Wszystko o Avonie 3 - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-04, 20:54   #4441
Scarlet23
Zadomowienie

Dot.: Wszystko o Avonie 3

[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;7776916]dobrze ze jakis brak, tylko ciekawy czy produkcja zakonczona bo fajnie by bylo czyms podbic...[/quote]
Całe szczęscie że zamówiłam wodę w 1 terminie bo bym sie zdenerwowała jakby była produkcja zakończona bo to jest jedna z moic ulubionych wód
Scarlet23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-04, 21:02   #4442
.eva.
Raczkowanie

Właśnie przynieśli paczkę i przy ołówku black i d.brown za 13,90 piszą że brak w magazynie produkcja zakończona, a tak wszystko jest nawet woda Extraordinary.
.eva. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-04, 21:16   #4443
polak17
Raczkowanie

GG do polak17

tak samo mialem jeszcze jak zamawialem w tym katalogu co byly za 9.9 tez bylo brak w magazynie produkcja zakonczona...nie wiedzialem ze nawet teraz jak sa za 13.9 to ich nie sprowadzili. Ps na brazowe sie zalapalem
polak17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-04, 21:19   #4444
kasia2439
Zakorzenienie

a ja jechałam dzisiaj do COKu po swoją paczkę i pocałowałam klamkę bo przyjechałam o 18:06 a do 18:00 COK czynny :/
kasia2439 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-04, 21:48   #4445
Emilkaa
Zadomowienie

ja wczoraj byłam u siebie w COKu o 17.52 wiec ledwo zdazylam
Emilkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-04, 21:58   #4446
czelsi
Raczkowanie

mam wielką prośbę do dziewczyn z Warszawy. Zamówiłam dla siebie i siostry dla delikatne podkłady nawilżające SPF 15 w kolorze medium, i niestety są troszkę za ciemne. W związku z tym mam prośbę, gdyby któraś Warszawianka zamawiała ten produkt, może mogłaby go odkupić ode mnie? chętnie oddam w zamian za kolor light, bądź po prostu odsprzedam... podkłady są całe, jeden nałożyłam krople na czoło i już dojrzałam pomarańczową krechę
czelsi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-04, 22:40   #4447
polak17
Raczkowanie

GG do polak17

Dziewczyny i chlopaki potrzebuje wypowiedzi albo jakis stron czy wiadomo jak zmieni sie anev retroactive?? w tym katalogu jest zestaw 3 za 79.90 ale sa z dzwoneczkiem czy zrobia tak jak ostatnio i po prostu zmienia nazwe czy juz sa na stale wycofane??
Stary 2008-06-04, 23:17   #4448
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aniaszew Pokaż wiadomość
Mam nadzieję że chodzi o tą wodę z wyprzedażowei str?To mi ratuje życie , nie będę musiała zamawiać nie wiadomo czego , a musze złożyć zam na TŻ żeby mu konta nie zamknęli.
a ja zamawiałam wczoraj i mam zafakturowaną tę wodę...
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-04, 23:19   #4449
justysiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez polak17 Pokaż wiadomość
Dziewczyny i chlopaki potrzebuje wypowiedzi albo jakis stron czy wiadomo jak zmieni sie anev retroactive?? w tym katalogu jest zestaw 3 za 79.90 ale sa z dzwoneczkiem czy zrobia tak jak ostatnio i po prostu zmienia nazwe czy juz sa na stale wycofane??
jadzika o tym cos pisala, niestety nie ma juz fotki na serwerze wyslijto --> https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4111 ale moze ktos bardziej poinformowany odpowie wiecej
justysiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-05, 00:10   #4450
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
w przewodniku kosmetycznym anew jest napisane
Cytat:
w 3 i 4 kwartale 2008 roku linię Retroactive zastapi nowa, wyjątkowa linia Rejuvenate
i jak narazie wprowadzone będą dwa kosmetyki a mianowicie:
-kompleksowy system pielęgnacji okolic oczu na noc/ na dzień SPF 25
-przeciwzmarszczkowy program nawilżająco-brązujący SPF 15 (4 poziomowy jak dermabrazja)
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-05, 07:51   #4451
anetka_m
Zadomowienie

Dziewczyny byłabym wdzięczna za odpowiedź. Musze jechać dziś do COK, bo klientka się w porę obudziła z zamówieniem, które chciałaby mieć już na jutro. I tu moje pytanie, bo rzadko robię zakupy w COKach: będę brała krem Cellu Glow, a w katalogu jest napisane , że dołączają do niego próbkę - mam prawo upomnieć się o tą próbkę przy zakupach? I czy w COKu będę mogła dostać Panoramę do kat.9?
Stary 2008-06-05, 07:54   #4452
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anetka_m Pokaż wiadomość
Dziewczyny byłabym wdzięczna za odpowiedź. Musze jechać dziś do COK, bo klientka się w porę obudziła z zamówieniem, które chciałaby mieć już na jutro. I tu moje pytanie, bo rzadko robię zakupy w COKach: będę brała krem Cellu Glow, a w katalogu jest napisane , że dołączają do niego próbkę - mam prawo upomnieć się o tą próbkę przy zakupach? I czy w COKu będę mogła dostać Panoramę do kat.9?
Jak zapomną to masz prawo sie upomnieć o próbke.
Panoramy chyba w COKu u mnie były, ale do bieżącego katalogu.

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-05, 09:07   #4453
isa666
Zakorzenienie

A ja właśnie zamówiłam sobie z kat. 8 żel pod prysznic Tropical Zing i błyszczyk Pink a glow w tej promocji za 7.90
Mialam jeszcze chętkę na mgiełkę do ciała Tahitian, ale dobrze, że przeczytałam w KWC że ona jest dwufazowa
Stary 2008-06-05, 09:08   #4454
elffee
Zadomowienie

GG do elffee Send a message via Skype™ to elffee

Cytat:
Napisane przez czelsi Pokaż wiadomość
mam wielką prośbę do dziewczyn z Warszawy. Zamówiłam dla siebie i siostry dla delikatne podkłady nawilżające SPF 15 w kolorze medium, i niestety są troszkę za ciemne. W związku z tym mam prośbę, gdyby któraś Warszawianka zamawiała ten produkt, może mogłaby go odkupić ode mnie? chętnie oddam w zamian za kolor light, bądź po prostu odsprzedam... podkłady są całe, jeden nałożyłam krople na czoło i już dojrzałam pomarańczową krechę
tez zamowilam ten medium, ale nie strasz ze jest za ciemny ;/
Stary 2008-06-05, 09:25   #4455
aniaszew
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
a ja zamawiałam wczoraj i mam zafakturowaną tę wodę...

No i wpadka . wczoraj wieczorem złożyłam zam na tą wodę Extraordinary i ją mam dziś na fakturze.Trudno , zrobie zwrot.
Czyli dalej brak braków.
aniaszew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-05, 10:12   #4456
mimosa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ashiva Pokaż wiadomość
w przewodniku kosmetycznym anew jest napisane
i jak narazie wprowadzone będą dwa kosmetyki a mianowicie:
-kompleksowy system pielęgnacji okolic oczu na noc/ na dzień SPF 25
-przeciwzmarszczkowy program nawilżająco-brązujący SPF 15 (4 poziomowy jak dermabrazja)
Mnie ten temat też bardzo interesuje. Na stronie amerykańskiego Avonu jest skład nowego Rejuvenate:

