Singielki 25 +. Część X - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-10-08, 16:12   #4771
gpaltrow
Zadomowienie

Dot.: Singielki 25 +. Część X

Hej,

Jestem nowa na wątku i w ogóle tej tematyce. Nie znalazłam podobnego wątku, a nie chciałabym zakładać nowego, tylko prosić o krótką poradę. Otóż mam 25lat i nigdy nie byłam w związku. Ani krótkim ani długim. Żadnym. Wynikało to z mojej niskiej samooceny oraz wyglądu. Teraz schudłam, czuję się super sama ze sobą i chciałabym rozpocząć coś nowego w życiu. I stąd moje pytanie. Boję się, że temat mojego doświadczenia wypłynie szybciej czy później. Czy powinnam się tego wstydzić? Czy szukać jakichś wymówek na szybko? Nie mam w tym naprawdę żadnego doświadczenia i boję się, że do 40stki będę się bujać w poszukiwaniu drugiej połówki a skończę w zakonie.
Dzięki za poświęcony czas i każda rada mile widziana! Pozdrawiam.

2017: 101/100
gpaltrow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-08, 17:09   #4772
9cf1d31d279bad27b001c12cbf2de6a056fa95f2_6583802d27f04
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez gpaltrow Pokaż wiadomość
Hej,

Jestem nowa na wątku i w ogóle tej tematyce. Nie znalazłam podobnego wątku, a nie chciałabym zakładać nowego, tylko prosić o krótką poradę. Otóż mam 25lat i nigdy nie byłam w związku. Ani krótkim ani długim. Żadnym. Wynikało to z mojej niskiej samooceny oraz wyglądu. Teraz schudłam, czuję się super sama ze sobą i chciałabym rozpocząć coś nowego w życiu. I stąd moje pytanie. Boję się, że temat mojego doświadczenia wypłynie szybciej czy później. Czy powinnam się tego wstydzić? Czy szukać jakichś wymówek na szybko? Nie mam w tym naprawdę żadnego doświadczenia i boję się, że do 40stki będę się bujać w poszukiwaniu drugiej połówki a skończę w zakonie.
Nie musisz się niczego wstydzić. Tak a nie inaczej Ci się życie ułożyło, po co kłamać o swoim stażu czy doświadczeniu. I tak się wyda najpewniej. Można ewentualnie przemilczeć i nie zaczynać tematu, ale to już zrobisz jak zechcesz. Nie ma tutaj idealnej recepty. Ty decydujesz ile chcesz powiedzieć i komu Jak znajdziesz jakąś wartościową osobę to nic nie będzie problemem, jak znajdziesz chama to wszystko będzie problemem.
Powodzenia w szukaniu

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Classic Pokaż wiadomość
Zdrowia
Chyba nie pomogło Wracam do domu i kiepsko się czuję niestety. Gardło mnie drapie, zimno jakoś, oczka zaszklone... Pewnie też stresy z Anginą odchorowuje W sumie wszyscy wokół chorzy to czemu mam być zdrowa
9cf1d31d279bad27b001c12cbf2de6a056fa95f2_6583802d27f04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-08, 17:18   #4773
Shawtty
Zakorzenienie

Witam z kacem moralnym.
Odpuszczam póki co to poznawanie facetów, bo w głowie i tak mam tylko W. Jak żyć.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Stary 2017-10-08, 17:46   #4774
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Shawtty Pokaż wiadomość
Witam z kacem moralnym.
Odpuszczam póki co to poznawanie facetów, bo w głowie i tak mam tylko W. Jak żyć.

Oj tam, skąd ten kac?
W. kiedyś Ci wywietrzeje z głowy
9cf1d31d279bad27b001c12cbf2de6a056fa95f2_6583802d27f04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-08, 17:48   #4775
Onnaa88
BAN stały

Chyba zaraz idę oglądać mecz nasi grają,piwo i chipsy przygotowane
Onnaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-08, 17:49   #4776
Shawtty
Zakorzenienie

[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;77800091]Oj tam, skąd ten kac?
W. kiedyś Ci wywietrzeje z głowy [/QUOTE]

Bo cały czas robię głupoty. Za dużo imprezuję, piję, za duzo mam tych przelotnych znajomości. I mam dziś doła o W. Za dwa tygodnie wraca
Shawtty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-08, 17:50   #4777
patgozolek
Zadomowienie

Trochę mi to zajęło, ale nadrobiłam.... Tracę wiarę w facetów jak czytam -.- Myślałam, że to my nie wiemy czego chcemy, ale oni jeszcze gorzej....

Mi też w głowie pomieszali i już zgłupiałam czy ja w ogóle chcę przestać być singielką? Czy zawsze, ale to zawsze muszę znajdować jakieś powody, dla których stopniowo się wycofuje ze znajomości, jeszcze zanim ta się potencjalnie rozwinie? Nie macie czasem tak, że niby plan jest prosty, a jednak jego realizacja jest jak jazda bez trzymanki?

Affection, acceptance and unconditional love. We all want it. We all look for it. But, when we find it, it’s flat out terrifying.

Nie ma większego oszusta niż ten, kto oszukuje sam siebie.

Edytowane przez patgozolek
Czas edycji: 2017-10-08 o 17:52
patgozolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-08, 17:53   #4778
Onnaa88
BAN stały

Cytat:
Napisane przez patgozolek Pokaż wiadomość
Trochę mi to zajęło, ale nadrobiłam.... Tracę wiarę w facetów jak czytam -.- Myślałam, że to my nie wiemy czego chcemy, ale oni jeszcze gorzej....

Mi też w głowie pomieszali i już zgłupiałam czy ja w ogóle chcę przestać być singielką? Czy zawsze, ale to zawsze muszę znajdować jakieś powody, dla których stopniowo się wycofuje ze znajomości, jeszcze zanim ta się potencjalnie rozwinie? Nie macie czasem tak, że niby plan jest prosty, a jednak jego realizacja jest jak jazda bez trzymanki?
Mam tak samo,uciekam jak ktoś coś ode mnie chce jak za dużo zabiega,a jak nie odezwie się po spotkaniu z godzinę to panikuje czemu się nie odzywa,może nie jest zainteresowany,a później jak zacznie pisać czy dzwonić to zaczyna mi się wydawać nudny
Onnaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-08, 17:59   #4779
Dinulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hekate93 Pokaż wiadomość
A ty nie?

ja tak, ale upewniam się co do Was

Cytat:
Witam z kacem moralnym.

a co się wydarzyło wczoraj?

[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;77798196]Nie musisz się niczego wstydzić. Tak a nie inaczej Ci się życie ułożyło, po co kłamać o swoim stażu czy doświadczeniu. I tak się wyda najpewniej. Można ewentualnie przemilczeć i nie zaczynać tematu, ale to już zrobisz jak zechcesz. Nie ma tutaj idealnej recepty. Ty decydujesz ile chcesz powiedzieć i komu Jak znajdziesz jakąś wartościową osobę to nic nie będzie problemem, jak znajdziesz chama to wszystko będzie problemem.
Powodzenia w szukaniu

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

Chyba nie pomogło Wracam do domu i kiepsko się czuję niestety. Gardło mnie drapie, zimno jakoś, oczka zaszklone... Pewnie też stresy z Anginą odchorowuje W sumie wszyscy wokół chorzy to czemu mam być zdrowa [/QUOTE]
to może lekarz?

Cytat:
Napisane przez patgozolek Pokaż wiadomość

ja już straciłam tę wiarę u mnie to oni się wycofują, więc problemu nie ma
Dinulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-08, 18:08   #4780
Shawtty
Zakorzenienie

A, Dinulka, bo pytałaś - ja się z tamtym chłopakiem znam od maja, to nie było pierwsze nasze takie spotkanie, więc tak od razu nie zapytałam

---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

Kill me.
Jestem ostatnio całą definicją imprezowiczki.
A tak naprawdę chciałam się ustatkować
W sumie to jakoś dziś średnio u mnie, Minęło 2 tygodnie od kiedy powiedziałam mu, że chcę z nim być.
Stary 2017-10-08, 18:14   #4781
hekate93
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dinulka Pokaż wiadomość
ja tak, ale upewniam się co do Was
No weź, super było a ty się głupio pytasz
Teraz jak się najadłam i wyspałam trochę to już w ogóle mam w głowie same dobre myśli
Stary 2017-10-08, 18:39   #4782
Milagros_90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gpaltrow Pokaż wiadomość
Hej,

czesć! Byłam w podobnej sytuacji i uważam, że nie ma się czego wstydzić. Po prostu tak Ci się życie ułożyło. Nie lepiej, nie gorzej - po prostu tak, a nie inaczej. Nie szukaj żadnych wymówek. I tak jak radzi Napis, to, ile powiesz potencjalnemu facetowi na temat doświadczenia, zależy od Ciebie. Nie musisz się tłumaczyć ze swojej przeszłości. I nie bój się na zapas o przyszłość. Korzystaj z tego, co tu i teraz
Milagros_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-08, 18:56   #4783
lipnylogin
Raczkowanie

Lubię wchodzić na ten wątek, bo w większości jesteście super pozytywne. Wiem, że u was też różnie bywa, ale podziwiam waszą chęć parcia do przodu Sama póki co jest w stanie "faceci? O nie nie nie.. never ever". Mnie to się marzy jakiś ideał, ale wiem, że takie coś, to może w filmach, więc na razie singielka do odwołania

lipnylogin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-08, 19:06   #4784
Shawtty
Zakorzenienie

Dobra, trochę mi przeszło
Stary 2017-10-08, 19:08   #4785
Konto usunięte

Cytat:
Dobra, trochę mi przeszło
Ile wypiłaś?
Stary 2017-10-08, 19:14   #4786
Shawtty
Zakorzenienie

[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;77802496]Ile wypiłaś? [/QUOTE]

Dzisiaj? jeszcze nic haha
A ogólnie w piątek i sobotę to jakiś ocean
Stary 2017-10-08, 19:18   #4787
Konto usunięte

Cytat:
Dzisiaj? jeszcze nic haha
A ogólnie w piątek i sobotę to jakiś ocean
No ładnie!
Stary 2017-10-08, 19:23   #4788
Shawtty
Zakorzenienie

[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;77802781]No ładnie! [/QUOTE]

No, nieźle odstawiam.

Jak na osobę, która bardzo chciała stabilizacji, robię teraz odwrotną rzecz...

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

No dobra, nie krzyczcie, ale ewidentnie nie poradziłam sobie jeszcze ze sprawą z W. Nic a nic. I znowu się tak miotam i nie mogę usiedzieć w miejscu. I znów się bujam z tymi facetami. I znów płaczę... taka pętla.
Stary 2017-10-08, 19:29   #4789
Classic
Zakorzenienie

Napis - pewnie osłabiona byłaś przez płacz i nerwy i Cię coś dopadło Mam nadzieję, że z dnia na dzień będzie lepiej, a jak nie to może lekarz.

Shawtty Może ten imprezowy szał, żeby zająć czymś myśli?

Właśnie dotarłam do domu. Fajny weekend, choć męczący, ale pozytywnie. Dziś w mojej rodzinnej miejscowości spotkałam mamę mojego pierwszego kilkuletniego faceta - pisałam tu, że byłam kiedyś też z żołnierzem Widziałam ją, jak wyjeżdża z parkingu i kiwnęłam mówiąc "dzień dobry". Zatrzymała samochód, zawołała mnie, wyściskała i pytała co u mnie, jak sobie radzę itd. Powiem Wam, że było to bardzo miłe, zawsze się z nią lubiłyśmy i tak pozytywnie cały czas do mnie podchodzi mimo upływu lat. Mówiła, że akurat mój eks też jest na weekend, więc powiedziałam, żeby pozdrowiła

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

Cytat:
No, nieźle odstawiam.

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

No dobra, nie krzyczcie, ale ewidentnie nie poradziłam sobie jeszcze ze sprawą z W. Nic a nic. I znowu się tak miotam i nie mogę usiedzieć w miejscu. I znów się bujam z tymi facetami. I znów płaczę... taka pętla.
Shawtty 2 tygodnie dopiero minęły, nic dziwnego, że sobie nie poradziłaś. Pewnie będzie raz lepiej, raz gorzej. To normalne i nie będziemy krzyczeć, tzn. ja na pewno nie będę

Na pocieszenie - ja od dwóch lat sobie nie radzę z moim eks
Classic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-08, 19:30   #4790
Agacik
Raczkowanie

Hej dziewczyny,
przedstawiałam się tu kiedyś i od tej pory nic się nie zmieniło, jak byłam tak jestem singielką. Czytam was na bieżąco i tym razem muszę się wyżalić, bo nie wytrzymam.
Bo jest taki chłopak, co się chyba zaangażowałam, a on chyba nie, ale emocjonalnie daje mi bardzo dużo zainteresowania, a poza tym ciągle mówi o koleżankach i teraz znowu i ja ryczę. Piszemy na skypie, bo mieszka daleko, i ja po sobie oczywiście nie daję poznać że coś nie tak i że może chciałabym czegoś więcej.
Ale o rany, nie wiem ile wytrzymam

a no i winko dla was
Agacik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-08, 19:35   #4791
Shawtty
Zakorzenienie

Cytat:
Napis - pewnie osłabiona byłaś przez płacz i nerwy i Cię coś dopadło Mam nadzieję, że z dnia na dzień będzie lepiej, a jak nie to może lekarz.

Shawtty Może ten imprezowy szał, żeby zająć czymś myśli?

Właśnie dotarłam do domu. Fajny weekend, choć męczący, ale pozytywnie. Dziś w mojej rodzinnej miejscowości spotkałam mamę mojego pierwszego kilkuletniego faceta - pisałam tu, że byłam kiedyś też z żołnierzem Widziałam ją, jak wyjeżdża z parkingu i kiwnęłam mówiąc "dzień dobry". Zatrzymała samochód, zawołała mnie, wyściskała i pytała co u mnie, jak sobie radzę itd. Powiem Wam, że było to bardzo miłe, zawsze się z nią lubiłyśmy i tak pozytywnie cały czas do mnie podchodzi mimo upływu lat. Mówiła, że akurat mój eks też jest na weekend, więc powiedziałam, żeby pozdrowiła

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

Shawtty 2 tygodnie dopiero minęły, nic dziwnego, że sobie nie poradziłaś. Pewnie będzie raz lepiej, raz gorzej. To normalne i nie będziemy krzyczeć, tzn. ja na pewno nie będę

Na pocieszenie - ja od dwóch lat sobie nie radzę z moim eks
Kurde, Classic, ale ja sama sobie pogarszam sytuację. Czuję, że nie mam co ze sobą zrobić i tak łażę po tych imprezach. I przez chwilę jest fajnie, poznaje kogoś, dobrze się bawie, a potem jest gorzej. Dziś znów wylądowałam u mnie z nowo poznanym facetem i w sumie do niczego nawet bardzo nie doszło, bo zaczęłam płakać. I obiecuję sobie, że kończę z tym wszystkim, a potem znów to robię. I znów myślę, że chciałam tylko W., chciałam związku, planów, stabilizacji, miłości. A on to wszystko przekreślił i już nie wiem, czego teraz szukam. Chyba się pogubiłam...

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Agacik Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny,
przedstawiałam się tu kiedyś i od tej pory nic się nie zmieniło, jak byłam tak jestem singielką. Czytam was na bieżąco i tym razem muszę się wyżalić, bo nie wytrzymam.
Bo jest taki chłopak, co się chyba zaangażowałam, a on chyba nie, ale emocjonalnie daje mi bardzo dużo zainteresowania, a poza tym ciągle mówi o koleżankach i teraz znowu i ja ryczę. Piszemy na skypie, bo mieszka daleko, i ja po sobie oczywiście nie daję poznać że coś nie tak i że może chciałabym czegoś więcej.

a no i winko dla was
Jeśli czytasz wątek i znasz moją historię to może ucz się na moich błędach
Stary 2017-10-08, 19:38   #4792
Classic
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny,

a no i winko dla was
Cześć,
To wirtualna znajomość?

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

Cytat:
Kurde, Classic, ale ja sama sobie pogarszam sytuację. Czuję, że nie mam co ze sobą zrobić i tak łażę po tych imprezach. I przez chwilę jest fajnie, poznaje kogoś, dobrze się bawie, a potem jest gorzej. Dziś znów wylądowałam u mnie z nowo poznanym facetem i w sumie do niczego nawet bardzo nie doszło, bo zaczęłam płakać. I obiecuję sobie, że kończę z tym wszystkim, a potem znów to robię. I znów myślę, że chciałam tylko W., chciałam związku, planów, stabilizacji, miłości. A on to wszystko przekreślił i już nie wiem, czego teraz szukam. Chyba się pogubiłam...

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ----------

Shawtty doradzę Ci żebyś pomyślała o terapii. I nie mam tu na myśli jednej czy dwóch wizyt.
Stary 2017-10-08, 19:40   #4793
Shawtty
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć,
To wirtualna znajomość?

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

Shawtty doradzę Ci żebyś pomyślała o terapii. I nie mam tu na myśli jednej czy dwóch wizyt.
Ale ja nawet nie wiem, czy umiem to jakoś składnie komuś opowiedzieć, to co w ogóle czuję itd. Taki mętlik.
Myślałam ostatnio, że sobie poradziłam... w sumie i tak jest lepiej, bo przestałam się obwiniać i czuć się jak zero. Ale dobrze to chyba jednak nie jest.
Stary 2017-10-08, 19:47   #4794
Classic
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ja nawet nie wiem, czy umiem to jakoś składnie komuś opowiedzieć, to co w ogóle czuję itd. Taki mętlik.
Myślałam ostatnio, że sobie poradziłam... w sumie i tak jest lepiej, bo przestałam się obwiniać i czuć się jak zero. Ale dobrze to chyba jednak nie jest.
Będziesz umiała Oczywiście zrobisz jak uważasz. Moim zdaniem mogło by to Tobie pomóc.
Stary 2017-10-08, 19:50   #4795
Agacik
Raczkowanie

Cytat:

przyznam szczerze, że czytam w napięciu twoją historię i emocjonalnie widzę podobieństwa. Tylko u mnie bez fizyczności w ogóle.

Cytat:
Cześć,
To wirtualna znajomość?
Nie, znamy się normalnie, tylko mieszkamy ok 400 km od siebie, ale w miarę regularnie się spotykamy, spędzaliśmy razem urlop (w tym roku tydzień i rok temu tydzień) a teraz jedziemy razem na wycieczkę do Hiszpanii z jego znajomą parą. No ale tak jak mówię, są codzienne rozmowy (pisanie) o wszystkim, o rodzinach, o życiu, no o wszystkim, ale fizycznie nic, i o nas nic.

Shawtty po tym co czytam, to ja też bym polecała ci terapię. Sama chodzę drugi rok około i ogólnie życie jest dużo lepsze Terapeuta będzie wiedział, jakie pytania zadać, żeby było ci łatwiej opowiadać.

Edytowane przez Agacik
Czas edycji: 2017-10-08 o 19:52 Powód: Dopisek
Stary 2017-10-08, 19:55   #4796
Konto usunięte

Cytat:
przyznam szczerze, że czytam w napięciu twoją historię i emocjonalnie widzę podobieństwa. Tylko u mnie bez fizyczności w ogóle.

Nie, znamy się normalnie, tylko mieszkamy ok 400 km od siebie, ale w miarę regularnie się spotykamy, spędzaliśmy razem urlop (w tym roku tydzień i rok temu tydzień) a teraz jedziemy razem na wycieczkę do Hiszpanii z jego znajomą parą. No ale tak jak mówię, są codzienne rozmowy (pisanie) o wszystkim, o rodzinach, o życiu, no o wszystkim, ale fizycznie nic, i o nas nic.
Ty to masz cierpliwość Jak Ty rok wytrzymałaś? Źle to wygląda
Stary 2017-10-08, 19:57   #4797
Dinulka
Zakorzenienie

Cytat:
A, Dinulka, bo pytałaś - ja się z tamtym chłopakiem znam od maja, to nie było pierwsze nasze takie spotkanie, więc tak od razu nie zapytałam
.
Miałam na myśli czy było to od razu po wspólnej nocy
ja po moim koledze, mimo że mi się podobal, to też bym nic sensownego mu nie odpowiedziała wtedy
Cytat:
Napisane przez hekate93 Pokaż wiadomość
No weź, super było a ty się głupio pytasz
Teraz jak się najadłam i wyspałam trochę to już w ogóle mam w głowie same dobre myśli
haha

Cytat:
No, nieźle odstawiam.

tak chyba zawsze jest
Cytat:
Hej dziewczyny,

a no i winko dla was
opowiada o koleżankach tak po prostu czy to potencjalne partnerki?
no i hej

Cytat:
No niestety mówiłam, że nie ma tak dobrze, że jest dół, a za chwilę będzie euforia na stałe sama to przerabiałam, widziałam jak przerabiali inni z racji zawodu. Nie ma co sobie wyrzucać, tak nasza psychika funkcjonuje i już

Btw wczoraj mialam ochotę napisać do Wro. Na szczęście nie wypiłam aż tyle, żeby się nie skontrolować i nie zrobiłam tego uff <kamień z serca> no i Hekate i Rukolka też by chyba nie pozwoliły
dopiero bym sobie wybaczyć nie mogła, gdybym rano zobaczyła, że pisałam.
Dinulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-08, 19:59   #4798
Agacik
Raczkowanie

[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;77803921]Ty to masz cierpliwość Jak Ty rok wytrzymałaś? Źle to wygląda [/QUOTE]

Tak intensywnie znamy się dwa lata...
Ja na początku traktowałam to koleżeńsko, bo super chłopak, bardzo dobrze się rozumiemy. Ja mu mówiłam, że związków nie szukam (to była prawda - stąd terapia), a on mi opowiadał o koleżance, która mu się podoba. No i tak czas mijał i eh
Wiem, że źle wygląda, raczej chyba chcę się wyżalić, bo wy zrozumiecie na pewno

Dinulka różnie, raczej koleżanki, a jak ktoś mu się spodoba to raczej takie wyidealizowane, typu sprzedawczyni ze sklepu. Odkąd się znamy to z nikim się nie spotykał randkowo jeśli dobrze pamiętam ten wcześniejszy czas, bo teraz na pewno nie.

Edytowane przez Agacik
Czas edycji: 2017-10-08 o 20:01
Stary 2017-10-08, 20:17   #4799
Shawtty
Zakorzenienie

Cytat:
Będziesz umiała Oczywiście zrobisz jak uważasz. Moim zdaniem mogło by to Tobie pomóc.
Cytat:

Shawtty po tym co czytam, to ja też bym polecała ci terapię. Sama chodzę drugi rok około i ogólnie życie jest dużo lepsze Terapeuta będzie wiedział, jakie pytania zadać, żeby było ci łatwiej opowiadać.
Dzięki, Dziewczyny

Cytat:

No niestety mówiłam, że nie ma tak dobrze, że jest dół, a za chwilę będzie euforia na stałe sama to przerabiałam, widziałam jak przerabiali inni z racji zawodu. Nie ma co sobie wyrzucać, tak nasza psychika funkcjonuje i już

Btw wczoraj mialam ochotę napisać do Wro. Na szczęście nie wypiłam aż tyle, żeby się nie skontrolować i nie zrobiłam tego uff <kamień z serca> no i Hekate i Rukolka też by chyba nie pozwoliły
Niestety ja dzisiaj ze sobą walcze, żeby nie pisać do W., jestem też rozżalona, że on nie pisze. Choc ostatnio go zbywałam.

Odgrzebałam wątek, w którym rozpoczęła się moja znajomość z W. Siedzę i wyję. Trochę ze śmiechu z tego co pisałam, trochę z mojej naiwności, trochę ze smutku...

Bo czuję, że chłopak może być moim przyjacielem, jest godny zaufania, po prostu bardzo w porządku, świetnie się z nim czuję i dobrze się z nim bawię, w łóżku też jest super, ale związku z nim po prostu nie widzę, nie ta skala emocji. Chyba.

Nic nie myślę już szczerze mówiąc, po prostu świetnie się z nim bawię

Jako że angielskie fuck friends i ogólnie słowo friend nie musi oznaczać jakiejś emocjonalnej zażyłości pomiędzy ludźmi to wydaje mi się, że z nami jest inaczej - chyba jednak najważniejszy aspekt tej znajomości to długie, szczere rozmowy, a chłopak się o mnie troszczy, martwi, robi mi kanapki do pracy, dzwoni, pisze bardzo często, a seks to tutaj taki, fajny bo fajny, ale dodatek. No wiem, że to tylko tydzień, choć bardzo intensywny i rzadko bywałam w domu u siebie, ale po prostu mu wierzę, ufam i czuję się przy nim swobodnie i bezpiecznie

Zaczynam się zastanawiać, czy nie angażuje sie za bardzo. Tak dużo czasu z nim spędzam, tak dużo rozmawiamy i w sumie tak dobrze się z nim czuję...

ZABIJCIE MNIE
Stary 2017-10-08, 20:19   #4800
hekate93
Zadomowienie

Cytat:
Hekate to by cię pewnie przez łep zdzieliła

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości