|
|
#4771 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Singielki 25 +. Część X
Hej,
Jestem nowa na wątku i w ogóle tej tematyce. Nie znalazłam podobnego wątku, a nie chciałabym zakładać nowego, tylko prosić o krótką poradę. Otóż mam 25lat i nigdy nie byłam w związku. Ani krótkim ani długim. Żadnym. Wynikało to z mojej niskiej samooceny oraz wyglądu. Teraz schudłam, czuję się super sama ze sobą i chciałabym rozpocząć coś nowego w życiu. I stąd moje pytanie. Boję się, że temat mojego doświadczenia wypłynie szybciej czy później. Czy powinnam się tego wstydzić? Czy szukać jakichś wymówek na szybko? Nie mam w tym naprawdę żadnego doświadczenia i boję się, że do 40stki będę się bujać w poszukiwaniu drugiej połówki a skończę w zakonie. Dzięki za poświęcony czas i każda rada mile widziana! Pozdrawiam.
|
#4772 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak znajdziesz jakąś wartościową osobę to nic nie będzie problemem, jak znajdziesz chama to wszystko będzie problemem. Powodzenia w szukaniu ![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Chyba nie pomogło Wracam do domu i kiepsko się czuję niestety. Gardło mnie drapie, zimno jakoś, oczka zaszklone... Pewnie też stresy z Anginą odchorowuje W sumie wszyscy wokół chorzy to czemu mam być zdrowa
|
|
|
|
|
#4773 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z kacem moralnym.
Odpuszczam póki co to poznawanie facetów, bo w głowie i tak mam tylko W. Jak żyć. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4774 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W. kiedyś Ci wywietrzeje z głowy
|
|
|
|
|
#4775 |
|
BAN stały
|
Chyba zaraz idę oglądać mecz nasi grają,piwo i chipsy przygotowane
|
|
|
|
#4776 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;77800091]Oj tam, skąd ten kac?
W. kiedyś Ci wywietrzeje z głowy [/QUOTE]Bo cały czas robię głupoty. Za dużo imprezuję, piję, za duzo mam tych przelotnych znajomości. I mam dziś doła o W. Za dwa tygodnie wraca
|
|
|
|
#4777 |
|
Zadomowienie
|
Trochę mi to zajęło, ale nadrobiłam.... Tracę wiarę w facetów jak czytam -.- Myślałam, że to my nie wiemy czego chcemy, ale oni jeszcze gorzej....
Mi też w głowie pomieszali i już zgłupiałam czy ja w ogóle chcę przestać być singielką? Czy zawsze, ale to zawsze muszę znajdować jakieś powody, dla których stopniowo się wycofuje ze znajomości, jeszcze zanim ta się potencjalnie rozwinie? Nie macie czasem tak, że niby plan jest prosty, a jednak jego realizacja jest jak jazda bez trzymanki?
wszystko to tylko kwestia czasu Affection, acceptance and unconditional love. We all want it. We all look for it. But, when we find it, it’s flat out terrifying. Nie ma większego oszusta niż ten, kto oszukuje sam siebie.
Edytowane przez patgozolek Czas edycji: 2017-10-08 o 17:52 |
|
|
|
#4778 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4779 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;77798196]Nie musisz się niczego wstydzić. Tak a nie inaczej Ci się życie ułożyło, po co kłamać o swoim stażu czy doświadczeniu. I tak się wyda najpewniej. Można ewentualnie przemilczeć i nie zaczynać tematu, ale to już zrobisz jak zechcesz. Nie ma tutaj idealnej recepty. Ty decydujesz ile chcesz powiedzieć i komu Jak znajdziesz jakąś wartościową osobę to nic nie będzie problemem, jak znajdziesz chama to wszystko będzie problemem. Powodzenia w szukaniu ![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Chyba nie pomogło Wracam do domu i kiepsko się czuję niestety. Gardło mnie drapie, zimno jakoś, oczka zaszklone... Pewnie też stresy z Anginą odchorowuje W sumie wszyscy wokół chorzy to czemu mam być zdrowa [/QUOTE]to może lekarz? Cytat:
|
|||
|
|
|
#4780 |
|
Zakorzenienie
|
A, Dinulka, bo pytałaś - ja się z tamtym chłopakiem znam od maja, to nie było pierwsze nasze takie spotkanie, więc tak od razu nie zapytałam
![]() ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Kill me. Jestem ostatnio całą definicją imprezowiczki. A tak naprawdę chciałam się ustatkować W sumie to jakoś dziś średnio u mnie, Minęło 2 tygodnie od kiedy powiedziałam mu, że chcę z nim być. |
|
|
|
#4781 |
|
Zadomowienie
|
No weź, super było a ty się głupio pytasz
![]() Teraz jak się najadłam i wyspałam trochę to już w ogóle mam w głowie same dobre myśli
|
#4782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4783 |
|
Raczkowanie
|
Lubię wchodzić na ten wątek, bo w większości jesteście super pozytywne. Wiem, że u was też różnie bywa, ale podziwiam waszą chęć parcia do przodu
Sama póki co jest w stanie "faceci? O nie nie nie.. never ever". Mnie to się marzy jakiś ideał, ale wiem, że takie coś, to może w filmach, więc na razie singielka do odwołania![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4784 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, trochę mi przeszło
|
|
|
|
#4785 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4786 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;77802496]Ile wypiłaś?
![]() ![]() ![]() [/QUOTE]Dzisiaj? jeszcze nic haha A ogólnie w piątek i sobotę to jakiś ocean |
|
|
|
#4787 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4788 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;77802781]No ładnie!
[/QUOTE]No, nieźle odstawiam. Jak na osobę, która bardzo chciała stabilizacji, robię teraz odwrotną rzecz... ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- No dobra, nie krzyczcie, ale ewidentnie nie poradziłam sobie jeszcze ze sprawą z W. Nic a nic. I znowu się tak miotam i nie mogę usiedzieć w miejscu. I znów się bujam z tymi facetami. I znów płaczę... taka pętla. |
|
|
|
#4789 | |
|
Zakorzenienie
|
Napis - pewnie osłabiona byłaś przez płacz i nerwy i Cię coś dopadło
Mam nadzieję, że z dnia na dzień będzie lepiej, a jak nie to może lekarz.Shawtty Właśnie dotarłam do domu. Fajny weekend, choć męczący, ale pozytywnie. Dziś w mojej rodzinnej miejscowości spotkałam mamę mojego pierwszego kilkuletniego faceta - pisałam tu, że byłam kiedyś też z żołnierzem Widziałam ją, jak wyjeżdża z parkingu i kiwnęłam mówiąc "dzień dobry". Zatrzymała samochód, zawołała mnie, wyściskała i pytała co u mnie, jak sobie radzę itd. Powiem Wam, że było to bardzo miłe, zawsze się z nią lubiłyśmy i tak pozytywnie cały czas do mnie podchodzi mimo upływu lat. Mówiła, że akurat mój eks też jest na weekend, więc powiedziałam, żeby pozdrowiła![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Cytat:
![]() Na pocieszenie - ja od dwóch lat sobie nie radzę z moim eks
|
|
|
|
|
#4790 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny,
przedstawiałam się tu kiedyś i od tej pory nic się nie zmieniło, jak byłam tak jestem singielką. Czytam was na bieżąco i tym razem muszę się wyżalić, bo nie wytrzymam. Bo jest taki chłopak, co się chyba zaangażowałam, a on chyba nie, ale emocjonalnie daje mi bardzo dużo zainteresowania, a poza tym ciągle mówi o koleżankach i teraz znowu i ja ryczę. Piszemy na skypie, bo mieszka daleko, i ja po sobie oczywiście nie daję poznać że coś nie tak i że może chciałabym czegoś więcej. Ale o rany, nie wiem ile wytrzymam ![]() a no i winko dla was |
|
|
|
#4791 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4792 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To wirtualna znajomość? ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślałam ostatnio, że sobie poradziłam... w sumie i tak jest lepiej, bo przestałam się obwiniać i czuć się jak zero. Ale dobrze to chyba jednak nie jest. |
|
|
|
|
#4794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście zrobisz jak uważasz. Moim zdaniem mogło by to Tobie pomóc.
|
|
|
|
|
#4795 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
przyznam szczerze, że czytam w napięciu twoją historię i emocjonalnie widzę podobieństwa. Tylko u mnie bez fizyczności w ogóle.Nie, znamy się normalnie, tylko mieszkamy ok 400 km od siebie, ale w miarę regularnie się spotykamy, spędzaliśmy razem urlop (w tym roku tydzień i rok temu tydzień) a teraz jedziemy razem na wycieczkę do Hiszpanii z jego znajomą parą. No ale tak jak mówię, są codzienne rozmowy (pisanie) o wszystkim, o rodzinach, o życiu, no o wszystkim, ale fizycznie nic, i o nas nic. Shawtty po tym co czytam, to ja też bym polecała ci terapię. Sama chodzę drugi rok około i ogólnie życie jest dużo lepsze Terapeuta będzie wiedział, jakie pytania zadać, żeby było ci łatwiej opowiadać.
Edytowane przez Agacik Czas edycji: 2017-10-08 o 19:52 Powód: Dopisek |
|
|
|
|
#4796 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak Ty rok wytrzymałaś? Źle to wygląda
|
|
|
|
|
#4797 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja po moim koledze, mimo że mi się podobal, to też bym nic sensownego mu nie odpowiedziała wtedy ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
no i hej Cytat:
sama to przerabiałam, widziałam jak przerabiali inni z racji zawodu. Nie ma co sobie wyrzucać, tak nasza psychika funkcjonuje i już Btw wczoraj mialam ochotę napisać do Wro. Na szczęście nie wypiłam aż tyle, żeby się nie skontrolować i nie zrobiłam tego uff <kamień z serca> no i Hekate i Rukolka też by chyba nie pozwoliły ![]() dopiero bym sobie wybaczyć nie mogła, gdybym rano zobaczyła, że pisałam. |
|||||
|
|
|
#4798 |
|
Raczkowanie
|
[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;77803921]Ty to masz cierpliwość
Jak Ty rok wytrzymałaś? Źle to wygląda [/QUOTE]Tak intensywnie znamy się dwa lata... Ja na początku traktowałam to koleżeńsko, bo super chłopak, bardzo dobrze się rozumiemy. Ja mu mówiłam, że związków nie szukam (to była prawda - stąd terapia), a on mi opowiadał o koleżance, która mu się podoba. No i tak czas mijał i eh ![]() Wiem, że źle wygląda, raczej chyba chcę się wyżalić, bo wy zrozumiecie na pewno ![]() Dinulka różnie, raczej koleżanki, a jak ktoś mu się spodoba to raczej takie wyidealizowane, typu sprzedawczyni ze sklepu. Odkąd się znamy to z nikim się nie spotykał randkowo jeśli dobrze pamiętam ten wcześniejszy czas, bo teraz na pewno nie. Edytowane przez Agacik Czas edycji: 2017-10-08 o 20:01 |
|
|
|
#4799 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja dzisiaj ze sobą walcze, żeby nie pisać do W., jestem też rozżalona, że on nie pisze. Choc ostatnio go zbywałam.Odgrzebałam wątek, w którym rozpoczęła się moja znajomość z W. Siedzę i wyję. Trochę ze śmiechu z tego co pisałam, trochę z mojej naiwności, trochę ze smutku... Bo czuję, że chłopak może być moim przyjacielem, jest godny zaufania, po prostu bardzo w porządku, świetnie się z nim czuję i dobrze się z nim bawię, w łóżku też jest super, ale związku z nim po prostu nie widzę, nie ta skala emocji. Chyba. Nic nie myślę już szczerze mówiąc, po prostu świetnie się z nim bawię Jako że angielskie fuck friends i ogólnie słowo friend nie musi oznaczać jakiejś emocjonalnej zażyłości pomiędzy ludźmi to wydaje mi się, że z nami jest inaczej - chyba jednak najważniejszy aspekt tej znajomości to długie, szczere rozmowy, a chłopak się o mnie troszczy, martwi, robi mi kanapki do pracy, dzwoni, pisze bardzo często, a seks to tutaj taki, fajny bo fajny, ale dodatek. No wiem, że to tylko tydzień, choć bardzo intensywny i rzadko bywałam w domu u siebie, ale po prostu mu wierzę, ufam i czuję się przy nim swobodnie i bezpiecznie Zaczynam się zastanawiać, czy nie angażuje sie za bardzo. Tak dużo czasu z nim spędzam, tak dużo rozmawiamy i w sumie tak dobrze się z nim czuję... ZABIJCIE MNIE |
|||
|
|
|
#4800 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:52.

Jak znajdziesz jakąś wartościową osobę to nic nie będzie problemem, jak znajdziesz chama to wszystko będzie problemem.
Wracam do domu i kiepsko się czuję niestety. Gardło mnie drapie, zimno jakoś, oczka zaszklone... Pewnie też stresy z Anginą odchorowuje

Mam nadzieję, że z dnia na dzień będzie lepiej, a jak nie to może lekarz.
przyznam szczerze, że czytam w napięciu twoją historię i emocjonalnie widzę podobieństwa. Tylko u mnie bez fizyczności w ogóle.