![]() |
#2401 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rzucić palenie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2402 |
Przyczajenie
|
Jeśli piwko i papieros już przeszło to już jestes na najlepszej drodze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2403 |
Raczkowanie
|
Masz racje chciec to móc!Tak sie zastanawiam nad tym i pije kawe (do niej zawsze pale)i jeszcze nie zapaliłam!Moze wytrzymam bo chce!!
#2404 |
Przyczajenie
|
Witam. Ja nie pale juz ponad rok.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2405 |
Raczkowanie
|
Jest 18 godzina a ja jeszcze nie paliłam super hura!!!!
#2406 |
Raczkowanie
|
Zaczynam drugi dzien bez papierosa .Dobrze ze mam duzo spraw dzis do załatwienia nie bede myslec o dymku !Boje sie tylko czy nie przytyje oby mi sie nie chciało duzo jesc ,bo i odchudzam sie (wszystko na raz)czy dam rade????
#2407 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2408 |
Raczkowanie
|
Nie mysle nawet o tej kasie co w kieszeni zostaje ,tylko ogólnie o sobie !!Chodz moze by tak do skarbonki wkładał po te 6 zł co dzien -------warto sie zastanowic!
#2409 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2410 |
Przyczajenie
|
Ja palilam przeszlo 15 lat. Palilam 2 paczki dziennie goldenow zoltych czyli okolo 50 papierosow dziennie. Pewniego dnia obudzilam sie rano i stwierdzilam ze chyba czas rzucic palenie. Jak postanowilam tak tez uczynilam. Bylo mi ciezko bardzo ciezko ale jakos mi sie udalo. 21 maja minal rok jak nie pale. nie uzywalam zadnych wspomagaczy ani gum itp itd.., Jest ciezko ale jakos mi sie udalo. Do dzis mam chec zapalenia i wlacza mi sie glod nikotynowy ale jak pomysle sobie ile to kosztuje, jak to rujnuje moj organizm i jak czlowiek swierdzi to od razu nie chce mi sie palic. Trzymam za Was kciuki i mam nadzieje ze Wam tez sie uda jak mi za 1 razem rzucic te smierdzace papierosy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2411 |
Przyczajenie
|
Hmm nic tylko pogratulować , chętnie bym tak swojej teściowej zrobił , aczkolwiek ona nie była by do tego tak nastawina dobrze .. To jednak każdy sam musi sobie powiedziec NIE.. inaczej to nie ma sensu chocby nie wiem co
|
![]() ![]() |
![]() |
#2412 |
Przyczajenie
|
Cześć
ja rzuciłam z plastrami i trochę mi zostało. Odsprzedaję na allegro, podaję nr aukcji link: XXXXXXXXX plastry niquitin stopien 1 34 sztuki najtaniej Jakby ktoś z Was był chętny to zapraszam. Jeżeli powołacie się na wizaż, to wysyłka będzie gratis! Pozdrawiam! Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2008-06-01 o 07:50 Powód: spam |
![]() ![]() |
![]() |
#2413 |
Raczkowanie
|
Tradycyjnie się melduję żeby zakomunikować ze dzisiaj jest mój 18 dzien bez papierosa. a jak Wam idzie? coś ucichło to forum:/
|
![]() ![]() |
![]() |
#2414 |
Zakorzenienie
|
ucichło faktycznie .... ja pale dalej
![]() nie miałam czasu na lekarza i nie mam recepty,nerwy mam i pale ![]() Alida naprawę jestem pod wrażeniem,super tak mieć na koncie 18 dni ! zazdroszczę że dajesz radę.fajne to musi byc uczucie ...
#2415 |
Raczkowanie
|
Jestem 6 dzień bez papierosa ,ale mnie ciągnie !! coraz bardziej, na dodatek mam nerwowe dni i małe kłopoty !!ale ciężko
![]()
#2416 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2417 |
Przyczajenie
|
Witam was serdecznie!
Pochwalę się że rzuciłam palenie 9 lutego 2008 ![]() Jak widać da się jak się tego bardzo chce! Powadzenia życze wszystkim rzucającym ![]() Buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
#2418 |
Raczkowanie
|
Dzieki ci wielkie !!DAM RADE HIHIHI
![]() ![]() ![]()
#2419 |
Gang Iren
|
spróbuj kupić bez recepty,niektóre apteki sprzedają.ja kupiłam tak i problemów mi nie robili.w końcu na opakowaniu nie jest napisane,że to lek na receptę.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2420 |
Przyczajenie
|
Melduję się Wam. Udaje się udaję! Miesiąc i trzy dni bez papieroska! Cóż, udaję się nie dlatego że mam tak silną wolę ale dlatego że nienawidziłam już siebie z tym papierosem i że ciągle wydawało mi się że mnie oceniaja że jestem słaba. Zaczełam się poprostu czuć jak gorsza, wstyd mi było zapalić papierosa w tych miejsacach gdzie nawet mogłam. Wstyd mi było że siedżę w kawiarni nawet z innymi palaczami i próbuje być taka wyluzowana, zaczełam być dzika. Poprostu doszłam do tego że papieros to nie oznaka bycia silną ale wręcz odwrotnie. Decyzje musicie podjąć same i nie zasłaniać się że może od nowego miesiąca albo jak się skończy ten stres w pracy. Musicie zrobić to same i nie posiłkując się jakimiś wspomagaczami typu tabletki czy plastry. To musi być wasza decyzja, że już nie chcecie, że dość, że "bleee". Jestem napawdę zadowolona z swego stanu, naprawdę nie cierpię, że nie mogę zapalić. Wiem że nawet jeden papieros, czy nawet jeden mach i wszystko szlag trafi bo naruszę swoje postanowienie. Nie można zastanawiać się czy ten jeden papieros będzie grzeszkiem. To twoja sprawa. Wiem że zawsze po tym jednym po jakimś czasie wracałam bo naruszłam moje postanowienie. Najważniejsze to to żeby zdecydować się że już nigdy więcej ani jednego nie zapalę. Jeśli jeszcze nie jesteś gotowa podjąc tej decyzji bo papierosy sa zbyt smaczne albo że się z nimi za bardzo identyfikujesz albo że coś Ci zostanie najdroższego odebrane to wiedz że wrócisz do nich po pewnym czasie bo będziesz miała zbyt mało motywacji. Musisz dojść do tego że naprawdę nie chcesz ich. Rzucenie naprawdę aż tak nie boli. Miałam problem przez trzy dni ale potem coraz słabiej o nich myślałam. Problem oczywiście polagał na tym że w niektórych sytuacja musiałam sobie przypominać że już nie. Że rano do kawki zamiast papieoska zerknę do gazetki i że ......... i że wieczorkiem przed wskoczeniem do łóżeczka nie będzie papieroska. .......Najgorsze jest teraz to że ranem nie mam kaca nikotynowego w buzi....
Trzymam kciuki za pozytywne myślenie o tym jak to będzie jak już nie będe paliła... Do zobaczenia! |
![]() ![]() |
![]() |
#2421 |
Przyczajenie
|
Rany, jak się cieszę, że Was znalazłam! Co prawda całego wątku przeczytać jeszcze nie zdążyłam (trochę długi jest), ale widzę, że w temacie...
Po 12 latach wmawiania sobie, że palę, bo lubię ![]() Na dobry początek nie kupiłam dzisiaj papierosów. Pozdrawiam i życzę powodzenia Wam i sobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2422 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2423 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja po 16 latach palenia wlasnie zaczynam 20 dzień bez papierosa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję cichą że z Poznania ![]() albo ze śląska ![]() cóż,póki co pozostaje mi pytać się w napotkanych aptekach jak to jest i czy na receptę. w jednej aptece powiedzieli mi że to tylko lek na receptę. niedługo ide do lekarza,jak do domu zjadę. pale mniej ale jednak pale i szlag mnie trafia.ja chyba jeszcze tak w 100% nie uświadomiłam sobie że chce rzucić i jak mus to mus. Alida jak cera ? ![]()
![]() |
#2425 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a wracając do tabexu to moja koleżanka (całę otoczenie zarażam rzucaniem palenia) kupiła podobno bez recepty w Pułtusku. Nie chodzi już o miasto ale widocznie można dostać też bez recepty.. ciekawa jestem od czego to zależy:/ no i najważniejsze... oszczędzone juz ok 120 zł |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2426 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, znam kogoś, kobietę (po 30) kto bardzo dużo pali. Wygląd - fatalny. Cera szara, zmarszczka na zmarszczce i zawsze przesiąknięta tym smrodkiem. Uff mam nadzieję, że w moim przypadku nigdy tak nie będzie. Nie palę od września
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2427 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2428 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
ja nie pale ponad roku i do dzis mnie jeszcze ciagnie i mamy glod nikotynowy ale z kazdym dniem jest coraz mniejszy. Ja mialam kryzys miedzy 1 a 2 miesiacem. Trzymam kciuki i powodzenia |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2429 |
Raczkowanie
|
u mnie też są chwile że bym zapaliła ale udaje mi się je bez problemu zwalczyć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2430 |
Zakorzenienie
|
Alida już 21x6
![]() ja pamiętam że kumpeli zniknęły sińce z pod oczu i jakaś inna cera się jej zrobiła. ale to trwało w sumie długo. kilka miesięcy. Alida ja to Cię podziwiam ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.