Panny Młode 2009 cz. III - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-05, 12:32   #1381
sas
Wtajemniczenie

Dot.: Panny Młode 2009 cz. III

Agamalutka witaj z nami

ja na pocztaku tez mysalam tak jak wy aby kupic albo wypozyczyc suknie slubna, ale ceny naprawde sa niesamowicie wielkie a i nie zawsze suknia wyglada tak jak za 1 przymierzaniem...moja kuzynka 2 ata temu miala slub, ok pol roku wczesniej upatrzyla sobie suknie, jezdzila chyba ze 2 3 raz na przymiarki, ale niestety 2 tyg przed slubem ta ieknia za pierwszym razem suknie juz nie wygladala tak olsniewajaco wlasnie to co jedna z was wspomniala... byla po czyszczeniu itp..nio ale co mozna zrobic 2 tyg przed slubemm...ja duzo o tym myslalam, ale na szczescie znalazlam dobre rozwiazanie dla siebie....mam polecona mloda krawcowa-szyje przesliczne suknie slubne, dopasowuje je do ciebie, pokazuj wzroy itp a co najwazniejsze koszt takiej sukni wynosi ok 800-1000zl i jest twoja nowa itp. nie myslalyscie o krwacowej?
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-05, 12:34   #1382
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
Agamalutka witaj z nami

ja na pocztaku tez mysalam tak jak wy aby kupic albo wypozyczyc suknie slubna, ale ceny naprawde sa niesamowicie wielkie a i nie zawsze suknia wyglada tak jak za 1 przymierzaniem...moja kuzynka 2 ata temu miala slub, ok pol roku wczesniej upatrzyla sobie suknie, jezdzila chyba ze 2 3 raz na przymiarki, ale niestety 2 tyg przed slubem ta ieknia za pierwszym razem suknie juz nie wygladala tak olsniewajaco wlasnie to co jedna z was wspomniala... byla po czyszczeniu itp..nio ale co mozna zrobic 2 tyg przed slubemm...ja duzo o tym myslalam, ale na szczescie znalazlam dobre rozwiazanie dla siebie....mam polecona mloda krawcowa-szyje przesliczne suknie slubne, dopasowuje je do ciebie, pokazuj wzroy itp a co najwazniejsze koszt takiej sukni wynosi ok 800-1000zl i jest twoja nowa itp. nie myslalyscie o krwacowej?
Ja myślałam, tylko jeszcze nie znalazłam takiej u siebie :/
Stary 2008-06-05, 12:44   #1383
kliwia
Zakorzenienie

No włąsnie, a jak już ktoś sobie uszył, to nie chce powiedzieć u kogo Bezsens
Jestem o tyle w komfortowej sytuacji że moja chrzestna jest krawcową tylko że dzieli nas 200km ale jak nic nie znajdę to się do niej wybiorę.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-05, 12:46   #1384
sas
Wtajemniczenie

czemu nie chce powiedziec ..ja sie nie spotkalam z takim kims sama sie dowiedzialam od znajmoych z uczelni
Stary 2008-06-05, 13:01   #1385
kliwia
Zakorzenienie

no widzisz, a tutaj laski nie mówią.
Stary 2008-06-05, 13:07   #1386
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
Agamalutka witaj z nami

Ja bym się bała zaryzykować szyć, bo co innego jak widzisz suknię a jak zamawiasz do uszycia i nie wiesz co wyjdzie a później trzeba kupić, bo była specjalnie szyta dla mnie. Z resztą moją demetrios trudno by było podrobić
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-05, 13:52   #1387
sas
Wtajemniczenie

ja sie nie boje po pierwsze dlatego ze to juz spawzona krawcowa po drugie ona sama ma kilka projektow przy sobie i modeli sukni takze po trzecie jest napawde dobra rzymiarki sa regularne i w ciagu roku zawsze mozna cos zmienic ....z reszta zobaczymy jak do niej pojade cio i jak na razie to jst moja opcja wyjsciowa
Stary 2008-06-05, 13:56   #1388
sanetka
Zakorzenienie

tez sie na poczatku balam szycia. ale pojechalam do krawcowej ktora ma salon i suknie mozna przymierzyc zeby zobaczyc jak sie wyglada. a potem szyje pod rozmiar. mozna dowolnie zmieniac wyglad do tego, albo szyc ze zdjecia (nie odwazylabym sie). a ceny ma nieduze 1100-1300 zl

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-05, 14:00   #1389
popscene
Wtajemniczenie

Ja też bym się nie bała. Jakbym tylko miała taką krawcową u siebie to pewnie bym się do niej zwróciła. Pewnie jakaś gdzieś tutaj jest, ale jeszcze jej nie znalazłam
Stary 2008-06-05, 15:02   #1390
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agamalutka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, miło mi do was dołączyć jako narzeczonych.
Nasz ślub 20.06.2009r.
Pozdrawiam!
Witaj

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
wiec niestety oblalam... najpierw niespodobalo mu sie ze puscilam pieszych - zapytal co zrowbilam - ja mu na to ze zatrzymalam sie przed przejsciem zeby ustapic a on ze od kiedy zapraszamy pieszych i ze zatrzymujemy sie tylko jak ktos wtargnie na jezdnie a nie istoi przed pasami (mnie uczono ze jak kto idzie albo stoi przed to sie zatrzymuje ale jak ktos dochodzi do przejscia to nie.. a on mi wyskakuje z takim tekstem... no nic) potem zakazl zrobic zawracanie na 3 to zrobilam a on ze zle a ja ze czemu skoro zawrocilam a on ze mialam dojechac do kraweznika a ja ze wydaje mi sie ze niemusialam skoro bez problemu niekorzystajac z calej jezdni udalo mi sie zawrocic a on ze nie... ze mialam skorzystac z calej jezdni a skoro nieskoizystalam to zle... potem kazal mi zrobic rownolegly i jak robilam na jednokierunkowej to podjechalo auto i czekalo bo uliczka byla bardzo waska a on ze oblalam bo zatamowalam ruch...

mam wrazenie ze zrobil to specjalnie tzn ze mial jakies notatki u siebie bo wiedzial ktory raz zdaje na czym poprzednio... i jeszcze mowi do mnie jak juz wracalam do osrodka ze swietnie jezdze.. i ze nastepnym razem jak przyjade to juz napewno zdam...

a najsmieszniejsze jest to ze jak wrcalam do osrodka to specjalnie przed pasami stanelam a on ze dobrze to sie go pytam czemu teraz dobrze a poprzednio zle a on ze ustepuje sie przed ulomnymi i starszymi, a ja do niego ze tamci byli tez starsi a on ze nie...a ja ze tak dla mnie byli starsi dla pana nie... i przestalam z nim gadac... powalilo go... no nic..

ja sie niematrwie.. najwyzesz zdam za 3 rezem. .do trzech razy sztuka.. szkoda mi tylko czasu bo teraz nastepny pewnie we wrzesniu bedzie...

dziekuje za trzymanie kciukow i graluje dziewczyna zdanego egzaminu
szkoda, że sie nie powodoło ale następnym razem to już na pewno zdasz. Egzaminator pewnie z tych co własne statystki osob oblanych prowadzi, gdzie jego zalozeniem jest ulać większość zdających, a zaliczyć np tylko 2 osobom z grupy

Cytat:
bylam u ksiedza aby dogadac sie co z tym slubem (jak pamietacie chcemy uniknac kontaktu z proboszczem) bo ten ksiadz co nam to zalatwia (przyjaciel naszego znajomego) za 2 tygodnie zmienia kosciol i jedzie gdzies indziej i stanelo na tym ze 3 miechy przed slubem mamy do niego zadzwonic on nas umówi z jakims ksiedzem (prawdopodobnie z takim mlodym ktorego bardzo lubie) i juz z tym mlodym wszytko sobie zlatwimy tzn spiszemy protokół on go zaniesie do kancelarii, zaplaci, i powie pani tam siedzacej zeby wpisala ze to on nam ma prowadzic msze, wiec jestem bardzoooo zadowolona bo proboszcz nawet niebedzie wiedzial ze to ja i nienarobi mi przykrosci...
o to świetna wiadomość, że uda się tak wszystko bez proboszcza załatwić

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Przymierzałam tą suknię ślubną, o której juz Wam raz wspominałam

Generalnie super, ale to jednak nie to
W ogóle rozczarowana byłam muślinem - nie jest tak gładki i jedwabisty.
Nie tego się spodziewałam. Ech.

W dodatku się nie dopięłam

załączam się:
Ładna suknia, ale jakos mnie nie powaliła na kolana. ja niedawno tez mierzyłam suknie ślubną, podoba mi się ona, ale w sumie to też jeszcze nie to, z resztą nie odpuszczę sobie przyjemności przymierzania innych sukienek Poza tym ta kiecka była mi za duza, więc i tak bym jej nie kupiła. Skoro ty wkleiłaś fotke to ja też rzuce co mi tam
Wrzuce też fotke sukienki mojej kumpeli, jest właśnie taka lekka i zwiewna, niestety nie widać całości, ale na stronie http://www.papamichel.pl/content.htm jest lepsze zdjęcie, suknia ma nazwę deny. Ogólnie piękna ta kiecka, ale ma tren na palec a nie podpinany i to jedyny jej szkopuł

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o suknie, to robiłam ostatnio takie małe rozeznanie. Jeśli podobają się Wam suknie na www.duber.com.pl to piszcie na PW, mam ceny do ośmiu sukienek. Ze względu na ograniczony budżet będę najpierw przymierzać suknie polskich firm. Z tej strony podobają mi się szczególnie modele: 654-656, 804, 818 i 850. Tak w ogóle mają bardzo krótki czas realizacji zamówienia. Jak będę w swoim rodzinnym mieście na pewno wstąpię poprzymierzać
oooo współpracuje ta forma z salonem w moim mieście

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
tez sie na poczatku balam szycia. ale pojechalam do krawcowej ktora ma salon i suknie mozna przymierzyc zeby zobaczyc jak sie wyglada. a potem szyje pod rozmiar. mozna dowolnie zmieniac wyglad do tego, albo szyc ze zdjecia (nie odwazylabym sie). a ceny ma nieduze 1100-1300 zl
No taka krawcowa z własnym salonem i takimi cenami to skarb ja niestety nie znam krawcowej co kiecki ślubne szyje, a ze zdjęcia szyć też bym się bała

Obiecane fotki
1 to ja, zdjęcie nie oddaje uroku sukni, niestety nie potrafię zmniejszyć zdjęcia, żeby było bardziej widoczne
2 sukienka koleżanki

Edytowane przez baja_86
Czas edycji: 2008-06-05 o 15:09 Powód: dopisek
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-05, 15:23   #1391
kliwia
Zakorzenienie

baja skrojona na Ciebie ta kiecka bardzo ładnie.
Ta z kolekcji Papa Michel bardzo ładna !

A ja tak sobie siedzę i rozmyślam, i dochodzę do wniosku, że moja tesciowa miewa ostatnio humory dziwne.
Nie mogę się z nią dogadać.
Nie wiem jakoś dziwnie jest.
Jakby zmieniła do mnie stosunek. Nie cieszy się jak mnie widzi, i w ogóle jakos się oziębiło mędzy nami.
Stary 2008-06-05, 15:48   #1392
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
baja skrojona na Ciebie ta kiecka bardzo ładnie.
Ta z kolekcji Papa Michel bardzo ładna !

