|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 3
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;7776916]dobrze ze jakis brak, tylko ciekawy czy produkcja zakonczona bo fajnie by bylo czyms podbic...[/quote]
Całe szczęscie że zamówiłam wodę w 1 terminie bo bym sie zdenerwowała
|
#4442 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie przynieśli paczkę i przy ołówku black i d.brown za 13,90 piszą że brak w magazynie produkcja zakończona, a tak wszystko jest nawet woda Extraordinary.
|
|
|
|
#4443 |
|
Raczkowanie
|
tak samo mialem jeszcze jak zamawialem w tym katalogu co byly za 9.9 tez bylo brak w magazynie produkcja zakonczona...nie wiedzialem ze nawet teraz jak sa za 13.9 to ich nie sprowadzili. Ps na brazowe sie zalapalem
|
|
|
|
#4444 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jechałam dzisiaj do COKu po swoją paczkę i pocałowałam klamkę bo przyjechałam o 18:06 a do 18:00 COK czynny :/
|
|
|
|
#4445 |
|
Zadomowienie
|
ja wczoraj byłam u siebie w COKu o 17.52 wiec ledwo zdazylam
|
|
|
|
#4446 |
|
Raczkowanie
|
mam wielką prośbę do dziewczyn z Warszawy. Zamówiłam dla siebie i siostry dla delikatne podkłady nawilżające SPF 15 w kolorze medium, i niestety są troszkę za ciemne. W związku z tym mam prośbę, gdyby któraś Warszawianka zamawiała ten produkt, może mogłaby go odkupić ode mnie? chętnie oddam w zamian za kolor light, bądź po prostu odsprzedam... podkłady są całe, jeden nałożyłam krople na czoło i już dojrzałam pomarańczową krechę
|
|
|
|
#4447 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny i chlopaki potrzebuje wypowiedzi albo jakis stron czy wiadomo jak zmieni sie anev retroactive?? w tym katalogu jest zestaw 3 za 79.90 ale sa z dzwoneczkiem
czy zrobia tak jak ostatnio i po prostu zmienia nazwe czy juz sa na stale wycofane??
|
|
|
|
#4448 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4449 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4450 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
-kompleksowy system pielęgnacji okolic oczu na noc/ na dzień SPF 25 -przeciwzmarszczkowy program nawilżająco-brązujący SPF 15 (4 poziomowy jak dermabrazja) |
||
|
|
|
#4451 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny byłabym wdzięczna za odpowiedź. Musze jechać dziś do COK, bo klientka się w porę obudziła z zamówieniem, które chciałaby mieć już na jutro. I tu moje pytanie, bo rzadko robię zakupy w COKach: będę brała krem Cellu Glow, a w katalogu jest napisane , że dołączają do niego próbkę - mam prawo upomnieć się o tą próbkę przy zakupach? I czy w COKu będę mogła dostać Panoramę do kat.9?
|
#4452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panoramy chyba w COKu u mnie były, ale do bieżącego katalogu.
|
|
#4453 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie zamówiłam sobie z kat. 8 żel pod prysznic Tropical Zing i błyszczyk Pink a glow w tej promocji za 7.90
![]() Mialam jeszcze chętkę na mgiełkę do ciała Tahitian, ale dobrze, że przeczytałam w KWC że ona jest dwufazowa
|
#4454 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4455 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4456 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ACTIVES: OCTINOXATE 7.5% OCTISALATE 5.0% OXYBENZONE 3.0% WATER/EAU BUTYLENE GLYCOL GLYCERIN DIHYDROXYACETONE CETEARYL ALCOHOL PHYTOL RETINOL/SACCHAROMYCES POLYPEPTIDE HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED EXTRACT ANDROGRAPHOLIDE HYDROLYZED MILK PROTEIN PLANKTON EXTRACT GLYCINE SOJA (SOYBEAN) SEED EXTRACT PHAEODACTYLUM TRICORNUTUM EXTRACT ORYZANOL TOCOPHEROL PANTHENOL SQUALANE HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER PEG-100 STEARATE CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE PEG-150 DISTEARATE SILICA TRIMETHYLSILOXYSILICATE CETEARYL GLUCOSIDE POLYSORBATE 60 DISODIUM EDTA DIMETHICONE PHENOXYETHANOL METHYLPARABEN PARFUM/FRAGRANCE MAY CONTAIN:YELLOW 5 RED 40 Biegłe Koleżanki bardzo proszone o komentarz Nie rozumiem, czemu na pierwszy ogień nie dali kremu pod oczy - akurat przydał by się taki na lato z z dużym filtrem. Zanim wprowadzą to, będzie u nas jesień... |
|
|
|
|
#4457 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde podbiłabym tą wodą, ale się boję że przyjdzie
Komuś fakture dziś już wystawili? Jakieś nowe braki?
|
#4458 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4459 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny czy w związku z tym ze szminki UCR Sheer Naturale już nie uda mi się kupić
- mogłybyście polecic jakieś inne Avonu które dają zbliżony efekt? |
|
|
|
#4460 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4461 |
|
Raczkowanie
|
u mnie również brak braków Drogie panie... więc nie pomogę.
|
#4462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4463 |
|
Zakorzenienie
|
ja dostałam paczkę
dla siebie wzięłam w końcu błyszczyk za 7.90 - Diamond Dust. Bardzo ładny, podoba mi się i jeszcze żel z mikrodrobinkami i żel przeciw wypryskom z clearskin, ale póki so muszę synergena rossmanowego wykończyć ważne że zapasy zrobione... z K09 chyba wezmę Pur Blance Blush... chociaż jakoś ostatnio mi się bardziej podobają te zapachy z ORI...
|
#4464 |
|
Raczkowanie
|
tak nawiasem mówiąc starałam się wyszukać chociażby kilku słów o portfelu dołączanego do TTA in love a tutaj cisza... faktycznie nikt nie zamawiał?
ani nawet nie widział go w COKu? pytam bo ja dałam się skusić tej ofercie i zamówiłam 3 sztuki tej wody, z czego na 2 juz mam klientki a z okazji programu motywującego nie mogłam się powstrzymać żeby nie zamówić i dla siebie :P ![]() zatem jeśli któraś będzie zainteresowana to fotki powinnam umieścić w poniedziałek...
|
#4465 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4466 |
|
Zakorzenienie
|
chwile temu wystawiona fv z katalogu 8, II termin
w brakach (doślą później) OLEJEK PRZYSP. OPALENIZNE KOJACY SZAMP.PRZECIWL.MIETA ten 400 ml |
|
|
|
#4467 |
|
Rozeznanie
|
Tak, przed chwilą wystawili mi fakturę i u mnie woda jest w brakach. Ja akurat żałuję, bo koleżance na niej zależało. Poza tym wszystko przyjdzie, łącznie z żelem Pro Wild ze stron wyprzedażowych.
|
|
|
|
#4468 |
|
Wtajemniczenie
|
Napisałam ze strefy pytanie, dlaczego w plikach do ściagnięcia nie pojawiły się Hello Tomorrow 08/2008 i NOVA Ty nr 22.
a dostałam: W odpowiedzi na Pani zapytanie informujemy, że ze względu na ograniczoną pojemność strony internetowej Nowa Ty i panorama Hello Tomorrow nie będą zamieszczone. ![]() Odpisałam, że mogliby część plików dotyczących np. myAVON umieszczać w zakładkach normalnym tekstem i że jest to dla wielu z nas, jedyne źródło informacji o nowościach. Jeśli uważacie, że mam rację, to może zróbmy akcję, żeby sobie nie myśleli Przy okazji mam pytanie do trendujacych, czy u Was też tych plików nie było, czy to nowa moda w Avon ? |
|
|
|
#4469 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4470 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:56.

.