|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 4
Dziewczyny czy któraś z Was miała do czynienia z wózkami Baby Design? Właśnie mignął mi gdzieś w internecie model lupo, może widziała go któraś na żywo?
|
#722 |
|
Zadomowienie
|
Dobra amortyzacja, dzieckiem nie trzęsie
|
|
|
|
#723 |
|
Wtajemniczenie
|
Znow tylko Was przeczytałam...
Wysyłam pozdrowionka sprzed biurka I lecę dalej pracować Ostatnio mam tyle rzeczy do zrobienia, że brakuje mi czasu dla Was Ale za to plan roczny w pracy mam już zrobiony (a w styczniu myślałam że jest nierealny )Jutro polowkowe! Buziaki! Wracam do Was wieczorem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#724 |
|
Zakorzenienie
|
na szybko zrobiłam listę (później na spokojnie jeszcze dopiszemy co trzeba z partnerem)
Co musimy kupić: Wózek + fotelik samochodowy Łóżeczko Komody Mata na podłogę min 1 cm grubości Kocyk do wózka Pościel do łóżeczka Przewijak na komodę Obrazki na ścianę Pieluchy materiałowe małe Rękawiczki do szpitala 2 pary Ręczniki kąpielowe Kosmetyki do pielęgnacji maluszka Wanienka Termos Obudowa na termos Nożyczki do paznokci / pilniczek (o ile istnieje) Podkłady do przewijania w terenie Śliniaki jednorazowe w teren |
|
|
|
#725 | |
|
Zadomowienie
|
Co za doskonała maszyna skoro tyle lat działa
Cytat:
Ale było kaki w dobrej cenie
|
|
|
|
|
#726 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#727 |
|
Rozeznanie
|
Selina a do czego jest ta mata na podłogę?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz jest lepszy ale i tak polowkowe czy dokladne pomiary nie maja szans na nim wyjsc. O glukozie prosze nie wspominaj nawet Jestem z tego odsetka, ktory musi ja przynajmniej raz powtorzyc i to z cytryna bo inaczej wymiotuje dalej niz blizej zaraz po wypiciu. Teraz od razu biore sok z cytryny i jak nie da mi wlac do kubka albo popic to piernicze i popije sobie na korytarzu. Jade sama na to badanie i nie mam zamiaru jak wtedy czekac kilka godzin zeby zrobilo mi sie na tyle dobrze, zeby moc prowadzic samochod ![]() ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Bloodymarry tez sie zastanawiam. Moze chodzi o takie klocki piankowe albo gotowa mata piankowa, u nas bardzo sie przydala jak dziecko sie obracalo, ciepkutko i miekko na tym jest, wystarczy polozyc kocyk i git Tak samo moze sluzyc pod mate edukacyjna
|
|
|
|
|
#729 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Właśnie też się zastanawiałam co się dzieje z Kasią 🤔😕 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#730 |
|
Wtajemniczenie
|
Czaro_dziejka, ja tez pierwszy raz tutaj o tym serku usłyszałam. Zawsze serek homo kojarzył mi sie z takim w prostokątnym niskim opakowaniu z obraźliwe wanilii na wieczku.
Selina, co to za mata na podłogę? Taka edukacyjna? Uff... Posprzątałam całe mieszkanie łącznie z wymyciem frontów szafek. Jestem z siebie dumna ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#731 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cytat:
![]() ___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
|
||
|
|
|
#732 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A inhalatorów w wyprawach nie macie dla mnie to must have. Chociaż przy pierwszej córce przydał się późno ale nie wiadomo co może nas zaskoczyc.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
|
#733 |
|
Zakorzenienie
|
Spoko taki maluszek nie rozerwie
Moja zaczela puzzle 'ukladac' jak juz pelzanie i raczkowanie bylo na topie i byla to dla niej swietna zabawa Mam takie grube chyba 1,5 cm 2x2m.
Edytowane przez lelowa Czas edycji: 2017-10-19 o 13:35 |
|
|
|
#734 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choc przydal sie jakos po roku bo wczesniej nawet kataru nie zlapala ale jednak rzecz niezbedna.
|
|
|
|
|
#736 |
|
Wtajemniczenie
|
Marcia, ja mam juz kupiony dla siebie i sa tam nakładki dla maluchow, wiec nie wpisywałam.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#737 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, zainwestujcie jeszcze przy wyprawce w dobry termometr do mierzenia temp.
|
|
|
|
#738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
|
|
|
|
|
#739 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Odnośnie glukozy to ja zniosłam w miarę-w miarę ale ja w ogóle nie wymiotowałam w ciąży. Siedząc tam już współczułam tym z Was, które miały/mają z tym problem... Cytat:
I miałam ciekawą sytuację związaną z przepuszczaniem w kolejce. Otóż to ja byłam tą przepuszczającą!!!
Edytowane przez Torrence Czas edycji: 2017-10-19 o 13:56 |
||
|
|
|
#740 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Ale z tymi puzzlami piankowymi to mi chociaz przypomnialyscie, ze musze je odswiezyc dla malucha ![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Torrence programu nie ogladalam, a wyszlo cos w koncu w temacie, ze maja zniknac? Moim zdaniem jak najbardziej powinni je usunac bo dzieci nie powinny na to absolutnie patrzec. Aborcji nie popieram i jestem za tylko w tych 3 przypadkach ale to juz przesada te obrazy. |
||
|
|
|
#741 | ||
|
Zadomowienie
|
Zeszłabym chyba na zawał, kiedy moja Z. poszłaby w nocy siku i bym ją zobaczyła... OMG
![]() Cytat:
![]() (Wada serca w bliskiej rodzinie...) Cytat:
|
|
#742 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety nie, ale mam nadzieję, że tego typu sprzeciwy wkrótce przyczynią się do ich zniknięcia
|
|
#743 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#744 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#745 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oj też bym zeszła jakbym w nocy te świecące piżamki. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
|
#746 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#747 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
https://www.aptekagemini.pl/termomet...ontaktowy.html |
|
|
|
|
#748 |
|
Zakorzenienie
|
No i u mnie w końcu zrobiło się ładnie i słonecznie
Dzień zleciał mi znowu szybko na maxa, jutro już piątek A dzisiaj zostało mi 45 minut w pracy. Niestety po pracy mam sporo spraw do załatwienia i nie skorzystam z pięknej pogody
|
|
|
|
#749 |
|
Zadomowienie
|
Ale bym zjadła rosół :/
|
|
|
|
#750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiecie co to już 4 część wątku a ja nie mam czasu czytam z doskoku tyle ile mi się uda na odpisywanie nie mam czasu ![]() ![]() i mój sukces i chodziła w niepoprasowanych ciuszkachPisałyście tu o suszarkach mam i polecam choć ja mam już taką starą ale generalnie wszystkie pościele, koce, ręczniki w niej suszę rzadko kiedy ciuchy z tej racji że rzadko kiedy jestem w domu żeby je od razu ciepłe wyciągnąć od razu a jak "wystygną" i leża to później są jeszcze bardziej pogniecione jak się od razu wyciągnie i złoży to jest ekstra. Więc jeśli któraś z Was się waha to polecam kupić i się nie zastanawiać a przy niemowlaku naprawdę się przyda. Bo pogoda ostatnimi czasy w naszym rejonie czy wiosną czy latem nie nadaje się do suszenia rzeczy na dworze
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:37.

Ale za to plan roczny w pracy mam już zrobiony (a w styczniu myślałam że jest nierealny
)

Wiem na pewno, że mnie widok tego plakatu naprawdę zabolał. Tak jak wspomniałam, mnie spotkało ogromne szczęście, że nie przeszłam przez tragedię utraty dziecka ale mam w swoim otoczeniu kobiety, których do dotknęło. Również na tym forum bardzo przeżywałam straty, pomimo, że się nie znamy. 

Mam takie grube chyba 1,5 cm 2x2m.

A dzisiaj zostało mi 45 minut w pracy. Niestety po pracy mam sporo spraw do załatwienia i nie skorzystam z pięknej pogody