|
|
#2 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: aktualizacja zawartości kramiku - kosmetyki górnopółkowe i apteczne :)
kontynuuję z poprzedniego wątku
:Cytat:
albo JPG i błyszczyk Bourjois.
|
|
|
#3 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zarówno puder, jak i zapach JPG mają spora wartość i są w idealnym stanie. Natomiast nektar - o ile dobrze zgaduję - pochodzi z zawierającego EDP KenzoAmour zestawu "w cenie zapachu". |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
kasiulko droga,
u Ciebie podoba mi się niezmiennie Code i jeszcze dodatkowo miniaturka Ange niestety pierwsze to za dużo, a drugie troszkę za mało na wymianę za serum ![]() ![]() ![]() obawiam się zatem, że mimo szczerej chęci na wymianę, nie uda nam się uzgodnić jej warunków ![]() EDIT: Z pachnideł mogłabym zaproponować mgiełkę The Body Shop Aqua Lily. 100 ml minus jeden testowy psik. To oczywiście wowczas, gdybyś rozważała rozstanie z Code
Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2008-06-05 o 22:55 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu, kurcze gdybym tylko miala możliwosc przetestowac ta mgiełke. Ale nie mam
. A obiecalam sobie nie brac już zapachów w ciemno bo to najczesciej konczy sie totalną porażką. No nic, bedę śledzic Twoj wątek, może się kiedyś w końcu ugadamy
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pozdrawiam
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
Aniu, interesuje mnie paletka Diora, czy można prosić o zdjęcie ?
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Witaj
mnie interesowalby blyszczyk bourjois nr 35 (musialabym sprawdzic odcien) a wzamian mam nowy cien nr 51 Cuivre Flamboyant ladny cieply pastelowy oranz ze zlotymidrobinkami i nowy blyszczyk Eau Gloss nr 17 Rose Vitamine |
|
|
|
|
#12 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Za błyszczyk równiez podziekuję; błyszczyki Eau Gloss wyglądają na ustach przeslicznie, ale efekt jest zbyt krótkotrwały |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
Aniu , dziękuję za fotkę
Mogłabym prosić o zdjęcie tych kolorów na dłoni. Nie wiem na ile ciemny/ciepły jest ten brąz oraz inne kolory chciałabym też zobaczyć.
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jutro mąż pożyczy aparat i postaram się zrobić odpowiednie zdjęcie Wkleję je do watku wieczorkiem ![]() Przepraszam, że tak się to wszystko "ciągnie". Mam trochę kłopotów ze zdrowiem synka i jestem nimi pochłonięta |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dziwnie jakos wyglądaja cienie na ręce
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
|
Aniu, przepraszam że tak długo nie odzywałam się
![]() Dziękuję za zdjęcie. Obawiam się że te brązy będą dla mnie zbyt rude więc jednak się nie zdecyduję na paletkę.Pozdrawiam serdecznie |
|
|
|
|
#18 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2008-06-21 o 16:41 |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli nie jest to serum nablyszczajace a czy zakreca troszke wloski ...? Ok co by Cie zainteresowalo za serum i Flowerbobke moze euphoria ?
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
prawda jest taka, że zupełnie prostych włosów żaden preparat do stylizacji/wykończenia fryzury nie skręci Jeśli tego oczekujesz od oferowanego przeze mnie serum Fekkai, to byłabym pierwszą, która by Ci odradzała ![]() Natomiast jeśli masz włosy lekko falowane, wijące się, to umiejętnie zastosowane serum może podkreślić tę naturalną tendencję poprzez zdefiniowanie loków i zdyscyplinowanie włosów. Aczkolwiek to zdefiniowanie loków będzie na pewno mniej zdecydowane niż w przypadku serii, którą Frederic Fekkai opracował specjalnie z myślą o włosach kręconych. Tutaj znajdziesz recenzje serum na francuskim odpowiedniku KWC (system gwiazdek pozwala "rozeznać się" nawet osobie nie znającej języka francuskiego): http://beaute-test.com/serum_lissant...ric_fekkai.php Na wymianę za serum (kosztowało w Sephorze 99 zł) i Flowerbomb interesowałby mnie Le Feu Light. Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2008-06-22 o 17:54 |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
witam
moze znajdziesz cos u mnie za:La Roche Posay płyn micelarny, 2 buteleczki po 15 m każda buteleczka, nowe, nieużywane, świeże The Body Shop mgiełka do ciała z jednej z najnowszych linii zapachowych Aqua Lily; produkt pełnowymiarowy (100 ml); wykonany jeden próbny psik w celu sprawdzenia, czy atomizer działa jak należy ze tez nie wspomne o pudrze np ![]() ?
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jedynie mini-błyszczyk Biotherm wpadł mi w oko, ale taka mała wymiana zupełnie by się nam nie kalkulowała, jeśli wziąć pod uwagę relatywnie wysokie ceny przesyłek Czy przewidujesz może w najbliższym czasie jakieś dokładki? |
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poszukalabym wtedy w kosmetykozbiorze daj znac
|
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W pierwszej kolejnosci:
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza watkiem mam jakas 1/3 opakowania maski do wlosow zniszczonych l'oreal intense repair. Mam tez mala odleweczke serum nablyszczajacego fekkai. dodatkowo mam mala probeczke (zostalo kilka psikow) Le Feu Light, kupiona zreszta na allegro, bo rozwazalam wymianke na te perfumy ale to nie moja bajka tak do konca tyle prychodzi mi do glowy "tak na juz"
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Znam ten zapach, nie szukam go do testów, tylko do codziennego używania. Kredkę w Twoim wątku widziałam, ale akurat Artist's Eye Pencil nie za bardzo lubię ![]() Jeśli chodzi o nabłyszczacz Fekkai to sama mam na zbyciu jeden - z produktów tej marki do moich włosów nadaje sie tylko Glossing Cream. Z tego wszystkiego, co wymieniłaś, to ewentualnie tylko maska L'Oreal wchodziłaby w rachubę, ale skoro masz jej 1/3 to za duzo za płyn, a z kolei za mało za mgiełkę lub puder .
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozdrawiam zatem!
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Hej. Interesują mnie tylko zapachy, a u Ciebie niestety tego malutko i nic nie wpadło mi w oko.
Pozdrawiam. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:42.

: