|
|
#1891 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 4
Cytat:
|
|
|
|
|
#1892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1893 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio nawet się zaśmiał i powiedział, ze te kobiety w ciąży w dzisiejszych czasach strasznie zestresowane są ![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Cytat:
![]() tez jakiś czas temu dostałam kilka siatek gadżetów
|
|
|
#1894 |
|
Rozeznanie
|
Ja już po badaniu, wyniki krwi i mocz super. Szyjka dluga i zamknieta. Usg mi nie zrobila
Połówkowe umowione na 04.11 jupii ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
|
#1895 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja odkąd po mnie widać, ze brzuch wiekszy to staje w kasie z pierwszeństwem. Przeważnie w auchanie koło mnie jest czynna 1 taka kasa na 2. Jeszcze nikt nigdy mnie nie przepuścił. Kiedyś zwróciłam uwagę kasjerowi, ze na takiej a takiej kasie siedzi to jakby raz na jakis czas sprawdził czy kobieta w ciąży nie stoi w kolejce i nie poprosił to nic by sie nie stało. Odburknął tylko, ze on tu ma inne zadanie. No cóż... W biedrze to juz inna bajka jest. W kolejce po 30 minut stoję, bo nikt nie zareaguje na moje "przepraszam czy mogłabym bez kolejki, bo w ciąży jestem". Mama ginekolog dzis na Facebooku fajny tekst o tym napisała Cytat:
Jadłam dzis ten serek. I dla mnie to za duża porcja na raz. Moze jakbym była bardzo głodna to dałabym radę ![]() Cytat:
Dziękuje Ci za dokładne informacje tez wlasnie tam pójdę, bo to tylko zejść pod biurowce w moim przypadku i jestem. Nie lubie tego punktu, bo na recepcji taki niemiły chłopaczek pracuje, z którym sie kiedyś 30 minut kłóciłam zeby mi nazwisko w systemie zmienił, bo sama z domu tego zrobic nie mogłam. Musiałam az po męża dzwonic zeby chłopu wytłumaczył, ze nic nie da jesli w pracy w hrze zmieni, bo pierwotnie poszło właściwe nazwisko, tylko u nich dalej było moje panieńskie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|||
|
|
|
#1896 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeszcze jakaś para ludzi w wieku tak między moją mamą a moją babcią biegiem, biegiem żeby zdążyć przed nami jak widzieli, że się do tej kasy kierujemy
|
|
|
#1897 |
|
Rozeznanie
|
W ikea w kasie pierszenstwa kobiety w ciazy same musza sie zglosic do kasy. Jest nawet takie info na znaku gdzie jest narysowane pierszenstwo
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
#1898 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Super dobre wieści najważniejsze i bedziesz miała połówkowe w sobotę, to nudno nie bedzie troszkę ponad tydzien i bedziesz oglądać Dziecia przez 30 minut ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1899 |
|
Zakorzenienie
|
Przez Was mam ochotę na naleśniki z serkiem
|
|
#1900 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A jeżeli tak jest napisane to jestem na przegranej pozycji bo nie lubię się... dopominac. To trochę moja wada, to już nie chodzi tylko o ciążę ale mam z tym problem
|
||
|
|
|
#1901 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1902 |
|
Rozeznanie
|
Asiula - nastepnym razem podejdz do kasjera, ja wiem, ze kobiety w ciazy musza sie dopominac o pierwszenstwo bo malo kto jest swiadomy w tych sprawach
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
#1903 |
|
Wtajemniczenie
|
A mi się jednocześnie zrobiło bardzo smutno... Według mnie to i tak niewiele zmieni, przecież "ciąża to nie choroba". Dziś byłam w przychodnianym punkcie pobrań, kolejka jak zwykle, i jak zwykle czułam na sobie te wrogie spojrzenia za to że wzięłam "różowy" numerek (różowy - kobiety w ciąży i dzieci do lat 3). Chciałabym wierzyć, że wcale tak nie myśleli a dziwne miny mieli tylko przez marną pogodę
Piona po raz kolejny... Mam takie samo usposobienie
|
|
#1904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1905 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A byłam tam już kilkanascie razy. Wszystkie badania tam robie, bo mam najbliżej Najczęściej są tylko 2 dziewczyny ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#1906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1907 |
|
Zadomowienie
|
Punamama do 04.11 już niedługo i zobaczysz malucha
Kuzwa, ale mi dzisiaj mój kontrahent w pracy ciśnienie podniósł, to mała bania. Byłam bliska pieprzniecia mu sluchawką, burak jeden Niech go myszy zjedzą Dzwonilam dziś do kadr i podobno lepiej mi się opłaca wziąć l4 jeszcze w październiku, wtedy mi wejdą 4 premie kwartalne. Idę w piątek zrobić glukozę, wiec wezme jeden dzień zwolnienia. Coś miałam jeszcze napisać, tylko nie pamiętam co :/ |
|
|
|
#1908 |
|
Zakorzenienie
|
miałam dzisiaj w pracy masakrycznie ciężki dzień... miałam nie siedzieć pogodzinach, ale czasami nie da się inaczej
![]() Jutro połówkowe ![]() miłego wieczoru wszystkim
|
|
#1909 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio jak byłam w biedronce to były okropne kolejki i otworzyli kolejna kasę. Przeszłam do tej kasy ale pomimo ciąży przepuścilam babeczke która wcześniej stała przede mną. Ja czułam się dobrze więc nie musiałam lecieć do tej kasy jako pierwsza a babka była szczerze zdziwiona ze ja wpuscilam a się nie wepchnelam. Po prostu wychodzę z założenia że jak otwierają kolejna kasę to i tak kolejność osób powinna być zachowana. Sama jakiś czas temu zwróciłam facetowi uwagę ze się w takiej samej sytuacji wepchnal przede mnie a ze jeszcze coś tam mamrolil pod nosem to dodałam ze jestem w ciąży I wolałabym nie zwymiotowac na środku sklepu a jestem temu bliska. Zamknął się na dobre. Ale wtedy czułam się źle, jak weszlam do sklepu to jeszczr było spoko a w trakcie zakupów zrobiło mi się niedobrze i nie miałam siły na dyskusje tylko marzyłam o wyjściu ze sklepu Cytat:
|
||
|
|
|
#1910 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mam jutro wizytę i pewnie gin tez powie o glukozie. Wg rozpiski badań mam je zrobić przed następca wizyta
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1911 |
|
Rozeznanie
|
Mnie też już skierowała na glukoze, ale badanie zrobie za ok 3 tyg, tak, zeby wypadlo na nastepna wizyte.
Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Zjadlam kolacje, ogladam The Fall i żegnam sie, do jutra ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
|
#1912 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam na najbliższą wizytę zrobić mocz i morfologie plus próby wątrobowe
|
|
|
|
#1913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1914 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze nie miałam ale u mnie dopiero 17t leci Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1915 |
|
Wtajemniczenie
|
Asiula to bardzo dobrze że jeszcze nie masz!!! Wiesz jaką ja mam sytuację z tą glukozą? Otóż moja lekarka, do której chodzę prywatnie powiedziała w poniedziałek, że badanie miałam zrobione ZA WCZEŚNIE! Dodam, że skierowanie na to badanie dostałam od tego lekarza na nfz, a że obie wizyty miałam tego samego dnia to wzięłam te wyniki do prywatnej. Była mocno zdziwiona, że mnie skierowali już na to badanie, powiedziała, że na ten moment zrobienie tego badania było bez sensu. Dalej tłumaczyła, że chodzi tu o to, że aby to badanie miało sens to łożysko musi być już odpowiednio dojrzałe bo to ono wpływa na coś tam (już nie pamiętam co dokładnie). W konsekwencji jak się można domyślić, badanie będę musiała robić jeszcze raz!
|
|
#1917 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1919 |
|
Zakorzenienie
|
Torrence masakra, dwa razy to goooowno pic
|
|
|
|
#1920 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.

W piątek mam wizytę u endo. Zobaczymy co powie
zawsze szukam tylko serduszka. 

Jeszcze jakaś para ludzi w wieku tak między moją mamą a moją babcią biegiem, biegiem żeby zdążyć przed nami jak widzieli, że się do tej kasy kierujemy