![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 16
|
Mo¿liwy jest zwi±zek bez zakochania i mi³o¶ci?
Czy mo¿na z kim¶ byæ kilka lat nie bêd±c zakochanym w nim ?
Stworzyæ zwi±zek na tym, ¿e kto¶ kogo¶ poci±ga seksualnie i ³±czy seks? Nie mam na my¶li zwi±zków w których jedna ze stron jest dla pieniêdzy, tylko tak po prostu"z wygody", facet wi±¿e siê z kobiet±, bo ma seks. Twierdzi, ¿e nigdy jej nie kocha³,nie by³ zakochany ale poci±ga³a go fizycznie. A po ok 2,5 roku zwi±zku mówi o niej sporo i twierdzi, ¿e tyle z ni± by³ i to dlatego a zakochania nie by³o. By³ seks i to mu wystarcza³o a gdy opad³a fascynacja seksualna okaza³o siê, ¿e jedyne o czym mo¿e z ni± porozmawiaæ to paznokcie i zakupy. Nazywaj±c j± pó³inteligentk± i idiotk±. Edit: 1.Druga kwestia - je¶li siê nie jest w kim¶ zakochanym a nosi siê zdjêcia tej osoby w portfelu i ma siê problem z wyrzuceniem rzeczy po niej a nowej dziewczyny opowiada o niej ci±gle (zapieraj±c siê, ¿e nie wróci do niej) to wynika to z przyzwyczajenia a mo¿e jednak zakochania? 2. Ta kobieta nie by³a Polk±, choæ mieszka tu od urodzenia. On twierdzi, ¿e nie chcia³ z ni± byæ na powa¿nie bo na ¿onê to tylko Polkê. Z kolei mi ma za z³e, ¿e umawia³am siê z po³udniowcami (W³och, Grek, Hiszpan, Portugalczyk) nazywaj±c ich "brudasami", natomiast sam by³ z kobiet± ( Te¿ z po³udnia)) nacji ciesz±cej siê niezbyt dobr± opini± na ¶wiecie.. Nie ciê¿ko zgadn±æ. 3. Ta kobieta siê w nim kocha³a zanim wesz³a z nim w zwi±zek. Seks zainicjowa³a bardzo szybko, na 4 spotkaniu. Jak by¶cie to odbieraly? Zakochanie jednak czy mo¿e przyzwyczajenie? Edytowane przez Framboise25 Czas edycji: 2017-10-11 o 12:27 Powód: Dodanie informacji |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 9
|
Dot.: Mo¿liwy jest zwi±zek bez zakochania i mi³o¶ci?
To sie nazywa fu^kfriends.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 488
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kobieta z klas±
Wiadomo¶ci: 3 058
|
Bardzo ¼le o nim ¶wiadczy, ¿e tak ¼le wyra¿a siê o swojej dziewczynie. W koñcu sam j± sobie wybra³, czyli wcale nie jest m±drzejszy od niej. Poza tym facet, który tak obsmarowuje ty³ek jednej zrobi to samo z nastêpn±. Zwyk³y dupek i tyle.
![]() |
#6 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 485
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 488
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 073
|
Jak najbardziej taki zwi±zek jest mozliwy i odnoszê wra¿enie, ¿e wielu facetom zale¿y g³ównie na poci±gu seksualnym a ca³a reszta schodzi na dalszy plan.
Sama miewa³am sytuacje, ¿e spotyka³am gdzie¶ faceta, gdzie chemii intelektualnej i wspolnego jêzyka nie by³o w ogole (by³am pewna, ¿e z obu stron) i jakie bylo moje zdziwienie, gdy ci sami faceci dalej o mnie zabiegali i siê starali. Jeden facet nawet bardzo usilnie d±¿y³ do zwi±zku ze mn±, mimo, ¿e osobowosciowo kompletnie siê mijali¶my. Nigdy nie mog³am zrozumieæ tego fenomenu, bo mi na miejscu takiego faceta nie chcia³oby siê staraæ o kobietê, z któr± nawet gadka siê nie klei. :/ Ale tyle priorytetów, ile ludzi najwidoczniej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Gazela inteligencji
Wiadomo¶ci: 6 371
|
Jak najbardziej mo¿liwe, nie rozumiem po co, ale niektórzy ludzie tak robi±.
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 634
|
Cytat:
Moze po prostu podoba mu sie z wygladu milo mu sie patrzy na nia dlatego nosi jej zdjecie. Mi sie wydaje ¿e i tak moze byæ tak ¿e zakocha sie w jakiejs tak naprawde i wtedy co? Teraz nie mysli mozeo zwiazku z zakochaniem wiec wystarcza mu sam seks tym bardziej ze jak ona sie w nim kocha to bedzie mia³ seks czesto. Ciekawe czy ona wie ¿e on jest z nia dla seksu. Niektorzy faceci sie strasznie zafiksowali na punkcie seksu. Jak mozna byc z kims w zwiazku tylko dla seksu?? Oble¶ne. Edytowane przez White_Dove Czas edycji: 2017-10-11 o 13:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 43 642
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
po drugiej stronie szafy
Wiadomo¶ci: 41 748
|
No to ju¿ jej naiwno¶æ i jej konsekwencje.
Swoj± drog± opisa³a¶ strasznego prostaka o przero¶niêtym ego i podwójnych standardach, fuj.
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie nawidzê tego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 43 642
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 16 083
|
okropny typ obrzydliwy
wstretnie wyraza sie o swojej bylej partnerce i tak bedzie mowil o tobie mysle ze robilas mu jakies wyrzuty to przyjal taka taktyke ze bedzie oczernial i umniejszal znaczenie bylej dziewczyny w swoim zyciu zeby ciebie przekonac ze nic nie znaczyla gdyby jednak mial ja tak w tylku jak probuje ci wmowic nie nosilby jej zdjecia przy sobie i nie gadal by o niej taka jest prawda ps.ty tez nie jestes zbyt przyjemna piszac ze kobiety z poludnia pochodza z nacji ktora nie cieszy sie dobra opinia na swiecie co to za bzdury pomyslalas przez chwile zanim napisalas? nigdy nie slyszalam o takiej nie dobrej opinii na temat kobiet z poludnia za to duzo razy slyszalam ze polki sa latwe,wiaza sie z brudasami itp.pasuje ci taka opinia?chcialabys zeby ktos cie w ten sposob okreslal tylko dlatego ze jestes z polski ? Edytowane przez 7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 Czas edycji: 2017-10-11 o 13:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Kobieta z klas±
Wiadomo¶ci: 3 058
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Cytat:
![]() Który to ju¿ w±tek o tym facecie?
Mi³o¶æ to gra we dwoje, w której oboje musz± wygrywaæ. Edytowane przez Karena 73 Czas edycji: 2017-10-11 o 13:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Gazela inteligencji
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;77888301]okropny typ obrzydliwy
wstretnie wyraza sie o swojej bylej partnerce i tak bedzie mowil o tobie mysle ze robilas mu jakies wyrzuty to przyjal taka taktyke ze bedzie oczernial i umniejszal znaczenie bylej dziewczyny w swoim zyciu zeby ciebie przekonac ze nic nie znaczyla gdyby jednak mial ja tak w tylku jak probuje ci wmowic nie nosilby jej zdjecia przy sobie i nie gadal by o niej taka jest prawda ps.ty tez nie jestes zbyt przyjemna piszac ze kobiety z poludnia pochodza z nacji ktora nie cieszy sie dobra opinia na swiecie co to za bzdury pomyslalas przez chwile zanim napisalas? nigdy nie slyszalam o takiej nie dobrej opinii na temat kobiet z poludnia za to duzo razy slyszalam ze polki sa latwe,wiaza sie z brudasami itp.pasuje ci taka opinia?chcialabys zeby ktos cie w ten sposob okreslal tylko dlatego ze jestes z polski ?[/QUOTE] Nie doczyta³am tej czê¶ci. Zgadzam siê, obrzydliwe. Nie wierze w to, co mówi, ona dalej siedzi mu w g³owie i zdaje siê, ze on po prostu ma jej co¶ mocno za zle, dlatego ja tak oczernia. Nie wierze, ze nic nie czu³. Prostak totalny, który teraz próbuje siê zem¶ciæ na by³ej, ale dalej co¶ do niej ma.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
lokalna gwiazda
Wiadomo¶ci: 19 803
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;77888301]okropny typ obrzydliwy
wstretnie wyraza sie o swojej bylej partnerce i tak bedzie mowil o tobie mysle ze robilas mu jakies wyrzuty to przyjal taka taktyke ze bedzie oczernial i umniejszal znaczenie bylej dziewczyny w swoim zyciu zeby ciebie przekonac ze nic nie znaczyla gdyby jednak mial ja tak w tylku jak probuje ci wmowic nie nosilby jej zdjecia przy sobie i nie gadal by o niej taka jest prawda ps.ty tez nie jestes zbyt przyjemna piszac ze kobiety z poludnia pochodza z nacji ktora nie cieszy sie dobra opinia na swiecie co to za bzdury pomyslalas przez chwile zanim napisalas? nigdy nie slyszalam o takiej nie dobrej opinii na temat kobiet z poludnia za to duzo razy slyszalam ze polki sa latwe,wiaza sie z brudasami itp.pasuje ci taka opinia?chcialabys zeby ktos cie w ten sposob okreslal tylko dlatego ze jestes z polski ?[/QUOTE] A jak± maj± opinie Rumunki, Bu³garki itp w Polsce? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Gazela inteligencji
|
Mhm, czyli skoro w¶ród ludzi z ma³o otwartymi umys³ami panuje taki, a nie inny stereotyp ca³ego narodu, to ta kobieta na pewno taka by³a. Logiczne.
Pasujecie do siebie z tym facetem, bierz go jak najszybciej, ¿eby ¿adna z nas na niego nie trafi³a.
![]() |
#23 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Nie p³aka³ po niej. W przeciwieñstwie do niej wolê najpierw go dobrze poznaæ ni¿ od razu wskakiwaæ do ³ó¿ka. Mam co¶ wiêcej do zaoferowania ni¿ rozk³adanie nóg na dzieñ dobry licz±c, ¿e to bêdzie mi³o¶æ od pierwszego seksu. P.s tak na marginesie to rewelacyjna od pocz±tku nie by³a skoro musia³ j± nauczyæ wielu rzeczy. : ) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Gazela inteligencji
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#25 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
Z drugiej strony - Twoje odpowiedzi ¶wiadcz± o do¶æ niskiej samoocenie, wiêc generalnie ¶wietnie do siebie pasujecie. edit: kalor, pisa³y¶my razem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
Na jakiej podstawie twierdzisz, ¿e mam nisk± samoocenê? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 16 083
|
Odrazu rozgryzlam jego I ciebie
Musisz mieæ wiele kompleksów dowartosciowujac siê obsmarowywujac ty³ek by³ej dziewczyny twojego faceta Niestety on widocznie byl ni± oczarowany g³êbiej ni¿ by¶ sobie ¿yczy³a skoro bêd±c z Tob± ciagle nosi jej zdjêcie i ona jest g³ównym tematem waszych rozmów |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#28 |
Gazela inteligencji
|
Nabierzesz trochê do¶wiadczenia i zobaczysz, ze to nie jest dobry znak, jak facet tak siê wyra¿a o by³ej. Teraz czujesz siê od niej lepsza i ci to imponuje i schlebia, ale zapamiêtaj to sobie. Po zwi±zku z nim sobie przypomnisz.
![]() |
#29 |
Konto usuniête
|
Na podstawie tego w jaki sposób wypowiadasz siê o innych ludziach, z kim siê zadajesz i jak pozwalasz siê traktowaæ.
xfrida mnie wyrêczy³a. [1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;77889291] Musisz mieæ wiele kompleksów dowartosciowujac siê obsmarowywujac ty³ek by³ej dziewczyny twojego faceta Niestety on widocznie byl ni± oczarowany g³êbiej ni¿ by¶ sobie ¿yczy³a skoro bêd±c z Tob± ciagle nosi jej zdjêcie i ona jest g³ównym tematem waszych rozmów[/QUOTE] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- [1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;77889291]Odrazu rozgryzlam jego I ciebie Musisz mieæ wiele kompleksów dowartosciowujac siê obsmarowywujac ty³ek by³ej dziewczyny twojego faceta Niestety on widocznie byl ni± oczarowany g³êbiej ni¿ by¶ sobie ¿yczy³a skoro bêd±c z Tob± ciagle nosi jej zdjêcie i ona jest g³ównym tematem waszych rozmów[/QUOTE] Co nazywasz "obsmarowywaniem"? Cytaty? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:48.