A ja tak sobie siedzę i rozmyślam, i dochodzę do wniosku, że moja tesciowa miewa ostatnio humory dziwne.
Jakby zmieniła do mnie stosunek. Nie cieszy się jak mnie widzi, i w ogóle jakos się oziębiło mędzy nami.
Dzięki za komplement, ale związana byłam na max z tyłu, w dodatku na wydechu, naprężyłam się żeby mi z biustu nie zleciała ta kiecka, rozmiar mniejsza byłaby idealna.
Czyżby do teściowej dotarło, że jej synka zabierasz? Albo menopauze przechodzi:P Narzucać się jej nie możesz, ale przy najbliższej okazji może ją pochwalisz w czymś np. w gotowaniu, powiesz jej że coś tam dobrze zrobiła, to się kobieta w Tobie zakocha ale wszystko wiesz z umiarem i naturalnie Moja by takie coś łyknęła
Stary 2008-06-05, 15:48   #1393
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala2241 Pokaż wiadomość
no 8 lipca ide do hematologa io mam nadzieje ze mi powie cos konkretnego
no to trzymam kciuki zeby lekarze wymyslili cos madrego i Cie wyleczyli

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Obiecane fotki
1 to ja, zdjęcie nie oddaje uroku sukni, niestety nie potrafię zmniejszyć zdjęcia, żeby było bardziej widoczne
2 sukienka koleżanki
wow bedziesz piekna panna mloda baja az mi sie kieckie zachcialo mierzyc hehe

A ja sie musze pochwalic Bylam dzis na seminarium i moja czepialska pani promotor wreszcie zaakceptowala moja prace bardzo sie ciesze bo juz mi nie dobrze jak tylko o niej mysle Teraz tylko jeszcze jakies kosmetyczne poprawki i bedzie mozna drukowac i skladac prace Obrona 19.06 tylko do tej obrony to ja musze sie jeszcze duuuuzo nauczyc nooo ale najwazniejsze ze juz prawie z gorki bo to ciagle poprawianie pracy i dopisywanie bylo na prawde meczace
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-05, 15:54   #1394
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość

wow bedziesz piekna panna mloda baja az mi sie kieckie zachcialo mierzyc hehe

A ja sie musze pochwalic Bylam dzis na seminarium i moja czepialska pani promotor wreszcie zaakceptowala moja prace bardzo sie ciesze bo juz mi nie dobrze jak tylko o niej mysle Teraz tylko jeszcze jakies kosmetyczne poprawki i bedzie mozna drukowac i skladac prace Obrona 19.06 tylko do tej obrony to ja musze sie jeszcze duuuuzo nauczyc nooo ale najwazniejsze ze juz prawie z gorki bo to ciagle poprawianie pracy i dopisywanie bylo na prawde meczace
Dziękuje ślicznie za komplement super to uczucie mieć sukienkę ślubną na sobie
Gratuluje Ha mówiłam, że dziś pozwoli ci oprawiać
Ja powinnam też się uczyć na obronę, ale dziś sobie trochę pasa popuściłam, bo już zmęczona tym jestem, może później coś zrobię:P
Stary 2008-06-05, 16:07   #1395
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuje ślicznie za komplement super to uczucie mieć sukienkę ślubną na sobie
Gratuluje Ha mówiłam, że dziś pozwoli ci oprawiać
Ja powinnam też się uczyć na obronę, ale dziś sobie trochę pasa popuściłam, bo już zmęczona tym jestem, może później coś zrobię:P
Nooo ciesze sie bardzo Ale tez troche obawiam bo moja piekna pani promotor to co najwyzej przejrzala ta moja prace, takze mam nadzieje ze recenzent tez sie wczuwal nie bedzie Mam juz dosc tego pisania. Ja tez sobie dzis robie urlop a od jutra biore sie za ostatnie poprawki
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-05, 16:08   #1396
anuulaa
Wtajemniczenie

Dziewczyny, jeśli miałabym dobrą i sprawdzoną krawcową jak Wy, to może też bym sie skusiła na szycie, ale niestety w moim mieście nie znam nikogo takiego i byle komu nie zleciłabym szycia

Baja, śliczne suknie, mnie się bardziej podoba ta druga
Stary 2008-06-05, 16:13   #1397
popscene
Wtajemniczenie

Baja fajne kiecki Też bym chętnie zaczęla już coś mierzyć
Stary 2008-06-05, 16:17   #1398
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Nooo ciesze sie bardzo Ale tez troche obawiam bo moja piekna pani promotor to co najwyzej przejrzala ta moja prace, takze mam nadzieje ze recenzent tez sie wczuwal nie bedzie Mam juz dosc tego pisania. Ja tez sobie dzis robie urlop a od jutra biore sie za ostatnie poprawki
eee na pewno recenzentka całej nie przeczyta, wzrokiem zeskanuje prace i wszystko na temat

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość

Baja, śliczne suknie, mnie się bardziej podoba ta druga
Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Baja fajne kiecki Też bym chętnie zaczęla już coś mierzyć
Dzięki Nie mogę doczekać się ślubu koleżanki żeby zobaczyc ją w tej drugiej sukience. Ona ma śliczne ciemne kręcone włosy i do tego ta zwiewna sukienka, długi welon, będzie wyglądać jak rusałka
Stary 2008-06-05, 18:45   #1399
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
(...)
Wrzuce też fotke sukienki mojej kumpeli, jest właśnie taka lekka i zwiewna, niestety nie widać całości, ale na stronie http://www.papamichel.pl/content.htm jest lepsze zdjęcie, suknia ma nazwę deny. Ogólnie piękna ta kiecka, ale ma tren na palec a nie podpinany i to jedyny jej szkopuł
(...)
Obiecane fotki
2 sukienka koleżanki
Bardzo ładne suknie z tego salonu Papa Michel. Kilka mi się spodobało I bardzo ładna suknia, którą mierzyłaś! ta podoba mi się bardziej

Cytat:
(...)
Super, że możesz juz pracę oprawiać Ja dziś złożyłam konspekt, wstęp i bibliografię. Jak sobie pomyślę, że za rok będę panią magister...
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-05, 19:40   #1400
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Bardzo ładne suknie z tego salonu Papa Michel. Kilka mi się spodobało I bardzo ładna suknia, którą mierzyłaś! ta podoba mi się bardziej

Super, że możesz juz pracę oprawiać Ja dziś złożyłam konspekt, wstęp i bibliografię. Jak sobie pomyślę, że za rok będę panią magister...
Ta sukienka jest z kolekcji Agnes muszę przyznać, że wiele sukienek z tej firmy mi się podoba.
No no no pierwsze kroki w strawie mgr poczynione ale Cię będziemy tytułować w przyszłym roku
Stary 2008-06-05, 21:43   #1401
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Ta sukienka jest z kolekcji Agnes muszę przyznać, że wiele sukienek z tej firmy mi się podoba.
No no no pierwsze kroki w strawie mgr poczynione ale Cię będziemy tytułować w przyszłym roku
A mają oni jakąś stronkę internetową? Próbowałam szukać, ale nie znalazłam. Są tylko suknie z tego salonu, ale używane sprzedawane przez dziewczyny już po ślubie.
Masz rację- pierwsze koty za płoty z moja pracą Czas tak szybko leci, że aż strach- jszcze niedawno kończyłam podstawówkę, a tu już końcówka studiów
Stary 2008-06-05, 21:45   #1402
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
nie martw sie... ja mam tak z tesciowa od poczatku.... czasem jeszcze przypadkiem rzuci jakis tekst ze kasia (jej 2 przyszla synowa) jest w czyms lepsza.. wiec kliwia jednym slowem olej ja tak jak ja olewam swoja..

Cytat:
grattuluje

Cytat:
ladna sukieneczka

bylam sie zapisac na prwako podejscie 3 i termin byl na wrzesien bo duzo osob ze szkol chce miec egzamin...ale poprosilam bardzo ladnie ta pania i chyba miala dobry humor bo wcisnela mnie na 28 lipca.. wiec za poltora miecha egzam kolejny - moj tz si smieje ze 28 lipiec bedzie dla mnie szczesliwy bo to wkoncu nasze 34 miesiace;D wiec zdam napewno zobaczymy.... ten egzaminator z wczoraj powiedzial mi ze ejszcze raz przyjade i zdam.. wiec nie wiem mam nadzieje ze mial racje.. bo juz mnie to dobija...

to jest strona http://www.suknieagnes.pl/ ale nie wiem czy to ten sam
Stary 2008-06-05, 21:54   #1403
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
(...)
bylam sie zapisac na prwako podejscie 3 i termin byl na wrzesien bo duzo osob ze szkol chce miec egzamin...ale poprosilam bardzo ladnie ta pania i chyba miala dobry humor bo wcisnela mnie na 28 lipca.. wiec za poltora miecha egzam kolejny - moj tz si smieje ze 28 lipiec bedzie dla mnie szczesliwy bo to wkoncu nasze 34 miesiace;D wiec zdam napewno zobaczymy.... ten egzaminator z wczoraj powiedzial mi ze ejszcze raz przyjade i zdam.. wiec nie wiem mam nadzieje ze mial racje.. bo juz mnie to dobija...

to jest strona http://www.suknieagnes.pl/ ale nie wiem czy to ten sam
To rzeczywiście, miła kobietka Fajnie, że Ci się tak udało z tym terminem
Dzięki serdeczne za stronkę Fiu, fiu, rzeczywiście piękne suknie! Bardzo mi się podobają. Jak tak oglądam i oglądam w interecie, to aż mi się chce przymierzać
Stary 2008-06-05, 22:12   #1404
martucha84
Zakorzenienie

mi sie podoba najbardziej pierwsza (3 pierwsze fotki) z 2 kolekcji na drugiej stronie, taka z jakby koronkami nakladajacymi sie na siebie.
Załącznik 1524439
to ona w pomniejszeniu
Stary 2008-06-06, 08:13   #1405
__Madzia__
Raczkowanie

Czesc dziewczynki, dawno tutaj nie zagladalam, postaralam sie teraz poczytac troche,ale strasznie tego dużo. Mamy juz pare przygotowoan do slubu przygotowane, ale to kropla w morzu. Mamy juz podpisaną umowę z zespolem, widziałam ich wczesniej na weselu u kumpla i bardzo mi sie podobalo, biora 2200zl za dwa dni, uwazam, ze nie jest to wysoka cena. Oprcz tego mamy juz zaklepaną date w kosciele i bedzie slub na godzine 13.00, nauki przedmalzenskie mamy z poczatkiem sierpnia, a dni skupienia z poczatkiem wrzesnia. W najblizszym czasie kupimy zaproszenia-juz mamy na oku jakie, i z poczatkiem lipca - bo wtedy mam urlop-pojedziemy zaprosic najpier rodzinke nazyczonego, ktora mieszka dobry kawalek.Nad sukienka jeszcze sie nie zastanawialam, ale najprawdobodobniej bede wypozyczac, pytalam sie mniej wiecej w salonach i mozna wypozyczyc nowa za pol ceny.Pozdrawiam.
Stary 2008-06-06, 08:16   #1406
kliwia
Zakorzenienie

samba no w końcu! super !
recenezent czyta wstęp, zakończenie i bilbiografię. A jak mu się spodobają te trzy rzeczy, rzuca okiem na prackę w środku. Tak mi moja promotr powiedziała - która jednoczesnie była moim recenzentem na licencjacie.

martucha mi się wydajhe, że Ci egzaminatorzy przesadzają, Kurde! Naciągają na kase jak nic.
I jak tu się nie wkurzyć, jechac dobrze i oblać.

Ja dzisiaj na forum naszego miasta zamieszczę ogłoszenie o krawcowej informacyjnie zovbaczymy czy się ktoś wpisze

baja co do teściowej. Ona już dawno po klimakterium jest A z tż mieszkam już 2 lata [?] jakieś, więc miała sporo czasu by się przyzwyczaić. Nie wiem o co jej chodzi po prostu. A okazji do pochwał nie mam, bo czerwiec każdy weekend w szkole, i wszytskie imprezy rodzinne mnie omijają. Po prostu nie będe robić nic Tylko sie uśmichać.

Ostatnio mnie zabolało to [lubię być czasem połechatna, kiedy mam coś nowego, wzrasta mi moje morale ]
Teściowie zorganizowali dzień dziecka, w lokalu na lodach, Jechaliśmy z tesciami autem, pod lokalem, czekając na resztę gromadki, Tż do mamy mówi tak: ładne buty kupiliśmy Patrycji?... Tesciowa spojrzała i zrobiła taki gest : 'phi" Po prostu az mnie w żołądku ścisnęło.
Po chwili jak dojechała siostra Tż, to od razu zauważyła i skomplementowała. Ech.

co do zaproszeń, wczoraj dostałam na ślub przyjaciela, cholera jego narzeczona zgapiła moje zaproszenia! pokazywała mi inne jak wybierała. Otwieram kopertę wczoraj i zonk
A suknie będzie miała tą:
Stary 2008-06-06, 09:09   #1407
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

witam zaraz was tu ponadrabiam, bo przez cały weekend zamierzam lezec z brzuchem do góry

zaliczylam sesję z tego ostatniego egzaminu z historii sztuki dostałam 5
w poneidziałek jade na chwile do Olsztyna po ostatni wpis i złozyc prace w dziekanacie i czekam na wyznaczenie terminu obrony w czerwcu w niedziele TZ zabiera mnie na mazurki nad jeziorko na kilka godzin super

aaaa pamietacie jak wam pisałam, ze moja siostra cioteczna nie bierze slubu w sierpniu, ze odwolali, bo sie rozmyslili?? to jednak biora cywilny al;e gdzies we wrzesniu bo.. wpadli jest w 3 miesiacu ciązy hehe niexle co?? tylko ja nie wiem czy bym brała slub z powodu ciązy skoro przed chwila jeszcze tego nie chcieli

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-06, 10:10   #1408
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
zaliczylam sesję z tego ostatniego egzaminu z historii sztuki dostałam 5
w poneidziałek jade na chwile do Olsztyna po ostatni wpis i złozyc prace w dziekanacie i czekam na wyznaczenie terminu obrony w czerwcu w niedziele TZ zabiera mnie na mazurki nad jeziorko na kilka godzin super

aaaa pamietacie jak wam pisałam, ze moja siostra cioteczna nie bierze slubu w sierpniu, ze odwolali, bo sie rozmyslili?? to jednak biora cywilny al;e gdzies we wrzesniu bo.. wpadli jest w 3 miesiacu ciązy hehe niexle co?? tylko ja nie wiem czy bym brała slub z powodu ciązy skoro przed chwila jeszcze tego nie chcieli
Madzialenko, gratuluję zdanej sesji no i naprawdę Ci zazdroszczę, bo ja sesję mam dopiero przed sobą, ostatni egzamin mam 24 czerwca masakra.

TŻ wrócił wczoraj z 5dniowego szkolenia w Poznaniu, w domu był 10 min i pojechaliśmy od razu na tańce, już prawie kończymy kurs, zostały nam 2 spotkania. Trener powiedział nam, że na ostatnie zajęcia będzie małe "zaliczenia" i się śmiał, możemy wizytowo się ubrać i kogoś zaprosić nawet Mam nadzieję, że nikt nikogo nie przyprowadzi, bo się spale ze wstydu jak tyle gapiów będzie.

TŻ dzisiaj pierwszy dzień w pracy od 6 rano, denerwuje się, czy mu dobrze pójdzie.

Dziewczyny, potrzebuje bardzo pilnie waszej rady, upatrzyłam sobie piękną biżuterię z kryształku górskiego (chyba) na allegro, pisałam już do sprzedawcy, czy zrobi mi komplet specjalnie na moje zamówienie, powiem mu konkretnie co i jak ma być. No i teraz mam wielki dylemat, bo wiadomo, takie dodatki kupuje się na końcu, a ja nawet sukni nie wiem. NO ale mam już upatrzoną i na 99% to ta jedyna, jestem uparta i chcę ją mieć i już. Jednak obawiam się czy biżu będzie pasowała do sukni, bo na sukni są kamyczki svavorskiego i nei wiem czy nie za bogato będzie. Dla mnie osobiście ta biżuteria wydaje się być bardzo skromna i piękna, chyba skromniejsza niż nawet jakieś cyrkonie i diademy. Sukni jeszcze nie przymierzałam, chciałabym odkupić od pewnej kobiety w innym mieście. A komplet biżuterii bym już teraz mogła kupić, miałabym wydatek z głowy i wreszcie to co cały czas szukałam i o czym marzyłam. Cena takiego kompletu, czyli grzebyk, bransoletka i kolczyki to ok 60zl dołączam zdjęcia, jest ewentualnie naszyjnik, ale co za dużo to nie zdrowo i wolałabym bez, chyba, że zamówię z naszyjnikiem a najwyżej go nie założę

PROSZĘ DORADŹCIE!!! dołączam zdjęcie upatrzonej sukni i biżu
Stary 2008-06-06, 10:17   #1409
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

anuulaa dzieki przede mna jeszcze obrona, ale nie wiem kiedy. kurcze ciekawe kiedy mo podadza termin?? zobaczysz tobie sesja tez szybko minie. duzo masz egzaminów??

a co do sukienki to bardzo ładna, choc ten dół troche mi sie wydaje pogrubia. bo przy talii taki bufionasty jest. ale wiesz, nazywo moze to inaczej wyglądac. a co do bizuterii to w sumie chyba powinna pasowac.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-06, 10:49   #1410
iwonka861
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Madzialenko, gratuluję zdanej sesji no i naprawdę Ci zazdroszczę, bo ja sesję mam dopiero przed sobą, ostatni egzamin mam 24 czerwca masakra.

TŻ wrócił wczoraj z 5dniowego szkolenia w Poznaniu, w domu był 10 min i pojechaliśmy od razu na tańce, już prawie kończymy kurs, zostały nam 2 spotkania. Trener powiedział nam, że na ostatnie zajęcia będzie małe "zaliczenia" i się śmiał, możemy wizytowo się ubrać i kogoś zaprosić nawet Mam nadzieję, że nikt nikogo nie przyprowadzi, bo się spale ze wstydu jak tyle gapiów będzie.

TŻ dzisiaj pierwszy dzień w pracy od 6 rano, denerwuje się, czy mu dobrze pójdzie.

Dziewczyny, potrzebuje bardzo pilnie waszej rady, upatrzyłam sobie piękną biżuterię z kryształku górskiego (chyba) na allegro, pisałam już do sprzedawcy, czy zrobi mi komplet specjalnie na moje zamówienie, powiem mu konkretnie co i jak ma być. No i teraz mam wielki dylemat, bo wiadomo, takie dodatki kupuje się na końcu, a ja nawet sukni nie wiem. NO ale mam już upatrzoną i na 99% to ta jedyna, jestem uparta i chcę ją mieć i już. Jednak obawiam się czy biżu będzie pasowała do sukni, bo na sukni są kamyczki svavorskiego i nei wiem czy nie za bogato będzie. Dla mnie osobiście ta biżuteria wydaje się być bardzo skromna i piękna, chyba skromniejsza niż nawet jakieś cyrkonie i diademy. Sukni jeszcze nie przymierzałam, chciałabym odkupić od pewnej kobiety w innym mieście. A komplet biżuterii bym już teraz mogła kupić, miałabym wydatek z głowy i wreszcie to co cały czas szukałam i o czym marzyłam. Cena takiego kompletu, czyli grzebyk, bransoletka i kolczyki to ok 60zl dołączam zdjęcia, jest ewentualnie naszyjnik, ale co za dużo to nie zdrowo i wolałabym bez, chyba, że zamówię z naszyjnikiem a najwyżej go nie założę

PROSZĘ DORADŹCIE!!! dołączam zdjęcie upatrzonej sukni i biżu
Jak dla mnie suknia jest cudna, normalnie prześliczna!!!Tylko,że dla filigranowej osóbki, tzn. z wcięciem w talii i szczuplutkiej. W każdym razie,ja czegoś w tym stylu będę szukałaMoim zdaniem jeśli kupować dodatki, to cały komplet, i ja zapewne nałożyłabym także naszyjnik. Dodatki też są ładniutkie.
iwonka861 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości