|
|
#691 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 4
|
|
|
|
#692 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Selina super rozpiska. Zaginęła w większej dyskusji, ale tak dokładnie te ubranka wypisałaś. |
|
|
|
|
#693 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A tego, że te zdjęcia są z lat piećdziesiątych i nie pokazują tego o czym mówi podpis to nawet nie wiedziałam
|
|
|
#694 |
|
Rozeznanie
|
A jak te zdjęcia są spreparowane? Nie mogłam niestety obejrzeć w tv
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#695 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
|
|
|
|
|
#697 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten dziennikarz tez mądrze powiedział, że niby tak bronią prawa do życia a gdzie oddali godność temu dziecku, którego rozszarpane zwłoki pokazują. Jakoś jak jakieś szmatławce pokazały na okładce zabitego w jakiejś strzelaninie wojennej Milewicza to było halo
|
|
|
|
|
#699 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziś słuchałam serduszka, aż sie wzruszylam Usg mam 16.11 na 19:10. Nastepna wizyta 17.11 . Planuję iść szybciej gdzieś prywatnie poznać płeć. .......... Selina super rozpiska ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#700 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry. 😀 ja już wycxekuje pod gabinetem mojego gina. I powiem wam że dzięki tym ost badaniom polowkowym i codzienna aktywnością maluszka dziś idę na wielkim luzie. 😊 i nie ma kolejki 😁
|
|
|
#701 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#702 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i tylko z listy będziesz odhaczać, że to już jest, tamto też Cytat:
Kiwi i jak po wizycie? Jolinko kciuki kciuki kciuki ![]() Zawzięłam się w sobie i jednak dziś będą porządki. Tylko muszę wybrać odpowiednio mocną muzykę do tego zadania (dobrze, że sąsiedzi w pracy ). Jakoś nie mam weny na siedzenie przed telewizorem (swój miesiąc już przeleżałam na kanapie) to teraz działanie mi się włączyło, a później czas z książką, bo zaczęłam czytać taką wciągającą
Edytowane przez Lunak Czas edycji: 2017-10-19 o 11:13 |
||
|
|
|
#703 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
więc robię zapasy ___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Może jeszcze dzisiaj albo w weekend postaram się zrobić listę taką do kupienia i wstawię ![]() ___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
|
||
|
|
|
#704 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Nadalko, umknęło mi. Jesteś już na takim "stałym" zwolnieniu?
Cytat:
![]() Cytat:
Bidulek ![]() Cytat:
Te 3 dni w szpitalu nie zaburzą, jak się uprą, że musi mieć coś na rączkach. W domu obetniemy pazurki i uwolnimy rączki ![]() Ale i tak nie kupuję tych łapek, mam sporo skarpetek. Pewnie jeszcze dokupię. Cytat:
Wolę to niż masaż krocza![]() Cytat:
Cytat:
![]() Z tym przepuszczaniem w kolejce to niesamowicie bawią mnie reakcje ludzi. Nikt mnie jeszcze nigdzie nie przepuścił, ale dziś babka przede mną tak szybko zakupy na taśmę ładowała ![]() To, że te plakaty są spreparowane czytałam już jakiś czas temu, bo te dzieci mają np. normalną skórę, proporcje ciała itd. Chodzi o to, żeby jak najbardziej przypominały dziecko, a nie płód. Okropna manipulacja. Zachowują się, jakby ludzie pasjami usuwali ciąży i te trzy dozwolone przypadki były wydumane, a terminacji jest "zaledwie" 1000 rocznie w skali całego kraju na 35 tys urodzeń. Nikogo nie martwi rosnąca liczba zgonów, a tu pewnie można uratować więcej żyć przez np. zwiększenie dostępności i podnoszenie standardów opieki medycznej |
||||||
|
|
|
#705 |
|
Zadomowienie
|
Selina, lista marzeń, bo jeszcze nie mam nic 😆 oczywiście przyjdzie pora, że się wezmę za zakupy 😁
|
|
|
#706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
|
|
|
|
|
#707 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A czy postawa jest obywatelska to nie wiem Wiem na pewno, że mnie widok tego plakatu naprawdę zabolał. Tak jak wspomniałam, mnie spotkało ogromne szczęście, że nie przeszłam przez tragedię utraty dziecka ale mam w swoim otoczeniu kobiety, których do dotknęło. Również na tym forum bardzo przeżywałam straty, pomimo, że się nie znamy. .... Zmieniając temat: Co się dzieje z Kasią? Coś się nie odzywa ostatnio. Czy jest na urlopie może? Bo coś mi się tli, że któraś z nas planowała wyjazd
|
|
|
#708 |
|
Zakorzenienie
|
Czy była któraś z Was już w biedronce? Są te rzeczy dla maluszków?
|
#709 |
|
Zadomowienie
|
Kupiłam rożek, szary w gwiazdki
Fajny ![]() I w pepco kocyk szary w chmurki ![]() W poniedziałek miałam badania prenatalne u Pani Docent Agaty Włoch. Bardzo jestem zadowolona. Jeśli są tu mamy ze śląska to polecam ![]() Następna wizyta prywatnie u gina 6.11. Na NFZ - 17.11 Do tej pozy na nfz miałam robione raz USG, na.... 26 letnim sprzęcie! I niedługo picie glukozyyy.. fuj
|
#710 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() WP_20171019_11_44_50_Pro.jpg Pozdrawiamy z nad drugiego śniadanka wszystkie fanki wspomnianego wczoraj serka z krówką ![]() Ps. Nie wiem jak obrócić zdjęcie, na komputerze mam w pionie
Edytowane przez Torrence Czas edycji: 2017-10-19 o 12:00 |
|
|
|
|
#712 | |
|
Zakorzenienie
|
O to muszę się dziś wybrać
![]() Cytat:
Aprop serków z krówką to ja ostatnio kupiłam w biedronce
|
|
#714 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale oczywiście nie może dostać tego, co by chciał A mając do wyboru marchewkę i serek zdecydowanie wygrałaby marchewka
|
|
|
#715 |
|
Zakorzenienie
|
Super królik
muszę spróbować ten serek, tak zachwalacie ![]() ___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
|
|
|
|
#716 |
|
Zadomowienie
|
Koma dzięki że pytasz
Na wizycie wszystko dobrze. Wyniki też spoko, tylko wymaz jeszcze troche podwyższony. Dostałam cos nowego do przetestowania Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#717 |
|
Zakorzenienie
|
Weszłam mną stronę 5-10-15, Internet to zło...
Jutro jadę do sklepu stacjonarnego. ![]() ___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
|
|
|
|
#718 |
|
Wtajemniczenie
|
Ma się rozumieć, że na badaniach wszystko ok i można się współcieszyć?
![]() Glukozę miałam wczoraj, da się przeżyć ![]() Właśnie dopisując wczoraj Parapet zastanawiałam się, czy są w biedrze. Pytałaś, o to, czy któraś z nas oglądała ciuszki w biedronie - dzięki, że mi przypomniałaś, wybieram się zaraz na zakupy więc zajadę
|
|
#719 |
|
Zakorzenienie
|
O matko ale napisalyscie duzo! Widzialam dyskusje o billbordach to juz sie nie bede do tego odnosic, wszystko zostalo powiedziane
![]() Gratuluje udanych wizyt, ja mam jutro. Dostane skierowanie na glukoze, juz trzese gaciami bo wiem, ze bedzie mega ciezko i na pewno do poprawki. |
|
|
|
#720 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Świetny ten Twój królik ❤ Ja trochę się ogarnelam i juz mam dodane w koszyku na allegro rzeczy higieniczne, które mi się przydały w pierwszej ciąży do porodu i zaraz po ![]() Jeszcze wieczorem przejrze dokładnie i kupie, żeby część mieć z głowy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.

13.03.2008

). Jakoś nie mam weny na siedzenie przed telewizorem (swój miesiąc już przeleżałam na kanapie) to teraz działanie mi się włączyło, a później czas z książką, bo zaczęłam czytać taką wciągającą
miny zachwyconej nie miał.
masakra jakaś...