ACTIVES: OCTINOXATE 7.5% OCTISALATE 5.0% OXYBENZONE 3.0%
WATER/EAU BUTYLENE GLYCOL GLYCERIN DIHYDROXYACETONE CETEARYL ALCOHOL PHYTOL RETINOL/SACCHAROMYCES POLYPEPTIDE HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED EXTRACT ANDROGRAPHOLIDE HYDROLYZED MILK PROTEIN PLANKTON EXTRACT GLYCINE SOJA (SOYBEAN) SEED EXTRACT PHAEODACTYLUM TRICORNUTUM EXTRACT ORYZANOL TOCOPHEROL PANTHENOL SQUALANE HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER PEG-100 STEARATE CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE PEG-150 DISTEARATE SILICA TRIMETHYLSILOXYSILICATE CETEARYL GLUCOSIDE POLYSORBATE 60 DISODIUM EDTA DIMETHICONE PHENOXYETHANOL METHYLPARABEN PARFUM/FRAGRANCE MAY CONTAIN:YELLOW 5 RED 40

Biegłe Koleżanki bardzo proszone o komentarz
- ja widzę parę znajomych składników (phytol, helianthus, andrographolide, milk protein) ale nie jestem znawcą, w szczególności nie umiem sobie odpowiedzieć na pytanie o czynnik brązujący i jego ewentualne działanie na skórę wrażliwą... Nie wiem też, jak wygląda sprawa tak praktyczna jak wydajność- czy 'faza koloryzująca' zajmuje połowę, czy mniej tubki? Powiedzmy, że będę używała jej w stopniu minimalnym, czy to znaczy że kremu będzie prawie o połowę mniej?...

Nie rozumiem, czemu na pierwszy ogień nie dali kremu pod oczy - akurat przydał by się taki na lato z z dużym filtrem. Zanim wprowadzą to, będzie u nas jesień...
mimosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-05, 11:11   #4457
agness86
Zakorzenienie

Kurde podbiłabym tą wodą, ale się boję że przyjdzie Komuś fakture dziś już wystawili? Jakieś nowe braki?

I już

agness86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-05, 13:24   #4458
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez agness86 Pokaż wiadomość
Podbijam
ja rowniez
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-05, 14:12   #4459
Jula84
Wtajemniczenie

Dziewczyny czy w związku z tym ze szminki UCR Sheer Naturale już nie uda mi się kupić - mogłybyście polecic jakieś inne Avonu które dają zbliżony efekt?
Jula84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-05, 14:50   #4460
kashka
Rozeznanie

Cytat:
Kurde podbiłabym tą wodą, ale się boję że przyjdzie Komuś fakture dziś już wystawili? Jakieś nowe braki?
Ja zamówiłam tę wodę i czekam na fakturę (mam już zamówienie pobrane do realizacji). Jak tylko wystawią mi fakturę, dam znać.
kashka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-05, 16:46   #4461
wamper_15
Raczkowanie

u mnie również brak braków Drogie panie... więc nie pomogę.

wamper_15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-05, 16:48   #4462
agness86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashka Pokaż wiadomość
Ja zamówiłam tę wodę i czekam na fakturę (mam już zamówienie pobrane do realizacji). Jak tylko wystawią mi fakturę, dam znać.
Zaryzykowałam. Wzięłam dwie sztuki ( z wielką nadzieją, że będzie w brakach) i co? I jest w brakach

I już

agness86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-05, 16:49   #4463
asia_z
Zakorzenienie

ja dostałam paczkę dla siebie wzięłam w końcu błyszczyk za 7.90 - Diamond Dust. Bardzo ładny, podoba mi się i jeszcze żel z mikrodrobinkami i żel przeciw wypryskom z clearskin, ale póki so muszę synergena rossmanowego wykończyć ważne że zapasy zrobione... z K09 chyba wezmę Pur Blance Blush... chociaż jakoś ostatnio mi się bardziej podobają te zapachy z ORI...
Stary 2008-06-05, 16:58   #4464
wamper_15
Raczkowanie

tak nawiasem mówiąc starałam się wyszukać chociażby kilku słów o portfelu dołączanego do TTA in love a tutaj cisza... faktycznie nikt nie zamawiał? ani nawet nie widział go w COKu? pytam bo ja dałam się skusić tej ofercie i zamówiłam 3 sztuki tej wody, z czego na 2 juz mam klientki a z okazji programu motywującego nie mogłam się powstrzymać żeby nie zamówić i dla siebie :P
zatem jeśli któraś będzie zainteresowana to fotki powinnam umieścić w poniedziałek...

wamper_15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-05, 17:30   #4465
Scarlet23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wamper_15 Pokaż wiadomość
tak nawiasem mówiąc starałam się wyszukać chociażby kilku słów o portfelu dołączanego do TTA in love a tutaj cisza... faktycznie nikt nie zamawiał? ani nawet nie widział go w COKu? pytam bo ja dałam się skusić tej ofercie i zamówiłam 3 sztuki tej wody, z czego na 2 juz mam klientki a z okazji programu motywującego nie mogłam się powstrzymać żeby nie zamówić i dla siebie :P
zatem jeśli któraś będzie zainteresowana to fotki powinnam umieścić w poniedziałek...
Cytat:

Mam pytanie czy ktos oprocz mnie dostal nowy perfum od salmy hayeck i czy dostal takze rozwalony potfel??

Oraz prosze o opinie na temat tego eliksiru do cery dojrzalej jest w fajnej cenie i nie wiem co mam mowic klientkom...a nie mam zamiaru miec zwrotow
polak17 ma potfel ja też zamówiłam dla siebie i mam nadzieje że będzie ok
Scarlet23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-05, 17:35   #4466
porzeczka2602
Zakorzenienie

chwile temu wystawiona fv z katalogu 8, II termin
w brakach (doślą później)
OLEJEK PRZYSP. OPALENIZNE
KOJACY SZAMP.PRZECIWL.MIETA ten 400 ml

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-05, 17:59   #4467
kashka
Rozeznanie

Cytat:
Zaryzykowałam. Wzięłam dwie sztuki ( z wielką nadzieją, że będzie w brakach) i co? I jest w brakach
Tak, przed chwilą wystawili mi fakturę i u mnie woda jest w brakach. Ja akurat żałuję, bo koleżance na niej zależało. Poza tym wszystko przyjdzie, łącznie z żelem Pro Wild ze stron wyprzedażowych.
kashka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-05, 19:12   #4468
MaT
Wtajemniczenie

Napisałam ze strefy pytanie, dlaczego w plikach do ściagnięcia nie pojawiły się Hello Tomorrow 08/2008 i NOVA Ty nr 22.
a dostałam:
W odpowiedzi na Pani zapytanie informujemy, że ze względu na ograniczoną pojemność strony internetowej Nowa Ty i panorama Hello Tomorrow nie będą zamieszczone.
Odpisałam, że mogliby część plików dotyczących np. myAVON umieszczać w zakładkach normalnym tekstem i że jest to dla wielu z nas, jedyne źródło informacji o nowościach.

Jeśli uważacie, że mam rację, to może zróbmy akcję, żeby sobie nie myśleli

Przy okazji mam pytanie do trendujacych, czy u Was też tych plików nie było, czy to nowa moda w Avon ?
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-05, 20:04   #4469
aniaszew
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kashka Pokaż wiadomość
Tak, przed chwilą wystawili mi fakturę i u mnie woda jest w brakach. Ja akurat żałuję, bo koleżance na niej zależało. Poza tym wszystko przyjdzie, łącznie z żelem Pro Wild ze stron wyprzedażowych.

To niesprawiedliwe, a ja dostałam , faktura dziś rano.
aniaszew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-05, 20:13   #4470
polak17
Raczkowanie

GG do polak17

Cytat:
Napisane przez wamper_15 Pokaż wiadomość
na 3 portfele jeden byl rozwalony sam w sobie jest fajny z takiej skorki nie ma miejsc na zdjecia chyba na jedno jutro jak dobrze pojdzie zrobie zdjecie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości