EURO 2008- czyli Wizaż kibicuje! - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-09, 13:32   #1051
Daria_P
Wtajemniczenie

Dot.: EURO 2008- czyli Wizaż kibicuje!

Cytat:
Napisane przez Futbolowa Pokaż wiadomość
Głupi? Widzę, że koleżanka też subtelnie się o tym wyraża
chciałam napisać wulgaryzm, ale bym jakiegos bana dostała i co wtedy

I tak jak napisała jedna z Was teoretycznie jak się jakis "inteligenty" uprze to podciagnie występy Klosego i Podolskiego pod zdradę. Ale to byłby szczyy chamstwa z naszej strony.
I polskie prawo jest tak dziurawe, że wychodzi ostatecznie, ze obywatelstw to sobie można miec ile się chce i nikt nie może go odebrać.

Daria_P jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-09, 13:35   #1052
xtalciax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *angel1710** Pokaż wiadomość
jeden wielki żal
niehc ten pan się zrzeknie obywatelstwa bo ja się wstydzę takiego rodaka

ej jak to nie można mieć podwójnego obywatelstwa??? mam kumpla który ma podwójne chyba czas go ostrzec ze zaraz każą mu polskie władze wyemigrować do Francji

Cytat:
pomysleć, że on był wiceministrem edukacji

obywatelstwa można pozbyć się tylko wtedy jak się go zrzeknie lub zdradzi kraj. nie mieści mi się to w głowie jak można być tak ograniczonym.

co ten naród zawinił, że ma takich polityków ( szczęście w nieszczęściu, że tego nieszczęsnego LPR-u już nie ma)

za jakie grzechy?
xtalciax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-09, 13:36   #1053
scorpionec
Zakorzenienie

Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."

Cytat:
dla mnie LPR to sekta i ich zdanie mnie nie interesuje w żadnej dziedzinie..

w polskiej pilce tak dlugo nic sie nie zmieni jak nie zmieni sie PZŁ i ich wewnętrzne gierki i układy..

niestety nie ma gwarancji ze nowa wladza nie zachlyśnie sie kasa i knuciem i znów nie bedzie to samo..
scorpionec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-09, 13:43   #1054
*angel1710**
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Daria_P Pokaż wiadomość
chciałam napisać wulgaryzm, ale bym jakiegos bana dostała i co wtedy

I tak jak napisała jedna z Was teoretycznie jak się jakis "inteligenty" uprze to podciagnie występy Klosego i Podolskiego pod zdradę. Ale to byłby szczyy chamstwa z naszej strony.
I polskie prawo jest tak dziurawe, że wychodzi ostatecznie, ze obywatelstw to sobie można miec ile się chce i nikt nie może go odebrać.
wydaje mi się, że to jednak niemożliwe, ta zdrada musiałąby być wagi państowej, wiecie jakiś szpieg czy cuś.

Cytat:
Napisane przez xtalciax Pokaż wiadomość
jeden wielki żal
niehc ten pan się zrzeknie obywatelstwa bo ja się wstydzę takiego rodaka

ej jak to nie można mieć podwójnego obywatelstwa??? mam kumpla który ma podwójne chyba czas go ostrzec ze zaraz każą mu polskie władze wyemigrować do Francji

za jakie grzechy?
moja koleżanka też ma dwa obywatelstwa.

Na dodatek Podolski ma obywatelstwo zgodnie z prawem krwi. nawet jakby mu je jakimś cudem zabrali to i tak jest Polakiem.

Cytat:
Napisane przez scorpionec Pokaż wiadomość
dla mnie LPR to sekta i ich zdanie mnie nie interesuje w żadnej dziedzinie..

w polskiej pilce tak dlugo nic sie nie zmieni jak nie zmieni sie PZŁ i ich wewnętrzne gierki i układy..

niestety nie ma gwarancji ze nowa wladza nie zachlyśnie sie kasa i knuciem i znów nie bedzie to samo..
LPR i KK.

mi się wydaję, że w PZPN-ie nie da się wyplewić chwastów. już bardziej skażonego środowiska nie da się znaleźć.
*angel1710** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-09, 13:46   #1055
Futbolowa
Zakorzenienie

GG do Futbolowa

Dokładnie. Każdemu odwala, jak dorwie się do władzy.
Nieważne, czy będzie do Listek, czy ktokolwiek inny. I tak wszystko będzie śmierdzieć.
Futbolowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-09, 14:00   #1056
Daria_P
Wtajemniczenie

Cytat:
wydaje mi się, że to jednak niemożliwe, ta zdrada musiałąby być wagi państowej, wiecie jakiś szpieg czy cuś.
no być może, ale nie weisz co odbije tym rządnym władzy

Daria_P jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-09, 14:09   #1057
*angel1710**
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Daria_P Pokaż wiadomość
no być może, ale nie weisz co odbije tym rządnym władzy
Nie sadzę, żeby dla Klosego i Podolskiego zmieniali konstytucję

możecie spać spokojnie
szkoda jedynie, że znów najemy się wstydu za tą nieobliczalną katolicko-nacjonalistyczną partię i ich poglądy wygłaszane wszem i wobec.
Stary 2008-06-09, 14:12   #1058
kr0pka
Zakorzenienie

Cytat:
możecie spać spokojnie
szkoda jedynie, że znów najemy się wstydu za tą nieobliczalną katolicko-nacjonalistyczną partię i ich poglądy wygłaszane wszem i wobec.
Chyab poprzez takie zachowanie chcą zwrócić na siebie uwagę i znów być w blasku kamer i fleszy.

Lewy pas, gaz i płynę..
kr0pka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-09, 14:12   #1059
scorpionec
Zakorzenienie

Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."

Cytat:
Nie sadzę, żeby dla Klosego i Podolskiego zmieniali konstytucję

możecie spać spokojnie
eetam oni tylko chca by bylo glośno i lpr mignela w tv... nic pozatym.. nic nie mogą zrobic tylko se pogadać
scorpionec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-09, 14:20   #1060
*angel1710**
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kr0pka Pokaż wiadomość
Chyab poprzez takie zachowanie chcą zwrócić na siebie uwagę i znów być w blasku kamer i fleszy.
Cytat:
Napisane przez scorpionec Pokaż wiadomość
eetam oni tylko chca by bylo glośno i lpr mignela w tv... nic pozatym.. nic nie mogą zrobic tylko se pogadać
dokładnie

ale jakby nie patrzeć to i tak wstyd.
chociaż wczoraj zatrzymali 140 Niemców bo rzucili się na Polaków i zaczęli wyjeżdzać z hasłami nazistowskimi.

no ale można założyć, że byli to kibole i wiadomo alkohol+emocje z meczu + niemożność polubienia się obydwu nacji.

ale nas skompromitował polityk, który zasiadał w ministerstwie edukacji.
Stary 2008-06-09, 15:01   #1061
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
Napisane przez mav Pokaż wiadomość
wiesz to jest tylko Polski wina ze marnuje mlode talenty mnie tez nie bylo do smiechu po tej pierwszej bramce...ale potem wyszlam w miasto i poczulam radosc...naprawde bo widzac tych uchachanych ludzi samej mi sie dobrze zrobilo

moim zdaniem to w Polskiej druzynie ten caly Roger sie marnuje ech i Podolski tez by sie marnowal...
oczywiscie, ze Polska marnuje te okazje.

co do Poldiego to ja nie mam czegos takiego... powinien grac dla nas... zreszta nie mialam chyba wczesniej rowniez ;p a 'znamy sie' juz z Dojczkami dość długo
ale powiedzenie, ze ktoś zmarnowałby się u nas to dla mnie zapędzanie sie samemu w jakąś pułapke...bo wychodząc z załozenia, że u nas kazdy sie zmarnuje nie ma chyba sensu tworzyc druzyny narodowej polskiej, nie warto marnowac pieniedzy na ich promocje, na szukanie zawodnikow, na granie..na nic... bo po co, skoro i tak sie zmarnuje.
tak nie umiem myslec.

Cytat:
Moim ulubionym symulantem jest C.Ronaldo, bo chce udawać faul, ale nie zawsze mu to najlepiej wychodzi i czasami smiać się chce
tjaaa...mam to uwiecznione na zawsze na moich dvd z WM ... w meczy Nimecy - Portugalia... Cris leci z miną 'zobaczcie...coś mi się zaraz stanie' ... akurat piękne spowolnienie obrazu następuje wtedy... Cris robi swoją mine, rozposciera ręce poczym upada wielce uszkodzony xD

Ballacka rowniez uwazam za duzeg symulanta... i to nie od wczoraj bynajmniej ;p

Cytat:
a ja nie widziałam żadnej radości nawet w szoku zrobiłam screena bo wydawało mi się zę wygląda na załamanego załączam ujęcie zrobione po golu
na pewno nie cieszyl sie jak zawsze...bo wtedy jeżdzi po trafie, biega z rękoma w górze i w ogole euforia jak to on.
ale bylo widac, ze sie usmiecha, ze oczy mu sie cieszą...

widzialam tez potem jego fotki z ojcem. rowniez byl bardzo ucieszony i usmiechniety. ciekawe co on czuje, kiedy jego syn wbija gole druzynie jego kraju. ja sie tak czuje jak jego matka haha xD zle sie czuje

Cytat:
Ballack w tym sezonie rządził i wymiatał, toteż się nie dziwię, że nasi się go obawiali A szkoda, bie nie pokazał wczoraj tak wiele, jak pokazywał w Chelsea...
a no chyba, że, bo juz sie zastanawiałam gdzie sie podziała ta szczytowa forma Balli ... w meczach narodowych jakos nie pokazywal tej swojej wspanialej formy... strzelenie gola San Marino (wynik 13:0) chyba nie byl jej wyznacznikiem

Cytat:
wiadomo w Polsce 40 milionów selekcjonerów i ekspertów. Tylko większośc siedzi w foteliku z brzuszkiem piwnym a jakby im kazać przebiec kilometr to by umarli ale... 'gdybym ja decydował/wybierał/grał to..." żenada
tjaaa, ale nasi 'prawdziwi' znawcy też sie nie popisują wiekszym wyczuciem i mądrością XD

Cytat:
ale z tego co mówił kiedyś Trochowski... on nie mógł mieć obu obywatelstw jako reprezentant, wiec wątpie, żeby Poldi czy Miro takowe posiadali .

widać ani ten oto pan ani prezydent nie mają nic ciekawszego do roboty XD jak zawsze.

dobry
już mi troche przeszlo. ale na powrot do mojego dojczkowego avka nie jestem gotowa XD

FC BAYERN - Stern des Südens

magda_aparatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-09, 15:04   #1062
bess
Zakorzenienie

wiecie,ze Zurawski kontuzjowany i niewiadomo czy zagra jeszcze na Euro??
bess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-09, 15:05   #1063
kr0pka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda_aparatka Pokaż wiadomość

tjaaa...mam to uwiecznione na zawsze na moich dvd z WM ... w meczy Nimecy - Portugalia... Cris leci z miną 'zobaczcie...coś mi się zaraz stanie' ... akurat piękne spowolnienie obrazu następuje wtedy... Cris robi swoją mine, rozposciera ręce poczym upada wielce uszkodzony xD

Wydaje mi się, że nie ma takiego meczu, żeby Cristiano nie dałby reporterom powodu, żeby mu zrobili zdjęcie.
A to się wywróci, a to popłacze, dobrze że nie trzeba mu jeszcze pieluszek zmieniać

Cytat:
Tak, już ktoś o tym pisał
Myślę, że jakby się wczoraj trochę rozruszał to kontuzji by nie było.

EDIT ! :

Cytat:
Urazu w meczu z Niemcami nabawił się także Mariusz Lewandowski. Pomocnik reprezentacji Polski ma skręcenie stawu skokowego-goleniowego z silnym stłuczeniem. Jest jednak szansa, że w czwartek zagra z Austrią.

Lewy pas, gaz i płynę..
Stary 2008-06-09, 16:17   #1064
Sniezynka21
Zakorzenienie

Dziewczyny, ja juz nie moge czytac komentarzy typu : Poldi zdrajca, sprzedawczyk, szmata itd itp. Ile razy trzeba tlumaczyc, ze tak nie jest ?! Gra tam, gdzie Go chcieli, jest obywatelem Niemiec i to w ich barwach gra. I co z tego, ze pochodzi z Polski ??? To wlasnie w ´Niemczech Go zauwazyli, to tutaj dali mu szanse wybicia sie a nie w "naszej" Polszuni.

Prawdziwy kibic potrafi do konca trzymac emocje na wodzy. Badzmy tolerancyjni. Postawcie sie w Jego sytuacji i jakbyscie postapily ??

Co do tego odebrania im Obywatelstwa, to rece mi opadaja. Wstyd i hanba !!
Sniezynka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-09, 16:21   #1065
mav
Zakorzenienie

GG do mav Wyślij wiadomość przez MSN do mav

Cytat:
Napisane przez tangerynka Pokaż wiadomość
Podolski strzelił dwa samobóje
jakiego samoboja

Cytat:
a ja nie widziałam żadnej radości nawet w szoku zrobiłam screena bo wydawało mi się zę wygląda na załamanego załączam ujęcie zrobione po golu

święta prawda nie ważne ile razy się upada, ale ile razy się wstaje
tez nie widzialam, az mi poplakac chcialo jak zobaczylam to zjecie...

Cytat:
Napisane przez liquefy Pokaż wiadomość
trzeba też wziąć pod uwagę, że gdyby Podolski grał dla nas mógłby nie być taki dobry. Każdy wie jakie warunki są w Polsce.
a no wlasnie, widze ze nie tylko ja jestem tego samego zdania

Cytat:
Napisane przez Luba Pokaż wiadomość
a ja zawsze myslalam, że człowiek sam o tym decyduje jakie obywatelstwo chce posiadać i co ważniejsze jakiego kraju obywatelem chce sie czuć.

Ciekawostka (takie gdybanie teraz), że wystarczy czasem urodzic dziecko na wyjeździe zagranicznym kóry trwa trzy dni i buuuum, nagle okazuje sie, że nie ma ono prawa byc Polakiem Co z tymi biednymi dzieciątkami rodzonymi przez Polki w przygranicznych ale niemieckich szpitalach?! Przez taką a nie inną decyzję mamy, która chciała sobie rodzic w ludzkich warunkach, ma dziecko przechlapane... Nie urodziło sie wszak w Polsce i jakby co, to za parę lat w polskiej drużynie se nie pogra.

edycja: A zapomniałam o tych tysiacach dzieci urodzonych przez mamy emigrantki na Wyspach... też mają do tyłu, bo miejsce urodzenia nie to. No chyba, że któras z mam poleciała rodzić do polskiej ambasady
otoz to...albo ci ktorzy biora sluby z niemieckim kobietam czy mezczyznami, tylko dla obywatelstwa...a potem rodzi sie dziecko i mimo np.niemieckiej narodowosci jest wychowywane w duchu afrykanskim

Cytat:
o matko z corka a ja dostane obywatelstwo niemieckie lada chwila

Cytat:
Napisane przez magda_aparatka Pokaż wiadomość

chce to widziec

Mężczyzna jest jak sukienka, trzeba go najpierw przymierzyc.....

mav jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-09, 16:53   #1066
Futbolowa
Zakorzenienie

GG do Futbolowa

Cytat:
ale z tego co mówił kiedyś Trochowski... on nie mógł mieć obu obywatelstw jako reprezentant, wiec wątpie, żeby Poldi czy Miro takowe posiadali .
Ma podwójne obywatelstwo, ale jeśli zagra w reprezentacji seniorów jednego kraju, automatycznie nie może reprezentować już innych barw.
Cytat:
I tak jest słaby, więc ja go żałować nie będę.
Z drugiej strony, Leo mówił, że mu Żuraw idealnie do koncepcji pasuje...
Stary 2008-06-09, 17:07   #1067
mav
Zakorzenienie

http://www.sport.pl/sport/1,90858,52...as=2&startsz=x

Stary 2008-06-09, 17:09   #1068
Futbolowa
Zakorzenienie

GG do Futbolowa

Trochę niesprawiedliwie Ebiego ocenili. Tzn. nie pokazał za wiele, ale nie dostawał wielu piłek...
Stary 2008-06-09, 17:10   #1069
Madzia87
Zakorzenienie

GG do Madzia87

ja też of course zawiodłam się wczoraj grą naszych reprezentantów tyle było zapowiedzi jak to oni dobrze przygotowani i co ? i jak zawsze przegrali ostatnio na wszystkich imprezach na mecz rozpoczęcia przegrywamy 0-2
jest oczywiście szansa, że wygramy dwa pozostałe mecze... ale ja już tyle razy się łudziłam, że chyba skończę z Austrią przegramy i mecz z Chorwacją będzie meczem o pietruszkę (obym się myliła )
a co do Podolskiego to widać było, że po strzeleniu bramek nie cieszył się tak jak inni piłkarze. No i fajnie potem było jak ubrał tą polską koszulkę i w niej paradował jako jedyny z Niemców.. szkoda, że nie gra u nas. A głupie Szwaby się cieszą, że wygrywają :/ a i tak Polak im bramki strzela ehhh nienawidzę ich podobnie jeszcze dojdziemy do finału i ich pokonamy
Jack Canfield i Mark Victor Hansen

Madzia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-09, 17:15   #1070
Futbolowa
Zakorzenienie

GG do Futbolowa

Akurat ta porażka była wkalkulowana. Niemcy to dla nas niewygodny przeciwnik, dużo lepszy od nas, faworyt tego turnieju... Nie można wyzywać naszych zawodników za to, że nie udało im się wygrać z tak dobrym rywalem. Z Austrią nie da się przegrać, oni od dawien dawna nic nie osiągnęli, a na tych mistrzostwach znaleźli się tylko dlatego, że są gospodarzami...
Stary 2008-06-09, 17:23   #1071
Madzia87
Zakorzenienie

GG do Madzia87

oj nasi piłkarze są nieobliczalni
wiecie jaki jest nowy hymn reprezentacji Polski ??
"Polacy nic się nie stało.." hihih

Stary 2008-06-09, 17:31   #1072
mav
Zakorzenienie

Cytat:
Trochę niesprawiedliwie Ebiego ocenili. Tzn. nie pokazał za wiele, ale nie dostawał wielu piłek...

ja go na boisku prawie nie widzialam jedynie jak dostal kartke i moze raz czy dwa mi mignal

Stary 2008-06-09, 17:36   #1073
xtalciax
Zakorzenienie

Cytat:
wydaje mi się ze Piszczkowi też się lepsza ocena należy pokazał się moim zdaniem z dobrej strony

Cytat:
Napisane przez Madzia87 Pokaż wiadomość
oj nasi piłkarze są nieobliczalni
wiecie jaki jest nowy hymn reprezentacji Polski ??
"Polacy nic się nie stało.." hihih
mało smieszne

pisałm już to ale napiszę jeszcze raz - łatwo krytykować i oceniać przed tv i wkurzają mnie tacy kibice co z kadrą tylko od święta jak np. wygra z Portugalią, a jak już coś nie idzie po ich myśli to "jak zwykle...", "wiedziałem/am ze tak będzie..." itp
xtalciax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-09, 17:37   #1074
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Akurat ta porażka była wkalkulowana. Niemcy to dla nas niewygodny przeciwnik, dużo lepszy od nas, faworyt tego turnieju... Nie można wyzywać naszych zawodników za to, że nie udało im się wygrać z tak dobrym rywalem. Z Austrią nie da się przegrać, oni od dawien dawna nic nie osiągnęli, a na tych mistrzostwach znaleźli się tylko dlatego, że są gospodarzami...
No nie wiem... gdyby Austria rzeczywiście była taką nogą w nogę , posypałoby się wiecej bramek w meczu z Chorwacją, a strata jednej bramki, to nie aż taka porażka, jak utrata dwóch, więc póki co można mówić, że Austria jest w korzystniejszej sytuacji od nas , więc lepiej docenić przeciwnika niż go olać i znowu się rozczarować.

Fresa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-09, 17:37   #1075
*angel1710**
Zadomowienie

ktoś ogląda Francja-Rumunia ?
Stary 2008-06-09, 17:41   #1076
Futbolowa
Zakorzenienie

GG do Futbolowa

Cytat:
Si Jak co dwa lata [MŚ-ME] oglądam wszyyystko, jak leci
Cytat:
ja go na boisku prawie nie widzialam jedynie jak dostal kartke i moze raz czy dwa mi mignal
Ale w czym był gorszy od chociażby Żurawskiego?
Cytat:
No nie wiem... gdyby Austria rzeczywiście była taką nogą w nogę , posypałoby się wiecej bramek w meczu z Chorwacją, a strata jednej bramki, to nie aż taka porażka, jak utrata dwóch, więc póki co można mówić, że Austria jest w korzystniejszej sytuacji od nas , więc lepiej docenić przeciwnika niż go olać i znowu się rozczarować.
Niestety, nie widziałam tego spotkania, więc nie ocenię. Ale widziałam Austrię nie raz w akcji i wiem, że wystarczy takiej drużynie odstawiać typowe cattenaccio i dobry wynik murowany.
Stary 2008-06-09, 17:42   #1077
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
Ma podwójne obywatelstwo, ale jeśli zagra w reprezentacji seniorów jednego kraju, automatycznie nie może reprezentować już innych barw.
to jest raczej oczywiste

jednak wydawało mi sie, ze kiedys czytalam o tych obywatelstwach... nie moglam jednak znalezc, wiec moze cos mi sie pomyliło.

Mav

ja Ci chętnie pokażę Roniego w tej cudownej akcji ale nie wiem jak ;p jak bede u siebie na lapciu to przynajmniej print screenem Ci uwiecznie ten moment ;D

szkoda, ze z Sommermaerchen tak nie moge
w ogole mialam na wierzchu moje wszystkie filmy z Dojczkami, ale po wczorajszym przykryłam je stertą papierów ;D
ale juz sie na nich tak nie denerwuje jednak co miłość to miłość xD

chciałabym zauwazyc, ze na WMowy nikt nie wchodzi i nie mam komu pokazywać moich fotek zróbcie mi tą grzeczność wkrótce

aha, chciałabym się oficjalnie zdenerwowac jeszcze
od dwóch lat nie jest mi dane, żeby mecze narodowe Polaków i Dojczków leciały w innym czasie... nawet na EM xD co za brak wyczucia w ogóle... o ile jeszcze 12 są to przynajmniej różne godziny, tak 16 juz ta sama :l
tak jak caaaałe Quali zresztą ehhhh.

FC BAYERN - Stern des Südens

magda_aparatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-09, 17:42   #1078
Madzia87
Zakorzenienie

GG do Madzia87

ja ja będę patrzeć
Francja to już chyba nie ta Francja co za czasów Zidane'a więc może być ciekawy mecz i wynik nie jest przesądzony

Stary 2008-06-09, 17:42   #1079
kr0pka
Zakorzenienie

Cytat:
wydaje mi się ze Piszczkowi też się lepsza ocena należy pokazał się moim zdaniem z dobrej strony

Własnie Piszczek starał się zaprezentować z jak najlepszej strony i myslę, że jak na jego możliwości to mu się udało

Cytat:
Ja czasami zaglądam w TV Nie chcę przegapić zadnego meczu.

Lewy pas, gaz i płynę..
Stary 2008-06-09, 17:47   #1080
*angel1710**
Zadomowienie

Cytat:

mało smieszne

pisałm już to ale napiszę jeszcze raz - łatwo krytykować i oceniać przed tv i wkurzają mnie tacy kibice co z kadrą tylko od święta jak np. wygra z Portugalią, a jak już coś nie idzie po ich myśli to "jak zwykle...", "wiedziałem/am ze tak będzie..." itp
Cytat:
Własnie Piszczek starał się zaprezentować z jak najlepszej strony i myslę, że jak na jego możliwości to mu się udało

Ja czasami zaglądam w TV Nie chcę przegapić zadnego meczu.
zgadzam się co do Piszczka

ja sobie będę oglądać na komputerze, jakoś taka średnia, ale zawsze moge robić coś innego i słuchać komentatorów

za kim jesteście ?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości