Mamusie marcowe 2018 cz. 4 - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-10-17, 09:12   #241
alleyezonme
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 4

Cytat:
Napisane przez Brilliant Girl Pokaż wiadomość
My idziemy rowno ale ja juz chodze w ciazowych jakis czas
Ja sporo chodzę w sukienkach więc nie odczuwałam potrzeby ciążowych spodni. Spodnie sprzed ciąży też miałam takie rozciągliwe że było spoko. No ale przestałam się już mieścić

Cytat:
Napisane przez dustinthewind Pokaż wiadomość
Te spodnie ciążowe to normalnie kolejny cud świata uwielbiam je
Prawda I nawet są ładne. Bałam się że będą brzydkie i nie będę chciała w nich chodzić Teraz tyle tego w sklepach jest że można oczopląsu dostać

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

Mi na wieczór brzuch strasznie wywala. Rano to mogłabym powiedzieć jeszcze, że po prostu przytyłam ale wieczorem to taki balonik się robi Też tak macie, że wieczorem zdecydowanie większy?

Jeśli życie to chwila, wykorzystam tą chwilę - tyle

alleyezonme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-17, 09:13   #242
lelowa
Zakorzenienie

Mamusie watkowe macie cos sprawdzonego na gardelko do psikania? Malej cos sie zaczyna dziac bo charczy, a mam same syropki. Jak nie przejdzie jutro lekarz.
lelowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-17, 09:18   #243
dustinthewind
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez alleyezonme Pokaż wiadomość
Ja sporo chodzę w sukienkach więc nie odczuwałam potrzeby ciążowych spodni. Spodnie sprzed ciąży też miałam takie rozciągliwe że było spoko. No ale przestałam się już mieścić

Prawda I nawet są ładne. Bałam się że będą brzydkie i nie będę chciała w nich chodzić Teraz tyle tego w sklepach jest że można oczopląsu dostać

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

Mi na wieczór brzuch strasznie wywala. Rano to mogłabym powiedzieć jeszcze, że po prostu przytyłam ale wieczorem to taki balonik się robi Też tak macie, że wieczorem zdecydowanie większy?
oj tak, wieczorem zdecydowanie a gdzie tu do marca!
Będziemy wyglądać jak orki, orki z Majorki
https://www.youtube.com/watch?v=8AKww6fawQQ
dustinthewind jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-17, 09:22   #244
_Dolly
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kredka93 Pokaż wiadomość
Hej Wam niedziela i poniedziałek byly u mnie bardzo intensywne. W niedzielę zepsuło nam się auto, męża to myślałam że rozniesie... W pon mialam wizytę, z dzidzią wszystko ok, waży 194g prawdopodobnie to będzie dziewczynka strasznie się cieszę, bo po cichu marzylam o drugiej córce. Mąż i córka już nie za bardzo zadowoleni, oczywiście najważniejsze żeby z dzieciatkiem było wszystko ok, ale Mała chciala braciszka i mąż też liczył na syna :-D a mnie coś znów zaczyna mdlić do końca 3 mca byly mdlosci z wymiotami, chwila spokoju i znowu powtórka z rozrywki? Nadrobilam Was, lecicie jak burza w tym nowym wątku. Jest 4.30 a ja znów nie mogę spać, ehh... Jest jeszcze jakaś mamusia cierpiąca na bezsenność? ;(

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kolejna dziewczynka
Widzę że dla większości ta noc nie była najłaskawsza... Współczuję wymiotującym i zgagującym.
Idę obczajać gazetkę z Biedry
Stary 2017-10-17, 09:24   #245
Torrence
Wtajemniczenie

Cytat:
Dust rozbrajasz mnie dzisiaj! Drugi raz za Twoją sprawą śmieję się w głos
Stary 2017-10-17, 09:30   #246
Koma1002
Zadomowienie

Boże...jak orki. Nawet nie umiem sobie tego wyobrazić 😢 co to się będzie działo. Narazie muszę sobie jakoś poradzić z wymiotami, bo co zjem dziś to zwracam 😢😢😭😭

Koma1002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-17, 09:34   #247
dustinthewind
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Torrence Pokaż wiadomość
Dust rozbrajasz mnie dzisiaj! Drugi raz za Twoją sprawą śmieję się w głos
Polecam się
Stary 2017-10-17, 09:35   #248
Mecassie
Zakorzenienie

Cytat:
O to to. Piosenka mojego byłego współlokatora zawsze puszczal ją w WC z tym że tą wersję
https://youtu.be/YZuFsI-bttM

Mecassie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-17, 09:42   #249
robinsonka2
Raczkowanie

Cytat:
Nałożyłam dziś pierwszy raz spodnie ciążowe ale wygoooooooooooodnie
ja wczoraj pierwszy raz choć brzuch mam ponoć jeszcze nieduży to spodni już nie mogłam /nie chciałam dopinać... przez chwilę nosiłam na patencie z gumką recepturką...ale to jakaś tragedia była.
Niech żyją spodnie ciążowe! żeby nam wszystkim wygodne były!
robinsonka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-17, 09:46   #250
czaro_dziejkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _Selina_ Pokaż wiadomość
My będziemy kupować większe niż mamy, ale też będziemy robić rewolucję w sypialni.

___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
U nas materac zostaje ten sam tylko sama rama łóżka musi być mniejsza, bo te bale bambusowe są szerokie i brakuje nam 5cm żeby weszło w poprzek :/
Cytat:
Napisane przez lelowa Pokaż wiadomość
Mamusie watkowe macie cos sprawdzonego na gardelko do psikania? Malej cos sie zaczyna dziac bo charczy, a mam same syropki. Jak nie przejdzie jutro lekarz.
Ja mojemu psikam unibenem.
czaro_dziejkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-17, 09:49   #251
parapet
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bloody_marry Pokaż wiadomość
O ja nie wiem co to ten pischinger
To jest cukrowa rozpusta z masą kajmakową

Cytat:
Napisane przez Lenka_007 Pokaż wiadomość
Melduję się po wizycie wszystko jest dobrze, pomiary odpowiednie. Płeć potwierdzona już na pewno Mały waży 380 g. Tak bardzo się ciesze
, gratuluję synka

Cytat:
Napisane przez Koma1002 Pokaż wiadomość
Gratulacje!! Pamiętam jak na początku mowilysmy na wątku o maluszkach 5 cm a teraz już ważą prawie pół kg ❤❤
Na początku to nawet kropek nie była na usg Szmat czasu

Cytat:
Dziewczyny, ratunku, łapie mnie biegunka, podejrzewam,że to po jogurcie,który zjadłam ze swojej ciekawości, a chodzi o reklamowany teraz głośno skyr. Mam takie rewolucje w brzuchu,boli i mnie "kręci". Wolałabym,żeby nic sie nie działo,ale zapowiada sie inaczej Czy węgiel w tabletkach moge wziac normalnie? Mąż mi zrobił właśnie rumianek... moze to cos da.
Wydaje mi się, że można, bo to się nie wchłania tylko zabiera smrody i wychodzi

Cytat:
Napisane przez _Dolly Pokaż wiadomość
U nas po połówkowym też wszystko ok
Oficjalnie i na 100% córeczka
Nasza to w porównaniu z waszymi kruszynka 318 g (ale zgodne z tp). Uparciuch nie chciał buzi pokazać, mimo wielokrotnych prób dr uchwycenia jej na 3d Leżała z ręką na buzi i widać tylko nos i usta Wzięliśmy płytkę i oglądaliśmy już z tż dwa razy W dwóch momentach tak słodko połyka płyn A teraz zrobiła sobie imprezę
Wow, mamy już trochę dziewczynek Wagą się nie przejmuj, dopóki zgadza się z terminami

Cytat:
Sprawdzalam juz swoje wyniki, ktore robilam prywatnie, tsh 1,22 wiec wszystko gra ale w sumie dobrze, ze zrobilam, jestem spokojna.
Super wynik. Powtarzałaś? Mi lekarz kazał zrobić tylko raz, trochę mnie to dziwi.

Cytat:
Ja już powinnam dawno spać bo jestem padnięta ale na pudelku znalazłam artykuł dotyczący wypowiedzi dziennikarza TVN na temat billboardów "Stop aborcji" i postanowiłam, że napiszę do niego maila z moimi odczuciami na ten temat Ciekawe, czy odpisze
Co za obywatelska postawa daj znać jak odpisze

Cytat:
Napisane przez karolka_boroweczka Pokaż wiadomość
ja nie śpię od 3, a do tego teraz tak mi się nagle zrobiło niedobrze, że ledwo dobiegłam do łazienki, a nie wymiotowałam już jakiś czas.
Jakaś do ta noc, też od wstania na siku nie mogłam zasnąć
Czapa super

Cytat:
Napisane przez Wilanka Pokaż wiadomość

Nie wiem czy widzialyscie, od czwartku w biedronce świat maluszka. Będą m.in. rożki, ochraniacze do łóżeczka ładne wzory, bo szary w białe gwiazdki i niebieskie w białe chmurki. Oprócz tego kombinezony zimowe, skarpetki, termometr bezdotykowy, body halloweenowe
Nie wiedziałam, dzięki za cynk :0

Cytat:
Napisane przez asiula1306 Pokaż wiadomość
A mąż mi wczoraj wieczorem powiedział ze jak zobaczył te ubranka co kupiłam to do niego dotarlo tak serio ze to dziecko na prawdę się pojawi a jak zobaczył śpiochy to mówi "Jezu, jakie to małe!"
Mój ma identycznie, stres go wtedy ściska
parapet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-17, 09:53   #252
Torrence
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez robinsonka2 Pokaż wiadomość
ja wczoraj pierwszy raz choć brzuch mam ponoć jeszcze nieduży to spodni już nie mogłam /nie chciałam dopinać... przez chwilę nosiłam na patencie z gumką recepturką...ale to jakaś tragedia była.
Niech żyją spodnie ciążowe! żeby nam wszystkim wygodne były!
Podpisuję się I u mnie patent z gumką też nie zdał egzaminu

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

Cytat:
Napisane przez parapet Pokaż wiadomość
Co za obywatelska postawa daj znać jak odpisze
Taka bardziej emocjonalna reakcja bo ja naprawdę nie chcę oglądać tego plakatu za każdym razem jak jadę do Warszawy Cieszę się, że temat jest nagłośniony, może coś to da
Stary 2017-10-17, 10:19   #253
Kredka93
Raczkowanie

Jejku napisalam prawie caly post i mi się usunął...
Co do biedronkowych ciuchów to jakość nie jest zła. Ja mam koszule już 3 rok i nic się z nią nie dzieje, córka bluzę z takiego misia i też jestem zadowolona, więc ja napewno zajrze do swojej biedry ja na polowkowe bede się umawiać za jakieś 2 tyg, żeby na poczatku listopada iść. A zwykłą wizytę mam 22.11, można dopisać na listę

Kredka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-17, 10:20   #254
_Dolly
Rozeznanie

Cytat:
Nie włączam tego, to zuuuuuoooooo takie głupie piosenki trzymają się człowieka najdłużej
Cytat:
A mąż mi wczoraj wieczorem powiedział ze jak zobaczył te ubranka co kupiłam to do niego dotarlo tak serio ze to dziecko na prawdę się pojawi a jak zobaczył śpiochy to mówi "Jezu, jakie to małe!"
To moja teściowa z takim tekstem wyleciała, jak jej pokazywałam ubranka, a wychowała 3 synów w sumie minęło trochę czasu

Ja po tych miesiącach unikania ciążowych ciuchów chyba będę musiała dać za wygraną i kupić spodnie W swoje nie mieszczę się już od jakiegoś 10tc, bo miałam praktycznie same na styk i z wysokim stanem. Nie było szans pochodzić w tym dłużej Kupiłam sobie zwykłe spodnie, ale bez guzików, na gumce. Świetnie zdawały egzamin do tej pory, ale w jednych ta guma już za bardzo mnie ściska Polecacie jakieś sklepy poza h&m?
_Dolly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-17, 10:22   #255
Torrence
Wtajemniczenie

Cytat:
Jejku napisalam prawie caly post i mi się usunął...
Co do biedronkowych ciuchów to jakość nie jest zła. Ja mam koszule już 3 rok i nic się z nią nie dzieje, córka bluzę z takiego misia i też jestem zadowolona, więc ja napewno zajrze do swojej biedry
Ja też zajrzę. Do lidla mam daleko (ale już buduje się bliziutko) więc nie miałam okazji poszaleć ale obejrzę tą biedronkową ofertę
Stary 2017-10-17, 10:23   #256
Lunak
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie włączam tego, to zuuuuuoooooo takie głupie piosenki trzymają się człowieka najdłużej

To moja teściowa z takim tekstem wyleciała, jak jej pokazywałam ubranka, a wychowała 3 synów w sumie minęło trochę czasu

Ja po tych miesiącach unikania ciążowych ciuchów chyba będę musiała dać za wygraną i kupić spodnie W swoje nie mieszczę się już od jakiegoś 10tc, bo miałam praktycznie same na styk i z wysokim stanem. Nie było szans pochodzić w tym dłużej Kupiłam sobie zwykłe spodnie, ale bez guzików, na gumce. Świetnie zdawały egzamin do tej pory, ale w jednych ta guma już za bardzo mnie ściska Polecacie jakieś sklepy poza h&m?
Ja tylko h&m i c&a. Nie wiem gdzie jeszcze ciążowe można kupić. Kiedyś jeszcze Czarodziejka polecała Happy Mum (z tym, że mają tam ceny wyższe wg mnie) i ja od nich kupię sukienkę na święta, bo szczęśliwie w 1 galerii ich znalazłam i mogłam przymierzyć.
Lunak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-17, 10:31   #257
karolka_boroweczka
Raczkowanie

Ja spodnie kupowałam na allegro. Jakieś 90 zł z przesyłką.
karolka_boroweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-17, 10:44   #258
Pannkaka
Rozeznanie

Witam sie w nowym watku! Ale zaszalalyscie, juz tyyyyle stron. Troche czytam, troche nie nadazam, bo sie przeziebilam. Dzis pracuje z domu, kicham co chwile, zobaczymy, czy sie nie poddam, bo oczy mi tez lzawia od monitora... Wczoraj nie bylo jeszcze tak zle, ale mam nowa kolezanke w pracy i ja troche wdrazalam, nie bylo czasu na forum.

Gratuluje wszystkich wizyt! I kciuki za dzisiejsze

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Cytat:
Moze bonprix? Akurat spodni od nich nie kupuje, na mnie te z h&m sa idealne (po skroceniu, ale to moj standard), ale podobno maja fajne
Pannkaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-17, 10:46   #259
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
Nasza to w porównaniu z waszymi kruszynka 318 g (ale zgodne z tp). Uparciuch nie chciał buzi pokazać, mimo wielokrotnych prób dr uchwycenia jej na 3d Leżała z ręką na buzi i widać tylko nos i usta Wzięliśmy płytkę i oglądaliśmy już z tż dwa razy W dwóch momentach tak słodko połyka płyn A teraz zrobiła sobie imprezę
Super

Cytat:
Sprawdzalam juz swoje wyniki, ktore robilam prywatnie, tsh 1,22 wiec wszystko gra ale w sumie dobrze, ze zrobilam, jestem spokojna.
Ja w sumie co druga wizyte robie dla siebie TSH, jakos boje sie ze mi wzrosnie mimo ze jest caly czas ksiazkowe w okolicach 1

Dzien dobry
Kciuki za dzisiejsze wizyty!

PM 2017
pretty_girl19892 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-17, 10:46   #260
dustinthewind
Rozeznanie

Pannkaka zdrówka w takim razie kuruj się i nie daj się chorobie!
Stary 2017-10-17, 10:50   #261
alleyezonme
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pannkaka Pokaż wiadomość
Witam sie w nowym watku! Ale zaszalalyscie, juz tyyyyle stron. Troche czytam, troche nie nadazam, bo sie przeziebilam. Dzis pracuje z domu, kicham co chwile, zobaczymy, czy sie nie poddam, bo oczy mi tez lzawia od monitora... Wczoraj nie bylo jeszcze tak zle, ale mam nowa kolezanke w pracy i ja troche wdrazalam, nie bylo czasu na forum.
Zdrówka życzę
Najlepiej żebyś odpoczywała

Stary 2017-10-17, 10:56   #262
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
Hej Wam niedziela i poniedziałek byly u mnie bardzo intensywne. W niedzielę zepsuło nam się auto, męża to myślałam że rozniesie... W pon mialam wizytę, z dzidzią wszystko ok, waży 194g prawdopodobnie to będzie dziewczynka strasznie się cieszę, bo po cichu marzylam o drugiej córce. Mąż i córka już nie za bardzo zadowoleni, oczywiście najważniejsze żeby z dzieciatkiem było wszystko ok, ale Mała chciala braciszka i mąż też liczył na syna :-D a mnie coś znów zaczyna mdlić do końca 3 mca byly mdlosci z wymiotami, chwila spokoju i znowu powtórka z rozrywki? Nadrobilam Was, lecicie jak burza w tym nowym wątku. Jest 4.30 a ja znów nie mogę spać, ehh... Jest jeszcze jakaś mamusia cierpiąca na bezsenność? ;(

Gratuluje córeczki Dziewczynki widze w natarciu

Ja tez polowkowe za tydzien i sie coraz bardziej stresuje
No i zostaly mi 3 dni pracy i upragnione L4

PM 2017
Stary 2017-10-17, 10:57   #263
alleyezonme
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Pokaż wiadomość
Ja tez polowkowe za tydzien i sie coraz bardziej stresuje
No i zostaly mi 3 dni pracy i upragnione L4
Ooo, już do końca L4?

U mnie tydzień do urlopu

Stary 2017-10-17, 10:58   #264
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:

Oj tak, w ciagu dnia w miare nie widac mi brzucha ciazaowego ale za to wieczorem jestem przerazona a gdzie tu do marca

PM 2017
Stary 2017-10-17, 10:59   #265
Lunak
Wtajemniczenie

Pannkaka ile dasz radę to pracuj, ale nie ma co siedzieć na siłę. Córcię masz w przedszkolu?

Nicole jak Twoja córa? Polepszyło się?

Pytanie do naszych mamuś... Ile na początek miałyście ubranek dla dzieci?

Zastanawiam się jak dużo powinnam na początek np. bodziaków, śpiochów itd. I dochodzę do wniosku, że tak minimum 14 sztuk by się przydało plus jakieś ładniejsze na wyjścia.
Lunak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-17, 10:59   #266
ScarlettO
Wtajemniczenie

Cytat:
A paznokcie mam takie:
super pazurki może wrzucę jakie ja noszę obecnie, ale niedługo szykuje się zmiana

Cytat:
Właśnie czytalam o innym noworodku znalezionym w rzece w woj. lubelskim co się dzieje z tymi ludzmi
masakra
Cytat:
Dzisiejsze zakupy
kombinezon mega

Cytat:
Dobre informacje to to, że usg połowkowe wypadło bardzo dobrze Wszystkie pomiary prawidłowe, zgodne z wiekiem ciąży. W narządach również nic niepokojącego nie ma. Na samym usg super atmosfera, ale pani doktor nas trochę wymęczyła, wystukała, wyobracała bo ułożenie utrudniało ocenę serduszka. Ale wszystko jest w porządku Szacowane 380g dziewuszki Więc płeć się nie zmieniła, nie muszę oddawać różowego pajaca z królikiem

Niestety mam zmącony humor w tym pięknym dniu więc wieczorem jeszcze powylewam żale w klubie. Chyba, że wystarczy mi wyżalenie się mamie, do której właśnie się wybieram. Wtedy Was oszczędzę
super gratuluję dziewczynki

Cytat:
A w ogóle to w środę mamy wizytę u kardiologa...

___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez karolka_boroweczka Pokaż wiadomość
Pochwalę wam się, jaką czapeczkę zrobiłam dla córeczki przyjaciół, która dziś się urodziła Załącznik 7276786
super masz zdolności!!!

Cytat:
Napisane przez Lenka_007 Pokaż wiadomość
Melduję się po wizycie wszystko jest dobrze, pomiary odpowiednie. Płeć potwierdzona już na pewno Mały waży 380 g. Tak bardzo się ciesze
extra, gratuluję synka

Cytat:
Dopiero się skapnęłam, że nowy wątek jest

super gratuluję córeczki
ScarlettO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-17, 11:00   #267
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Pannkaka zdrówka

PM 2017
Stary 2017-10-17, 11:01   #268
alleyezonme
Zakorzenienie

Cytat:
Oj tak, w ciagu dnia w miare nie widac mi brzucha ciazaowego ale za to wieczorem jestem przerazona a gdzie tu do marca
U mnie tak samo

Cytat:
Napisane przez Lunak Pokaż wiadomość
Pytanie do naszych mamuś... Ile na początek miałyście ubranek dla dzieci?

Zastanawiam się jak dużo powinnam na początek np. bodziaków, śpiochów itd. I dochodzę do wniosku, że tak minimum 14 sztuk by się przydało plus jakieś ładniejsze na wyjścia.
Ja nie mamusia aleee ostatnio podczytywałam wątek mamuś wrześniowych (bo byłam na nim jakąś chwilę) i jedna dziewczyna żaliła się że ma za mało rozm. 56 bo reszta na razie za duża. Ja to w ogóle na 56 nie patrzyłam ale chyba kupię parę sztuk?

Stary 2017-10-17, 11:01   #269
Kiwi18
Zadomowienie

GG do Kiwi18

Dzień dobry
za dzisiejsze wizyty.
Ah, z samego.rana pozarlam.sie.z mężem..

Kiwi18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-17, 11:05   #270
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
Ooo, już do końca L4?

U mnie tydzień do urlopu
Juz do konca
Mam prace 12 godzinne siedzace przed monitorem, wiec juz potrzebuje odpoczynku od tego no i skonczylismy szkolic osobe na moje miejsce to nie ma potrzeby zebysmy we dwie siedzialy

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Cytat:
Ja nie mamusia aleee ostatnio podczytywałam wątek mamuś wrześniowych (bo byłam na nim jakąś chwilę) i jedna dziewczyna żaliła się że ma za mało rozm. 56 bo reszta na razie za duża. Ja to w ogóle na 56 nie patrzyłam ale chyba kupię parę sztuk?
Ja napewno bede kupowala po kilka sztuk z rozmiaru 56
nawet jak podczytywalam watki inne i dzieci rodzily sie np 59-62 cm to ubranka 56 byly dobre lub za duze bo przewaznie i tak rozmiarowka jest zawyzona

PM 2017
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości