rozumiem, że możesz nie popierać takiego zarabiania, ale czemu chcesz dyskutować pod przykrywką pomocy? Wiadomo też, że ten zawód zawsze będzie inaczej traktowany w społeczeństwie, ale przecież to ich decyzja -ich ciało, ich życie. Żadne takie punty nie powstrzymają zdecydowanych kobiet. To jakby drukarz nie miał iść do pracy, bo może go zabić ogromna rolka papieru. Policjant też może zostać pobity. Nawet kobieta idąca do biura może zostać napadnięta. Nie wspominając o szefach, którzy zalegają z płatnościami. Nie ma też co spłycać prostytucji. Występują tam problemy o wiele większe niż te co wymieniłeś - handel ludźmi, zmuszanie itd., ale jeśli kobieta sama z własnej woli zdecydowała, że chce tak zarabiać to co za problem?
![]() |
#186 | |||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Boli cię, że ktoś się nie napracował (wg twoich standardów), a ma pieniądze. I nie wiedzieć czemu uważasz, że to ty wyznaczasz którą pracę inni mają nazywać normalną, a którą nie. Przypominasz mi takiego Janusza operatora kosiarki, dla którego praca np. biurowa to nie praca, bo do prawdziwej pracy to się wstaje o 5 rano i się trzeba spocić. |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
BAN stały
|
Cytat:
Po pierwsze odnosiłem się negatywnie do typowej prostytucji a nie sponsoringu. Po drugie to nie pogarda tylko brak akceptacji. Po trzecie brak akceptacji nie musi wykluczać chęci pomocy. Ogarnij się kobieto. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 | |
Zadomowienie
|
Sponsoring - ostrzeżenie
Cytat:
Dla mnie jesteś obrzydliwy. Przez 3 lata wchodziłeś na te fora, prostytutki ci się zwierzały z jakiś swoich problemów a ty miałeś je za tępe „osobki które się nie szanują idą na łatwiznę”. Mam pytanie. Powiedziałeś im to w twarz? Po drugie, piszesz ze skarżyły się na to ze np zapraszali na kawę i potem nic i tylko stracony czas. A ty co robiłeś? Przez 3 lata zawracają jakimś kobietom tyłek. Po to żeby potem pisac na Wizażu ze idą na łatwiznę i się nie szanują. Obrzydliwe Zarzucasz innym brak inteligencji, a sam potrzebowałeś 3 lat „badań”( o zgrozo) żeby opisać to tak: tylko kawka; płatność powinna być z góry; niektórzy nie będą zainteresowani na serio. Jakiś żart? To jest ta ta twoja inteligencja? Wydaje mi się ze większość ludzi by wymieniła tego typu rzeczy co do większości usług. Jak chcesz tak pomoc biednym sprzedającym się idącym na łatwiznę osobkom to zacznij od tego żeby zacząć JE SZANOWAĆ. Serio, w twoim przypadku to już będzie dużo Wiesz co jest najgorsze? Wolisz tu tępić kobiety niż tych palantow którzy tak się zachowują Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez malgo96 Czas edycji: 2017-10-06 o 10:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Przecież w obu przypadkach jest to ta sama czynność seks za korzyści materialne .sponsoring to też prostytucja Jak ktoś jest rozgarnietym to może mieć 3 sponsorow i wtedy to też jest do zaakceptowania?czy to już jest prostytucja? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 | |
Gazela inteligencji
|
Cytat:
>proś te "kobietki" o trochę ogłady ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Dodam jeszcze, że sam nadinterpretujesz, rzucasz bezpodstawne oskarżenia, a później udajesz tego "z ogładą" i dziwisz się, że ciebie spotyka to samo. A "kobietki" to bardzo protekcjonalne określenie.
![]() Edytowane przez kalor Czas edycji: 2017-10-06 o 10:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
BAN stały
|
Dobrze już dobrze szefowo. Miało być "panie" a nie "kobietki".
Edytowane przez FacetZ Czas edycji: 2017-10-06 o 11:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Konto usunięte
|
Dla mnie facet który płaci za seks to poprostu frajer zazwyczaj zakompleksiony frajer
A Ty jesteś ohydnym hipokryta ktory gardzi prostytutkami ale z nich korzysta i śmie je ostrzegać przed zagrożeniem ze strony takich ludzi jakim sam jesteś Obrzydliwy zakłamany typ Co zresztą dalo się wyczuć odrazu I wyszło szydło z worka po co studiował te profile przez 3 lata Erotoman gawędziarz ratujący ofiary sponsoringu.zalosne Twój temat ma taki sam wydźwięk jak apel handlarza żywym towarem żebyśmy pilnowali swoich córek Rzygać się chce Edytowane przez 7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 Czas edycji: 2017-10-06 o 11:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zadomowienie
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;77749556]Dla mnie facet który płaci za seks to poprostu frajer zazwyczaj zakompleksiony frajer
A Ty jesteś ohydnym hipokryta ktory gardzi prostytutkami ale z nich korzysta i śmie je ostrzegać przed zagrożeniem ze strony takich ludzi jakim sam jesteś Obrzydliwy zakłamany typ Co zresztą dalo się wyczuć odrazu I wyszło szydło z worka po co studiował te profile przez 3 lata Erotoman gawędziarz ratujący ofiary sponsoringu.zalosne Twój temat ma taki sam wydźwięk jak apel handlarza żywym towarem żebyśmy pilnowali swoich córek Rzygać się chce[/QUOTE] Hahaha dokładnie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 |
Przyczajenie
|
Nie do końca się z tobą zgadzam.. sama korzystam z usług portalu <dziekujemy za reklame> i nie nazwała bym siebie głupią licealistką, czy też mężczyzn z którymi się spotykam kłamcami. Jestem na drugim roku prawa i nie mam czasu ani ochoty na spotykanie się z chłopakiem, który wymaga ciągłej uwagi i zainteresowania. W tego typu związku dokładnie wiem jakie są reguły gry. Wiem co mój partner otrzyma ode mnie i co ja od niego. Brak zobowiązań, tylko zabawa. Zdecydowanie polecam.
Edytowane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 Czas edycji: 2017-10-06 o 11:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Gazela inteligencji
|
To osiągnąłeś swoj cel, rzeczywiście
![]() O jak ja się teraz śmieje!!!
![]() |
#202 | |
Konto usunięte
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;77749556]Dla mnie facet który płaci za seks to poprostu frajer zazwyczaj zakompleksiony frajer
A Ty jesteś ohydnym hipokryta ktory gardzi prostytutkami ale z nich korzysta i śmie je ostrzegać przed zagrożeniem ze strony takich ludzi jakim sam jesteś Obrzydliwy zakłamany typ Co zresztą dalo się wyczuć odrazu I wyszło szydło z worka po co studiował te profile przez 3 lata Erotoman gawędziarz ratujący ofiary sponsoringu.zalosne Twój temat ma taki sam wydźwięk jak apel handlarza żywym towarem żebyśmy pilnowali swoich córek Rzygać się chce[/QUOTE] Tylko nawet na tym forum widać ile osób się łapie na gładkie teksty takich samozwańczych "kaznodziei" i rzekomych obrońców moralności. I to chyba w sumie największe zagrożenie. ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Konto usunięte
|
A dla mnie facet, ktory wlazi na forum zdominowane przez kobiety i na sile zaklada >meskie< tematy, ktore sprowadzaja sie do tego, zeby wyladowac swoje frustracje na temat kobiet jest po prostu zalosnym frustratem, ktory nie moze sobie poradzic w normalnym zyciu i ktory lechta sobie ego piszac obcym kobietom to, czego nie mial ''jaj'' powiedziec kobietom w twarz.
Ten temat od poczatku jest prowokacja. Sugestia, ze sponsoring dotyczy kobiet, ze kobiety te potrzebuja pomocy, zeby uniknac trywialnego wrecz niebezpieczenstwa (bo przeciez kobiety sa glupie), ze kobiety takie znajda sie na tym forum... wszystko zawoalowane, ale w miare rozwoju watku okazuje sie, ze autor korzystal z uslug prostytutek, co jest wedlug niego OK, ale nie przeszkadza mu to w obrazaniu prostytutek. Wiecie, to tak jak ze smieciarzami - wysmiewamy sie z nich, bo jak nisko trzeba upasc, zeby wykonywac ich prace, ale zapominamy, ze to NASZE smieci zbieraja i ze juz chociazby dlatego nalezy im sie troche szacunku. Tez przeprowadzilam obserwacje - na tym forum. Wedlug mnie dominuja tutaj 3 typy facetow: 1. normalni mezczyzni rozmawiajacy na najrozniejsze tematy 2. >>inteligenci<< wypowiadajacy sie tylko w bardzo filozoficznych pytaniach, gdzie sprowadzaja wizazanki do poziomu g**na, najczesciej poprzez kilometrowe dywagacje i rozwalanie postow takich wizazanek na pierdyliard pocietych cytatow, do ktorych dorabiaja historyjki na kilka kilometrow. Niektorzy z nich dywaguja na tematy dotyczace rownosci plciowej, feminizmu itd. Czesto potrafia zrobic sprawe zycia i smierci z watku o wyborze sniadania czy innej drobnostce. Odnosi sie wrazenie, ze ich 'misja' jest udowodnienie babom, ze sa glupie. 3. wyzej wspomniani frustraci. Do numeru 2 i 3: nie jestescie tak fajni, jak wam sie wydaje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Gazela inteligencji
|
Orih, święta racja. Mam podobne przemyślenia, ale wrześniowa sesja spaliła mi mózg i nie potrafię się chwilowo dobrze wypowiedzieć
![]()
![]() |
#205 |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Mnie najbardziej bawi w takich dyskusjach o kobiecym "zepsuciu i braku moralności" sugerowanie, że osoba nie opluwająca pracownic seksualnych musi być ukrytą prostytutką
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Zreszta wystarczy spojrzec na kraje, w ktorych seks pozamalzenski jest zakazany, jak czuje sie i jest tam traktowana kobieta. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Raczkowanie
|
A Ty jesteś ohydnym hipokryta ktory gardzi prostytutkami ale z nich korzysta i śmie je ostrzegać przed zagrożeniem ze strony takich ludzi jakim sam jesteś Obrzydliwy zakłamany typ Co zresztą dalo się wyczuć odrazu I wyszło szydło z worka po co studiował te profile przez 3 lata Erotoman gawędziarz ratujący ofiary sponsoringu.zalosne Twój temat ma taki sam wydźwięk jak apel handlarza żywym towarem żebyśmy pilnowali swoich córek Rzygać się chce[/QUOTE] Jak się domyślam rzucanie takich obelg już nikogo tutaj nie mierzi? W ogóle jest jakaś administracja na tym forum? FacetZ napisał "kobietki" i poskutkowało to oburzeniem kilku osób, a gdy niektóre Wizażanki rzucają mięsem w sposób co najmniej rynsztokowy to jakoś nikt im nie zwraca uwagi? Jak widać używanie przekleństw czy wszelakie inne prostactwo jest tutaj tolerowane w zależności od tego, po której stronie "barykady" się stoi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
Gazela inteligencji
|
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:17.