|
|
#1441 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. III
boska jest góra w tej sukni...sama bym chciała taką, choć wiem, że może być z tym ciężko.....
Cytat:
|
|
#1442 |
|
Zakorzenienie
|
dlaczego ciężko?
|
|
|
|
#1443 |
|
Zakorzenienie
|
bo boję się, że ze swoim dośc sporym biustem będe wyglądać jak mama karmiąca w takiej górze.....
|
#1444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem, ale wydaje mi się, że taki dekolt jest dobry dla dużego biustu. ale oczywiście najlepiej zmierzyć i przekonać się na własne oczy
|
|
|
|
|
#1445 | |
|
Zakorzenienie
|
a ja juz jestem. zrobilam sobie sliczne zdjęcie do dyplomu
![]() dziewczyny nie macie czasami takiego uczucia, ze wszytskowam sie udaje, wszytskie marzenia sie spelniają, jestescie mega szczęsliwe i takie uczucia, ze kurcze.. to nie moze trwac wiecznia bo ja tak własnie mam ![]() ja tez ![]() witaj ![]() Cytat:
bo komplecik bardzo ładny
|
|
|
|
|
#1446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ech....ale w sumie moze do przyszlego roku jeszcze cos mi sie odmieni
|
|
#1447 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam stresa, ze jak pójde do salonu to naprawde nic nie znajde. jestem mega wybredna. wczoraj w drukarni jak miałam oprawiac moja pracę mgr to tak sie nie mogłam zdecydowac, ze gosciu powiedzial"ale pani jest niezdecydowana, jeszcze takiej klientki nie bylo"
dzis jak miałam wybrac zdjecie do dyplomu z 5 które mi zrobili, to siedzialam i nad 2 zdjeciami sie zastanawiałam, az mi fotograf powiedzial, ze w tym jednym pogodniej wygląda, i ja tak mam. potrafie godzinami stac i sie nad czyms zastanawiac
|
|
|
|
#1448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno coś znajdziesz, na każdą z nas czeka ta jedyna, najpiękniejsza sukienka Do dyplomu fotke też mam super, aż się zdziwiłam, że tak fajnie moge wyglądać
|
|
|
|
|
#1449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez musze zrobic sobie zdjecie moze w poniedzialek sie wybiore Kurde a teraz to siedze jeszcze nad ta moja praca i szlag mnie trafia. Brat mi popoprawial przecinki - duzo tego bylo i w ogole poskreslal mi tam gdzie mialam, pododawal gdzie indziej w ogole jeszcze do kazdego przecinka regule przytoczyl - szok braciszek w tym roku zdawal mature nooo ale w zyciu bym nie wymyslila takich regul jak on mi podawal Dzis to chyba pol nocy bede jeszcze to poprawiac bo jutro przyjezdza Tż i chcialabym miec wiekszosc poprawek juz powprowadzanych, zeby miec czas dla niego poza tym moj Tż jest odpowiedzialny za "obrobke graficzna" mojej pracy heheh bo ja jestem bardzo nerwowa i jak mi sie cos przesuwa albo uklada nie tak jak chce to mam ochote wszystko rozwalic Tż mial ostatnio probke moich mozliwosci jak posklejalismy w wordzie wszystkie pliki w jeden (pisalam kazdy rozdzial w osobnym pliku, a teraz chcielismy zrobic calosc) i wszystko zaczelo mi sie rozjezdzac
|
|
|
|
|
#1450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a fotke musiałam, bo w poniedziałek musze do dziekanatu złozyc razem z praca mgr i zacznie sie czekanie na wyznaczenie obrony![]() edit: Samba a co w koncu z ta Anglią?? |
|
|
|
|
#1451 |
|
Zakorzenienie
|
eee nie wiem - pogadamy pewnie przez weekend o tym. Bo teraz to na razie mamy ograniczony kontakt bo ja ciagle cos z praca robilam, no a my nie mieszkamy w jednym miescie, wiec sie nie widujemy codziennie
jutro do mnie przyjedzie to pogadamy. Ale znajac zycie to nie pojedziemy
|
|
|
|
#1452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1453 |
|
Rozeznanie
|
dzięki kliwia za odpowiedź w sprawie sukni!! też widziałam używaną za 1200zl i bylam ciekawa ile kosztuje nowa
w sukni bardzo podoba mi sie góra!! jest przepiękna, taka inna troche, a ja nie chce sukni takiej bez ramiączek jak teraz wiekszosc. tylko dół nie do końca mi się podoba na szczescie na wybór sukni ejszcze duzo czasu![]() w ogole na suknie takie wiązane trzeba uwazać jesli ma sie krzywy kręgosłup... ja niestety właśnie mam lekką wadę postawy, nie widac tego ale jak w poprzednie wakacje bylam na weselu kolezanki w sukience wiazanej jak gorset to myslalam ze padne!! nie moglam wytrzymac ciagle w mega prostej pozycji i moje plecy sie bardzo buntowaly na szczescie sukienka miala ramiaczka wiec moglam delikatnie poluzowac sznurki i balowalam cala noc a roznicy w wygladzie sukienki nie bylo. w sukience bez ramiaczek by to nie przeszlo a nie chcialabym wygladac jak jedna moja znajoma ktora cale wesele podciagala sukienke i ogladajac film autentycznie meczylam sie patrzac jak ta dziewczyna co 30sekund ciagnie gorset do gory przy przymiarkach byla pewna ze suknia jest dorbze dopasowana ale niestety sie rozczarowalaa z opowiesci sukienkowych to na wesleu mojej kuzynki podeszla do niej kolezanka, zlapala za brzeg gorsetu i delikatnie pociagnela i mowi ze jej sie w jednym miejscu zle ukladal a w tym momencie moja kolezanka zrobila takie oczy i pobiegla do wc, okazalo sie ze drut w gorsecie sie wygial i sie jej wbil w cialo... a ona to poczula dopiero jak kolezanka jej to wyciagnela![]() alez sie rozpisalam
|
#1454 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze, mi sie wąłsnie bardzo podobaja te suknie z gorsetami bez tamiączek, ale boje sie , ze bede ja sobie non stop podciagała i tego sie boje
|
|
|
|
#1455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1456 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nawet nie strasz bo ja chce tylko i wylacznie gorsetowata sukienke inne nie wchodza w gre
|
||
|
|
|
#1457 |
|
Zakorzenienie
|
i myslicie, ze tak kazda bez ramiaczek bedzie opadała??
|
|
|
|
#1458 |
|
Zakorzenienie
|
ja mysle ze jak bedzie dobrze dopasowana i dobrze zawiazana z tylu to nie bedzie opadala. Kuzynka tz u ktorej bylismy ostatnio na weselu miala sukienke z gorsetem i jakos nie zauwazylam zeby cos poprawiala
A ja mialam sukienke z gorsetem (taka zwykla ) 2 razy na weselu i tez spoko byla, tylko ze za 2 razem jak bylam w tej sukience to mi sie tez jakis drut odgial i mnie ugniatal pod piersiami ;/
|
|
|
|
#1459 |
|
Rozeznanie
|
Wydaje mi się ,że nie...Mam taką sukienkę coś niby ślubna-tylko,że różowa, ale też z gorsetem, z kołem,aby ładnie się dół układał- kupiłam ją sobie jakieś 4 lata temu,kiedy byłam starszą, i mi nic nie opadało.Jednak ja wolałabym na ramiączkach, biustu nie mam zbyt dużego,więc przynajmniej na nich będzie mi się trzymał
|
|
|
|
#1460 |
|
Zakorzenienie
|
ale te z gorsetami, to chyba nie zawsze sa wiązane co?? na zamek tez moze byc??
|
|
|
|
#1461 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja widzialam wiazne i na zamek .. wsumie to nie wiem ktore lepsze ..... kurcze tak zle i tak nie dobrze bo jak sie ma male piersi to nie ma sie n a czym "zatrzymac" a jak m a sie duze to troszke dziwnie to wyglada
|
|
|
|
|
#1464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zamek jak bedzie niby lepiej, jesli jest dobrze dopasowana sukienka, ale z drugiej strony, zawsze mozna ścisnąc bądxsowac w trakcie slubu, przy zamku juz nie
|
|
|
|
|
#1465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze trudny wybor ... bo nie sztuka kupic sukienke z gorsetem a pozniej meczyc sie cale wesele
|
|
|
|
|
#1466 |
|
Zakorzenienie
|
chociaz ramiaczka przy tej sukience nie wygladaja najgorzej
![]() jak myslicie? |
|
|
|
#1467 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ach bo te panny młode to tyle problemów i wyborów mająco?? a facet?? kupi sobie garnitur czy smoking itp. a w dniu slubu?? kapiel, ubranie sie i juz. a my kobietki?? masakra hehe i gdzie tu sprawiedliwosc
|
||
|
|
|
#1468 |
|
Zakorzenienie
|
jak jest na zamek, to grama przytyć ani schudnąć nie można, taka dopasowana, a wiązaną zawsze można ścinsąć
|
|
|
|
#1469 |
|
Zakorzenienie
|
no własnie. a jak te sznurki sie prezentują?? to znaczy ta reszta sznurka co pozostanie po zawiązaniu to gdzie ona zwiasa??
|
|
|
|
#1470 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zreszta bedziesz musiala przymierzyc...i ocenic.. aaa i o dziwo moja przyjaciolka slicznie wygladala w sukienkach dopasowanych tez bez ramiaczek ale jednoczesciowych... nie gorsetowych.. a bala sie ze bedzie wygladac traficznie.. w jej sukience sa jeszcze wszyte takie fajne gumki dzieki ktorym sukienka niezsowa sie... Cytat:
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.

bo ja tak własnie mam

ja tez musze zrobic sobie zdjecie
w ogole jeszcze do kazdego przecinka regule przytoczyl - szok
jutro do mnie przyjedzie to pogadamy. Ale znajac zycie to nie pojedziemy