|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść II .
Cytat:
![]() właśnie mi się wydaje, że ja jestem jakaś nienormalna. jem duże kolacje, potem jeszcze coś i w ogóle. a powiedz szczerze, czy Tobie też się kiedyś zdarzyło zjeść czegoś za dużo, bo było pyszne? ![]() przepraszam za głupoty, które wypisuję ![]() Sylwutku, no właśnie! jak u Ciebie, Ślicznotko nasza ?[/quote]Ja też, no pewnie był jakiś powód, to nie żaden kompuls Po ile u Ciebie truskawki za kilogram?
|
|
#2642 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znacznie lepiej, o niebo lepiej sesja prawie z głowy, humor dopisuje, zdałam sobie sprawę co spowodowało to moje załamanie i na przyszłość będę starała sie ustrzec takich sytuacji i rozwiązań ![]() Pewnie jeszcze nie raz zdarzą sie chwile załamania , ale najważniejsze to się z nich podnosić i iść dalej ![]() A u Ciebie Martynko co słychać ?? Cytat:
![]() edit, Wiosenko-oj przez truskawki, współczuje bo nie wyobrażam sobie gdyby mi szkodziły, ja ich zjadam ok kg dziennie ale jutro będzie lepiej, tylko musisz uważać .
|
|
#2643 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a u Ciebie?? jejku, zazdroszczę Ci - po powrocie z tej wycieczki jesz sobie i żyjesz z takim cudownym luzem Cytat:
z jedzonkiem też dobrze? szalejesz choć troszkę? choćby truskawkami?
|
|
|
#2644 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To najważniejsze, teraz będzie tylko lepiej, prawda ? Ile Ci jeszcze egzaminów zostało? U mnie też dobrze, wakacje się zbliżają wielkimi krokami, w szkole już mam prawie wszystko pozaliczane, będę miała najprawdopodobniej świadectwo z paskiem Jedynie co mnie martwi to moja kostka, ale w porównaniu z tym co było wcześniej to i tak już uległa znacznej poprawie. Poza tym przyjaciółka ma poważny problem, facet o którym nie może zapomnieć. Nie wiem już jak mogę jej pomóc, pomału dochodzę do wniosku, że nie da się jej pomóc. Ja chyba w tej kwestii nic nie zdziałam, z czasem jej przejdzie.. nie chcę, żeby cierpiała przez takiego dupka. Jak go widzę to mi się pięści zaciskają Jakie plany na wakacje masz ? Izuś to u mnie więcej, 5-6 zł Wydawało mi się, że w Krakowie jest drożej. To po powrocie z nad morza Cieszę się, że tam pojechałam.. takie kilka dni przerwy od tego wszystkiego dużo daję.. Polecam
|
|
#2645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
edit: Martynko, ![]() ![]() Ja już mam prawie sesje z głowy, jeszcze tylko jedno zaliczenie i pozbierać wpisy a plany , jak sie nic nie zmieni to wyjazd do Anglii![]()
|
|
#2646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2648 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2649 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To super, też zdolniacha ;> To powodzenia na tym ostatnim Zazdroszczę wyjazdu do Anglii, nie chcę zapeszać, ale może też polecę, a gdzie dokładnie będziesz lecieć ? Cytat:
|
|
#2650 | |
|
Zakorzenienie
|
ja tam wolę czkoladowe
Cytat:
właśnie Funky - co z anglią?
|
|
|
#2651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2652 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No coś Ty? Ja jak już będę lecieć do cioci TŻ'ta i ona mieszka 15 km od centrum Londynu
|
|
#2653 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2654 |
|
Zakorzenienie
|
Martynko - zdjęcie jest na stronie 85
![]() Funky - nie widzę,a dlaczego? waga wciąż taka sama,nawet czasami wzrasta ... poza tym nie widzę po ciuchach ... chociaż może hmm ... może bardziej widać kości ,tylko tyle .Wiecie,też wolę lody czekoladowe
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#2655 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dla porównania otworzyłam sobie pocztę i zdjęcia, które mi wysyłałaś kiedyś i widać, że naprawdę schudłaś . Nogi są o wiele szczuplejsze, ręce zresztą także.
|
|
#2656 |
|
Zakorzenienie
|
Jej dziewczyny,naprawdę uważacie,że schudłam ? może to tylko zasługa czarnego koloru
... bo nie wydaje mi się ...ale jeśli tak jest to ... bardzo się cieszę i z przyjemnością jutro pogrzeszę sobie trochę na grillu
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#2657 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No właśnie to jest najgorsze że Ty Aguś tego nie widzisz, a różnica jest na prawdę duża.
|
|
#2658 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
No wreszcie nadrobiam a nie było mnie tylko od 16ŁmdlejeŁ
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
No Agness schudłaś wystarczająco, uwierz mam twoje zdjecia stare i porównałam Cytat:
myślę, że to było przez truskawki, zaczyna się sezon w sumie a ja zjadłam z 400g na noc, to niby niedużo, ale ja mam wrażliwy żołądek ![]() właśnie mi się wydaje, że ja jestem jakaś nienormalna. jem duże kolacje, potem jeszcze coś i w ogóle. a powiedz szczerze, czy Tobie też się kiedyś zdarzyło zjeść czegoś za dużo, bo było pyszne? przepraszam za głupoty, które wypisuję Sylwutku, no właśnie! jak u Ciebie, Ślicznotko nasza ?[/quote] Nienormalna? Uwierz ja kolacje niekiedy jem po 1000-1200 kalorii ![]() Wiem ze to nie do mnie ale odpowiem, oczywiście jak czlowiekowi smakuje to to je i niezbyt patrzy ile tego ![]() Cytat:
|
|
#2659 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2660 |
|
Zakorzenienie
|
![]() hmm ... i co ja mam tu napisać? wiecie,nikt mi jakoś nie mówił,że schudłam,ani rodzina,znajomi,TŻ też nie ... więc pewnie tylko na zdjęciu tak wyszłam ... a może jednak coś w tym jest,sama nie wiem ![]() Krytuś - czemu samopoczucie beznadziejne ?
|
|
|
#2661 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Widzę, że nie chcesz uwierzyć w to, że schudłaś. No cóż Aga, ja mówię tylko to co widzę, wody nie leję, bo nawet głupio było by mi Cię oszukiwać. Uwierz w babo to, że Twoje poświęcenia przyniosły efekty, to chyba normalna kolej rzeczy
|
|
#2662 |
|
Rozeznanie
|
A ja już sama nie wiem - raz na górze raz na dole, dzisiaj cały dzień - mam momenty, że jem truskawki i się cieszę, a za chwilę dołek, wyrzuty sumienia i ból brzucha.
Zjadłam na kolację: pół kostki chudego twarogu trochę kefiru pomidora z 6 truskawek i szklankę soku wypiłam grejpfrutowego Jakieś 1,5 h temu! I czuję się taka objedzona, że aż mi niedobrze To przecież jakiś absurd, siedzi to w mojej głowie i nie mogę się tego pozbyć - coś okropnego. Co chwilę lecę przed lustro i patrzę, czy czasem od dwóch dni normalnego jedzenia nie przytyłam (!)... Jeszcze cały dzień mam straszne problemy z żołądkiem - nie wiem dlaczego, może też psychika, ale siedzę w kiblu prawie non stop W poniedziałek egzamin, jestem cała w nerwach i boję się, że nie dam rady... (panikara). W dodatku oglądam swoje zdjęcia z czwartku i nic mi się nie podoba, i znowu marudzę. Beznadziejność . Chciałabym, żeby ktoś mi powiedział 'hej, jest ok, jesteś śliczna i szczuplutka'... Zero wiary w siebie.Nawet wiem, kto powinien mi to powiedzieć, żebym w to uwierzyła (nie chodzi mi wcale o TŻta, bo on to mówi cały czas). ![]() Wiecie, dotarło do mnie czemu jestem taką perfekcjonistką i pedantką - jak byłam mała i później - właściwie całe dorastanie - słyszałam od mojego ojca, że jestem gruba... Przypomina mi się teraz to wszystko 'twoje koleżanki biegają po podwórku, a ty tylko tutaj siedzisz i obrastasz w tłuszcz' 'jak będziesz tyle siedziała w domu, to będziesz pulpet' 'nie powinnaś jeść tyle czekolady' (58 kg na 162, najwięcej ile ważyłam - 14 lat). Zresztą, tej mojej wagi czepiał się zawsze . I jeszcze wyników w szkole i wszystkiego innego - zawsze musiałam być najlepsza. I teraz też, siedzi to we mnie, muszę być najlepsza, muszę dostać 6 z egzaminu, nie potrafię sobie odpuścić, nie potrafię zjeść tej czekolady bo będę gruba, bo nie będę wystarczająco doskonała...Jasna cholera, ale ja jestem pokopana
|
#2663 |
|
Zakorzenienie
|
Martynko - sama widzisz,jak częste miałam grzeszki ...
![]() Ale dobra,może faktycznie coś ruszyło ...Siris - współczuję ![]() mam nadzieję,że uwierzysz w swoją szczupłość! ![]() powodzenia na egzaminie
|
|
|
#2664 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i średnia tylko 5.1 (nie no ale mądra jestem, powinnam sie cieszyć) przez to załamałam sie i poczułam głupia i bezużyteczna. Bylam tez u fryzjera i mam grzywkę, ale oczywiście przepłakałam z 30min. bo ona pogrubia mi twarz itp. Boje sie przytyć dalej niż teraz jestem i wszystkie sprawy naraz dają taki mix ze ciągle bym ryczała Na dodatek wyglądam jak dziecko(i pewnie do końca życia będę tak wyglądać) i mam już wszystkiego dość. Ale na szczęście Iza troche mnie podbudowała i już nie rycze ![]() EDIT: rycze- zobaczylam sie w lustrze;/
Życie jest niepewne, zaczynaj od deseru. Erneste Ulmer Niebo mnie nie chce, a piekło obawia się, że nim zawładnę. Liz Taylor Życie jest do kitu i tyle. Edytowane przez Krytia Czas edycji: 2008-06-06 o 23:01 Powód: dobisek |
|
|
|
|
#2665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2666 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem jak wyglądają rozstępy Agniesiu i wiem tez gdzie je mam.. ![]() ![]()
Yesterday I was sad Today I am happy Yesterday I had a problem Today I still have a problem But today I changed the way I look at it Edytowane przez orzeszek01 Czas edycji: 2008-06-08 o 22:15 |
|
|
|
#2667 |
|
Gość
|
Witajcie - ja nie mogę doczekać się 19 - wizyta u lekarki, może leki na łaknienie, bo mi strasznie niedobrze było jak próbowałam tyć. Kurcze, zobacze jak będzie. Ale od 19 tyję i jem po 3000 kcl (tyle mi wyszło z kalkulatora). Nie ma ograniczeń, po za zakazanymi słodyczami i niezdrowym jedzonkiem. Duże kanapki w Fresh Poincie - żadne pół kanapki ma być duża na ciemnym. A w Green Way - duże porcje. I porządne obiadki - nie porcje mikruski. He, wymysliłam z śniadaniem - a jakby jogurt owocowy wymieszać z płatkami? Niezłe połączenie. Przynajmiej po jogurtach żołądek mi nie strajkuje tak jak po mleku.
Funky - ja też jestem perfekcjonistką, mam fioła na punkcie swojego pisma ręcznego - piszę jak kura pazurem, a zeszyty bałam się pokazywać, bo nie były idealne. Ile to ja ich zużyłam - do napisania (paru!) lekcji. |
|
|
|
#2668 |
|
Wtajemniczenie
|
Funky dziękuję za pochwałę, ale ja nie jestem, aż taka zdolna jak Ci się wydaje
. Przede wszystkim jestem leń i cały rok się nie uczę (prawie), a potem po nocach nie śpię, żeby nadrobić ![]() Ciesze się, że u Ciebie w porządku. ![]() Krytia nawet nie wiesz, jak się cieszę z tego co napisałaś. To było naprawdę miłe, bo czuje, że ktoś się o mnie martwił, nawet wirtualnie A ty masz dobrą średnią i nawet nie myśl inaczej ![]() Orzeszku nie jesteś gruba ![]() Dobrze ja lecę, bo już późno, a jutro muszę wcześniej wstać, bo czeka mnie ostatni już konkurs z anglika. (No chyba, że w takim jednym przejdę do III etapu, ale to jeszcze trochę czasu )Potem idę z koleżanką, żeby uczcić koniec 'tygodnia grozy' tj. intensywnej nauki. Postaram się rano napisać, a jak nie dam rady to wieczorem ![]() Dobranoc
|
|
|
|
#2669 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Podziwiam Pisałam to juz gdzies ale 1kg truskawek to nic. Co innego jakbyscie zjadly ok.6kg sliwek. jak nie wiecej bo one sa ciezkie. Ale o dziwo to ja p nich nie przytyłam nic. A zdarzało sie nieraz tak codziennie![]() Cytat:
No ale fajne chyba takie to zaskoczenie jest no nie? A zgadzam sie. Truskawki tez jem bez wyrzutow i wazenia![]() Cytat:
Podpisuje sie pod tym ![]() Cytat:
![]() Cytat:
szczupla dziewczyna z Ciebie to pokazuj ciała a nie chowaj je. Od tego jest lato ! Jakbys wiedziała jakie pasztety u mnie po ulicy chodza i sie nie przejmuja.WeronikaWargulak: Gratuluje podejscia do P |
||||||
|
|
|
#2670 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Co prawda tylko jedna dziewczyna dostała 6 (ale jej zazdroszcze) ale ja czuje się jak jak ktoś kto nie umie poradzić sobie nawet z niemieckim.A średni9a 5.1, tak bardzo chciałam mieć 5.3 albo chociaż 5.2. Na co mi 6 z angielskiego skoro z niemieckiego jej mieć nie moge ![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.

przepraszam za głupoty, które wypisuję 
?[/quote]

szalejesz choć troszkę? choćby truskawkami? 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
i już nie rycze