|
|
#1381 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 4
|
|
|
|
#1382 |
|
Wtajemniczenie
|
I cała faza na łazanki przeze mnie
![]() Torrence brawa za dobre wieści po wizytach ![]() Zimową ciążową z hm kupiłaś? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1383 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1384 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jeśli chodzi o body shop to też go uwielbiam, ostatnio z Asiulą sobie debatowałyśmy na temat maseł ![]() Lunak ten gołąb to jakiś wystawowy chyba! Jakie miał skarpety! ![]() Muszka spróbuj jak najszybciej ogarnąć to usg nerek. Ja doskonale wiem, jaki to jest strach, żeby ten ból nie wrócił Parapet kochana gratuluję udanej wizyty!!! ![]() Dolly pytałaś o czyszczenie płytek. Dla mnie to koszmar, niezależnie czym czyszczę rezultat nie jest taki, jakiego oczekiwałam Ale ostatnio w sprzątaniu łazienki zastąpił mnie mąż i zwykłym środkiem do czyszczenia łazienki (chyba cif) wyczyścił na błysk Fiole ja podglądam czerwcówki i o Twojej wizycie pamiętałam Trzymam kciuki, czekam razem z Tobą, oby godziny szybko mijały!!!
Edytowane przez Torrence Czas edycji: 2017-10-23 o 16:18 |
|
|
|
|
#1385 |
|
Zadomowienie
|
Parapet super że przynosisz dobre wieści z wizyty 😊 a co do żelaza to nie takie straszne, ja też jem Tardyferon i nawet mnie nie blokuje. Ale fakt też taki że uważam co jem, praktycznie zero sklepowych słodyczy i unikam produktów maczystych pszennych. No i wiadomo owoce, warzywa, zupy, woda... i jak na razie odwiedzam kibelek co dziennie 😉
O to jutro tyle wizyt późnych to trzymanie kciuków mamy na cały dzień 😉 Znalazłam wózek moich marzeń prawie dziś. Jedyną wadą to taka że aby w spacerowce zmienić tył- przód to nie przekłada się rączki a cały fotelik trzeba przekręcić 😐 ale chyba to zaakceptuje, no reszta jest cudo ☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1386 |
|
Wtajemniczenie
|
I chwała Ci za to
Z dużym apetytem zajadłam wczoraj i dziś I nie wiem kto wywołał fasolkę po bretońsku ale zakupy na nią mam już zrobione, jutro będę gotowała (pierwszy raz w życiu)![]() Tak, taką: http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0393993002.html Według mnie na żywo jest ładniejsza. Kupiłam granatową, byłam ciekawa beżowej ale nie było w sklepie. Fajnym rozwiązaniem jest ściągacz pod biustem bo nieco wyszczupla . No i zapłaciłam za nią 200 z małym hakiem po pan kasjer był tak miły, że pomógł mi na szybko zapisać się do clubu i dostałam 10% rabatu. A 10% przy takiej kwocie to już całkiem-całkiem
|
|
#1387 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1388 |
|
Raczkowanie
|
Jolinko jaki to wózek? 😊
|
|
|
|
#1390 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#1391 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ogólnie ten deser w mango i jogurtem, co przepis podałaś stał się moim ulubionym. Już robiłam go w wersji z innymi owocami ![]() Oj nie wiesz co tracisz ja raz na ruski rok jem, ale ostatnia faza mnie pokonała
|
|
|
|
|
#1392 |
|
Zakorzenienie
|
Ale łazanki to chyba tylko makaron z kiszoną kapustą z grzybami
W sklepach sprzedają ten makaron jako takie kwadraciki ale to w sumie nie ma znaczenia
|
|
|
|
#1393 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() On jest fajny i taki bez wyrzutów sumienia Ja się nim inspiruję i robię sobie na jego podstawie "magnezowe śniadanka" - blenduję jogurt naturalny z kakao i bananem i zalewam tym musli. Pychotka ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Cytat:
Ale pyszne są!
|
|
|
#1394 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jutro od 10 myślami będę z Tobą, serduszko musi zabić! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1396 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A łazanki miałam w sobotę 😝 |
|
|
|
|
#1397 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Cytat:
![]() Pochwal się kurtka! Ciążowa czy "zwykła"? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1398 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ale jaja! Zobaczcie poniżej, jakie napisy mam na świeżo kupionych T-shirtach:
WP_20171023_16_32_15_Pro.jpg WP_20171023_16_33_16_Pro.jpg Kupowałam je tak na szybko przez internet, była promocja i wyszło mi 16 zł za sztukę, a że lubię t-shirty orsejowe to jakoś szczególnie się nie przyjrzałam i nie widziałam, że tam są nazwy miast! Zatem pozdrowienia dla Ilsy oraz Parapet i pozostałych Wrocławianek
|
|
#1399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę ją obejrzeć Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1400 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Post numer 1386
|
|
|
#1401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
świetna kurtka!Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1402 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasami daje kielbaske ale teraz zapomniałam kupić ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1403 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U nas dalej pada, a ja czekam na męża żeby na zakupy iść, bo inaczej jutro na śniadanie będzie albo zupa mleczka albo kanapka z nutellą
|
||
|
|
|
#1404 |
|
Zadomowienie
|
http://hugo.amelis-colour.com
o ten... o a tu jest filmik jak funkcjonuje https://www.youtube.com/watch?v=Ui3tCtSVg78 |
|
|
|
#1405 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, może wreszcie i ja dołączę?
Czaję się już od testu, ale ciągle na coś czekam, na usg, na kolejną wizytę, na prenatalne..Coś o mnie - to moje pierwsze dziecko, płeć to jeszcze tajemnica, dziecko się ukrywało na prenatalnych i kolejnym usg Ciąża druga - przeszłam przez poronienie zatrzymane i zabieg na początku maja tego roku - to był 12tc. Teraz termin mam na 19 marca, w czwartek wybieram się na usg połówkowe i z każdym dniem stresuję się coraz bardziej Póki co jadę na lekach, bo stwierdzono u mnie mutacje.Z drugiej strony czekam na ten czwartek z utęsknieniem, bo chciałabym poznać płeć i rozpocząć zakupy Co prawda mnóstwo rzeczy dostanę w spadku po siostrzeńcu (teraz ma prawie 4 miesiące, ubranka na pewno będą super, bo sama sporo kupiłam ), ale już cokolwiek wypadałoby mieć. Póki co zaszalałam trochę w szmateksach i lidlu - mam kombinezon akurat na wyjście ze szpitala, 3 body na długi rękaw i 2 pary skarpetek W czwartek jedziemy też na pierwszy prawdziwy przegląd wózków - do tej pory byłam w jednym sklepie i wpadł mi w oko Cosatto Ooba, ale nie wiem czy jest sens wydawać tyle pieniędzy na wózek na rok, no bo potem na pewno trzeba będzie dokupić typową spacerówkę. Chętnie poczytam co Wy kupujecie i jak się szykujecie na powitanie maluszka
|
|
#1406 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
podobny trochę do Mutsy, na którego chorowałam ja też wybrałam wózek, gdzie trzeba całe siedzisko wypiąć żeby obrócić. Myślę, że jak już raz a dobrze dziecko zechce oglądać świat, a nie nas, to nie będziemy musiały ciągle przekładać ![]() A ubranka gdzie nabyłaś, bo jestem jeszcze niewprawiona i po metkach nie poznaję ![]() Cytat:
oj u nas się dużo dzieje, to i czytać będzie co
|
||
|
|
|
#1407 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Do tej pory chodziłam w ciągle rozpiętej przejściówce, którą kupiłam wiosną a już się robi naprawdę zimno...Joanna witaj! Wow, ekstra! Fajnie ze zagraniczna marka wymyśliła coś na Polskę [/QUOTE]
|
|
|
#1408 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Cytat:
|
|
#1409 |
|
Zakorzenienie
|
Mam jeszcze 16 stron w aplikacji do nadrabiania ale już napisze ....
Witam się z Wami po krótkiej przerwie. Jesteśmy już na nowym mieszkaniu, jeszcze nie jako właściciele bo notariusz namieszał z aktem, ale mamy już wszystko ogarnięte. Jeszcze tylko zdać tamto mieszkanie. Tutaj czeka nas na pewno odświeżenie ale to powoli z czasem bo już się fundusze skończyły W piątek miałam taka migrenę .... nażarłam się przez cały dzień apapu Max, a dziś się okazało ze nie można go brać ![]() A ja od piątku praktycznie w ogole nie czułam ruchów.... Przeprosiłam się z położną, przyszła dziś do mnie do domu, pomyślałam ze mnie zbada i uspokoi... nawet na sekundę nie znalazla tętna dziecka .... Najgorsze chyba pol godziny w moim życiu kiedy już myślałam ze moje dziecko nie żyje.... Pojechałam od razu do szpitala nie szlam nawet na IP tylko na oddział. Lekarz był mało chętny i powiedział ze powinnam przejść przez sor, ale zrobił usg , a tam serce jak dzwon .... normalnie masakra.... myślałam ze umrę wcześniej ze zmartwienia a później ze szczęścia.... maz tez się bardzo zmartwił ale na szczęście jest wszystko Ok .... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1410 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie wiem jak wy, ale ja się paskudnie czuję... zjazd energetyczny jak w I trymestrze ![]() Torrence tż mieszkał kiedyś w jednej z kamieniczek na zdjęciu a z płytkami chyba sobie podaruję... rano je wyszorowałam, a o 16 przyszli mi poprawki w meblach robić (praktycznie niezapowiedzianie) i cała robota jak krew w piach Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.

Niech tym razem zabije! 

ja raz na ruski rok jem, ale ostatnia faza mnie pokonała 

13.03.2008

Póki co jadę na lekach, bo stwierdzono u mnie mutacje.