|
|
#3751 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: A ile wy wydajecie na KSIĄŻKI? ;)
Margrat gratuluję zakupów
mimo, że nie moja tematyka (oprócz "Stroiciela" którego posiadam) to i tak oczka cieszą![]() Protko, ja nie korzystałam nigdy z Merlina i nie zamierzam.... dla też za drogo jest ![]() A dzisiaj z "Echem Dnia" jest książka "Wielkie Muzea - British Museum" cena z gazetą 6zł Tylko, że "Echo" to portal regionalny świętokrzyskiego radomskiego i podkarpackiego, więc nie na całą polskę ![]() edit: znany już przez niektóre z Was sprzedawca ma -->Shan Sa - Cztery życia wierzy <-- w cenie 8zł sama bym zamówiła, jednakże nie zamówię
|
#3752 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pierwsza pozycja brzmi bardzo interesujaco.
|
|
|
#3753 |
|
Zakorzenienie
|
Magrat16 gratuluje.
|
|
|
|
#3754 |
|
Rozeznanie
|
Mam do odebrania przesyłkę z Merlina, ale w tym piekielnym upale nie pójdę na pocztę. Poczekam.
Gratuluję wszystkim nabytków. |
|
|
|
#3755 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() widzę że w promocji Merlina jest "Po prostu razem", którą czytałam i absolutnie muszę mieć , ale dla jednej ksiażki nie będę składać zamówienia
|
|
|
#3756 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Niestety nie jest zaplacona. A duzo wydałam , trche pzreholowałam. Coż , nie mogłam sie oprzeć .
|
|
|
|
|
#3757 |
|
Rozeznanie
|
Chciałam się pochwalić, że wygrałam dziś w radiu 'Klejnot Wschodu' Maureen Lindley.
![]() Załącznik 1521836 |
|
|
|
#3758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pięknie, fajna nagroda.Co musiałaś zrobić? Byłaś na antenie czy to konkurs smsowy?
|
|
|
|
|
#3759 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3760 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja odebrałam swoją przesyłkęz Merlina. Będzie co czytać. |
|
|
|
|
#3761 |
|
po prostu Em :)
|
foxina, jakie radio?
|
|
#3762 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3763 |
|
Rozeznanie
|
Foxino
1. Wino śliwkowe - A.Davis-Gardner 2. Złoty klucz- N.MASOT( O MOIM TEMPLARIUSZU) 3. Bezmiar sławy -I.Stone ( nie mogłam sie doczekac , co on niej napiszesz , więc kupiłam) 4. Słońce Scortów- L.Gaude( to "wina" Any 5. Total Cheops - J.C. Izzo (tęsknilam za francuskim kryminałem) 6. Detektyw Diamond i śmierć w jeziorze - P.Lovesey Mam nadzieje,ze każda książka będzie dobra lekturą, przyniesie mi miłe , ekscytujace doznania. Edytowane przez Ondine Czas edycji: 2008-06-04 o 19:23 Powód: dołączenie zdjęcia |
|
|
|
#3764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje foxino ![]() mi też dziś nieco szczęścia dopisało i sprezentowano mi bez okazji "o kotach" d.lessing ondine bardzo jestem ciekawa twojej opinii o "detektyw diamond..." |
|
|
|
|
#3765 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Gdy tylko nadejdzie kolejka inspektora Diamonda , podzielę sie opinią. |
|
|
|
|
#3766 |
|
Wtajemniczenie
|
Foxino, Ondine gratuluje!
shachownico, tez lubie takie prezenty Przy okazji sie pochwale, ze w zeszlym tygodniu dostalam od TZ-ta "Niezwykly przypadek doktora Jekylla i pana Hyde'a" w dwoch wersjach jezykowych - polskiej i angielskiej
|
|
|
|
#3767 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczęta kochane, na początek gratuluję wszystkim cudownych nabytków!
Przekopałam się przez wątek, mam nadzieję, że niczego nie ominęłam, ale, że mam tylko chwilkę to tak w telegraficznym skrócie... Cytat:
![]() Gratuluję! Ja obiecałam sobie przeczytać trylogię Pullmana po tym jak zobaczyłam 'Złoty kompas' w kinie. Te daimony są przesłodkie ![]() Cytat:
![]() A w załączniku moje książkowe nabytki z ostatnich tygodni. Byłam w ŚK (wreszcie mam brakujące tomy Shaw, kolekcja w komplecie , w Dedalusie (tu przypadkiem upolowałam pierwszą powieść Ewy Stachniak za... 6 zł!). Na półce też goszczą u mnie kolejne tomy kocich opowieści. Jeśli chodzi o powieści Braun to muszę się Wam pochwalić w tym miejscu moim debiutem recenzenckim na portalu kryminalnym 'Zbrodnia w Bibliotece': http://zbrodniawbibliotece.pl/index....=176&Itemid=18 . Ten artykuł inauguruje moją stałą współpracę z tym serwisem (z której to współpracy niezmiernie się cieszę ![]() I na koniec, rzecz najważniejsza, prześlicznie Wam kochane dziękuję za pamięć ![]() Buziaki! |
||
|
|
|
#3768 |
|
Zakorzenienie
|
Foxino, gratuluję Ci wygranej książki i życzę przyjemnej lektury!
Sama wiem, jaka to radocha coś wygrać: wieki temu wygrałam (również w radio) "Kabal" Dibdina. Pozbyłam się jej potem wprawdzie na podaju (nawet nie przeczytawszy ) , bo to coś sensacyjnego było, więc kompletnie nie moje klimaty Schahownico, zazdroszczę Ci takiego sympatycznego darczyńcy A Tobie lilithin gratuluję Teżeta, dobrze go sobie wychowałaś, skoro wie co najbardziej sprawi Ci radość ![]() Ondine, mnie też nie ma kto książkami obdarowywać Ale robienie prezentów samej sobie też może być przyjemne ![]() Do mnie dzisiaj przyszedł "Cień Poego" z podaja ale nie wiem, kiedy zacznę czytać. Ostatnio mam cięższy okres, nawet na czytanie nie mam ochoty (i siły ) a na dodatek jak zwykle na przełomie maja i czerwca zaczęło pylić jakieś zielsko i oczy swędzą mnie jak szalone
|
#3769 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() 'Wino śliwkowe' również nabyłam (zgrałyśmy się ), skusiłaś się w końcu na 'Bezmiar sławy' widzę, i pewnie przeczytasz szybciej niż ja. Również życzę Tobie dużo ekscytujących chwil z tymi fascynującymi książkami.Cytat:
![]() Poniżej moje nabytki, w większości sprezentowane. I tak 'Czułość wilków' to prezent z okazji Dnia Dziecka (od samej siebie ), Murakami i 'Śliwkowe wino' to prezent od TŻ-ta z okazji rocznicy i 'Wóz ognisty' wylicytowany za kilka zł na allegro, ale co mnie to później stresów kosztowało z tym allegrowiczem to słów mi brak. Najpierw, inny tytuł był w tytule inny w treści aukcji, co ja gapa zauważyłam dopiero po zakończeniu aukcji, potem sprzedający stwierdził, że książka mu zaginęła (w chwilę po mojej wpłacie)..., ale w końcu po kilku niemiłych mailach książka do mnie dotarła, a stan jej jest idealny, co nieco mi zrekompensowało stresy.
|
||
|
|
|
#3770 |
|
Rozeznanie
|
Mariah, lilithin, dziekuję
Ana! Piękne nabytki , miłej lektury , gdy juz uwolnisz sie od sesji. Gratuluje pieknego debiutu recenzeckiego!! Foxino No faktycznie , 'Wino śliwkowe "też masz. Idealne zgranie. Może razem będziemy czytac? ![]() Ciekawa jestem 'Czułości wilków".Piękne nabytki. Przyjemnej lektyry, takiej zapierajace dech w piersiach. Edytowane przez Ondine Czas edycji: 2008-06-04 o 20:12 Powód: dopisek |
|
|
|
#3771 |
|
Zakorzenienie
|
Ana, bardzo ładne zdjęcie
Życzę dużo sił, weny i wytrwałości. 20 czerwca już niedługo i więc skończy się gehenna.
|
#3772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
świetne nabytki, ciekawa jestem jak ci się montalbano spodoba, na posesyjne relaksacje polecam też camilierego, z niezrównanym cattarelą "panie komisarzu, czy to pan we własnej osobie"![]() i wnoszę wirtualny(na razie )toast za współpracę z "zwb" |
|
|
|
|
#3773 |
|
Rozeznanie
|
Interes kwitnie! Żadnego odwyku
. Ondine, Ana, magrat16, Alvesta, Mariah gratuluję wzbogacenia księgozbioru. Foxino, Ty to masz szczęście. Trzymaj i nie wypuść. Nawet Dzień Dziecka potrafisz sobie zorganizować
|
#3774 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Brakuje mi Ciebie potwornie tutaj na forum. A teraz pakiet gratulacyjny Oczywiście gratuluję przepysznych zakupów. Stachniak też właśnie zamówiłam w czytaj tanio, a 'Znanego świata' zazdroszczę, mam go również na liście. Nie próżnowałaś widzę.![]() Gratuluję również współpracy z serwisem i artykułu, imponujesz mi niesamowicie! Zara z zabiorę się za czytanie artykułu.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
EDIT: Śliczne zdjęcie Aniu. Piękna kobietko!
|
||||||
|
|
|
#3775 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, mam pytanie, czy działa wam strona empiku? mi od dwóch dni wyświetla sie komunikat o chwilowej przerwie:/ ale dziś po południu z innego komputera weszłam na stronę bez problemu. nie wiem, czy po prostu to coś u mnie, czy akurat przez chwilę strona działała.
|
|
|
|
#3776 |
|
Rozeznanie
|
Foxino,moje "dużo wolnego" to urlop w lipcu . Już sie nie moge doczekac.
shachownico, u mnie strona empiku działa beż problemu. |
|
|
|
#3777 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3778 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zazdroszczę Ondine! A masz jakieś plany wyjazdowe, czy będzie po prostu się lenić przy książce?
|
||
|
|
|
#3779 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny za pomoc
czyli muszę wyczyścić cookies i sprawdzić, czy to lekarstwo zadziała, auć nie lubię tego, muszę potem na nowo wpisywać wszystkie hasła ![]() ale chęć złożenia zamówienia jest silniejsza
|
|
|
|
#3780 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:10.

mimo, że nie moja tematyka (oprócz "Stroiciela" którego posiadam) to i tak oczka cieszą

Pięknie, fajna nagroda.

Brakuje mi Ciebie potwornie tutaj na forum. A teraz pakiet gratulacyjny
Zara z zabiorę się za czytanie artykułu.
Zazdroszczę Ondine! A masz jakieś plany wyjazdowe, czy będzie po prostu się lenić przy książce?