Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść II . - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-05, 16:41   #2521
orzeszek01
Zakorzenienie

Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść II .

Cytat:
Napisane przez zooosia Pokaż wiadomość
a co oznacza?
Nie po to żyję, by jeść, lecz po to jem, aby żyć
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-05, 17:32   #2522
Madlen898
Raczkowanie

Maggie no wlasnie, zgadzam sie z dziewczyanmi, ze zadreczanie siebie z powodu 2kg jest calkowicie bez sensu. Wiesz, ida wakacje, naturalne, ze jedmy inne posilki, duzo owocow itd. DO tego dojdzie sport - plywanie, wychodzenie ze znajomymi itd. Wiec naprawde glupio byloby pilnowac idealnej R. Mozliwe, ze stracisz je samoistnie. A nwet jak nie - przynajmnjiej Twoje wakacje beda normalne, wesole i super

A u mnie w miare normalnie. Tylko mam straaasznie duzo nauki, przyszlu tydzien to po prostiu zalamka, znajac zycie pogorsze sobie oceny na sam koniec... W ogole coraz bardziej sie ciesze, ze ide do liceum. Pod koniec ludzie pokazuja swoje oblicze, sama nie wiem, czy to prawdziwe... Przeraza mnie to. Ok, rozumiem, ze wszyscy sa zmeczeni, ale bez presady. Jakies klotnie bez powodu, obrazanie sie, dziwne pozerskie zachowania... Wszystko na porzadku dziennym.
Wiem, ze nikt nie jest idealny, ale trzeba sie chociaz starac zachowywyac ok. A jak ktos jest taki specjalnie. Uh

A jak tam w klasie? Znowu jakies komplememty sie posyplayl, ze ukradniesz komus chlopaka?

Agatko tak starsznie sie ciesze!! Naprawde. Tak, to wszytsko brzmi bardzo realnie, plany sa konkretne Treaz sie uda, uda, uda!

Zoosiu pisz, co u Ciebie kochana

Agness sama widzisz, ze zle siebie postrzegasz. Schowaj to zdjecie gleboko i patrz na nie za kazdym razem, gdy pomyslisz, ze jestes gruba... Skoncz z ta R.... Ile w ogole zamierzasz jeszcze schudnac?

Funky biedna wspolczuje, ze masz tyle nauki. Nienawidze takich okresow, jestem wtedy wykonczona psychicznie i fizycznie. Teraz wlasnie taki jest. Ale jak pomysle o wakacjach... to umeiram ze szczescia!

Na pewno dobrze Ci pojdzie, tak jak poprzednim razem Trzymam kciuki. Btw. naprawde korzystasz ze sciag? Ja zawsze panikuje w ostatnim momencie Wole spisywac od kogos, kto siedzi obok. Zreszta, najlepiej jak po prostu umiem wszytsko, no ale wiesz jak to bywa....
Powodzenia!

Moniczko myslalas nad psychologiem? Z aka figura nie powinnas siebie tak postrzegac... Boze, to takie smutne Pomoz sobie

Toffiee, Hypnotic jak sobie radzicie?

Dziewczyny, co u Was?
Wiecie jaka byłam zła, ze nie bylo wczoraj UCD! Ahh, dzisiaj bede ogladac Tylko musze sie szybko nauczyc
Stary 2008-06-05, 17:46   #2523
moniczkaaSnk
Rozeznanie

GG do moniczkaaSnk

Dziewczyny. Jest coraz gorzej. Nie mam kasy na psychologa. Dzisiaj zjadłam jak zjadłam. Później upiekłam bułeczki takie jak muffiny tylko trochę większe, z mąki razowej i "owsianej" kawałka jabłka. tak ot. nic. i zjadłam dwie. a później nie wytrzymałam. i.. no.
a po tym zaraz 2 serie 6weidera. i w ogóle. zaraz pojde na spacer. ale czuję się fatalnie.
Stary 2008-06-05, 18:06   #2524
enex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniczkaaSnk Pokaż wiadomość
Dziewczyny. Jest coraz gorzej. Nie mam kasy na psychologa. Dzisiaj zjadłam jak zjadłam. Później upiekłam bułeczki takie jak muffiny tylko trochę większe, z mąki razowej i "owsianej" kawałka jabłka. tak ot. nic. i zjadłam dwie. a później nie wytrzymałam. i.. no.
a po tym zaraz 2 serie 6weidera. i w ogóle. zaraz pojde na spacer. ale czuję się fatalnie.
A co pomoc finansowa rodziców?

U mnie licho. Po 6tygodniach kucia teraz przede mną dalsze 4. Ostatni tydzień jadłam po średnio 4000kcal dziennie, wczorajszy jadłospis to już była total porażka, bo połowa kalorii była z...cukru i masła...potwór. Już pzestaję powoli jeść normalne jedzenie, zniżyłam się do poziomu słodyczy, na gotowanie nie mam czasu a jak nawet kupię gotowe danie w dobrej wierze, że lepsze to niż baton to i tak spartaczę, kobita ze mnie do niczego...
Dziś jak narazie 1000kcal, właściwie 700gdyby nie liczyć 300kcal z napoju energizującego, mam nadzieję, że się w 2000zamknę, obiad naplanowałam na 19, bo i tak zawsze wieczorem mam straszne smaki a w południe mnie mdli na widok gorącego w te upały, może jak zafunduję sobie ciepłe i jakie normalne sycące jedzeni, to się bez wyżerki obędzie...
Ehh, zmykam do nauki, jeśli zdam w tym lipcu to zamknę sesję po neverending dwóch miesiącach kucia dzień w dzień...życie do niczego...
enex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-05, 18:38   #2525
noname12345TPa
Gość

A u mnie też okropnie. Mam wyrzuty sumienia po wczorajszym. A co ja tak naprawdę zjadłam wczoraj: trochę kiełbasy, jogurt, plaster szynki z majonezem, kurczak (pieczony - tłusty - blee), ziemniaki z wody. A dziś tnę kcl, ze względu na wczoraj (i spaliłam je podczas iścia z bazarku z dwiema łubiankami z truskawkami). Dziś zjadłam tylko dwa kawałki kiełbasy i makaron z śmietaną (dlaczego 30%, nie nawidzę takiej) i truskawkami. Zła jestem od cholery, po co ja tyle wczoraj zjadłam. Dziś też okropnie - przecież ta śmietana ma kupę kcl. Jest ogółem źle.
Stary 2008-06-05, 18:49   #2526
enex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WeronikaWargulak Pokaż wiadomość
A u mnie też okropnie. Mam wyrzuty sumienia po wczorajszym. A co ja tak naprawdę zjadłam wczoraj: trochę kiełbasy, jogurt, plaster szynki z majonezem, kurczak (pieczony - tłusty - blee), ziemniaki z wody. A dziś tnę kcl, ze względu na wczoraj (i spaliłam je podczas iścia z bazarku z dwiema łubiankami z truskawkami). Dziś zjadłam tylko dwa kawałki kiełbasy i makaron z śmietaną (dlaczego 30%, nie nawidzę takiej) i truskawkami. Zła jestem od cholery, po co ja tyle wczoraj zjadłam. Dziś też okropnie - przecież ta śmietana ma kupę kcl. Jest ogółem źle.
Wcale wczorej nie zjadłaś tak dużo. Weronika to by nie było nawet na przytycie.
enex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-05, 19:23   #2527
Maggie_90
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Krytia Pokaż wiadomość
No widzisz po co ci jakieś 2 kg mniej to nic. A masz śliczną spódniczke w której wyglądasz pewnie pięknie. Są prawie wakacje tyle owoców teraz przyjdzie i lody
Niby to niewiele, ale różnica po ciuchach jest...

Cytat:
Napisane przez Asilos Magdalena Pokaż wiadomość
Teraz wszyscy poszli już spac, bo jutro idą do pracy (tzn. tata i siostra, bo mamusia nie pracuje). Siedzę w swoim kochany pokoju i uśmiecham się
Jest mi cudownie . Rozmawiałam z rodziną o przyszłości. Jest wiele planów i tylko kwestią czasu jest wcielenie ich w życie. Tak się cieszę!! Niedługo zamieszkam z siostrą w mieście (rodzice właśnie starają się o kredyt na mieszkanie), znajdę pracę, szkołę tak jak już pisałam zrobię eksternistycznie, niedługo zaczynam terapię u psychologa (mam nadzieję, że się polubimy), może pójde do mojej psychiatry (wprawdzie nie musze, ale choc tak kontrolnie). Za chwilę zacznie się sezon festiwali, więc ruszę w Polskę jak co roku.
Wiem, że wszystko brzmi pięknie, może nawet zbyt pięknie. Na pewno po drodze wydrzy się coś niezaplanowanego, coś co przyniesie niechęc, przygnębienie- wiem to. Ale ze wszystkich sił postaram się nie zwątpic. Postaram się.

Postanowiłam również dac sobię więcej luzu z jedzeniem. A konkretnie chodzi o białko. Dalej mam zamiar się redukowac, ale nie chcę byc niewonikiem białka. W Szkocji miałam pieniądze na to żeby, w każdym posiłku się ono znajdowało. Tutaj wolę przeznaczyc to co zaoszczędziłam na wakacje niż na dietę. Zresztą teraz będę miała zdecydowanie więcej ruchu, więc te 3 kg. które mi się marzą, stracę przy racjonalnym jedzeniu- nie koniecznie ślepo patrząc na zawartośc protein. Nadal oczywiście pozostanę przy 5-6 posiłkach, postaram się aby były różnorodne, zdrowe i smaczne

Rety, ale się rozpisałam, przepraszam Ale mam tyyyyle myśli, którymi chciałabym się z Wami podzielic Tyle planów, postanowień. A wiecie co jest w tym wszystkim najlepsze, że nie są to plany rzucone na wiatr Czekałam na ten moment same wiecie jak długo. Teraz wszystko w moich rękach. Wszystko zależy tylko ode mnie...

Całuję Was mooocno
Aaaaaaaaale się cieszę Olej białko, tez tak zamierzam zrobić A jakie festiwale masz konkretnie na myśli? ;>

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
wiesz co, skoro wyglądasz dobrze i czujesz się fajnie, to w sumie po co się ograniczać? lepiej jeść to, na co ma się ochotę - wagi nie widać na czole to tylko cyferki poza tym niedługo wakacje, to może te kg znikną samoistnie grunt to cieszyć się życiem

!
A widzisz, wczoraj było tak fajnie, dzisiaj już nie jest.... Cały dzień jestem okropnie głodna (nie wiem, dlaczego), zjadłam dużo za dużo, ale napadu nie było. Brzuch mi wywaliło, czuję się gruba, znowu w żadne spodnie się nie zmieściłam w sklepie ;/
Gdybym jadła to, na co miałam ochotę, to pewnie rozmiarówki by zabrakło, taka prawda

Cytat:
Napisane przez Madlen898 Pokaż wiadomość
Maggie no wlasnie, zgadzam sie z dziewczyanmi, ze zadreczanie siebie z powodu 2kg jest calkowicie bez sensu. Wiesz, ida wakacje, naturalne, ze jedmy inne posilki, duzo owocow itd. DO tego dojdzie sport - plywanie, wychodzenie ze znajomymi itd. Wiec naprawde glupio byloby pilnowac idealnej R. Mozliwe, ze stracisz je samoistnie. A nwet jak nie - przynajmnjiej Twoje wakacje beda normalne, wesole i super

A u mnie w miare normalnie. Tylko mam straaasznie duzo nauki, przyszlu tydzien to po prostiu zalamka, znajac zycie pogorsze sobie oceny na sam koniec... W ogole coraz bardziej sie ciesze, ze ide do liceum. Pod koniec ludzie pokazuja swoje oblicze, sama nie wiem, czy to prawdziwe... Przeraza mnie to. Ok, rozumiem, ze wszyscy sa zmeczeni, ale bez presady. Jakies klotnie bez powodu, obrazanie sie, dziwne pozerskie zachowania... Wszystko na porzadku dziennym.
Wiem, ze nikt nie jest idealny, ale trzeba sie chociaz starac zachowywyac ok. A jak ktos jest taki specjalnie. Uh

A jak tam w klasie? Znowu jakies komplememty sie posyplayl, ze ukradniesz komus chlopaka?
Własnie chyba przestaje mnie cieszyć perspektywa wakacji... WSZYSCY znajomi gdzieś wyjeżdżają, zostaję sama jak palec, w domu... Ech, zanudze się na śmierć, co to za przyjemność samemu jeździć na rowerze ;/

Myślę, ze może gdzieś się zapisać, ale stara baba jestem, gdzie mnie zechcą? Komplementy żadne się nie posypały, bo jak ja się źle ze sobą czuję to i źle wyglądam

Niestety, ale czasem to jest tak, że mamy do czynienia z 'wyścigiem szczurów'. Maksymalnie wredne jest to, kiedy np. nie ma Cię w szkole i ktoś specjalnie nie mówi, że trzeba było coś zrobić albo ma być sprawdzian, niestety.

Stres i zmęczenie tez robią swoje, chociaż ja z tego co pamiętam to po egzaminie gimnazjalnym nie robiłam już chyba kompletnie nic, oceny mnie ponaciągano i jakoś poszło .

Juz niedługo, dasz radę, mnie też czeka jeszcze jeden ciężki tydzień, a potem mam nadzieję już będzie luz (ale np. na ostatniej lekcji chemii mamy SPRAWDZIAN z 3 działów i ocena na nowy rok, to jest dopiero przegięcie ). Zarówno nauczyciela jak i sam przedmiot lubię, więc mogę mu to wybaczyć

P.S. Tez byłam zła za YCD, nagrałam sobie, rano chcę oglądac i co?

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post47604606
Maggie_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-05, 20:08   #2528
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Niestety tak się wczoraj cieszyłam, a dziś źle - jestem (do tej pory!) na kiełbasie (kawałek zjadłam by nie zemdleć z głodu) i herbacie. Nie wiem co siedzi w mnie. Blokuje się coś, gdy zjem tak jak wczoraj i czuję, że było to za dużo. A było (tylko), kawałek kiełbasy, jogurt, udko z kurczaka (pieczone - tłuste - blee) i ziemniaki z wody). Ale co do zakazu pani doktor - trzymam się go mocno i nic słodkiego nie jem.
cooo?! to jest dużo?! to bardzo bardzo malutko poza tym cchesz strasznie dużo przytyć - na tym nigdy nie przytykjesz

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Witajcie kochane

U mnie w sumie nienajgorzej,dzisiaj rano mama mi zrobiła zdjęcie (w spódniczce ) i jak je zobaczyłam to potwornie się zdziwiłam (oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu ) ,bo sądziłam że jestem znacznie grubsza,a tu miłe zaskoczenie,nawet bardzo wyślesz nam foty?
Aż powiedziałam do mamy 'a to ja się już nie będę odchudzać ' jednak mimo wszystko coś mnie dalej trzyma przy redukcji,co nie pozawala mi na przejście na utrzymanie,ciągle chcę więcej ... nawet dzisiaj stanęłam na wagę,patrzę a tu więcej niż być powinno ... wiesz, że to tylko cyferki trochę się podłamałam,aczkolwiek jak patrzyłam na te zdjęcie potem to nie mogłam zrozumieć,dlaczego waga wskazała więcej ... okres? mięśnie (rowerek) ?
Na razie wzorowa redukcja,ucięłam węgle z obiadu na r można węgle przecież,pojawiła się jakaś blokada,żeby ich nie jeść,no ale o wiele lepiej jest niż wczoraj,a z ojcem staram się mniej rozmawiać (choć i tak mam z nim baaaardzo słaby kontakt,ciągle tylko by pił biedactwo )pierwsze co robi jak wraca z pracy - otwiera piwo,dla niego puszka piwa to jak dla mnie szklanka wody,więc to chyba nie jest normalne, więc nic nie tracę,nie odzywając się wiele.
Kończę wywód

Cytat:

A u mnie w miare normalnie. Tylko mam straaasznie duzo nauki, przyszlu tydzien to po prostiu zalamka, znajac zycie pogorsze sobie oceny na sam koniec...ja tak samo W ogole coraz bardziej sie ciesze, ze ide do liceum. Pod koniec ludzie pokazuja swoje oblicze, sama nie wiem, czy to prawdziwe...też się cieszyłam ale się rozczarowałam, dopiero w II klasie trafiłam na fajnych ludzi (po zmianie kl. właśnie) Przeraza mnie to. Ok, rozumiem, ze wszyscy sa zmeczeni, ale bez presady. Jakies klotnie bez powodu, obrazanie sie, dziwne pozerskie zachowania... Wszystko na porzadku dziennym.
Wiem, ze nikt nie jest idealny, ale trzeba sie chociaz starac zachowywyac ok. A jak ktos jest taki specjalnie. Uh rozumiem

Dziewczyny, co u Was?
Wiecie jaka byłam zła, ze nie bylo wczoraj UCD! Ahh, dzisiaj bede ogladac Tylko musze sie szybko nauczyc
miłej nauki, ja też powinnam zajrzeć do książek...

Cytat:
wymiotowałaś? rodzice nie mogą dać Ci kasy? zgaduję - nic nie wiedzą? niszczysz sobie zdrowie, a w konsekwencji życie. my nie możemy Cię zaciągnąć siłą do psychoiloga dlatego też jedyne co możesz zrobić i - jedyne właściwe to wziąć życie w swoje ręce i szybko wstać z kolan.

Cytat:
Mangolina zjadła wczoraj pół kilo truskawek z tą śmietaną. a jest na u. i nie tyje. Ty masz przytyć a na tak małej ilości kcal nigdy to się nie stanie. nie rozumiem, co się stało - pamiętasz swoje p?

Cytat:
Napisane przez Maggie_90 Pokaż wiadomość
Niby to niewiele, ale różnica po ciuchach jest... może to siła autosugestii: zjadłam wiecęj na pewno przytyłam?

A widzisz, wczoraj było tak fajnie, dzisiaj już nie jest.... Cały dzień jestem okropnie głodna (nie wiem, dlaczego), zjadłam dużo za dużo, ale napadu nie było. Brzuch mi wywaliło, czuję się gruba, znowu w żadne spodnie się nie zmieściłam w sklepie ;/
Gdybym jadła to, na co miałam ochotę, to pewnie rozmiarówki by zabrakło, taka prawda co Ty mówisz? dziś jadłaś ślicznie i zdrowo zresztą napisałam Ci na NCJ przesadzasz, wiesz? i to bardzo. poza tym potrzeby ludzkie są zróżnicowane to że jedna normalnie je 2000 kcal i jest syta nie oznacza że inna nie może jeść 3000 i dopiero być syta (i nie tyć).

Myślę, ze może gdzieś się zapisać, ale stara baba jestem, gdzie mnie zechcą? Komplementy żadne się nie posypały, bo jak ja się źle ze sobą czuję to i źle wyglądam rozumiem...

Niestety, ale czasem to jest tak, że mamy do czynienia z 'wyścigiem szczurów'. Maksymalnie wredne jest to, kiedy np. nie ma Cię w szkole i ktoś specjalnie nie mówi, że trzeba było coś zrobić albo ma być sprawdzian, niestety. nooooo!

Stres i zmęczenie tez robią swoje, chociaż ja z tego co pamiętam to po egzaminie gimnazjalnym nie robiłam już chyba kompletnie nic, oceny mnie ponaciągano i jakoś poszło .

ale wiecie o ile więcej kasy zarobią? ludzie mogą wysyłaś tyle smsów :/

Krycia - moim zdaniem też nie jesz tak dużo. poza tym połowa z tego to owoce i serki homo... a tyjesz arcy wolno jak dziś u Ciebie?

Zosia - masz extra ciało jesteś taka chuda może sobie wmawiasz te napady i kcal? może jesz tylko jogurt i cośtam i nakręcasz się że to napady itp. ? ja tak miałam z orzeszkami a to normalne.

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-05, 20:09   #2529
agness51
Zakorzenienie

Dupa ...
niecałe 1600 kcal ... w tym lód ...
cholera jasna,nie potrafię trzymać tej przeklętej redukcji ...
korci mnie niesamowicie aby wsiąść na rowerek,ale boję się,że przez to tylko sobie uda rozbuduję ... a może jednak tak się nie stanie? może wsiądę,spalę i nie będę miała wyrzutów sumienia po kanapce z serem ?
nienawidzę siebie,potwornie siebie nienawidzę.
nic mi się nie udaje .

Wiosenko - za momencik umieszczę zdjęcie tutaj,tylko zamarzę twarz bo glupia mina była ...

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-05, 20:11   #2530
funky87
Zakorzenienie

Cytat:

powodzenia !
Nie dziękuje żeby nie zapeszyć ale ściągi porobione zgniata je sterta książek, w głowie pustka , stwierdziłam że nie jestem w stanie tego ogarnąć w ciągu jednego dnia, umiem jakieś 3/4 aaaaaaaaaaaaaaaaa boje się
Cytat:
Witajcie kochane

Agatko - super kochanie,że tak Ci fajnie już u siebie w domku,i faktycznie daj sobie luzu z jedzonkiem (a konkretnie z białkiem )
Funky - powodzenia

U mnie w sumie nienajgorzej,dzisiaj rano mama mi zrobiła zdjęcie (w spódniczce ) i jak je zobaczyłam to potwornie się zdziwiłam (oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu ) ,bo sądziłam że jestem znacznie grubsza,a tu miłe zaskoczenie,nawet bardzo
Aż powiedziałam do mamy 'a to ja się już nie będę odchudzać ' jednak mimo wszystko coś mnie dalej trzyma przy redukcji,co nie pozawala mi na przejście na utrzymanie,ciągle chcę więcej ... nawet dzisiaj stanęłam na wagę,patrzę a tu więcej niż być powinno ... trochę się podłamałam,aczkolwiek jak patrzyłam na te zdjęcie potem to nie mogłam zrozumieć,dlaczego waga wskazała więcej ...
Na razie wzorowa redukcja,ucięłam węgle z obiadu,pojawiła się jakaś blokada,żeby ich nie jeść,no ale o wiele lepiej jest niż wczoraj,a z ojcem staram się mniej rozmawiać (choć i tak mam z nim baaaardzo słaby kontakt,ciągle tylko by pił )pierwsze co robi jak wraca z pracy - otwiera piwo,dla niego puszka piwa to jak dla mnie szklanka wody,więc to chyba nie jest normalne, więc nic nie tracę,nie odzywając się wiele.
Kończę wywód

Cytat:
Funky biedna wspolczuje, ze masz tyle nauki. Nienawidze takich okresow, jestem wtedy wykonczona psychicznie i fizycznie. Teraz wlasnie taki jest. Ale jak pomysle o wakacjach... to umeiram ze szczescia!
Ostatnio nawet udało sie coś ściągnąć, a jutro jestem zmuszona bo nie za bardzo czuje się z materiałem, a może jak będzie zamieszanie to trzęsącymi rękami wydobędę te moje wypociny hehhe ogółem to boję się ściągać , miałam parę wpadek i teraz zawsze mam takiego strachaaaa a po mnie to zaraz widać że się denerwuję, wypieki na policzkach
Stary 2008-06-05, 20:14   #2531
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Dupa ...
korci mnie niesamowicie aby wsiąść na rowerek,ale boję się,że przez to tylko sobie uda rozbuduję ... a może jednak tak się nie stanie? może wsiądę,spalę i nie będę miała wyrzutów sumienia po kanapce z serem ?
nic mi się nie udaje .

Wiosenko - za momencik umieszczę zdjęcie tutaj,tylko zamarzę twarz bo glupia mina była ...
umieszczaj
ja Ci radzę nie jeździć - rzeczywiście mozesz sobie rozbudować uda ale to nieważne w tym momencie. liczy się to, że musisz wygrać ze sobą musisz okazać się silniejsza niż te bezpodstawne wyrzuty sumienia.

Cytat:
Napisane przez funky87 Pokaż wiadomość
Nie dziękuje żeby nie zapeszyć ale ściągi porobione zgniata je sterta książek, w głowie pustka , stwierdziłam że nie jestem w stanie tego ogarnąć w ciągu jednego dnia, umiem jakieś 3/4 aaaaaaaaaaaaaaaaa boje się
to dużo!

Ostatnio nawet udało sie coś ściągnąć, a jutro jestem zmuszona bo nie za bardzo czuje się z materiałem, a może jak będzie zamieszanie to trzęsącymi rękami wydobędę te moje wypociny hehhe ogółem to boję się ściągać , miałam parę wpadek i teraz zawsze mam takiego strachaaaa a po mnie to zaraz widać że się denerwuję, wypieki na policzkach
u mnie też to strasznie widać

a jak jedzenie?

Stary 2008-06-05, 20:18   #2532
agness51
Zakorzenienie

Zdjęcie ...

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
Stary 2008-06-05, 20:18   #2533
funky87
Zakorzenienie

Cytat:
umieszczaj
ja Ci radzę nie jeździć - rzeczywiście mozesz sobie rozbudować uda ale to nieważne w tym momencie. liczy się to, że musisz wygrać ze sobą musisz okazać się silniejsza niż te bezpodstawne wyrzuty sumienia.

u mnie też to strasznie widać No to mamy przewalone z tym

a jak jedzenie?
nie za fajnie wszystko pod ścisłą kontrola , dokładnie wyliczone i zapisane w sumie 1700, kurde znowu zaczęłam liczyć te głupie kalorie, nie potrafię przestać,a jak pomyśle że tyle nie liczyłam ahhhhh szkoda że to znowu zaprzepaściłam, obiecuję że będę z tym walczyć bo bardzo mi to przeszkadza....
Stary 2008-06-05, 20:22   #2534
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
nie za fajnie wszystko pod ścisłą kontrola , dokładnie wyliczone i zapisane w sumie 1700, kurde znowu zaczęłam liczyć te głupie kalorie, nie potrafię przestać,a jak pomyśle że tyle nie liczyłam ahhhhh szkoda że to znowu zaprzepaściłam, obiecuję że będę z tym walczyć bo bardzo mi to przeszkadza....
rozumiem a było tak dobrze ale poradzisz sobie, skoro już tak daleko zaszłaś! musisz! a waga? bo się pogubiłam - najpierw schudłaś, potem przytyłaś? czy jak?

Agness - Boże jaki Ty masz super dekolt i wąziutką talię i biodra super wyglądasz

Stary 2008-06-05, 20:26   #2535
agness51
Zakorzenienie

Wiosenko - weź bo się zawstydzę ... ... bioder nie mam wąskich.

Funky - mam nadzieję,że sobie poradzisz Słoneczko nie chcę czytać jak się męczysz ...

Stary 2008-06-05, 20:27   #2536
funky87
Zakorzenienie

Cytat:
rozumiem a było tak dobrze ale poradzisz sobie, skoro już tak daleko zaszłaś! musisz! a waga? bo się pogubiłam - najpierw schudłaś, potem przytyłaś? czy jak?

Agness - Boże jaki Ty masz super dekolt i wąziutką talię i biodra super wyglądasz
ehhhh wiem że było tak dobrze , niestety się posypało, a waga to tak najpierw schudłam 0,5 kg a dziś jak ważyłam to było o te 0,5 kg więcej, ale myślę że to wahania bo wczoraj po powrocie dużo zjadłam i dlatego mogło rano być więcej, w sumie to chyba nie możliwe żeby przytyć w dwa dni?? no ale nawet jeśli 'to cóż, wróciłam do wcześniejszej wagi

A Ty Wiosenko jak Sobie radzisz??

edit: Agness- Wiosenka ma rację, masz śliczny dekolt, talie i w ogóle świetną figurę i nie pojmuje dlaczego tak sie katujesz??

edit2: zmykam do
Stary 2008-06-05, 21:08   #2537
Hypnotic Eyes
Wtajemniczenie

Hej Jestem przeszczęśliwa dzisiaj Zaliczyłam historię na 6 !
Wczoraj uczyłam się z tatą do 3 nad ranem . Potem zaliczałam historię, matmę i polski.
Co do matmy i polskiego to dowiem się jutro, ale jestem dobrej myśli. Jeśli chodzi o jedzenie to się trochę zdystansowałam do tego wszystkiego i jak ktoś chce to można zobaczyć mój nie idealny, ale dużo lepszy niż poprzednie jadłospis na NCJ. Dziś w nagrodę kupiłam sobie spodnie i 2 bluzki. Są ekstraaaa . Jeśli chcecie to wstawię zdjęcia !
W ogóle mam świetny humooor! Oby mi nie przeszło.
Pozdrawiam Was serdecznie

Photoblog
Hypnotic Eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-05, 21:10   #2538
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Napisane przez Hypnotic Eyes Pokaż wiadomość
Hej Jestem przeszczęśliwa dzisiaj Zaliczyłam historię na 6 !
Wczoraj uczyłam się z tatą do 3 nad ranem . Potem zaliczałam historię, matmę i polski.
Co do matmy i polskiego to dowiem się jutro, ale jestem dobrej myśli. Jeśli chodzi o jedzenie to się trochę zdystansowałam do tego wszystkiego i jak ktoś chce to można zobaczyć mój nie idealny, ale dużo lepszy niż poprzednie jadłospis na NCJ. Dziś w nagrodę kupiłam sobie spodnie i 2 bluzki. Są ekstraaaa . Jeśli chcecie to wstawię zdjęcia !
wstawiaj foty!

ale super, jaki optymizm bije z tego posta

dziś u Ciebie ślicznie, serio

allleee - czemu się tyle uczysz w tym wieku xD? (ojej, wiem, jestem zdeprawowana chyba)

Stary 2008-06-05, 21:26   #2539
schism_
Zadomowienie

Witam z przepustki

Nie jest dobrze....
W sensie,czekam na wyniki badań itp ,acz odezwał się stary problem. Na oddziale wśród personelu panuje istna psychoza z mym odżywianiem, non-stip kontrola co i ile jem. Owszem jem niemało acz to co chcę i niekoniecznie z ich stołówki. Ojciec ,z którym pojechałam tam ,non stop robi mi awantury,grozi,że jak 'nie zeżrę to da mi po łbie' Wizyta psycholog kończy sie jedynie na pytaniu:'czy coś jadła'
Az wczoraj miałam wizytę pana psychiatry. Spokojny facet,łudząco podobny do mego ed o_O Zadawał przewidywalne pytania:czy sie odchudzam,czy zygalam,co jem ,potem wywiad z ojcem,który to przytoczył swoiste wątpliwości,że pewnie ich oszukuję et.c

Zapisał mi lek. Psychotrop o nazwie Leviron, niestety często powodujący silne tycie. Po połowie dawki czułam sie fatalnie,spalam 13godzin,wróciły myśli samobójcze,ataki histerii, na nowo boje sie jeść. W sensie jem te 2400 acz schizuje,ze będę wiele wiele więcej ... Akurat na mojej sali od niedawna leży nowa pacjentka,młoda psycholog,ma przeszłość z ed. Sama stwierdziła,ze gdy dopóki ja nie ustabilizuje sie emocjonalnie,nie poprawie relacji z rodzina to prochy po których utyje jak świnia i wrócę do punktu wyjścia nie wiele pomogą.
No cóż zdarza sie.
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-05, 21:31   #2540
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość
Witam z przepustki super, martwiłam się, bo czytałam na plotkowym co i jak

Nie jest dobrze....
W sensie,czekam na wyniki badań itp ,acz odezwał się stary problem. Na oddziale wśród personelu panuje istna psychoza z mym odżywianiem, non-stip kontrola co i ile jem. to przez gadanie mamy czy przez wygląd? Owszem jem niemało acz to co chcę i niekoniecznie z ich stołówki.rozumiem Ojciec ,z którym pojechałam tam ,non stop robi mi awantury,grozi,że jak 'nie zeżrę to da mi po łbie' o, w stylu mojegoWizyta psycholog kończy sie jedynie na pytaniu:'czy coś jadła' okropność, wg mnie to traktowanie jak przedmiot, nienawidzę takiego zachowania...
Az wczoraj miałam wizytę pana psychiatry. Spokojny facet,łudząco podobny do mego ed o_O Zadawał przewidywalne pytania:czy sie odchudzam,czy zygalam,co jem ,potem wywiad z ojcem,który to przytoczył swoiste wątpliwości,że pewnie ich oszukuję et.c no tak...

Zapisał mi lek. Psychotrop o nazwie Leviron, niestety często powodujący silne tycie. Po połowie dawki czułam sie fatalnie,spalam 13godzin,wróciły myśli samobójcze,ataki histerii, na nowo boje sie jeść. może to źle dobrany lek? musisz brać te psychotropy? czujesz, że jest coś nie tak? bo w sumie z ed da się wyjść bez tego, a fakt, że myśli samobójcze wracają po leku jest znamiennyW sensie jem te 2400 super acz schizuje,ze będę wiele wiele więcej ... czemu?Akurat na mojej sali od niedawna leży nowa pacjentka,młoda psycholog,ma przeszłość z ed. Sama stwierdziła,ze gdy dopóki ja nie ustabilizuje sie emocjonalnie,nie poprawie relacji z rodzina to prochy po których utyje jak świnia i wrócę do punktu wyjścia nie wiele pomogą. no pewnie, że nie, będzie jeszcze gorzej. chodzi o to, by wyleczyć duszę nie ciało. tzn ciało też ale w pierwszej kolejności psychikę...
No cóż zdarza sie.
postanawiasz coś w sprawie tych psychotropów? a ze zdrowiem poza tym jak?

Stary 2008-06-05, 21:48   #2541
Black-lulu
Rozeznanie

Witam kochane! Widziałam, że kilka stron wcześniej rozmawiałyście o kuracji hormonalnej na zanik okresu spowodowany złą dietą. Otóż prawdopodobnie i mnie to czeka. Mam do was kilka bardzo ważnych dla mnie pytań :
- po ilu opakowaniach, tabletkach okres najczesciej wraca/ wrocil u was
- czy jest koniecznosc brania tych tabletek do konca zycia czy odstawia sie je po jakims czasie?
- ile kosztuja takie preparaty?
- czy brak miesiaczki przez 7 miesiecy przyniesie skutki w przyszlosci?

Dziewczyny, bardzo bylabym wdzieczna za odpowiedz

http://airellejab.pinger.pl/ Uzewnętrzniam się

https://twitter.com/#!/AirelleJab Tweet Tweet
Black-lulu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-05, 21:58   #2542
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Cytat:
Napisane przez Maggie_90 Pokaż wiadomość
Niby to niewiele, ale różnica po ciuchach jest...A może tylko sobie to wmawiasz.

Aaaaaaaaale się cieszę Olej białko, tez tak zamierzam zrobić A jakie festiwale masz konkretnie na myśli? ;>Właśnie olej je

Gdybym jadła to, na co miałam ochotę, to pewnie rozmiarówki by zabrakło, taka prawda

Własnie chyba przestaje mnie cieszyć perspektywa wakacji... WSZYSCY znajomi gdzieś wyjeżdżają, zostaję sama jak palec, w domu... Ech, zanudze się na śmierć, co to za przyjemność samemu jeździć na rowerze ;/

Myślę, ze może gdzieś się zapisać, ale stara baba jestem, gdzie mnie zechcą? Komplementy żadne się nie posypały, bo jak ja się źle ze sobą czuję to i źle wyglądam

Niestety, ale czasem to jest tak, że mamy do czynienia z 'wyścigiem szczurów'. Maksymalnie wredne jest to, kiedy np. nie ma Cię w szkole i ktoś specjalnie nie mówi, że trzeba było coś zrobić albo ma być sprawdzian, niestety.

Juz niedługo, dasz radę, mnie też czeka jeszcze jeden ciężki tydzień, a potem mam nadzieję już będzie luz (ale np. na ostatniej lekcji chemii mamy SPRAWDZIAN z 3 działów i ocena na nowy rok, to jest dopiero przegięcie ). Zarówno nauczyciela jak i sam przedmiot lubię, więc mogę mu to wybaczyć

A ja dziś nagrywam, bo robie prezentacje koleżance (tej co ona mnie lubi a ja ją)
Cytat:
cooo?! to jest dużo?! to bardzo bardzo malutko poza tym cchesz strasznie dużo przytyć - na tym nigdy nie przytykjesz

miłej nauki, ja też powinnam zajrzeć do książek...

wymiotowałaś? rodzice nie mogą dać Ci kasy? zgaduję - nic nie wiedzą? niszczysz sobie zdrowie, a w konsekwencji życie. my nie możemy Cię zaciągnąć siłą do psychoiloga dlatego też jedyne co możesz zrobić i - jedyne właściwe to wziąć życie w swoje ręce i szybko wstać z kolan.

Mangolina zjadła wczoraj pół kilo truskawek z tą śmietaną. a jest na u. i nie tyje. Ty masz przytyć a na tak małej ilości kcal nigdy to się nie stanie. nie rozumiem, co się stało - pamiętasz swoje p?

ale wiecie o ile więcej kasy zarobią? ludzie mogą wysyłaś tyle smsów :/

Krycia - moim zdaniem też nie jesz tak dużo. poza tym połowa z tego to owoce i serki homo... a tyjesz arcy wolno jak dziś u Ciebie?

Zosia - masz extra ciało jesteś taka chuda może sobie wmawiasz te napady i kcal? może jesz tylko jogurt i cośtam i nakręcasz się że to napady itp. ? ja tak miałam z orzeszkami a to normalne.
Dzisiaj jedzenie takie
a zabawa taka
nauka taka ( niemiecki do **** babka się rozchorowała i nici)

Cytat:
Dupa ...
nic mi się nie udaje .

Agness nie katuj się masz na prawde ładny dekolt, bioderka i reszte

Cytat:
To dużo umiesz

Ja też próbowałam ale od razu się jakaś czerwona robie

Cytat:
Funky szkoda że znów zaczęłaś liczyć ale może przestaniesz za jakiś czas, licze na to
A ja nie umiem nie liczyć, bo pewnie zjadałabym z 4000 kalorii a wteduy to napewno byłby rowerek z 2h

Cytat:
Napisane przez Hypnotic Eyes Pokaż wiadomość
Hej Jestem przeszczęśliwa dzisiaj Zaliczyłam historię na 6 !Jupppppiiiii
Co do matmy i polskiego to dowiem się jutro, ale jestem dobrej myśli. Jeśli chodzi o jedzenie to się trochę zdystansowałam do tego wszystkiego i jak ktoś chce to można zobaczyć mój nie idealny, ale dużo lepszy niż poprzednie jadłospis na NCJ. Dziś w nagrodę kupiłam sobie spodnie i 2 bluzki. Są ekstraaaa . Jeśli chcecie to wstawię zdjęcia ! Wstaw! ja też kupiłam sobie buty, bluzke i strój kąpielowy ale nikt nie chciał zobaczyć
No i taki ma być do końca życie

schism biedactwo nie nawidze jak ludzie traktują innych przedmiotowo :zly:
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Życie jest do kitu i tyle.
Krytia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-05, 22:07   #2543
schism_
Zadomowienie

Iza- blister z ww 'lekiem' przeznaczony na wolne,wyrzucilam po prostu do smietnika. Matka zaniepokojona tą srawą zadzwoniła do zaufanej lekarki rodzinnej i dowiedziała się co nieco na jego temat. Stricte w 90%przypadków powoduje mega wilczy apetyt,spowalnia metabolizm,a i zamula,znaczy sie czlowiek tylko spi i chodzi rozkojarzony. Dziś w bufecie w sumie jadłam śniadanie,automatycznie nie czując smaku ,gapiąc się tępo w ścianę i gdyby nie coś skończyłoby się napadem. o_O
Na chwilę obecną jestem w szoku,ryczę,czuję przemożny wstręt do siebie,ciała (a nigdy tak nie było),na kolację miałam zjesc kawałek zapiekanej ryby,ale nie mogę się przemóc,brzydzę się :/ Nie mogę pojąć tego,że dałam tak omamić się przez owe światłe osoby,konsekwentnie utrzymywali mnie w przekonaniu ,że 'jest ze mną coś nie tak',śledzeniem,komentowa niem ,podglądaniem w trakcie posiłków ,dobijając silnymi prochami rodem z prl'owskiego psychiatryka, ot samospełniająca przepowiednia,że mam to co mam (do niedawna miałam)
Echh i tak będzie z racji,że pielęgniary ściśle kontrolują czy to COŚ zażywam.
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-05, 22:17   #2544
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość
Iza- blister z ww 'lekiem' przeznaczony na wolne,wyrzucilam po prostu do smietnika. Matka zaniepokojona tą srawą zadzwoniła do zaufanej lekarki rodzinnej i dowiedziała się co nieco na jego temat. Stricte w 90%przypadków powoduje mega wilczy apetyt,spowalnia metabolizm,a i zamula,znaczy sie czlowiek tylko spi i chodzi rozkojarzony. Dziś w bufecie w sumie jadłam śniadanie,automatycznie nie czując smaku ,gapiąc się tępo w ścianę i gdyby nie coś skończyłoby się napadem. o_O a miałaś kiedyś w ogóle napady?
Na chwilę obecną jestem w szoku,ryczę,czuję przemożny wstręt do siebie,ciała (a nigdy tak nie było),na kolację miałam zjesc kawałek zapiekanej ryby,ale nie mogę się przemóc,brzydzę się :/...tym, że Nie mogę pojąć tego,że dałam tak omamić się ??przez owe światłe osoby,konsekwentnie utrzymywali mnie w przekonaniu ,że 'jest ze mną coś nie tak',śledzeniem,komentowa niem ,podglądaniem w trakcie posiłków ,dobijając silnymi prochami rodem z prl'owskiego psychiatryka rozumiem że nie na tarczycę a na problemy psychiczne, tak? , ot samospełniająca przepowiednia,że mam to co mam (do niedawna miałam)
Echh i tak będzie z racji,że pielęgniary ściśle kontrolują czy to COŚ zażywam.ale to nienormalne przecież nie jesteś w szpitalu od ed i oni nie mają takiego prawa - jesteś pełnoletnie możesz odmówić brania psychotropów. w rzeczywistości oni nie mają nad Tobą żadnej kontroli.
wyrzuciłaś - to dobrze, bo przecież nie jest z Tobą tak źle, żeby od razu brać psychotropy :/ jak pisałaś - one potrafią omamić ale nie wyleczyć - może depresję tak, ale ed - nigdy a skoro powodują tycie, potęgują jeszcze objawy ed.

trzymaj się a ta młoda pacjentka z edkową przeszłością nie moze jakos pomoc ?

Stary 2008-06-05, 22:17   #2545
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:
Zdjęcie ...

Agness , Boze czy Ty nie widzisz ze jestes szczupła?

Czuje sie wśród Was jak słoń w skladzie porcelany, ja jestem słoniem wy kruchą i delikatną porcelaną.
nawet tutaj nie pasuje, z powodu mojego wyglądu i wagi.
Widziałam zdjęcia Agness, Phenomeny i Wiosenki i Zoosi na innych wątkach- Wy jesteście szczupłe, a nawet chude niektóre a ja..
Próbuje rozmawiać ze sobą(wiem to dziwne)mówić ze jestem łądną, zadbaną dziewczyną, która jest atrakcyjna, ale niewiele to pomaga, bo wystarczy chwila bym plakała jak dziecka i chwila bym śmiała sie jak wariatka.
;(

Stary 2008-06-05, 22:22   #2546
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
Agness , Boze czy Ty nie widzisz ze jestes szczupła?

Czuje sie wśród Was jak słoń w skladzie porcelany, ja jestem słoniem wy kruchą i delikatną porcelaną.
nawet tutaj nie pasuje, z powodu mojego wyglądu i wagi.
Widziałam zdjęcia Agness, Phenomeny i Wiosenki i Zoosi na innych wątkach- Wy jesteście szczupłe, a nawet chude niektóre a ja..
Próbuje rozmawiać ze sobą(wiem to dziwne)mówić ze jestem łądną, zadbaną dziewczyną, która jest atrakcyjna, ale niewiele to pomaga, bo wystarczy chwila bym plakała jak dziecka i chwila bym śmiała sie jak wariatka.
;(
aga ma o sobie to samo zdanie: wyciągnij wnioski może to tylko subiektywna opinia że nie jesteś szczupła?

Stary 2008-06-05, 22:25   #2547
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:
aga ma o sobie to samo zdanie: wyciągnij wnioski może to tylko subiektywna opinia że nie jesteś szczupła?
Nie ma absolutnie żadnego porównania między mną a Agnness Wiosenko
Nie jestem szczupła, jestem przy kości

Stary 2008-06-05, 22:27   #2548
moniczkaaSnk
Rozeznanie

GG do moniczkaaSnk

tak przedtem. ale teraz, miałam kompluls. i to na pewno był kompuls. 200g bananów suszonych, czekolada biała i miechów waniliowy. w ogóle życie krąży mi w okół jedzenia.
Stary 2008-06-05, 22:38   #2549
brzydotka
Rozeznanie

Cytat:
tak przedtem. ale teraz, miałam kompluls. i to na pewno był kompuls. 200g bananów suszonych, czekolada biała i miechów waniliowy.
to już cały Twój 'atak'? nie chcę Cię urazić, ale dziś zjadłam białą milkę, 200g to mieszanki studenckiej (nadal jem chociaż na chwile przerwałam jak przeczytałam Twój post..), musli z suszonymi owocami, jakieś jogurty.. i co, też już miałam kompulsa? (jakies' odstępstwa czasowe tam były

"w ogóle życie krąży mi w okół jedzenia" - a przemyśl, czy wizaż i codzienne wertowanie dietetyki Ci w tym nie pomaga
brzydotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-05, 22:44   #2550
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
Nie ma absolutnie żadnego porównania między mną a Agnness Wiosenko
Nie jestem szczupła, jestem przy kości
możesz podać bmi? Ty kiedyś miałaś anę, prawda? a teraz?

Cytat:
tak przedtem. ale teraz, miałam kompluls. i to na pewno był kompuls. 200g bananów suszonych, czekolada biała i miechów waniliowy. w ogóle życie krąży mi w okół jedzenia.
cóż:

Cytat:
Napisane przez brzydotka Pokaż wiadomość
to już cały Twój 'atak'? nie chcę Cię urazić, ale dziś zjadłam białą milkę, 200g to mieszanki studenckiej (nadal jem chociaż na chwile przerwałam jak przeczytałam Twój post..), musli z suszonymi owocami, jakieś jogurty.. i co, też już miałam kompulsa? (jakies' odstępstwa czasowe tam były

"w ogóle życie krąży mi w okół jedzenia" - a przemyśl, czy wizaż i codzienne wertowanie dietetyki Ci w tym nie pomaga
d o k ł a d n i e

wg mnie powinnaś zrobić sobie odwyk od wizażu - od przeglądania zdjeć posiłków itp nie wkręcać się w napady, przestać myśleć o jedznieu. wizaż Ci w tym wg mnie nie pomoże.

Brzydotko
co taaaaaaaaam?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości