![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: SuperSHOCK, SuperFULL, Giordani Gold, Bust Contouring Cream i inne
Nic nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Hej! A można wiedzieć, do kiedy rezerwację masz na krem do biustu?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
Niestety nic
![]()
![]() |
![]() |
#67 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Krem do biustu wymieniam na TTA Avonu... Chętnie oddam inne pozycje, które interesowały Cię, np. korektor, kuleczki, T-Balance... za np. podkład Meybelline. Ps. Jakbyśmy wcześniej się ‘zgrały’, to oddałabym parę kremów do biustu za Twoją odsypkę meteorytów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
A widzisz..nie miałam pojęcia,że Tobie będzie zależało na tych meteorkach...a mnie najbardziej zależy na tym kremie.. no nic, chyba nic nam nie wyjdzie z tego. Naprawdę wielka szkoda, bo ja mogłabym Ci oddać wiele...
![]() Edit: mam jeszcze INGLOT Sprint SuperStar nr 73*-limotowana edycja- pojedynczy cień do powiek w odcieniu zieleni (takiej cimniejszej)z delikatnymi,maleńkimi złotymi drobinkami z aplikatorem, uzyty 2x. jakbys ew. była zainteres. mogę zrobic foto. Edytowane przez tompola Czas edycji: 2008-06-05 o 13:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Rozeznanie
|
cos za krem do biustu i kuracje parafinowa?
![]() |
#71 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję za zainteresowanie, ale krem do biustu leci do Queen... tyniaczka – jeszcze popatrzę czy znajdę coś u Ciebie za parafinę. tompola – moja propozycja wymiany korektora, T-balance oraz kulek za np. podkład nadal jest otwarta. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
BAN stały
Przekupka: 17 pkt / 80% pozyt.
|
- STHER odlewka odżywki do włosów, do spłukiwania JABORANDI – połysk, miękkość, witalność, wzmocnienie łam;iwych włosów.
- STHER odlewka odżywki do włosów, do spłukiwania GARLIC – ratunek dla włosów wypadających (stymulacja mieszków włosowych) - Tatarak kłącze (Rhizoma Calami) [50g], doskonały środek do pielęgnacji włosów – polecany szczególnie jako płukanka przeciw wypadaniu włosów (skuteczna) ubytek minimalny - STHER odlewka odżywki do włosów, do spłukiwania SHEA BUTTER – masło shea wygładza włosy, ułatwia ułożeni, odżywia skórę głowy. ii torebeczka tilly mnie interesują teraz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie interesują między innymi: 'Faberlic, Antycellulitowy żel złuszczający z wyciągiem z kasztanowca i algi morskich ok. 50 - 55% Faberlic, Krem-żel tonizujący i przeciwżylakowy do nóg, 50 ml, raz użyty Avon, cień sypki, nie wiem jaki to odcień, pisze 'spark', jest to taki pomarańcz-brąz [coś jak terakota] ze złotymi drobinkami' ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Poczytałam o Twoich kosmetykachi interesuje mnie przede wszystkim - Krem-żel tonizujący i przeciwżylakowy do nóg. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
BAN stały
|
ok. 100 ml
![]() dobrze, chętnie wymienię się za krem tonizujący przeciwżylakowy, jest on z pudełkiem, pudełko już trochę sfatygowane :P jest w nim ubytek ok. 30% teraz zauważyłam, jeśli chcesz to dorzucę coś z tego powodu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zadomowienie
|
sharlottek nie mogę nigdzie znaleźć tego cienia - Avon, cień sypki, nie wiem jaki to odcień, pisze 'spark', jest to taki pomarańcz-brąz [coś jak terakota] ze złotymi drobinkami...
Proszę 'naprowadź' mnie na niego... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
BAN stały
|
cholera nie mogę go znaleźć ;/
jeśli do jutra go nie znajdę to interesowałaby Cię wymiana 2 faberlic'i za to co wymieniłam + jakiś malutki dodatek? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli się znajdzie, to poproszę linka do jego opisu ponieważ nie mogę skojarzyć z jakiej pochodzi on serii... ![]() Edit: Kramik na razie zamykam jednak nasze uzgodnienia są nadal aktualne. Wkrótce wkleję nową propozycję wymiankową. Pozdrawiam ![]() Edytowane przez levante Czas edycji: 2008-06-09 o 13:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zadomowienie
|
Witaj! Wątek jest zamknięty. Zapraszam do nowego. Pozdrawiam ![]() Edytowane przez levante Czas edycji: 2008-06-10 o 11:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:52.