|
|
#571 | |||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 4
Ufff, przetrwalam dzien w pracy. Pewnie lepiej by bylo gdybym dzis tez pracowala z domu, ale z roznych powodow (wcale z praca nie zwiazanych) wolalam pojechac. Akurat trafil sie wielki pozar do gaszenia, wiec dobrze wyszlo, a ja przynajmniej nie mialam czasu sie zastanawiac jak sie czuje
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mijam codziennie dwa razy, mam po drodze ze stacji do biura. Taki zapach, ze wstrzymuje oddech, zeby moc przejsc. Nie na moj ciazowy nos Poza ciaza czasem cos kupowalam ![]() Biedny kotek
|
|||||
|
|
|
#572 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze mnie radośnie poinformowała ze będzie robić pokoik dla dziecka u siebie w domu fajnie, bo nawet jak mam im podrzucić dzidziusia to będzie miał własny kącik z normalnym lozeczkiem albo chociażby będę miała miejsce by go nakarmić i przewinac.Cytat:
|
||
|
|
|
#573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla dzieci gdzieś widziałam takie małe pilniczki bo obcinanie chyba jest nierealne
|
|
|
|
|
#574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z wielu kosmetyków musiałam zrezygnować, szczególnie na początku.
|
|
#575 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dlatego tak dopytujęTe serki właściwie można dostać wszędzie. W większych supermarketach ttypu auchan czy carrefour na pewno, w zwykłych, mniejszych spożywczakach też Asiula śliczne te ubranka! Mnie z kolei rozczuli kaftanik z liskiem Do mnie przyszły dziś rzeczy typu basic, 6 kopertowych body z długim rękawem i 2 sztuki z krótkim i 6 par skarpetulek
|
|
|
#576 |
|
Rozeznanie
|
Marcia gratuluje chłopców i udanej wizyty
Czytałyście może nowy wpis mamy ginekolog? Poleca w nim gadżety dla kobiet w ciazy. M in rogal do spania ale tez wiele innych przydatych lub wg mnie dziwnych gadzetow ale warto zajrzec Fajnie, ze kupujecie juz ciuchy ale ja to chyba takie zakupy zrobie na koncu. Uwazam ze musze sie pozbyc z listy tych najdrozszych rzeczy typu laktator, wozek, fotelik samochodowy itp... eh jak sobie o tym pomysle. A nic nie mam po synku bo raczej nie planowalam wiecej dzieci ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
|
#577 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Od kiedy tylko przejawiala checi sama operowala lyzeczka czy widelcem. Bylo duzo sprzatania, ale warto bylo jej pozwolic, nawet jesli wiekszosc jedzenia ladowalo na poczatku na podlodze Moj maz z kolei pewnie, jakby mogl to by ja do teraz karmil, strasznie go balagan przy jedzeniu denerwuje ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#578 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#579 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
miny zachwyconej nie miał.
|
||
|
|
|
#580 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje
Dzis juz i niebo lepiej ale pediatre zahaczylam. Wszystko gra. Jaka ulga.---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Cytat:
Na poczatku najlepiej na spiocha.
Edytowane przez lelowa Czas edycji: 2017-10-18 o 18:16 |
||
|
|
|
#581 |
|
Zadomowienie
|
Ja młodej rozszerzalna młodej dietę blw tylko. Z chłopakami zobaczymy jak wyjdzie. Z nią było to uproszczenie że na 6 miesięcy już siedziała. Dłużej niż do 6 bym nie czekała z rozszerzaniem. Więc jak nie usiądą dostaną papki i zupki
![]() Niedrapek ja nie używałam, choć miałam kilka z kompletów ubrankowych. Oj ciekawe jak reszta polowkowych czy tylko moi tacy duzi. Kiwi wspolczuje straty ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
#582 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#583 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie miałam problemów z obcinaniem paznokci. Mam do tej pory taki malutki obcinacz z canpolu.
Dostałam pierwszy przelew z zusu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#584 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
czytałam o blw i całkiem mnie to przekonuje. ![]() Dziewczyny macie takie tempo że odpalajac aplikacje mam do przeczytania ciągle po 20 lub nawet 40 stron. To jest niewykonalne Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#585 |
|
Wtajemniczenie
|
Jejku człowiek zajmie sie domem i nie nadaza
wolniej laski Marcia - gratuluje wizyty ![]() ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Ja dzisiaj jakos tak glupio sie czuje bo jakos tak nie czuje ruchow... Moze wieczorem jak zalegne na kanapie to cos bedzie czuc... |
|
|
|
#586 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak ja dzisiaj wymiotowałam...
Musiałam się dwa razy autem zatrzymywać na postojach... masakra jakaś...Właśnie wróciliśmy od lekarza potwierdził wadę serduszka, teraz czekamy na wyniki amnio. W zależności od wyników amnio. Jeśli jest to wada genetyczna, to wiąże się z nią szereg innych rzeczy, wtedy będziemy musieli się zastanowić czy robimy terminacje ciąży, a jeśli jest to wada niezależna to po porodzie teoretycznie od 1 do 2 operacji. ___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
|
|
|
|
#587 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#588 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Masz temperature moze? |
|
|
|
|
#589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Nie mam, a dlaczego pytasz? Od rana bolała mnie głowa, ciśnienie wysokie, podejrzewam, że odezwał się ból migrenowy plus stres i stąd wymioty. ___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
|
|
|
|
|
#590 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A to ok. Tak pytam. A kontrole po amnio kiedy masz? Odpocznij sobie
|
|
|
|
|
#591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
|
|
|
|
|
#592 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#593 |
|
Wtajemniczenie
|
Nadalka, imprezę z tej okazji możesz wydać
przypływ funduszy zawsze mile widziany ![]() Selina, tak mocno trzymam kciuki i Wam kibicuje :całus:. Oby to była wada niezależna, bo wtedy mozna działać, działać, działać. Wszystkie stad pewnie Ci tego życzymy wiem, wiem... Takie mniejsze zło, ale nie wyobrażam sobie inaczej. Koniecznie odpoczywaj, bo Ty po amnio taka aktywna jesteś ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#594 |
|
Zakorzenienie
|
W tych czasach chyba terminowa wypłata z ZUS to rzeczywiście powód do świętowania
![]() Selina, trzymam mocno kciuki za Was, za maluszka! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#595 |
|
Zakorzenienie
|
Selina trzymam za Was kciuki
oby wada była jak najmniejsza!
|
#596 |
|
Zadomowienie
|
Kotek mial nowotwór.
Woda w plucach. Panleukopenii nie było Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
|
|
|
|
|
#598 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#599 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękujemy wszystkim za słowa otuchy, wsparcie, jesteście kochane :-*
___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Z milszych wiadomości, dzisiaj znaleźliśmy idealne auto dla nas, po nowym roku będziemy kupować. ___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
|
|
|
|
#600 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
również trzymam kciuki za Ciebie Selina i dzieciaczka! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.

13.03.2008

Bo mi się coś obiło o uszy, ale nie pamiętam uzasadnienia. Idę poszperać w necie 

Na poczatku najlepiej na spiocha.

oby wada była jak najmniejsza!