|
|
#1501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. III
dziewczyny napewno sie wam uda
|
|
|
|
#1502 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie nie martwie sie tym czy zdąże czy nie wszystko załatwic bo wesele bede miała malutkie,wiec na takie malutkie wesele saleczka sie moze znajdzie ,a jak nie to u braciszka w domku zrobie
bo ma taki duży duży domek (ale on o tym jeszcze nie wie ze mam taki planik) bardziej sie stresuje tym że sie stresuje
|
#1503 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie dziewczyny, ja ze swoim facetem nie wyrobie. Ma zachcianki jak baba w ciazy! Ja nie gotuje to jest zle, jak ugotuje to jeszcze gorzej, bo to mu nie smakuje, albo nie ma teraz na to ochoty.
![]() Przedwczoraj nic nie gotowalam, to zrobil awanture, ze nic nie robie w domu tylko siedze i sie bycze, ze jak tak ma byc to sam sobie bedzie gotowac. Tak, tylko, ze wtedy nie mialam kasy, a jak ostatnio wyciagnelam 100 zl, by oplacic JEGO rachunek za swiatlo, to mial pretensje, ze jak zwykle mu sake wyciagam. Wczoraj kasa mi byla potrzebna, wiec z musu 100 zl wyciagnelam. Prz okazji zrobilam zakupy i kupilam pierogi z truskawkami i z jogutrem. Wczoraj byl piatek, wiec niec miesnego nie mialam zamiaru robic, a na rybe niby patrzec nie moze TZ. Wiec zrobilam mu te pierogi. Podalam mu do lozka, pod nos a on do mnie z pretensjami, ze jedzenie na slodko. Ze dla niego to nie zarcie. Bo on oczywiscie to by tylko mieso wpieprzal. To jak tak to postanowila, ze dzis zrobie leczo z kielbasa. Kupilam skladniki. J. przyszedl, poszlam wszystko szykowac a ten do mnie, zeby mu nie robic, bo on tego jec nie bedzie, bo on ma ochote na skwarki. A zeby cie piorun jasny strzelil! To ja sie staram a ten wydziwia.
|
#1504 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bede miala wesele na 100 - 110 osob ale mam nadzieje wierze ze zdaze
Napewno bede sie meldowac jak cos u mnie ruszy !!! |
|
|
|
#1505 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj mój tato sam z siebe do mnie "o kiedy ten ślub" a ja taka kopara
no i dalej mówi, że nie tak, że poiwem mu tydzień przed jak zawsze bo to on musi szybko wiedzieć żeby kasę odłożyć TZ już sie po salach dowiadywał i ceny ok 100-120zł bez poprawin
|
#1506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1507 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
na pewno znajdziecie cos !!
|
|
|
#1508 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() NO nieźle, nawet nie wiedziałam o takiej przecenie. Tylko to jest właśnie to, rok przed ślubem nie kupuje się sukni. No i tak jak pisze Jaga, one mają jeden rozmiar, więc albo się na swój trafi albo nie. Kasę akurat to ja bym miała, ale gorzej z wagą, do ślubu muszę zejść do 55kg, a teraz ważę 5kg więcej, więc nawet jakby teraz była dobra suknia, to do ślubu już będzie jak worek, albo na odwrót, nie wezmę przecież za ciasnej, bo nie wiem jak zejdę z wagą. Może się załapiemy jednak na przecenę za rok. A kiedy zaczynają się takie przeceny? Długo już są? Bo jeśli mamy w sierpni ślub, to może byśmy się załapały. 2-3 mce przed ślubem to w sam raz. AA moja mama mówi, że jak się schudnie i suknia będzie za duża to zawsze można zwężyć, moja jest na zamek, więc i tak przeróbki są raczej nie uniknioneStrippi, a gdzie jest najbliższy salon Lisa Ferrera?? edit: doczytałam, że we Wrocławiu, chyba będę musiała tam pojechać z mamą
|
|
|
|
|
#1509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale trzeba sie dowiedziec jak to jest z tymi sukniami..moze mozna zamowic tez po takiej cenie....ale na zamowienie to pol roku wczesniej u nich...bo trzeba czasami 4 miesiace czekac na suknie jak nie wiecej
|
|
|
#1510 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
D" SPRZEDAŻ W przypadku zamawiania nowej sukni sprowadzany jest rozmiar najbardziej zbliżony do wymiarów klientki. Następnie na miejscu jest ona ostatecznie dopasowywana do figury. W przypadku korzystania z oferty wyprzedażowej, sukni przecenionych - zostają one należycie przygotowane do wydania (odczyszczone, usunięte ew. ubytki, itp.), jak też oczywiście realizowane są poprawki krawieckie. Suknie nie posiadają halek, można je u nas wypożyczać lub kupić. Informacja na miejscu w salonach." |
|
|
|
|
#1511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie jest tak zle
|
|
|
#1512 |
|
Zakorzenienie
|
Witam!
Widzę że na tym forum sporo się dzieje ![]() Wczoraj rozpoczęłam poszukiwania fotografa-oczywiście na razie przez internet.Niestety wielu z nich jest już zajętych a to jeszcze rok do ślubu...tak więc próbuję dalej Za dwa tygodnie będę w polsce tak więc rozpocznę przymiarki sukienek .Już nie mogę się doczekać![]() pozdrawiam wszystkie Panny Młode ;-) |
|
|
|
#1513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zastosuja klej i na niego wysypia brokat. A jesli im sie klej za bardzo rozmarze? No i sukni ani nie poszerza ani nie wydluza. A nie wiadomo, czy do slubu zdarzy sie ze zrzuceniem kg-mow. I jak dla mnie mimo wyprania, odswiezenia i innych rzeczy to i tak bedzie uzywana. Juz wole wypozyczyc z 2 rzutu. Bo bede miec pewnosc, ze tylko jedna osoba miala ja przede mna a nie dziesiatki. Czasami rzeczywiscie mozna trafic na perelke. Czytalam w necie o dziewczynie, ktora z takiej wyprzedazy kupila suknie, ktora nie byla uzywana jako suknia "pokazowa" a ktos ja zamowil a nie odebral i wisiala w magazynie, wiec kupila calkiem nowiutenka suknie. Ale takie perelki trafiaja sie bardzo rzadko i trzeba liczyc sie z tym, ze takie suknie moga miec mimo wszystko pewne mankamenty w stosunku do sukni nowych. Bo nie ma pewnosci, ze wszystkie elementy zostana doszyte, lub czy zostanie zauwazone lekkie nadprucie tiulu, ktore powstalo podczas jednego z mierzen, a na ktore przyczynilo sie wiele mierzen.![]() Takie promocje trafiaja sie 2 razy w roku. W czerwcu i bodajze w listopadzie. A co do wypozyczania. Jesli chcecie suknie z tiulu to od razu zbierajcie kase na kupno, bo tiulowych praktycznie zaden salon nie wypozyczy. ![]() Co do odchudzania. Obecnie chce zrzucic nie 14 a 8 kg. Dlaczego? Bo wazac 62 kg (przy wzroscie 173 cm) mialam troche cialka, wygladalam bardzo sexi, mialam i dupcie i cyc i wiem, ze na takim ciele lepiej wygladaja ciuchy niz na "wieszakach"...:rolle yes: Jedyne nad czym musialabym popracowac to tylko brzuch. No i 70% mezczyzn lubi kobiety "pulchne" o okraglych ksztaltach a nie "wieszaki". Bo faceci nie psy - na kosci nie leca.
|
|
#1514 |
|
Zakorzenienie
|
jak tam dziewczyny kibicujecie dzis Polsce?
|
|
|
|
#1515 |
|
Zakorzenienie
|
Jaga jestem w szoku jak czytam o twoim TZ. a co on kurde królewicz?? nie dosc, ze mu ugotujesz, to on mu jeszcze źle?? na drugi raz to nie ugotuj mu nic, albo powiedz, aby on tez cos ugotował. kurcze...
a ja sie zrelaksowalam na maksa. własnie wrócilismy z TZ z mazur wiecie jaka cieplutka juz jest woda
|
|
|
|
#1516 |
|
Wtajemniczenie
|
Najpierw "gol gol Hrvatska" nie Samba??
A później oczywiście "Polska bialo-czerwoni!!"
|
|
|
|
#1517 |
|
Zakorzenienie
|
no pewnie, ze kobicujemy
juz piwko sie chłodzi, chipsy i lody czekają
|
|
|
|
#1518 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1520 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Doberek
Bądzmy realistami napewno bedzie 2:0 dla Niemeczków
|
#1521 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze, tez chciałam napisac , że pewnie niemcy wygrają, ale sie bałam, że mnie tu ktoś na palach wyniesie hehe
![]() ale mam nadzieje, ze choc zremisujemy
|
|
|
|
#1522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) to jakos tak mi glupio bylo mu nie dac . Za to wczoraj, gdy zrobil mi taka awanture to na zlosc zrobilam sobie pprzepyszne kanapki robiac mu smaka. To sie wykapal i przebral w zyste ciuchy by pojechac cos sobie kupic, ale mu powiedzialam, zeby jechal do domu. Dzis przeprosil. Zapytalam sie czy chociaz wie za co czy tylko tak mnie przeprasza bym sie juz nie gniewala. Powiedziala, ze wie za co. Chociaz i to dobre.
|
|
#1523 | |
|
Zakorzenienie
|
ja kibicuje niestety sama bo jestem chora.. w nocy mnie zlapalo 39 goraczki pojechalam do lekarza i sie okazalo ze ostra ropna angina.. wiec zamiast na uczelnie zostalam w domu.. z jednej strony sie ciesyzlam bo to 26 urodizny tz.. ale z drugiej chcialam zeby to byl wyjatkowy dzien dla niego a skonczylo sie na tym ze ja lezalm a on mi jedzenie roil pod nos posowal tebletki nosil itd... kochany z niego facet.. wiec ze jak zachoruje to samej mnie nie zostwi na pastwe losu...
![]() teraz go puscilam do chlopakow niech cos ma z tych urodzin.. beda kibicowac polakom oczywiscie.. ale ja mysle ze bedzie 1;1 ![]() Cytat:
i nawet jeli komus niepodbala by sie twoja opinia i ocena to masz do niej prawo a na palach nikt nikogo niezamierza wynosci
|
|
|
#1524 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja wierzę w Polaków, ale w zakladach bukmacherskich postawilam na Niemców. Wiecie cokolwiek się stanie i tak będę się cieszyć
|
|
|
|
#1525 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Głowa do góry! ![]() Cytat:
. Coś mi się wydaje, że jakby mi tak marudził, leczo wylądowałoby na jego głowie![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1526 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1527 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak najbardziej, bo postawilam na nich aż 15 zl
Na pewno będzie nutka żalu za naszymi, no ale wtedy przeleję moje uczucia calkowicie na Chorwację i Czechy i nadal będę sie dobrze bawić na Euro
|
|
|
|
#1528 |
|
Zakorzenienie
|
Martucha, powrotu do zdrowia życzę
Wszyscy oczywiście kibicujemy Polakom i mocno ściakam kciuki za ich wygraną. Pamiętam jak walczyli z Niemcami na ostatnich Mistrzostwach Świata i mam nadzieję, że dadzą z siebie wszystko, tak jak wtedy. Jeśli zremisują będę szczęśliwa .
|
|
|
|
#1529 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zaraz wracam do wyrka bede meczyk ogladac![]() i kibicowac calym serduchem ansyzm chlopkom
|
|
|
#1530 |
|
Zakorzenienie
|
ja chcę, żeby nasi w końcu wygrali trzymam za nich kciuki mocno
mi tez się raczej wydaje, że faceci wolą chudsze dziewczyny-nie takie aż do przesady chude, ale jednak raczej nie ma nic łądnego w tym jak idzie dziewczyna i wszędzie się jej coś "wylewa"
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:54.

bo ma taki duży duży domek (ale on o tym jeszcze nie wie ze mam taki planik)
bardziej sie stresuje tym że sie stresuje

no i dalej mówi, że nie tak, że poiwem mu tydzień przed jak zawsze

Głowa do góry!
raczej nie ma nic łądnego w tym jak idzie dziewczyna i wszędzie się jej coś "wylewa"