Mamusie marcowe 2018 cz. 4 - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-10-17, 12:04   #301
ScarlettO
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 4

ImageUploadedByWizaz Forum1508234623.801176.jpgja takie pazurki nosze obecnie, troche na przekór jesieni
ScarlettO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-17, 12:04   #302
Jolinko
Zadomowienie

Dzień dobry, ja już od ok godz siedzę na ławce przed domem. Jest mega ciepło, aż mi w plecy wilgotno 😉 fajowy dzień.

Co do tych małych rozmiarów ubrań to wg mnie nie ma co szaleć, bo nie wiadomo jakie dziecko będzie, a jak już się urodzi i zobaczy bobasa to co sztuka kliknąć na smyka i
Zamówić kilka sztuk?

A brzuch faktycznie wystartował już na całego. Rano jeszcze w miarę a wieczorem to już bym nie nie ukryła 😊 nigdy taka gruba jeszcze nie byłam jak
teraz, a to dopiero początek 😜

Miłego dnia wszystkim 🙂

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Jolinko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-17, 12:08   #303
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ScarlettO Pokaż wiadomość
a o praniu codziennym też słyszałam, że to rzeczywistość także na cuda się nie nastawiam w tym względzie. bo to nie tylko ubranka, ale też pieluchy tetrowe, często nakładka na przewijak się ubrudzi itp. przydałaby sie suszarka bebnowa
Ja mam suszarkę ale nie wiem czy używać bo Mąż twierdzi że jego ubrania zmalaly... tylko moim nic nie jest a on utyl 20kg od początku roku...

Cytat:
Napisane przez Mecassie Pokaż wiadomość

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-17, 12:15   #304
czaro_dziejkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alleyezonme Pokaż wiadomość
No i super, odpoczynek jest wskazany

Moja koleżanka urodziła jakiś czas temu chłopaka prawie 60 i ubranka 56 były za małe. Ona wcale nie jest jakaś duża
Ale racja, trochę na 56 trzeba też mieć

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

Kupię kilka sztuk w rozmiarze 56 w takim razie
A co najbardziej się sprawdzało na początku? Body z krótkim czy z długim rękawkiem?
U mnie pajace. Tylko że ja urodziłam pod koniec grudnia. Na spacer zakladalam body z krótkim, pajac, kombinezon. W domu tylko pajac na gołe ciałko, z tym że mamy bardzo ciepło w mieszkaniu.
Potem jak ja nie bałam się, ,że młodemu w jakiś sposób uszkodze ręce, to zakładałam body z długim i w półśpiochy

Cytat:
Napisane przez Lunak Pokaż wiadomość
W sensie np. 15 sztuk body krótkich, 15 pajaców itd? Przepraszam, mam dziś papkę z mózgu i dużymi literami do mnie trzeba
Ja miałam gdzieś po tyle każdego. Ale ja jest świr zakupowy

Cytat:
No właśnie, ja też nie mam pojęcia. Jakoś nie widzę użyteczności tego z krótkim - bo co, na to się jeszcze coś zakłada? Serio nie wiem
Poradźcie - doświadczone mamy.
Na krótkie body pajac na przykład jak masz chłodno w mieszkaniu.
To wszystko zależy od pogody.
U nas jak jest ten okres, ze przestają grzac bo niby juz wiosna, a na zewnątrz jeszcze chłodno, to w mieszkaniu mamy zimno i na taką temp bym uderzała w taki zestaw.

Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Pokaż wiadomość
Tak, na szczęście przerwy od kompa i spacer mogę sobie w każdej chwili zrobić, dlatego w sumie tak długo w pracy siedzę, bo bez przerw od razu bym szła na L4 bo jednak 12 godzin to za dużo
Ale po pracy póki jestem w domu to jest 22 i jednak jestem coraz bardziej padnieta, więc cieszę się na odpoczynek na L4, pojadę sobie do mamy na 2 tygodnie i odpoczne jeszcze bardziej

A Twój synek jak długi się urodził?
Pajace to rozumiem są te pizamki do spania?

Mój młody miał 54 cm
Pajace to to całe z nóżkami i rączkami zapinane pośrodku
czaro_dziejkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-17, 12:19   #305
nadalka
Zakorzenienie

Cytat:
Śliczny to z pepco?
Dziewczyny wcześniej pisały o słabej jakości ubranek z pepco
Tak, z pepco.
To zależy jak się trafi. Takie ubranka kolorowe, to szybko się kolory spierają, ale na tyle rzeczy ile kupiłam w Pepco (a było ich naprawdę dużo) to niewiele poszło do kosza.
Mały noworodek czy niemowlaczek szybko nie poniszczy ubrań, prędzej wyrośnie, a zaś Idze do przedszkola mi nie szkoda za taką cenę. Legginsy zazwyczaj po 10 zł, bluzki po 15. Często wraca poobdzierana i z plamami po jedzeniu, także lepiej zniszczyć tańsze

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Ja miałam mega dużo ubrań, bo dużo dostałam i tak naprawdę dziecko nawet połowy nie zdążyło założyć.
Kaftaniki to dla mnie porażka, miłością darzę body, półśpiochy i pajace. I teraz tym będę się kierować przy zakupach. W lecie używaliśmy albo body na ramiączkach, albo rampersy Dla nas same bluzeczki, a nie daj bug (błąd zamierzony ) jakieś jeansy były mega niewygodne.
Stary 2017-10-17, 12:19   #306
czaro_dziejkaa
Zadomowienie

Scarlett bardzo fajne pazurki
Stary 2017-10-17, 12:22   #307
nadalka
Zakorzenienie

Tak patrzę na swój suwaczek w podpisie,
i powiem Wam, że nie sądziłam, że jeszcze kiedyś będę taki miała.
Że w ogóle będę miała suwaczek... ze starszą na forum suwaczek to był symbolem takiego przemijania ciąży
Wiele razy robiłam sobie go sądząc, że jestem w ciąży, a potem się okazywało, że jednak nie tym razem.
Odpuściłam, dzieci miałam nie mieć, a tu taki zonk
Stary 2017-10-17, 12:22   #308
czaro_dziejkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość

[/COLOR]Ja miałam mega dużo ubrań, bo dużo dostałam i tak naprawdę dziecko nawet połowy nie zdążyło założyć.
Kaftaniki to dla mnie porażka, miłością darzę body, półśpiochy i pajace. I teraz tym będę się kierować przy zakupach. W lecie używaliśmy albo body na ramiączkach, albo rampersy Dla nas same bluzeczki, a nie daj bug (błąd zamierzony ) jakieś jeansy były mega niewygodne.
O tak jeansy, sztywne sweterki i bluzki zapinane na plecach to zuo
Matko, ile ja tego miałam nakupowane, bo to takie ładne Ani raz nie założyłam młodemu jak był malutki.
Stary 2017-10-17, 12:23   #309
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
Witajcie.
Gratuluję wszystkich udanych wizyt .

Ja dziś odwiedziłam rossmanna (zakupy dla mnie) i pepco . Głównie ubrania dla starszej, bo dla młodszej boję się jeszcze kupować. Ale kupiłam taki kombinezon/polarek
Fajny polarek to na pierwsze dni dzidzi? jaki rozmiar bralas?

PM 2017
pretty_girl19892 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-17, 12:24   #310
Koma1002
Zadomowienie

Cytat:
Też muszę się zabrać i to wszystko spisać
Mam dzisiaj takiego lenia i czuję totalną niemoc... nawet kawa nie pomogła. A trzeba o 16:00 jechać po autko

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

Może np. 56 po 5sztuk a już 62 po 15sztuk ?

Mdleje...przerażają mnie te zakupy. Tym bardziej, że patrzę na Was i widzę, że jestem w polu...nawet z rozmyslaniami na ten temat

Koma1002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-17, 12:25   #311
Mecassie
Zakorzenienie

Jeżeli już jesteśmy przy ubrankach to trzeba brać w tych bobo proszkach? Jest też jakiś płyn do płukania dla bobasków ?

Mecassie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-17, 12:27   #312
Koma1002
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
Ja mam suszarkę ale nie wiem czy używać bo Mąż twierdzi że jego ubrania zmalaly... tylko moim nic nie jest a on utyl 20kg od początku roku...

Ilsa...😆😆 grunt do dobre samopoczucie Małżonka

Koma1002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-17, 12:34   #313
nadalka
Zakorzenienie

Cytat:
Fajny polarek to na pierwsze dni dzidzi? jaki rozmiar bralas?

Tak. Wzięłam dla bezpieczeństwa 62, ale były jeszcze 56

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Cytat:
Napisane przez czaro_dziejkaa Pokaż wiadomość
Matko, ile ja tego miałam nakupowane, bo to takie ładne Ani raz nie założyłam młodemu jak był malutki.

Masakra
Firmy na tym "jakie to ładne" sporo zarabiają

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Koma1002 Pokaż wiadomość
Mdleje...przerażają mnie te zakupy. Tym bardziej, że patrzę na Was i widzę, że jestem w polu...nawet z rozmyslaniami na ten temat

Ja tez się jeszcze do tego nie przykładam, czasem kupię jakąś jedną rzecz przy okazji innych zakupów.
A o takich rzeczach jak np. wózek będę myśleć dopiero w lutym.

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Cytat:
Jeżeli już jesteśmy przy ubrankach to trzeba brać w tych bobo proszkach? Jest też jakiś płyn do płukania dla bobasków ?

Ja przez pierwszy rok chyba prałam w Loveli. Potem testowałam czy coś ją nie uczula i prałam w normalnych kapsułkach i silanie sensitive.

Stary 2017-10-17, 12:37   #314
Pannkaka
Rozeznanie

Cytat:

Mi nie maleja, ale duzo szybciej sie niszcza, wiec do suszarki wrzucam tylko posciel, reczniki i rzeczy na ktorych mi bardzo nie zalezy. Z tym, ze suszarke mam w pralni osiedlowej, w domu tylko pralke, ktorej aktualnie prawie nie uzywam, bo wole zrobic jedno duze pranie raz w tygodniu (trzy pralki stoja, dwie suszarki bebnowe i jedna szafa suszaca) niz co drugi dzien jedno w domu. Ale pewnie trzeba bedzie sie przestawic, z maluchem ciezko bedzie w ten sposob prac

Przed chwila wlazlam na strych po gondole i ubranka malej, chcialam zobaczyc co mam, a czego nie. Niestety karton musi poczekac na meza, nie chcialam sama go znosic po tych schodach-drabinie I troche sie zestresowalam, bo cos mi przelecialo przed nosem jak otworzylam na chwile, mam nadzieje, ze to nie mole
Pannkaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-17, 12:38   #315
ScarlettO
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jolinko Pokaż wiadomość
Dzień dobry, ja już od ok godz siedzę na ławce przed domem. Jest mega ciepło, aż mi w plecy wilgotno 😉 fajowy dzień.

Co do tych małych rozmiarów ubrań to wg mnie nie ma co szaleć, bo nie wiadomo jakie dziecko będzie, a jak już się urodzi i zobaczy bobasa to co sztuka kliknąć na smyka i
Zamówić kilka sztuk?

A brzuch faktycznie wystartował już na całego. Rano jeszcze w miarę a wieczorem to już bym nie nie ukryła 😊 nigdy taka gruba jeszcze nie byłam jak
teraz, a to dopiero początek 😜

Miłego dnia wszystkim 🙂

cudowna pogoda dziś prawdziwa polska jesień
Cytat:

Cytat:
Scarlett bardzo fajne pazurki
dziękuję
ale nie wiem jakie chce kolejne, a tu pewnie w weekend beda robione
ScarlettO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-17, 12:38   #316
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
Cytat:
Masakra
Firmy na tym "jakie to ładne" sporo zarabiają
A tak z waszego doświadczenia to do jakiego rozmiaru stawiac na body i ogolnie rozpinane ubranka w kroku a od jakiego juz wlasnie bardziej bluzeczki/spodenki (nie jeansy, zwykle materialowe)? bo tak szczerze mowiac bodziaki np na 80-90 rozmiar wydaja sie bardzo duze

PM 2017
pretty_girl19892 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-17, 12:40   #317
czaro_dziejkaa
Zadomowienie

Cytat:

Ja prałam na początku w jakimś dzieciowym płynie do prania.
Stary 2017-10-17, 12:45   #318
Lunak
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ScarlettO Pokaż wiadomość
wiem, wiem, ale musiałam pomarudzić, bo mi przykro po prostu.. poz wykłym pobieraniu krwi też często mam siniaka, nawet jak mocno dociskam wacik, także taki mój urok

raczej krócej, słyszałam, że dzieciaczki wyrastają z tych pierwszych rozmiarów po 2 tygodniach

a o praniu codziennym też słyszałam, że to rzeczywistość także na cuda się nie nastawiam w tym względzie. bo to nie tylko ubranka, ale też pieluchy tetrowe, często nakładka na przewijak się ubrudzi itp. przydałaby sie suszarka bebnowa
Nigdy nie miałam okazji korzystać, ale chyba by mi się nie sprawdziło. Póki z dzieckiem będę w domu siedzieć to pewnie pranie nie będzie takie uciążliwe. Później się zobaczy.

Pazurki masz śliczne

Cytat:
Mi się przyda zwykła suszarka bo moja w tamtym roku złamała się w pół

My kupowaliśmy na nowe mieszkanie takie fajne pionowa. Na allegro aukcję znaleźliśmy i one są czeskiej produkcji. Przyszły szybko kurierem i sobie chwalę, bo są z grubszych drutów i stabilne bardzo. Jakbyś chciała to mogę poszukać. Może gdzieś jeszcze takie sprzedają.

Cytat:
Napisane przez Jolinko Pokaż wiadomość

Zamówić kilka sztuk?

Też się wybieram na spacerek w połączeniu z zakupami. Takie piękne słońce

Racja z tym zamawianiem, ale boję się, że nie będę miała całkiem do tego głowy i dlatego już teraz się próbuję w to wbić.

Cytat:

Co Ty w tej suszarce robisz z rzeczami męża? Za wysoką temperaturę ustawiasz czy jak :P

Cytat:

[/COLOR]Ja miałam mega dużo ubrań, bo dużo dostałam i tak naprawdę dziecko nawet połowy nie zdążyło założyć.
Szkoda mi nawet starszych dzieciaczków jak rodzice jeansy ubierają. Takie luźniejsze to spoko, ale dopasowane co ledwo na pupę z pamperem wchodzę to w ogóle masakra

Cytat:

Ja zamierzam w płynie dla bobasów wszystko prać. Chicco ma płyn do płukania i zmiękczania tkanin. Z innych firm to nie wiem
Lunak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-17, 12:46   #319
Pannkaka
Rozeznanie

Cytat:
A tak z waszego doświadczenia to do jakiego rozmiaru stawiac na body i ogolnie rozpinane ubranka w kroku a od jakiego juz wlasnie bardziej bluzeczki/spodenki (nie jeansy, zwykle materialowe)? bo tak szczerze mowiac bodziaki np na 80-90 rozmiar wydaja sie bardzo duze
U mnie krolowaly body az do momentu jak poszla do przedszkola (rok i 9 miesiecy), bo panie prosily, zeby byly zwykle bluzki, zeby szybciej szla zmiana pieluszki. Mi sie podobalo, ze nie ma golych plecow niezaleznie od tego jak szaleje
Stary 2017-10-17, 12:47   #320
Wilanka
Rozeznanie

Cytat:
Ja spodenki/leginsy szybko ubieralam małej, bo jakoś najbardziej mi i mężowi podpasowal zestaw body, spodenki/leginsy i skarpetki. Moja za 1,5 tygodnia skończy 14 miesięcy i body używam cały czas (aktualnie rozm.80) i jest to wygodne pod tym względem, że mała nie ma golych pleców. Z pajacykow już dawno zrezygnowałam, pizamke ma już normalna. A koszulki ubieralam w lato. Wg mnie body na pewno przestaje być wygodne jak dziecko już korzysta z nocnika takie póki co mam odczucia
...

Ja prałam w proszku Lovela. Teraz już normalnie w tym samym co my, chyba jakoś od ok. 10-11 miesiaca

Edytowane przez Wilanka
Czas edycji: 2017-10-17 o 12:49
Wilanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-17, 12:49   #321
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lunak Pokaż wiadomość
Co Ty w tej suszarce robisz z rzeczami męża? Za wysoką temperaturę ustawiasz czy jak
Sama się ustawia, nawet nie wiem czy można zmienić. Ale ręczniki czy pościel się nie kurczą :/ No też nie chce mu się na siłkę iść a kasa schodzi co miesiąc.

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-17, 12:52   #322
Pannkaka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Wilanka Pokaż wiadomość
Z pajacykow już dawno zrezygnowałam, pizamke ma już normalna.
A moja (rozmiar 98) dostala jakis uzywany pajacyk od rodziny i teraz w niczym innym nie chce spac. Ma byc "kombinezonik" W sumie sie ciesze, bo przynajmniej plecy zakryte jak sie rozkopie w nocy, ale nigdzie nie moge wiecej takich znalezc w jej rozmiarze.
Stary 2017-10-17, 12:55   #323
Wilanka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Pannkaka Pokaż wiadomość
A moja (rozmiar 98) dostala jakis uzywany pajacyk od rodziny i teraz w niczym innym nie chce spac. Ma byc "kombinezonik" W sumie sie ciesze, bo przynajmniej plecy zakryte jak sie rozkopie w nocy, ale nigdzie nie moge wiecej takich znalezc w jej rozmiarze.
Ja zrezygnowałam, bo nawet na 80 jakoś nie mogłam trafić. Chociaż teraz znowu jakby ich więcej w sklepach, to może wrócę do nich ma zimę

Wilanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-17, 13:11   #324
nadalka
Zakorzenienie

Właśnie zerknęłam w stare zdjęcia i u nas tez królowały body + rajstopy na wyjścia zakładałam zazwyczaj body, sukienka i rajstopy.
Ostatnie zdjęcie z bodami ma przed 2 urodzinami, ale ona była malutka to body skończyliśmy na 86, ale pajace nosiła dłużej póki nie nauczyła się sikać na nocnik.
Potem królowały bluzki i legginsy i tak w zasadzie zostało.
Racja z tymi jeansami, u nas 5-latka nie nosi jeansów, zawsze jej spadają z pupy, ona tez się szarpie, a jak jeszcze jest w nich rozporek to jest wielki krzyk.
Cała szafka wszelkiej maści legginsów i parę sztuk dresów.

Stary 2017-10-17, 13:24   #325
Kiwi18
Zadomowienie

GG do Kiwi18

Ja pralam w plynie lovela.
Mala nadal chodzi w body, a spi w pajacach, bo nie lubi byc przykryta
Jak Z. Byla malutka to dlugo nosiła ubranka o rozmiarze 56, a sama tyle miala jak sie urodziła.
Muszę przejrzeć ubranka i powybierac co zostaje a.co nie

Kiwi18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-17, 13:45   #326
alleyezonme
Zakorzenienie

Ale mi dziś dzień pędzi ... jeszcze niecałe 2 h w pracy

Właśnie piję kawkę.
Dzisiaj czeka mnie przeprawa z wyborem farb Nawet nie chcę o tym myśleć. W weekend mąż odmalowuje nasze mieszkanko. Mam tylko wybrane do pokoju dziecięcego

Jeśli życie to chwila, wykorzystam tą chwilę - tyle

alleyezonme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-17, 13:50   #327
Brilliant Girl
Wtajemniczenie

Ja caly czas malej rzeczy piore w loveli. Kiedys zaplatalo mi sie body do naszego prania i mala od razu wysypalo
A latem i wiosna to pranie szybko wyschnie wiec tu sie nie martwie iloscia

A bodziaki sa fajne jak pieluszka jest bo wtedy mocno ja trzyma zreszta moja corka to troche inna kwestia wiec u nas jest inaczej niz u Was

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

Cytat:

Właśnie piję kawkę.
Dzisiaj czeka mnie przeprawa z wyborem farb Nawet nie chcę o tym myśleć. W weekend mąż odmalowuje nasze mieszkanko. Mam tylko wybrane do pokoju dziecięcego
To i tak masz duzo bo czesto to nie wiadomo jak pomalowac u dziecia w pokoju
Brilliant Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-17, 13:54   #328
alleyezonme
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Brilliant Girl Pokaż wiadomość

To i tak masz duzo bo czesto to nie wiadomo jak pomalowac u dziecia w pokoju
Już dawno sobie upodobałam szary + białe meble i nie zmieniam koncepcji
Na reszcie mieszkania nie zależy mi bo pomieszkamy tu jeszcze ok 2/3 lata bo po nowym roku startujemy z budową domu. Tu mamy stare meble itp i tak nic do nich nie pasuje Może najlepiej walnąć na biało?

Stary 2017-10-17, 13:55   #329
bloody_marry
Rozeznanie

Cytat:
A mi się wlecze w nieskończoność czekam już na 16:00 bo umówiłam się z koleżanką której dawno nie widzialam i chciałabym już iść!

Jeszcze niecałe 2 tygodnie przed pójściem na permanentne zwolnienie... Niestety szef nie daje mi już żadnych zadań, kazał tylko "podomykać sprawy" co już dawno zdążyłam zrobić... Wrrr udawanie że się pracuje jest bardziej męczące od prawdziwej pracy.

bloody_marry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-17, 14:02   #330
alleyezonme
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bloody_marry Pokaż wiadomość
A mi się wlecze w nieskończoność czekam już na 16:00 bo umówiłam się z koleżanką której dawno nie widzialam i chciałabym już iść!

Jeszcze niecałe 2 tygodnie przed pójściem na permanentne zwolnienie... Niestety szef nie daje mi już żadnych zadań, kazał tylko "podomykać sprawy" co już dawno zdążyłam zrobić... Wrrr udawanie że się pracuje jest bardziej męczące od prawdziwej pracy.

Ooooj to prawda, ja mam akurat nawał pracy więc leci mi nawet nie wiem kiedy. Jak czasami mam luz to też mi się wlecze - gorsze to niż pracowanie

Przemęczysz się jeszcze te 2 tygodnie i sobie odpoczniesz
Do 16 już niecałe 2 h. Damy radę

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości