Mo¿liwy jest zwi±zek bez zakochania i mi³o¶ci? - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2017-10-11, 11:45   #1
Framboise25
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 16

Mo¿liwy jest zwi±zek bez zakochania i mi³o¶ci?

Czy mo¿na z kim¶ byæ kilka lat nie bêd±c zakochanym w nim ?
Stworzyæ zwi±zek na tym, ¿e kto¶ kogo¶ poci±ga seksualnie i ³±czy seks? Nie mam na my¶li zwi±zków w których jedna ze stron jest dla pieniêdzy, tylko tak po prostu"z wygody", facet wi±¿e siê z kobiet±, bo ma seks. Twierdzi, ¿e nigdy jej nie kocha³,nie by³ zakochany ale poci±ga³a go fizycznie. A po ok 2,5 roku zwi±zku mówi o niej sporo i twierdzi, ¿e tyle z ni± by³ i to dlatego a zakochania nie by³o. By³ seks i to mu wystarcza³o a gdy opad³a fascynacja seksualna okaza³o siê, ¿e jedyne o czym mo¿e z ni± porozmawiaæ to paznokcie i zakupy. Nazywaj±c j± pó³inteligentk± i idiotk±.

Edit:
1.Druga kwestia - je¶li siê nie jest w kim¶ zakochanym a nosi siê zdjêcia tej osoby w portfelu i ma siê problem z wyrzuceniem rzeczy po niej a nowej dziewczyny opowiada o niej ci±gle (zapieraj±c siê, ¿e nie wróci do niej) to wynika to z przyzwyczajenia a mo¿e jednak zakochania?
2. Ta kobieta nie by³a Polk±, choæ mieszka tu od urodzenia. On twierdzi, ¿e nie chcia³ z ni± byæ na powa¿nie bo na ¿onê to tylko Polkê. Z kolei mi ma za z³e, ¿e umawia³am siê z po³udniowcami (W³och, Grek, Hiszpan, Portugalczyk) nazywaj±c ich "brudasami", natomiast sam by³ z kobiet± (
Te¿ z po³udnia)) nacji ciesz±cej siê niezbyt dobr± opini± na ¶wiecie.. Nie ciê¿ko zgadn±æ.
3. Ta kobieta siê w nim kocha³a zanim wesz³a z nim w zwi±zek. Seks zainicjowa³a bardzo szybko, na 4 spotkaniu.

Jak by¶cie to odbieraly? Zakochanie jednak czy mo¿e przyzwyczajenie?

Edytowane przez Framboise25
Czas edycji: 2017-10-11 o 12:27 Powód: Dodanie informacji
Framboise25 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2017-10-11, 11:49   #2
Birna
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 9
Dot.: Mo¿liwy jest zwi±zek bez zakochania i mi³o¶ci?

To sie nazywa fu^kfriends.
Birna jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2017-10-11, 11:52   #3
Framboise25
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Birna Poka¿ wiadomo¶æ
To sie nazywa fu^kfriends.
Ta panna by³a zakochana w nim przed wej¶ciem w zwi±zek.
Stary 2017-10-11, 11:56   #4
201711301501
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 488

Cytat:
Napisane przez Framboise25 Poka¿ wiadomo¶æ
Ta panna by³a zakochana w nim przed wej¶ciem w zwi±zek.
No to co? Zgodzi³a siê na taki uk³ad i dobrze wiedzia³a o co chodzi.
201711301501 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2017-10-11, 11:58   #5
Karena 73
Kobieta z klas±

Wiadomo¶ci: 3 058

Cytat:

Nazywaj±c j± pó³inteligentk± i idiotk±.

Jak by¶cie to odbiera³y?

Bardzo ¼le o nim ¶wiadczy, ¿e tak ¼le wyra¿a siê o swojej dziewczynie. W koñcu sam j± sobie wybra³, czyli wcale nie jest m±drzejszy od niej. Poza tym facet, który tak obsmarowuje ty³ek jednej zrobi to samo z nastêpn±. Zwyk³y dupek i tyle.
Stary 2017-10-11, 11:59   #6
201710231141
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 485

Cytat:
Stworzyæ zwi±zek na tym, ¿e kto¶ kogo¶ poci±ga seksualnie i ³±czy seks? Nie mam na my¶li zwi±zków w których jedna ze stron jest dla pieniêdzy, tylko tak po prostu"z wygody", facet wi±¿e siê z kobiet±, bo ma seks. Twierdzi, ¿e nigdy jej nie kocha³,nie by³ zakochany ale poci±ga³a go fizycznie. A po ok 2,5 roku zwi±zku mówi o niej sporo i twierdzi, ¿e tyle z ni± by³ i to dlatego a zakochania nie by³o. By³ seks i to mu wystarcza³o a gdy opad³a fascynacja seksualna okaza³o siê, ¿e jedyne o czym mo¿e z ni± porozmawiaæ to paznokcie i zakupy. Nazywaj±c j± pó³inteligentk± i idiotk±.

Jak by¶cie to odbiera³y?
Ludzie s± ze sob± z g³upszych powodów. Nie dziwi mnie to.
201710231141 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2017-10-11, 12:04   #7
Framboise25
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kropka_w_kropce Poka¿ wiadomo¶æ
No to co? Zgodzi³a siê na taki uk³ad i dobrze wiedzia³a o co chodzi.
Wydaje mi siê, ¿e ona liczy³a, ¿e seks przywi±¿e go do niej.
Stary 2017-10-11, 12:24   #8
201711301501
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 488

Cytat:
Bardzo prawdopodobne. Ma³o jest trwa³ych zwi±zków, które buduj± siê na seksie i nie wypalaj± siê po roku czy dwóch.
201711301501 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2017-10-11, 12:54   #9
sunshinebutterfly
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 073

Jak najbardziej taki zwi±zek jest mozliwy i odnoszê wra¿enie, ¿e wielu facetom zale¿y g³ównie na poci±gu seksualnym a ca³a reszta schodzi na dalszy plan.
Sama miewa³am sytuacje, ¿e spotyka³am gdzie¶ faceta, gdzie chemii intelektualnej i wspolnego jêzyka nie by³o w ogole (by³am pewna, ¿e z obu stron) i jakie bylo moje zdziwienie, gdy ci sami faceci dalej o mnie zabiegali i siê starali. Jeden facet nawet bardzo usilnie d±¿y³ do zwi±zku ze mn±, mimo, ¿e osobowosciowo kompletnie siê mijali¶my. Nigdy nie mog³am zrozumieæ tego fenomenu, bo mi na miejscu takiego faceta nie chcia³oby siê staraæ o kobietê, z któr± nawet gadka siê nie klei. :/ Ale tyle priorytetów, ile ludzi najwidoczniej.
sunshinebutterfly jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2017-10-11, 13:16   #10
kalor
Gazela inteligencji

Wiadomo¶ci: 6 371

Jak najbardziej mo¿liwe, nie rozumiem po co, ale niektórzy ludzie tak robi±.
Stary 2017-10-11, 13:27   #11
White_Dove
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 634

Cytat:

Edit:
1.Druga kwestia - je¶li siê nie jest w kim¶ zakochanym a nosi siê zdjêcia tej osoby w portfelu i ma siê problem z wyrzuceniem rzeczy po niej a nowej dziewczyny opowiada o niej ci±gle (zapieraj±c siê, ¿e nie wróci do niej) to wynika to z przyzwyczajenia a mo¿e jednak zakochania?
2. Ta kobieta nie by³a Polk±, choæ mieszka tu od urodzenia. On twierdzi, ¿e nie chcia³ z ni± byæ na powa¿nie bo na ¿onê to tylko Polkê. Z kolei mi ma za z³e, ¿e umawia³am siê z po³udniowcami (W³och, Grek, Hiszpan, Portugalczyk) nazywaj±c ich "brudasami", natomiast sam by³ z kobiet± (
Te¿ z po³udnia)) nacji ciesz±cej siê niezbyt dobr± opini± na ¶wiecie.. Nie ciê¿ko zgadn±æ.
3. Ta kobieta siê w nim kocha³a zanim wesz³a z nim w zwi±zek. Seks zainicjowa³a bardzo szybko, na 4 spotkaniu.

Jak by¶cie to odbieraly? Zakochanie jednak czy mo¿e przyzwyczajenie?
Mnie by to obra¿a³o ¿e ktos jest ze mna jedynie dlatego bo ma seks. Mam do zaoferowania o wiele wiecej.
Moze po prostu podoba mu sie z wygladu milo mu sie patrzy na nia dlatego nosi jej zdjecie. Mi sie wydaje ¿e i tak moze byæ tak ¿e zakocha sie w jakiejs tak naprawde i wtedy co? Teraz nie mysli mozeo zwiazku z zakochaniem wiec wystarcza mu sam seks tym bardziej ze jak ona sie w nim kocha to bedzie mia³ seks czesto. Ciekawe czy ona wie ¿e on jest z nia dla seksu. Niektorzy faceci sie strasznie zafiksowali na punkcie seksu. Jak mozna byc z kims w zwiazku tylko dla seksu?? Oble¶ne.

Edytowane przez White_Dove
Czas edycji: 2017-10-11 o 13:39
White_Dove jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2017-10-11, 13:29   #12
201803290936
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 43 642

Cytat:
Napisane przez kalor Poka¿ wiadomo¶æ
Jak najbardziej mo¿liwe, nie rozumiem po co, ale niektórzy ludzie tak robi±.
Jak wy¿ej.

Ten facet jest mocno nieciekawy z opisu. MOCNO.
201803290936 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2017-10-11, 13:31   #13
White_Dove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karena 73 Poka¿ wiadomo¶æ
Bardzo ¼le o nim ¶wiadczy, ¿e tak ¼le wyra¿a siê o swojej dziewczynie. W koñcu sam j± sobie wybra³, czyli wcale nie jest m±drzejszy od niej. Poza tym facet, który tak obsmarowuje ty³ek jednej zrobi to samo z nastêpn±. Zwyk³y dupek i tyle.
Niby idiotka i po³inteligentna ale seksik regularny z ni± juz fajny bo ³adna. Co za typ. P³ytki i g³upi jak najdalej od takich egoistów. Moze to taki typ który idac z dziewczyna na tej 4 randce do ³ózka uwaza³ ¿e ona jest ³atwa Sorry ale takich typow którzy patrza na swoje korzysci i nie szanuja drugiej osoby ( teksty ¿e jest idiotka) to sie powinno zrzucac ze schodów.
Stary 2017-10-11, 13:33   #14
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Wiadomo¶ci: 41 748

Cytat:
No to ju¿ jej naiwno¶æ i jej konsekwencje.

Swoj± drog± opisa³a¶ strasznego prostaka o przero¶niêtym ego i podwójnych standardach, fuj.
Stary 2017-10-11, 13:37   #15
White_Dove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sunshinebutterfly Poka¿ wiadomo¶æ
Jak najbardziej taki zwi±zek jest mozliwy i odnoszê wra¿enie, ¿e wielu facetom zale¿y g³ównie na poci±gu seksualnym a ca³a reszta schodzi na dalszy plan.
Sama miewa³am sytuacje, ¿e spotyka³am gdzie¶ faceta, gdzie chemii intelektualnej i wspolnego jêzyka nie by³o w ogole (by³am pewna, ¿e z obu stron) i jakie bylo moje zdziwienie, gdy ci sami faceci dalej o mnie zabiegali i siê starali. Jeden facet nawet bardzo usilnie d±¿y³ do zwi±zku ze mn±, mimo, ¿e osobowosciowo kompletnie siê mijali¶my. Nigdy nie mog³am zrozumieæ tego fenomenu, bo mi na miejscu takiego faceta nie chcia³oby siê staraæ o kobietê, z któr± nawet gadka siê nie klei. :/ Ale tyle priorytetów, ile ludzi najwidoczniej.
Tez to zauwazy³am przy spotkaniach z typami z neta. Gadali tylko jaka ty piêkna itd a o charakterze, osobowosci, zainteresowaniach niewiele. Zawsze wyglad na poczatku. Gdy nie mielismy o czym gadac tez by³ zainteresowany chyba ¿e to ja go zlewa³am. Czasem mam wrazenie ¿e 60% facetow to nie interesuje jaka ta kobieta jest z charakteru wazne ¿e ³adna to mo¿e "zaliczy"
Nie nawidzê tego.
Stary 2017-10-11, 13:37   #16
201803290936
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 43 642

Cytat:
Napisane przez elvegirl Poka¿ wiadomo¶æ
(...)
Swoj± drog± opisa³a¶ strasznego prostaka o przero¶niêtym ego i podwójnych standardach, fuj.
I du¿± naiwno¶ci± wyka¿e siê kobieta, która uzna, ¿e j± potraktuje inaczej.
201803290936 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2017-10-11, 13:42   #17
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 16 083

okropny typ obrzydliwy
wstretnie wyraza sie o swojej bylej partnerce i tak bedzie mowil o tobie
mysle ze robilas mu jakies wyrzuty to przyjal taka taktyke ze bedzie oczernial i umniejszal znaczenie bylej dziewczyny w swoim zyciu zeby ciebie przekonac ze nic nie znaczyla
gdyby jednak mial ja tak w tylku jak probuje ci wmowic nie nosilby jej zdjecia przy sobie i nie gadal by o niej taka jest prawda
ps.ty tez nie jestes zbyt przyjemna piszac ze kobiety z poludnia pochodza z nacji ktora nie cieszy sie dobra opinia na swiecie
co to za bzdury pomyslalas przez chwile zanim napisalas?
nigdy nie slyszalam o takiej nie dobrej opinii na temat kobiet z poludnia
za to duzo razy slyszalam ze polki sa latwe,wiaza sie z brudasami itp.pasuje ci taka opinia?chcialabys zeby ktos cie w ten sposob okreslal tylko dlatego ze jestes z polski ?

Edytowane przez 7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014
Czas edycji: 2017-10-11 o 13:43
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2017-10-11, 13:50   #18
Karena 73
Kobieta z klas±

Wiadomo¶ci: 3 058

Cytat:
Edit:
Ale jaka to ró¿nica? Ex dziewczyna Twojego ch³opaka ci±gle siedzi mu w g³owie, ci±gle o niej opowiada i nosi zdjêcie w portfelu. Z przyzwyczajenia mo¿na z kim¶ byæ, ale nie p³akaæ po nim. On jest z Tob± z rozs±dku, bo tamta nie by³a Polk± a Ty jeste¶?

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

Cytat:
ok 2,5 roku zwi±zku mówi o niej sporo i twierdzi, ¿e tyle z ni± by³ i to dlatego a zakochania nie by³o. By³ seks i to mu wystarcza³o
To musia³ byæ zaje.. ¶cie, mega dobry seks skoro a¿ tak d³ugo to trwa³o, mimo miernego intelektu dziewczyny. Ucz siê kobieto, bo on szybko tego nie zapomni

Który to ju¿ w±tek o tym facecie?

Edytowane przez Karena 73
Czas edycji: 2017-10-11 o 13:58
Karena 73 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2017-10-11, 13:50   #19
kalor
Gazela inteligencji

[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;77888301]okropny typ obrzydliwy
mysle ze robilas mu jakies wyrzuty to przyjal taka taktyke ze bedzie oczernial i umniejszal znaczenie bylej dziewczyny w swoim zyciu zeby ciebie przekonac ze nic nie znaczyla
gdyby jednak mial ja tak w tylku jak probuje ci wmowic nie nosilby jej zdjecia przy sobie i nie gadal by o niej taka jest prawda
ps.ty tez nie jestes zbyt przyjemna piszac ze kobiety z poludnia pochodza z nacji ktora nie cieszy sie dobra opinia na swiecie
za to duzo razy slyszalam ze polki sa latwe,wiaza sie z brudasami itp.pasuje ci taka opinia?chcialabys zeby ktos cie w ten sposob okreslal tylko dlatego ze jestes z polski ?[/QUOTE]

Nie doczyta³am tej czê¶ci. Zgadzam siê, obrzydliwe. Nie wierze w to, co mówi, ona dalej siedzi mu w g³owie i zdaje siê, ze on po prostu ma jej co¶ mocno za zle, dlatego ja tak oczernia. Nie wierze, ze nic nie czu³. Prostak totalny, który teraz próbuje siê zem¶ciæ na by³ej, ale dalej co¶ do niej ma.

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2017-10-11, 14:00   #20
I am Rock
lokalna gwiazda

Wiadomo¶ci: 19 803

Cytat:
Napisane przez sunshinebutterfly Poka¿ wiadomo¶æ
On nie d±¿y³ do zwi±zku (choæ takie wra¿enie mo¿e sprawia³), ale szuka³ "przyjació³ki" do seksu. Przerabia³am to. My¶la³by kto, ¿e jak facet chodzi za kobiet± parê miesiêcy, to mu naprawdê na niej zale¿y. Otó¿ nie.
I am Rock jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2017-10-11, 14:05   #21
Framboise25
Przyczajenie

[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;77888301]okropny typ obrzydliwy
za to duzo razy slyszalam ze polki sa latwe,wiaza sie z brudasami itp.pasuje ci taka opinia?chcialabys zeby ktos cie w ten sposob okreslal tylko dlatego ze jestes z polski ?[/QUOTE]

A jak± maj± opinie Rumunki, Bu³garki itp w Polsce?
Stary 2017-10-11, 14:07   #22
kalor
Gazela inteligencji

Cytat:
A jak± maj± opinie Rumunki, Bu³garki itp w Polsce?
Mhm, czyli skoro w¶ród ludzi z ma³o otwartymi umys³ami panuje taki, a nie inny stereotyp ca³ego narodu, to ta kobieta na pewno taka by³a. Logiczne.

Pasujecie do siebie z tym facetem, bierz go jak najszybciej, ¿eby ¿adna z nas na niego nie trafi³a.
Stary 2017-10-11, 14:09   #23
Framboise25
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Karena 73 Poka¿ wiadomo¶æ
Ale jaka to ró¿nica? Ex dziewczyna Twojego ch³opaka ci±gle siedzi mu w g³owie, ci±gle o niej opowiada i nosi zdjêcie w portfelu. Z przyzwyczajenia mo¿na z kim¶ byæ, ale nie p³akaæ po nim. On jest z Tob± z rozs±dku, bo tamta nie by³a Polk± a Ty jeste¶?

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

To musia³ byæ zaje.. ¶cie, mega dobry seks skoro a¿ tak d³ugo to trwa³o, mimo miernego intelektu dziewczyny. Ucz siê kobieto, bo on szybko tego nie zapomni

Który to ju¿ w±tek o tym facecie?

Nie p³aka³ po niej.

W przeciwieñstwie do niej wolê najpierw go dobrze poznaæ ni¿ od razu wskakiwaæ do ³ó¿ka. Mam co¶ wiêcej do zaoferowania ni¿ rozk³adanie nóg na dzieñ dobry licz±c, ¿e to bêdzie mi³o¶æ od pierwszego seksu.

P.s tak na marginesie to rewelacyjna od pocz±tku nie by³a skoro musia³ j± nauczyæ wielu rzeczy. : )
Stary 2017-10-11, 14:10   #24
kalor
Gazela inteligencji

Cytat:
Nie p³aka³ po niej.

W przeciwieñstwie do niej wolê najpierw go dobrze poznaæ ni¿ od razu wskakiwaæ do ³ó¿ka. Mam co¶ wiêcej do zaoferowania ni¿ rozk³adanie nóg na dzieñ dobry licz±c, ¿e to bêdzie mi³o¶æ od pierwszego seksu.

P.s tak na marginesie to rewelacyjna od pocz±tku nie by³a skoro musia³ j± nauczyæ wielu rzeczy. : )
Chamska jeste¶ strasznie. Serio, bardzo do siebie pasujecie, masz moje b³ogos³awieñstwo.
Stary 2017-10-11, 14:11   #25
201710231141
Konto usuniête

Cytat:
Nie p³aka³ po niej.

To uwa¿asz, ¿e jeszcze otrzyma³as ma³o informacji o nim? Wystarczaj±co du¿o ¿eby uciec.

Z drugiej strony - Twoje odpowiedzi ¶wiadcz± o do¶æ niskiej samoocenie, wiêc generalnie ¶wietnie do siebie pasujecie.

edit: kalor, pisa³y¶my razem
Stary 2017-10-11, 14:12   #26
Framboise25
Przyczajenie

Cytat:
Mhm, czyli skoro w¶ród ludzi z ma³o otwartymi umys³ami panuje taki, a nie inny stereotyp ca³ego narodu, to ta kobieta na pewno taka by³a. Logiczne.

Pasujecie do siebie z tym facetem, bierz go jak najszybciej, ¿eby ¿adna z nas na niego nie trafi³a.
Nie zaczyna³am tego tematu , to on zacz±³ zarzucaæ mi spotkania z "brudasami" wiêc zapyta³am kim ona by³a skoro ich nazwa³ brudasami. Hipokryzja.

---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Spanish_Girl Poka¿ wiadomo¶æ
To uwa¿asz, ¿e jeszcze otrzyma³as ma³o informacji o nim? Wystarczaj±co du¿o ¿eby uciec.

Z drugiej strony - Twoje odpowiedzi ¶wiadcz± o do¶æ niskiej samoocenie, wiêc generalnie ¶wietnie do siebie pasujecie.

edit: kalor, pisa³y¶my razem

Na jakiej podstawie twierdzisz, ¿e mam nisk± samoocenê?
Stary 2017-10-11, 14:13   #27
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 16 083

Odrazu rozgryzlam jego I ciebie
Musisz mieæ wiele kompleksów dowartosciowujac siê obsmarowywujac ty³ek by³ej dziewczyny twojego faceta
Niestety on widocznie byl ni± oczarowany g³êbiej ni¿ by¶ sobie ¿yczy³a skoro bêd±c z Tob± ciagle nosi jej zdjêcie i ona jest g³ównym tematem waszych rozmów
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2017-10-11, 14:13   #28
kalor
Gazela inteligencji

Nabierzesz trochê do¶wiadczenia i zobaczysz, ze to nie jest dobry znak, jak facet tak siê wyra¿a o by³ej. Teraz czujesz siê od niej lepsza i ci to imponuje i schlebia, ale zapamiêtaj to sobie. Po zwi±zku z nim sobie przypomnisz.
Stary 2017-10-11, 14:15   #29
201710231141
Konto usuniête

Cytat:
Na jakiej podstawie twierdzisz, ¿e mam nisk± samoocenê?
Na podstawie tego w jaki sposób wypowiadasz siê o innych ludziach, z kim siê zadajesz i jak pozwalasz siê traktowaæ.
xfrida mnie wyrêczy³a.
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;77889291]
Musisz mieæ wiele kompleksów dowartosciowujac siê obsmarowywujac ty³ek by³ej dziewczyny twojego faceta
Niestety on widocznie byl ni± oczarowany g³êbiej ni¿ by¶ sobie ¿yczy³a skoro bêd±c z Tob± ciagle nosi jej zdjêcie i ona jest g³ównym tematem waszych rozmów[/QUOTE]
Stary 2017-10-11, 14:17   #30
Framboise25
Przyczajenie

Cytat:
Nabierzesz trochê do¶wiadczenia i zobaczysz, ze to nie jest dobry znak, jak facet tak siê wyra¿a o by³ej. Teraz czujesz siê od niej lepsza i ci to imponuje i schlebia, ale zapamiêtaj to sobie. Po zwi±zku z nim sobie przypomnisz.
Dlatego za³o¿y³am w±tek bo mam pewne w±tpliwo¶ci, to samo mu powiedzia³am, ¿e bardzo brzydko siê wyra¿a o swojej by³ej sama bym sobie tego nie ¿yczy³a. Da³o mi to do my¶lenia.

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;77889291]Odrazu rozgryzlam jego I ciebie
Niestety on widocznie byl ni± oczarowany g³êbiej ni¿ by¶ sobie ¿yczy³a skoro bêd±c z Tob± ciagle nosi jej zdjêcie i ona jest g³ównym tematem waszych rozmów[/QUOTE]

Co nazywasz "obsmarowywaniem"? Cytaty?
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2017-10-12 18:12:24

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:48.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.