|
|
#271 | |
|
perfumowe ADHD
|
Dot.: Singielki 25+ część XI
Cytat:
![]()
|
|
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
Cos Wam powiem... Książę ma dzisiaj urodziny i z tej okazji nie życzę mu niczego dobrego
A tak serio - moja koleżanka znalazła go na badoo, aktywnie tam działa. Widocznie ta big love to bardziej ze strony jego (biednej) dziewczyny. |
|
|
|
#273 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Cytat:
wszystko to tylko kwestia czasu Affection, acceptance and unconditional love. We all want it. We all look for it. But, when we find it, it’s flat out terrifying. Nie ma większego oszusta niż ten, kto oszukuje sam siebie.
|
|||
|
|
|
#274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Jak go poznałam, wydawał się absolutnym przeciwieństqem dupka. Dobry jest Ale wcale wcale wcale mnie już nie boli to. Pamiętam tylko te daty, urodziny, to że jutro będzie rocznica naszego trzeciego spotkania i cieszę się, że nic z tego nie wyszło.
|
|
|
|
|
#275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dostałam raz od koleżanki własnoręczny rysunek (szkic) sowy, oprawiony w ramę. Uwielbiam motyw sówki i ten prezent sprawił mi dużo radości sama lubię do prezentu dorzucać kartkę z wymyślonymi przez siebie życzeniami bądź wierszami, takimi pod daną osobę
|
|
|
|
|
#276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#277 | |
|
Komplikatorka
|
Cytat:
Bardziej by mnie przytłoczyło jak by chciał mnie zaprosić na obiad do rodziców albo zaproponował przeprowadzkę
|
|
#278 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
Faktycznie obiad u rodziców byłby większym hardcorem
|
||||
|
|
|
#279 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja w sumie też bylam zaskoczona prezentem od T. mimo że się dłużej spotykaliśmy Cytat:
Cytat:
co to kina to ja byłam raz sama i wcale nie czułam się jakoś źle siedzę i już zgrzytam zębami że stresu. poproszę o kolejne trzymanie kciuków jutro jak ten zdam to jeszcze 2... a z kwestii damsko-męskich to zaprosiłam T. do znajomych we wtorek ale ten orzekł że bardzo chętnie ale już musi do nauki przysiąść A chciałam żeby trochę ich przed sylwestrem poznał. no ale grzecznie mi pomagał w nauce, a teraz on ma to samo za 10 dni. dalej mi nie pasuje że tak ciężko z tym czasem. i nie ma fajerwerków. czy to się da w kimś zauroczyc czy nawet zakochać tak po jakimś czasie ? bo ja nie widzę żeby to mialo jakoś emocjonalnie iść do przodu ... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#280 |
|
Zadomowienie
|
[1=6e9577db6ce2542298c0436 80bb84e2806dabe77_6019e7a 59e04f;78001481]a lepiej że się postarał niż jakby nic nie ogarnął
ja w sumie też bylam zaskoczona prezentem od T. mimo że się dłużej spotykaliśmy twarda babka z Ciebie dasz radę! a może akurat jak to zobaczysz to Ci wszystko odpuści. ja tak miałam jak się z ex spotkalam i zachował się jak burak. a potem następną będzie płakała... dupek jednak zawsze dupkiem zostanie co to kina to ja byłam raz sama i wcale nie czułam się jakoś źle siedzę i już zgrzytam zębami że stresu. poproszę o kolejne trzymanie kciuków jutro jak ten zdam to jeszcze 2... a z kwestii damsko-męskich to zaprosiłam T. do znajomych we wtorek ale ten orzekł że bardzo chętnie ale już musi do nauki przysiąść A chciałam żeby trochę ich przed sylwestrem poznał. no ale grzecznie mi pomagał w nauce, a teraz on ma to samo za 10 dni. dalej mi nie pasuje że tak ciężko z tym czasem. i nie ma fajerwerków. czy to się da w kimś zauroczyc czy nawet zakochać tak po jakimś czasie ? bo ja nie widzę żeby to mialo jakoś emocjonalnie iść do przodu ... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Nie wiem, ale nie ukrywam, że aktualnie mam nadzieje że tak Wierzę, że jak najpierw ludzie lubią się ze sobą, spędzać razem po prostu czas, a dopiero gdzieś później kiełkuje coś więcej, to może nawet ta baza, "doniczka" dla uczucia daje lepszą podstawę? Czas robi swoje, pozostaje tylko cieszyć się stanem aktualnym i jakoś szukać wspólnego czasu dla siebie mimo obowiązków, a wszystko jakoś później samo się wyklaruje - jeszcze może będzie okazja do zapoznania przed sylwestrem?
wszystko to tylko kwestia czasu Affection, acceptance and unconditional love. We all want it. We all look for it. But, when we find it, it’s flat out terrifying. Nie ma większego oszusta niż ten, kto oszukuje sam siebie.
Edytowane przez patgozolek Czas edycji: 2017-10-15 o 22:57 |
|
|
|
#281 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
no mam nadzieję że wykiełkuje Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życie mi źle zrobiło, no ale |
|
|
|
|
#283 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja dziś miałam się spotkać z Anginą, ale coś mu się pozmieniało i niestety Rozmawialiśmy przez telefon 1,5h i nie mogliśmy się nagadać. A może to ja tyle paplałam?Super spędziłam weeekend Bardzo się odstresowałam i odpoczelam. Kupiłam sobie kilka szmatek nawet. Pojadłam dobre rzeczy, więc jestem zadowolona.Classic, robiłam ciastka z masła orzechowego. Dziękuję za przepis, wszystkim bardzo smakowały
|
|
|
|
|
#284 |
|
Rozeznanie
|
Hej
Powracam na forum![]() Kiedyś tutaj pisałam, nie wiem, czy ktoś nie pamięta. Mam 27 lat, szukam nowej pracy, prawdopodobnie w jakiejś korpo i mam zamiar wyprowadzić się do dużego miasta. Generalnie dużo się teraz zmieni w moim życiu. Wciąż jednak jestem całkiem sama. Moje wszystkie przyjaźnie zupełnie wymarły śmiercią naturalną, nie mam praktycznie z nikim bliższego kontaktu, każdy ma swoje już raczej poukładane życie. Ja cały czas jak do tej pory robię wszystko sama. Zaraz mam obronę mgr, trenuję już jakiś czas na siłce, chodzę sobie do kina, na kawę, sama, sama, sama... Pali już mnie wewnątrz od tej samotności, mam zaburzoną samoocenę i nie wiem jaka jestem, jak ludzie mnie oceniają, jak mężczyźni mnie mogą oceniać. Szczerze się przyznam, że tak naprawdę najbardziej krępuje mnie fakt, że jestem w tym wieku wciąz niedoświadczona jeśi chodzi o związki. Nigdy nie miałam żadnych kontaktów z mężczyznami i teraz jak będę sama się wyprowadzać, zmieniac otoczenie to będzie mi to bardzo ciążyć. Po prostu wstydzę się tego. Niby jestem dorosła, sama decyduję o swoim życiu, mam zamiar się rozwijać, a jednak nadal przez to niedoświadczenie w relacjach z mężczyznami czuję się jak mała dziewczynka. Nigdy nie dążyłam szczególnie do zakładania rodziny, nie było to moim priorytetem. Bardziej zależy mi na zdobywaniu kwalifikacji pod kątem zawodowym, nauka języków, treningi, zarabianie na siebie, ale kurde, chciałabym mieć kogoś, z kim mogłabym spędzić czas, pogadać sensownie, przytulać sie spać. Mam wrażenie, że jestem z jednej strony już za stara, a z drugiej za dziecinna na to wszystko. Wracam na forum, bo będzie się dużo teraz działo w moim życiu, dużo stresu i nie mam się komu wygadać, poradzić. Moje koleżanki dawno już uznały mnie za dziewicę orleańską i stara pannę i trochę mi przykro z tego powodu. |
|
|
|
#285 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;78002066] Ja dziś miałam się spotkać z Anginą, ale coś mu się pozmieniało i niestety Rozmawialiśmy przez telefon 1,5h i nie mogliśmy się nagadać. A może to ja tyle paplałam?Super spędziłam weeekend Bardzo się odstresowałam i odpoczelam. Kupiłam sobie kilka szmatek nawet. Pojadłam dobre rzeczy, więc jestem zadowolona.Classic, robiłam ciastka z masła orzechowego. Dziękuję za przepis, wszystkim bardzo smakowały [/QUOTE]ale to w ramach koleżenstwa dalej czy jednak coś kręcicie? ten M. dziś się nie odezwał, mam jakieś przeczucie, że nic z tego nie będzie. |
||
|
|
|
#286 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
W korki najlepiej się szuka pracy przez linkedlin
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nikogo niestety nie zmusisz do miłości ale zawsze możesz zamknąć wybranka w piwnicy i trzymać tam dopóki nie rozwinie się u niego syndrom sztokholmski. 🙃 https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png |
|
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Słoneczko swieci, spałam w weekend po 12 h, jak miło...
|
#289 |
|
Zakorzenienie
|
No u mnie też ma być ponad 20 stopni Uuu Uuu 😎
Nikogo niestety nie zmusisz do miłości ale zawsze możesz zamknąć wybranka w piwnicy i trzymać tam dopóki nie rozwinie się u niego syndrom sztokholmski. 🙃 https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png |
|
|
|
#290 |
|
Komplikatorka
|
Też liczę dzisiaj na ładną pogodę
|
#291 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
Hahah ciężkie nasze życie 😅
|
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#294 |
|
perfumowe ADHD
|
Shawtty
Zaczynam przyzwyczajać się do tego, że mam wieczną chandrę I facetowstręt, chociaż wchodzę na te portale jeszcze z nadzieją ![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Słuchałam na jutubach muzyki i w wpadła Swift. Ten tekst "Saw you there and I thought Oh my God, look at that face You look like my next mistake"
|
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
Nienawidzę tych podstarzałych podrywających Januszów. Poszła dorabiać klucze do mieszkania (które w piątek na imprezie zgubiłam, nie pytajcie xD), a tu hihihhihihi, a dla siebie też mogę dorobić to wpadnę, hihih, kill me.
|
|
|
|
#296 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
u mnie też słonko. wyszłam z egzaminu chyba będzie ok. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#297 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
taaak janusze są najgorsi....
wróciłam na tindera gadałąm z jednym fajnym kolesiem ale zamilkł.Teraz pan nr2. pisze się spoko... zobaczymy czy zamilknie czy co innego z nim będzie.
|
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
Tinder
nie wiem, kiedy tam wrócę. Może jak się karaluchy będą śmiać ze mnie.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:55.

Perfumy
Jest mega opiekuńczy, czuły. Wyskoczył z tekstem, że w maju IDZIEMY na wesele 
Bardziej by mnie przytłoczyło jak by chciał mnie zaprosić na obiad do rodziców albo zaproponował przeprowadzkę 

Wierzę, że jak najpierw ludzie lubią się ze sobą, spędzać razem po prostu czas, a dopiero gdzieś później kiełkuje coś więcej, to może nawet ta baza, "doniczka" dla uczucia daje lepszą podstawę? Czas robi swoje, pozostaje tylko cieszyć się stanem aktualnym i jakoś szukać wspólnego czasu dla siebie mimo obowiązków, a wszystko jakoś później samo się wyklaruje - jeszcze może będzie okazja do zapoznania przed sylwestrem?

nie wiem, kiedy tam wrócę. Może jak się karaluchy będą śmiać ze mnie.