Mamusie marcowe 2018 cz. 4 - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-10-18, 09:16   #451
alleyezonme
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 4

Cytat:
Napisane przez dustinthewind Pokaż wiadomość
osz Ty! nie czytaj takich rzeczy już więcej ! nic takiego się nie wydarzy !

baty mi się przydadzą, zasłużyłam ! :P

Cytat:
Napisane przez Mecassie Pokaż wiadomość
O nie.. nie czytaj! Nawet ja nie czytam dasz wiarę ? Od 20tygodnia przeszłam na stronę cieszenia się ciążą i nie zamartwiania się jak nic się nie dzieje
Ja jakoś do tej pory miałam pozytywne myślenie, wczoraj mnie jakoś tak naszło bo coś podobnego w telewizji zobaczyłam przelotem

Cytat:
Napisane przez Lunak Pokaż wiadomość

Oj... nie czytaj już takich rzeczy teraz w głowie będzie Ci siedzieć, bo takie wiadomości zapadają w pamięć.
Od wczoraj mi siedzi i nie chce wyjść

Cytat:
Napisane przez asiula1306 Pokaż wiadomość
Weź, ja ostatnio miałam fazę na czytanie takich rzeczy. Ale pocieszam sie tym ze po prostu jak czytasz np taki wątek o stratach to tam zbierają się dziewczyny które to przeszły i wydaje ci się ze jest ich dużo a tak naprawdę to promil wszystkich ciąż. Miałam schize w zeszłym tygodniu ze coś jest nie tak a teraz oczywiście ze gdzieś z tyłu głowy mam takie obawy, szczególnie ze coraz bliżej do wizyty ale czuje się dobrze, nic się nie dzieje wiec nie chce się martwić na zapas
Niby wiem o tym, ale i tak jest to okropne
Ja też oczywiście po czytaniu tego mam już schizę że ja przecież nic nie czuję ruchów itp, już chciałam przyśpieszać wizytę ale chyba się opamiętam

Cytat:
Napisane przez Torrence Pokaż wiadomość
Właśnie jakiś facet ochrzanił kobietę, za to, że weszła bez kolejki z synkiem, który ma cukrzycę! Bo powinna wcześniej całemu korytarzowi się tłumaczyć! Na szczęście pielęgniarka wyszła z zabiegowego i go zrugała.
A sytuacja na pewno tego wymagała bo natychmiast po wyjściu ta pani zaczęła jakieś zabiegi wokół tego chłopca (nie wiem co bo się nie chcę przyglądać).
Dlaczego tyle nienawiści w tych ludziach?!?!
O masakra, niektórzy ludzie są nienormalni

Jeśli życie to chwila, wykorzystam tą chwilę - tyle

alleyezonme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-18, 09:20   #452
Torrence
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez alleyezonme Pokaż wiadomość

O masakra, niektórzy ludzie są nienormalni
No i ja już się stresuję bo za 15 minut mam wejść na trzecie pobranie i boję się, że i mi się dostanie bo palant siedzi cały czas A nie mogę wyciągnąć numerka bo jak wyciągnę (są uprzywilejowane dla ciężarych) to mogę wejść odrazu a mogę też wejśc po 10 minutach albo później. Muszę mieć w zanadrzu jakąś ciętą ripostę
Stary 2017-10-18, 09:20   #453
czaro_dziejkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
Jeju, czarodziejka, mi Ciebie jest tak szkoda że Cię tak trzyma I jeszcze teraz wiadomo-co Ci wyszło... od początku listopada idziesz na L4 ?

Ja dzisiaj muszę poogarniać w urzędzie przerejestrowanie auta na siebie ale poczekam jeszcze w domu żeby sobie poszli ludzie, którzy od rana zrywają się z pracy Jeszcze wstawię do piekarnika łopatkę, będzie się wolno dusić
8 mam i wizytę i idę na l4 , jeszcze prawie 3tyg...
Cytat:
Dzień dobry zaczynamy dzisiaj 22tc

Czuje się taaaka gruba od paru dni nie wiedziałam że ten brzuch tak wystrzeli od 20 tygodnia...

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
U mnie też apka pokazuje 22tyd

W ogóle z wagą to nie wiem jak to jest. Rano się ważyłam i mimo ciągłych wymiotów mam prawie 2kg na plus od początku ciąży. Zastanawia mnie to skąd, no bo dziecko przecież tyle nie waży

Powiem Wam szczerze, ze przez to moje gówniane samopoczucie nie mam nawet weny do jakichkolwiek zakupów dzieciowych. Aż mam wyrzuty sumienia, bo z synem ciągle coś sprawdzałam w necie, kupowałam ubranka , dodatki itd, sporo przed porodem miałam nuż wszystko skompletowane, ubranka poukładane itd, a teraz po prostu nie mam siły.
W ogóle nadszedł mnie jakiś taki lęk przedwczesnego porodu, że urodze sporo przed terminem i ze wszystkim będziemy w czarnej doopie.

Niech mnie ktoś w tyłek kopnie
czaro_dziejkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-18, 09:23   #454
alleyezonme
Zakorzenienie

Dziewczyny przyszła mi na maila nowa promocja z 5-10-15 do 50% + 10% rabatu. Ja już buszuję - może humor mi się poprawi

Edit: jakoś nic ciekawego nie ma i ceny nie powalają
Szkooooda !

Jeśli życie to chwila, wykorzystam tą chwilę - tyle

Edytowane przez alleyezonme
Czas edycji: 2017-10-18 o 09:25
alleyezonme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-18, 09:23   #455
Mecassie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez robinsonka2 Pokaż wiadomość
Będę wredna ale nie popieram zajadania głodu nikotynowego słodyczami ! trzeba z tą chęcią walczyć i nie folgować sobie!
ja paliłam 18 lat! nie planowałam ciąży...ostatniego papierosa zapaliłam jak zrobiłam test... ile razy zjadłam słodycze w ciąży mogę policzyć na palcach 1 ręki... bakalie czasem podjadam np śliwki suszone, daktyle... fakt faktem ze słodyczami walczyłam ponad rok...bo byłam maniakiem... więc może pierw trzeba rzucić słodycze...a potem fajki
Nigdy wcześniej nie miałam takiej motywacji do rozstania się z dymkiem...a teraz nawet gładko poszło...ale widuje się panie z brzuszkami i papierosem w zębacz.... a tak nie można...
Robinsonka jeżeli on ma być przez to mniej zdenerwowany i jakoś ma mu to pomóc a przy tym jest chudy jak patyk to dlaczego nie ? ja z tym nie mam problemu. A wiec ja również z tych palących (12lat) parę miesięcy przed ślubem rzucilam palenie bo wiedziałam że chcę zajść w ciążę po slubie aleeeee stres ślubny zrobił swoje i miesiąc przed wrocilam do palenia potem od razu podróż poślubna również jeszcze paliłam i dwa tygodnie po podróży zrobiłam test ciążowy i ostatniego papierosa zapalilam tak samo jak ty w ten dzień. Paląca ciężarna jest dla mnie bardzo krzywdzącym widokiem a pali ich naprawdę dużo i to nawet z mojego otoczenia dziewczyny które ba ulicy się kryją a w domu palą

Mecassie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-18, 09:26   #456
Torrence
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czaro_dziejkaa Pokaż wiadomość
8 mam i wizytę i idę na l4 , jeszcze prawie 3tyg...
A nie ma możliwości, żeby lekarz rodzinny wystawił Ci zwolnienie wcześniej?
I nie kopnę Cię w dupę na pewno, nie miej wyrzutów sumienia bo to złe samopoczucie znosisz przede wszystkim dla malutkiej! A czasu jest jeszcze sporo, Ty jesteś bardziej świadoma czego potrzebujesz więc zakupy zorganizujesz szybko
Stary 2017-10-18, 09:28   #457
Mecassie
Zakorzenienie

Ok znikam na jakis czas bo mama napisała ze będą u mnie z tatą za 15 minut a ja w piżamie

Mecassie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-18, 09:30   #458
Torrence
Wtajemniczenie

Cytat:
Edit: jakoś nic ciekawego nie ma i ceny nie powalają
Szkooooda !
Miałam takie same odczucia jak przeglądałam ofertę 5-10-15 przy okazji poprzedniej promocji.
...
Idę wbijać się na ostatnie pobranie
Stary 2017-10-18, 09:30   #459
nadalka
Zakorzenienie

Witajcie ! Wilanka gratulacje udanej wizyty

Dzisiaj 17. więc zaczynam 5. miesiąc

Stary 2017-10-18, 09:32   #460
czaro_dziejkaa
Zadomowienie

Cytat:
A nie ma możliwości, żeby lekarz rodzinny wystawił Ci zwolnienie wcześniej?
I nie kopnę Cię w dupę na pewno, nie miej wyrzutów sumienia bo to złe samopoczucie znosisz przede wszystkim dla malutkiej! A czasu jest jeszcze sporo, Ty jesteś bardziej świadoma czego potrzebujesz więc zakupy zorganizujesz szybko
Wiesz co, szczerze mówiąc to nie pomyślałam o tym nawet
Stary 2017-10-18, 10:01   #461
xxxJuanaxxx
Wtajemniczenie

GG do xxxJuanaxxx

Wilanka - super! Widzę, że opuszczasz mnie z polowkowymi Ale faktycznie im większa dzidzia tym lepiej U mnie w piątek juz zacznie się 22 tydzień

xxxJuanaxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-18, 10:01   #462
Kiwi18
Zadomowienie

GG do Kiwi18

My na szczęście nie palimy, ale za to pół naszego otoczenia pali

Kiwi18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-18, 10:12   #463
_Selina_
Zakorzenienie

Ja chyba muszę wypić melise,serce mi wali jak cholera, głowa pęka, wolę nie sprawdzać jakie wysokie mam ciśnienie....
Sprawdziłam i nie wiem co dalej czy melisa pomoże
148
90
102

___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___

Edytowane przez _Selina_
Czas edycji: 2017-10-18 o 10:16
_Selina_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-18, 10:18   #464
ScarlettO
Wtajemniczenie

Witam sie środowo połowa tygodnia
Cytat:
Sama się ustawia, nawet nie wiem czy można zmienić. Ale ręczniki czy pościel się nie kurczą :/ No też nie chce mu się na siłkę iść a kasa schodzi co miesiąc.

Ja korzystałam na Erasmusie z suszarki i byłam zadowolona, nic mi sie nie skurczyło czy ściorało, takze pewnie na swoim juz kupimy

Cytat:
Napisane przez pomaranczowyogrod Pokaż wiadomość
Hej melduję się w nowym wątku i po wizycie wszystko ok Chłopak na 100 %. Mały miał leniwy dzień bo się nie ruszał tylko łapka pomachal

Super! Gratuluje chłopca

Cytat:
Napisane przez lelowa Pokaż wiadomość
Super!

Ja mam pare dni do zwyklej wizyty ale najbardziej czekam na polowkowe.
Jestem dzis padnieta, bylam u dentysty i na zakupach.
Ja w przyszłym tygodniu ortodonta i dentysta, mam pewne obawy
Cytat:
Napisane przez parapet Pokaż wiadomość

Siniaków współczuję. Heparynę można chyba też wkuwać w uda. Może mniej będziesz miała siniaków, bo skóra grubsza.
Mam pewne obawy ze bolałoby bardziej i i tak znając moje ciało to i tak miałabym siniaki, nogi mam przez cały rok w siniakach :/

Cytat:
Ech,ja się pokłóciłam z Mężem. Miał dzisiaj kiepski humor,zaczął to na nas przekładać i jakos samo poszło... aż wyszedł z domu...
Mam nadzieje ze juz lepiej

Cytat:
Napisane przez xxxJuanaxxx Pokaż wiadomość
Oglądałam wlasnie na youtube ruchy dzieci w 39-40 tygodniu. Naprawdę to aż tak dobrze będzie widać?! Ale powiem Wam szczerze, że przeraża mnie widok brzucha w końcowym etapie ciąży. Czy mój też będzie tak wygladal? Jakoś tego nie widzę

Troche mnie to przeraża...
ScarlettO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-18, 10:28   #465
Koma1002
Zadomowienie

Cytat:
Dzień dobry,

Ledwo żyje, ale mnie dzisiaj wymeczylo nad WC. Niech ten mój gin już wraca, bo się wykończę
Do tego dopadła mnie jeszcze jedna dolegliwość ciążowa i jest masakra
Nie mogę sobie usiąść normalnie 😭

Miłego dnia dziewczyny
Ooo to tylko tego jeszcze nie miałam 😑 biedna Czaro_dziejkoo 😙😙

---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

Cytat:
Hej, ja też już w pracy

Wczoraj się naczytałam o stratach po 20 tc i dzisiaj mi jakoś słabo i niedobrze. Nie powinnam tego czytać nie wiem zupełnie czemu ale się zaczytałam w różnych historiach. Rzucę się w wir pracy żeby o tym nie myśleć
Alley, chyba nie pisz nic więcej w tym temacie 😏 ja staram się w ogóle nie dopuszczać do siebie takich informacji

---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

Cytat:
Hej, ja też już w pracy

Wczoraj się naczytałam o stratach po 20 tc i dzisiaj mi jakoś słabo i niedobrze. Nie powinnam tego czytać nie wiem zupełnie czemu ale się zaczytałam w różnych historiach. Rzucę się w wir pracy żeby o tym nie myśleć
Alley, chyba nie pisz nic więcej w tym temacie 😏 ja staram się w ogóle nie dopuszczać do siebie takich informacji

Koma1002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-18, 10:32   #466
ScarlettO
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bloody_marry Pokaż wiadomość
Chciałam się podzielić smutną informacja... Mój mąż dostał dziś wypowiedzenie specjalnie zmienił pracę żeby nie być prawie 1000 km od nas i po dwóch tygodniach okazało się że właściwie to zupełnie inne stanowisko i obowiązki niż w ogłoszeniu i na rozmowie

Niezbyt dobry moment na szukanie pracy i ewentualne bezrobocie

Bedzie dobrze na pewno cos znajdzie

Cytat:
Dziewczyny! Właśnie zaobserwowałam pierwsze kopniaki widoczne gołym okiem ! Mały jak zawsze wieczorem szaleje
Ale super, ja nic nie widze a od kilku dni prawie ruchów nie czuje i nie wiem co sie dzieje

Cytat:
Napisane przez Brilliant Girl Pokaż wiadomość
Ja wlasnie zjadlam pol pomelo

Poczytalam sobie o tym owocu i w ciazy jest zalecany i mecassie pomaga na zgage w zoladku dziala zasadotworczo i niweluje palenie no i na cisnienie krwi bardzo pomaga i reguluje
To pomelo chyba nie dla mnie bo obniża ciśnienie a ja i tak mam raczej niskie...

Cytat:
A ja jeszcze nie mam żadnych ruchów

A mi się podobają cudze duże brzuszki I jak sama 2 dni temu miałam obcisłą bluzkę to No i zawsze to szansa na przepuszczenie w sklepie
Tez uwielbiam ciążowe brzuszki, w ogóle kobiety e ciąży tak ładnie wyglądają

Cytat:
Dzień dobry,

Ledwo żyje, ale mnie dzisiaj wymeczylo nad WC. Niech ten mój gin już wraca, bo się wykończę
Nie mogę sobie usiąść normalnie

Miłego dnia dziewczyny
Współczuje bardzo

Cytat:
Hej ! Witam się z pracy, znów spijam kawę z mcdonalda i zajadam a raczej już zjadłam pączka z wiórkami kokosowymi Zważyłam się rano, póki co +3kg, także stwierdziłam, że mała nagroda z rana się nam należy ale szczerze Wam powiem, że chyba zjem coś jeszcze!:
O to fajna waga, ja Mam +3,5kg ale lekarz mowil ze maks moge 14kg przytyć, a ja bym chciała sie zamknąć w 10kg

Cytat:
dzisiaj będzie lepiej. Mój mąż rzuca palenie (to był mój warunek kupna auta tej klasy) i jest nie do zniesienia

Ja już coraz mniej się sobie podobam bo robię się banią a co dopiero w lutym... najbardziej brzuch mnie ciągnie na wysokości żołądka?
Dobrze ze rzuca palenie! Mnie w ciąży bardzo drażni zapach papierosów, w rodzinie tylko teściowa pali ale ma rzucić jak przejdzie na przedemerytalne w styczniu, liczę ze to zrobi

A ja sie sobie bardzo podobam, brzuszek taki okrągły ładny jeszcze dużo osob mi mówi ze promienieje i tak jakos czuje sie Extra w swoim ciele
Stary 2017-10-18, 10:35   #467
Nicole`_
Zakorzenienie

Hej ale u mnie ciężki poranek, histeria córki kompletnie o nic... ech, ciężko z tymi maluchami momentami, mówię Wam. Rodzicielstwo uczy nieziemskiej cierpliwości.

Cytat:
Dzień dobry,

Nie mogę sobie usiąść normalnie 😭

Miłego dnia dziewczyny
Oj ściskam Cię mocno
Stary 2017-10-18, 10:35   #468
asiula1306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Selina_ Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczyny :-* ja dzisiaj dopiero wstałam... od 7 próbowałam jeszcze jakoś zasnąć, ale więcej się kręciłam...
Trzymam kciuki za wizyty i dziękuję za kciuki za nas.

Teraz tak bardziej na luzie mam pytanie. Bo nie miałam nigdy okazji wiedzieć takiej sytuacji.
Np duży market, długa taśma, kasa pierwszeństwa itd, wiadomo, że ustawiają się tam różne osoby, a nie tylko te z pierwszeństwem. Przykładowo podchodzę do kasy, przede mną sami panowie, sprawni itd. No teoretycznie jestem ta uprzywilejowana. No, ale cała taśma wyłożona ich produktami, jak kasjerki egzekwują pierwszeństwo?
W piekarni mnie wywołano, w empiku też, ale wiecie tam jest inaczej. W ikei miałam dwie rzeczy to sama przeszłam na początek kolei i po prostu podałam produkty, ale takiej spożywki przy wiekszej liczbie zakupów sobie nie wyobrażam... jak to wygląda w praktyce?

___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
Tez się nad tym zastanawiałam. Przeciez ludzie maja produkty juz wyłożone na taśmę, jak ja miałabym się wcisnąć ze swoimi?

Byłam w nowej galerii, było 20% rabatu w smyku wiec kupiłam śpiochy, kaftaniki i niedrapki :P a potem weszłam do body shop i kupiłam dwa zele pod prysznic, krem do rąk i szampon. Musze sobie zrobić zakaz na zakupy bo nie dotrwam do końca miesiąca :P
asiula1306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-18, 10:37   #469
bloody_marry
Rozeznanie

Dzięki za kolejne mile slowa! Ja raczej uważam że lepiej byłoby jakby trochę popracował bo udałoby się dużo odłożyć. Chyba coś mi się w tej ciąży poprzestawiały w głowie bo nie załamuje się i jestem w miarę spokojna. Myślę umiarkowanie pozytywnie.

Asiula, daj znać jak nowa galeria i czy są jakieś promocje w sklepach z ciążowymi ubraniami

Ja do 15 tc nie przytyłam nic ale teraz już na pewno i nawet boję się wejść na wagę

bloody_marry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-18, 10:41   #470
ScarlettO
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kiwi18 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Zaraz wybywam do laboratorium.
za dzisiejsze wizyty
Udanego dnia życzę

Tez badałam dzis Tsh i ft4, za 2 tyg szereg badań i niedługo glukoza :/
Cytat:
O! Nie wspomniałam Wam że ogladałam wczoraj program "Porody" na Polsat Cafe i to było dla mnie płacz przez strach. Mąż się śmiał ze mnie. Ale były akurat dwie cesarki i powiem Wam że okropnie to wyglada dla mnie.

To ja nie zamierzam tego oglądać, wole zyc w niewiedzy, bo bym na pewno spanikowała.
Cytat:
Napisane przez Wilanka Pokaż wiadomość
Cześć

Po wczorajszej wizycie wszystko ok i wygląda na to, że dziewczynka zostaje dziewczynką nie mam zdjęcia ani wymiarów, bo lekarz tylko chciał sprawdzić czy wszystko ok. Nie jest zwolennikiem męczenia dzidzi usg, skoro niedługo będę miała połówkowe.
W każdym bądź razie mała się ruszala i otwierala buzie
]
Super, gratuluje dziewczynki

Cytat:
Właśnie jakiś facet ochrzanił kobietę, za to, że weszła bez kolejki z synkiem, który ma cukrzycę! Bo powinna wcześniej całemu korytarzowi się tłumaczyć! Na szczęście pielęgniarka wyszła z zabiegowego i go zrugała.

A sytuacja na pewno tego wymagała bo natychmiast po wyjściu ta pani zaczęła jakieś zabiegi wokół tego chłopca (nie wiem co bo się nie chcę przyglądać).
ludzie sa okropni i strasznie roszczeniowi...

Cytat:
Ja chyba muszę wypić melise,serce mi wali jak cholera, głowa pęka, wolę nie sprawdzać jakie wysokie mam ciśnienie....
148
90
102

Stary 2017-10-18, 10:41   #471
dustinthewind
Rozeznanie

Dziewczyny, złapało mnie takie ssanie, że zjadłabym chyba konia z kopytami zaraz wyciągam chlebek i robię kanapki w pracy będzie jedzone!
dustinthewind jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-18, 10:47   #472
Lenka_007
Zakorzenienie

GG do Lenka_007

Cytat:
Napisane przez bloody_marry Pokaż wiadomość
Chciałam się podzielić smutną informacja... Mój mąż dostał dziś wypowiedzenie specjalnie zmienił pracę żeby nie być prawie 1000 km od nas i po dwóch tygodniach okazało się że właściwie to zupełnie inne stanowisko i obowiązki niż w ogłoszeniu i na rozmowie

Niezbyt dobry moment na szukanie pracy i ewentualne bezrobocie

Trzymam kciuki musi być dobrze!

Cytat:
Coś ładnego wpadło ?
Udało się upolować kilka rzeczy

Cytat:
Hej, ja też już w pracy

Moja ginka stwierdziła że kobietom w ciąży powinno się ograniczyć dostęp do internetu i czytanie takich wiadomości. Bo już też zaczęłam

Cytat:
Hej hej w środę
Nadaję do Was z przychodni bo koczuję po glukozie
Mnie to czeka za 3 tygodnie

Witam się w środę

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Ilsa proszę o wpisanie kolejnej wizyty na 13.11
Stary 2017-10-18, 10:47   #473
_Selina_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ScarlettO Pokaż wiadomość
Tez badałam dzis Tsh i ft4, za 2 tyg szereg badań i niedługo glukoza :/

To ja nie zamierzam tego oglądać, wole zyc w niewiedzy, bo bym na pewno spanikowała.

Super, gratuluje dziewczynki

ludzie sa okropni i strasznie roszczeniowi...

No i pierwszy raz zwymiotowałam... ;(

Stary 2017-10-18, 10:49   #474
Torrence
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kiwi18 Pokaż wiadomość
My na szczęście nie palimy, ale za to pół naszego otoczenia pali
My również nie palimy (chyba nie pocałowałabym faceta palącego) i o dziwo w naszym otoczeniu też prawie nikt. Wśród znajomych absolutnie nikt.
Cytat:
148
90
102
Oj wysokie! A jest jakiś powód? Macie wizytę może? (jeśli tak, to wybacz, że nie pamiętam...)
Stary 2017-10-18, 10:56   #475
Lunak
Wtajemniczenie

Jejku, pójdzie człowiek na chwilę gotować obiady na najbliższe dni, a Wy tak pędzicie

Selina wypij melisę i weź prysznic. Później zmierz jeszcze raz ciśnienie. To pewnie ze stresu.

A ja już byłam głodna i zaatakowałam serek homo - mój najnowszy ciążowy przysmak

U mnie na wadze jest jakieś +2,1 w porywach do 2,4, więc chyba wszystkie idziemy zgodnie z normami póki co
Lunak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-18, 10:59   #476
Torrence
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asiula1306 Pokaż wiadomość
potem weszłam do body shop i kupiłam dwa zele pod prysznic, krem do rąk i szampon.
Uwielbiam body shop całkowicie przepadłam na punkcie maseł do ciała. Nie są tanie te kosmetyki ale tam są co chwilę takie promocje że ja nigdy nie kupiłam niczego po standardowej cenie.
Cytat:
Napisane przez Lenka_007 Pokaż wiadomość
ie to czeka za 3 tygodnie
Tragicznie nie było, myślałam, że będzie gorzej. Miałam glukozę o smaku cytynowym i pomimo, że ja nie nie lubię słodkich napoi to jakoś dało radę to przyjąć. Mdliło mnie trochę przez około pół godziny ale wyszłam sobie na powietrze i dało się przeżyć. Druga godzina już spoko.
Tylko trzeba zapewnić sobie zabijacz czasu. Ja wzięłam ze sobą laptopa
Stary 2017-10-18, 11:03   #477
_Selina_
Zakorzenienie

Cytat:
My również nie palimy (chyba nie pocałowałabym faceta palącego) i o dziwo w naszym otoczeniu też prawie nikt. Wśród znajomych absolutnie nikt.

Oj wysokie! A jest jakiś powód? Macie wizytę może? (jeśli tak, to wybacz, że nie pamiętam...)
Tak, kardiologa, spokojnie jest nas tyle, że ja czasami też nie ogarniam
Cytat:
Jejku, pójdzie człowiek na chwilę gotować obiady na najbliższe dni, a Wy tak pędzicie

Selina wypij melisę i weź prysznic. Później zmierz jeszcze raz ciśnienie. To pewnie ze stresu.

A ja już byłam głodna i zaatakowałam serek homo - mój najnowszy ciążowy przysmak

U mnie na wadze jest jakieś +2,1 w porywach do 2,4, więc chyba wszystkie idziemy zgodnie z normami póki co
Melise zwymiotowałam, idę na spacer...

Stary 2017-10-18, 11:03   #478
Torrence
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny, złapało mnie takie ssanie, że zjadłabym chyba konia z kopytami zaraz wyciągam chlebek i robię kanapki w pracy będzie jedzone!
Ja wstałam około szóstej i dopiero pół godziny temu zjadłam śniadanie. Zjadłam dwie świeżutkie bułeczki czyli cztery kanapki I czuję się jak bąk

Cytat:
Przerabiałam serki na początku ciąży Sporo serków z krówką poszło, oj sporo
Stary 2017-10-18, 11:11   #479
czaro_dziejkaa
Zadomowienie

Cytat:
Tak, kardiologa, spokojnie jest nas tyle, że ja czasami też nie ogarniam

Melise zwymiotowałam, idę na spacer...

O której wizyta?
Spokojnie, musi być dobrze
Stary 2017-10-18, 11:13   #480
dustinthewind
Rozeznanie

Zjadłam 3 kanapki z ciemnego pieczywa ze słonecznikiem, z serkiem - mój ulubiony i z pomidorem jestem w raju
dustinthewind jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości