|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których ju¿ nie u¿ywamy. Nie u¿ywasz? Oddaj! |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1 |
|
BAN sta³y
|
kosmetyki kolorowe, do w³osów, do twarzy :)
Mam do wymiany kilka cieni, dwie kolorówki
do w³osów, do pielêgnacji twarzy.- podk³ad Lancome Absolut Teint - kolor 01 (zywany zaledwie kilka razy bo jest dla mnie za ciemny) - L'Oreal Remix - pasta do uk³adania w³osów krótkich (zu¿ycie niewielkie, widoczne na zdjêciu) - podk³ad Maybelline Fresh Matte - kolor 15 fair (u¿yty kilka razy) - puder sypki Joko (zosta³a jaka¶ 1/3 - wydajny) - woda toaletowa Puma Jamaica - zosta³o tyle co na zdjêciu - cieñ Virtual (brudny ró¿ z drobinkami) (raz u¿yty) - ¿ó³ty cieñ Bourjois (u¿yty kilka razy) - pêdzel do pudru br±zuj±cego z zestawu Lacrone z naturalnego w³osia - pêdzel wachlarz z zestawu Lacrone z naturalnego w³osia (prawie nie u¿ywany) - lakier do w³osów Taft Reflex Shine z drobinkami - 100ml (raz u¿yty) - cieñ Art Deco (na magnes) - kolor 75 b³êkit (u¿yty kilka razy) - puder roz¶wietlaj±cy ró¿owy APC nr 5 - 6g (prawie nieu¿ywany) - niebieski zestaw cieni Casuelle Cosmetics - tusz Eveline Provocative Look (hypoalergiczny) (u¿yty dwa razy) - puder prasowany Manhattan - kolor 2 sable (prawie niezu¿yty) - kadzid³a o zapachu pi¿ma Reszta zdjêæ w poscie nr 5! Edytowane przez zielonka02 Czas edycji: 2008-06-21 o 22:49 |
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kosmetyki kolorowe, do w³osów, do twarzy :)
Podoba mi siê:
pêdzel do ró¿u (jakie to w³osie? koza? jaka d³ugo¶æ przede wszytskim?) kuleczki lemax
|
#8 |
|
BAN sta³y
|
Do³o¿y³am parê rzeczy
|
|
|
|
#9 |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 3 441
Przekupka: 17 pkt / 80% pozyt.
|
- ¿ó³ty cieñ Bourjois (u¿yty kilka razy)
- puder roz¶wietlaj±cy ró¿owy APC nr 5 - 6g (prawie nieu¿ywany) cos u mnie? |
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 699
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
pêdzel wachlarz z zestawu Lacrone z naturalnego w³osia (prawie nie u¿ywany)
puder roz¶wietlaj±cy ró¿owy APC nr 5 - 6g (prawie nieu¿ywany) niesmialo podklad lancome
|
|
Nowe w±tki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.

do w³osów, do pielêgnacji twarzy.

?