![]() |
#1291 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar IV
I dlatego żal mi ich
![]() Cytat:
Dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam lody czekoladowe i trochę słodyczy, ale nie mam ochoty ich jeść ![]() robimy wymianę kciukową jutro ![]() zmykam definitywnie, nie bójcie się więc banów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1293 | ||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Dodałabym jeszcze zdrową, stymulującą rywalizację. najlepiej wygraną. Deprecha i chandry mijają jak ręką odjął. Przynajmniej na czas jakiś. ![]() Cytat:
Ałć! Ja nic nie mówiłam. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Powodzenia obu zdającym zieleninkom! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1294 | |
Zakorzenienie
|
3:0!!!!!
![]() ![]() Jak ja lubię jak Włosi przegrywają ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1295 |
Zakorzenienie
|
Musze powiedziec, ze mam slodkiego szefa. A poza nim kupe gnojow dookola mnie.
Dzis poplakalm sie znow przy nim. I on normalnie sarkastyczny od razu sie zmienia w taka slodka bestie. Bez slodkiegoo pierdzenia stawia mnie do pionu. mowi dzis tak 'Wiesz czego Ci trzeba? ...dac w morde jakiemus Niemcowi', to nawiazanie do wczorajszego meczu tak mnie ubawilo, ze humor mi sie poprawil. Najlepsze, ze mu nie musze mowic czemu placze bo on wie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1296 |
Zakorzenienie
|
Tulipanko- będzie dobrze
![]() ![]() Paulinko, Sabbath - wiem, wiem- ruch, tylko mi się nie chce d... ruszać, przyznaję się bez bicia ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#1297 |
rude jest piękne:)
|
Tez trzymam ![]() ![]()
#1298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Studentki ![]() ![]() Idę spać w pomarańczowej koszulce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1299 |
Zakorzenienie
|
Tulipanko - Sabbath jak zwykle mądra (jak Aspazja z Miletu
![]() ![]() Ja wiem, co by mi poprawiło humor ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#1300 |
|
A zdjecie bedzie
![]() ![]() Takusna biegasz ![]()
#1301 | ||
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Trzymam mocno ![]() ![]() Cytat:
![]() Anuschko, a propo's soku z mango ... ![]() ![]() ![]() Tyle że to dość słodkie było ![]() ![]() /edit/ O, ![]() "mango & tahiti vanilla Kaouki...tam, gdzie pustynia spotyka się z oceanem, a dojrzałe owoce mango i tahiti vanilla tworzą kompozycję pełną witalnej siły. poczuj orzeźwiającą bryzę... dla Ciebie Maroko odkryje swój urok i niezapomniany smak. " "blizzer to mrożony, orzeźwiający napój owocowy, przygotowany z naturalnych składników oraz kruszonego lodu. tegoroczne smaki blizzerów są ściśle powiązane z wyspami skąd pochodzą ich składniki. zielona figa z wyspy Taapuna jest nieodłącznym składnikiem blizzera ginger&green fig. owoc gravioli pochodzący z wyspy Bombaca nadaje charakterystycznej słodyczy blizzerowi cherry & graviola. w skład blizzera mango&tahiti vanilla wchodzą owoce z marokańskich okolic Kaouki."
![]() |
#1302 |
|
Myszko ale nie smucisz sie bardzo z przegranej Wlochow
![]()
#1303 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Idź spać - choć na chwilę. Cytat:
Kurcze, szkoda, ze tak daleko jesteś - ale może... Która Perfumianka ma blisko do Madziczki i chce się jej ruszać? Wyciągamy Madzik ![]()
![]() |
#1304 | ||||
Wiedźma
|
Cytat:
Na pocieszenie powiem Ci, że najgorzej jest zacząć się ruszać. Potem z kolei człowiek czuje się połamany i chory kiedy przestaje. Cytat:
![]() ![]() Punkt dla Ciebie. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja tez mam nadzieję, że Myszka nie smuci nam się teraz w kątku za bardzo. ![]() W końcu wstydu nie ma. Zagrali naprawdę niezły mecz.
![]() |
#1305 |
|
Dziekuje pieknie ![]()
![]() |
#1306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
AAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! Nie ruszać Madzika Monstera ![]() No co? ![]() ![]() ![]() Dobra, już nie wymagam full wypasu - żeby chociaż jakaś gra wstępna ![]() Nie umiem wklejać ikonek, tzn. jak chcę w nie kliknać, to wiesza mi się cała strona i muszę od nowa uruchamiać kompa ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1307 | ||||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Słuchać swojego nagranego głosu nie-na-wi-dzę ![]() ![]() Może nie grubawa, ale pulchna na pewno ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ile?! ![]() ![]() Cytat:
![]() (i wyprowadź mnie z niecnych podejrzeń... ![]() ![]() ---------- Aaaaa! A jednak podejrzenia nie zawiodły ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1308 |
Wtajemniczenie
|
Jakoś mi smętnawo
![]() Dobra, idę sobie, żeby nie marudzić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1309 |
Zakorzenienie
|
Strzelilam wlasnie personal best:
14 godzin pracy = 66 stron tekstu + rysunki ![]() ![]() Teraz to sie martwie tylko jak to przeslac ale chyba potne pliczek na 3 czesci. Nat
#1310 | |||
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Gryyyyksiuuuu .... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja właśnie skończyłam konstruować posta na uczelnianym forum w dziale Hyde Park. Kolega wkleił linka do artykułu, o którym rozmawiałyśmy w SB. Ten o tym psychicznym księdzu, który łaził za nastolatką w ciąży powstałej na skutek gwałtu i nawijał jej o skutkach aborcji w postaci wiecznego potępienia. Wrzuciłam jeszcze linka do artykułu z WO o Oli i dopisałam, że "nie wierzę w to, co się dzieje w naszym kraju". Na to pewne dziewczę, że cyt. "No dobra, ale o co chodzi? Że w co nie wierzysz? Że dziewczyna urodziła? Że ją chłopak rzucił? Że babcia doradziła, żeby urodziła? Że nie usunęła? Że teściową miała posraną? Że jakiś ksiądz- fanatyk powiedział, że sama jest sobie winna? Że lekarz chciał dla niej dobrze i oszczędzić jej bólu, więc cały czas doradzał aborcje? Że "ludzie gadali"? Że dziecko zmarło, bo nie miało mózgu? Że musi byc dziewczyna pod opieką specjalisty? I co ma kraj do jej sytuacji? " O nie moja droga - mówię sobie ![]() Tak więc wykrystalizowałam odpowiedź i wyłożyłam jasno "w co nie wierzę" ![]() Wkurzyłam się ![]()
![]() |
#1311 |
Zakorzenienie
|
Wydawało mi się, że temat aborcji skończony. I wolałabym, żeby tego nie zmieniać
![]() pewnie i tak pójdę spać, jak mówicie, bo dojdę do momentu, kiedy uznam, że już mi wszystko jedno... właściwie ten moment już blisko ![]() Pentagonalna triada triad połączonych rządzi (światem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1312 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1313 |
Zakorzenienie
|
Nie no, bez przesady, tyle bym nie dała rady na pewno
![]() Jestem chyba jedyną osobą, której całe to Euro nic a nic nie kręci. Nie oglądam meczy, nie wiem kto z kim kiedy gra, jest mi to kompletnie obojętne. Nie oglądałam nawet Polska-Niemcy, a wynik poznałam wczoraj rano z radia. Co ja poradzę, że piłka nożna ani mnie grzębi, ani zieje (jak mawiała Chmielewska)... Piękna pogoda, nie chce mi się iść do pracy ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1314 |
Zakorzenienie
|
Zuziu trzymam kciuki.
Dziś czeka mnie sporo do poprawiania w pracy licencjackiej, plus nauka na 2 zaliczenia. Nie muszę chyba dodawać że mi się bardzo nie chce. Oby któraś z przesyłek do mnie dotarła. ![]()
![]() |
#1315 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piękna ta flaszka Myszko ![]() ![]() Bardzo się cieszę, że masz wymarzony flakon ![]() Cytat:
![]() ![]() Widzę, że wczorajszy wieczór był pełen sportowych emocji ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1316 | |||
Wiedźma
|
Mnie też zawsze żal przegranych, ale Włochów jakoś mniej.
![]() Cytat:
![]() Niedawno kumpel kończący właśnie książkę, której akcja dzieje się w starożytnej Grecji przy okazji informowania mnie, że jedną ze scen oparł na moich niecnych poczynaniach oświadczył, że gdybym żyła w tamtych czasach to po prostu musiałabym być heterą. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A po co miałabyś coś poradzać? ![]() Gdyby wszyscy lubili to samo, interesowali się tym samym i tym samym podniecali świat byłby nudny do porzygania. ![]() Wiwat różnorodność! ![]() Na Peruna, chyba za mało spałam i mi zaszkodziło... ![]() Favkes, Aragonte, Aggie - ostatecznie postanowiłam, że w środę (czyli jutro) o godzinie 16.40 zawitam na Dworzec Centralny i będę do Waszej absolutnej dyspozycji do czwartku rana. ![]() Co przywieźć?
![]() |
#1317 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1318 |
Zakorzenienie
|
Mam urlop w tym samym czasie co TŻ i co? I on zaproponował, że ja mogę sobie jechać w góry z moim kolegą i znajomymi kolegi, a on zostanie w domu. Bo jak stwierdził,że przyda nam się od siebie odpocząć i potęsknić...Pięknie.
![]()
#1319 | |
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Po drugie - bardzo mi przykro ale muszę zadać to pytanie ![]() ![]() ![]() Kilkakrotnie przewijanie się ze strony modek "uprzejmie proszę o zakończenie tematu ![]() ![]() ![]() Właściwie wcale nie liczyłam na dyskusję nt aborcji - po prostu rzuciłam krótką relację i to właściwie wcale nie tylko i wyłącznie o aborcji. Gdyby dziewczyny nie miały ochoty rozmawiać na ten temat to zginąłby samoistnie. Na tym przecież polega dyskusja na forum dyskusyjnym (tzn tak mi się wydaje - nie wiem, może się mylę ![]() Więc pytam tylko dlatego, że chciałabym znać odpowiedź - na tym etapie nie zależy mi na przywróceniu rozmowy o np aborcji.
![]() |
#1320 |
Rozeznanie
|
a mialam bojkotowac te ME
nie gra moja naukochansza druzyna to sobie pomyslalam ze niech spadaja na drzewo ( Mistrzostwa, nie druzyna, bo ja wierna jestem ) ale jak tu bojkotowac, ja kocham ten sport, no moze nie tak jak tenis, ale zawsze... marzy mi sie final Holandia - Niemcy, na razie ładnie sie spisują ![]() ale nie znam sie na drabinkach wiec nie wiem ja te pary potem sa dobierane ![]() a co do przegranych to mizal kibiców przede wszystkim choc nie wszystkich Polaków wyzywajacych Podolskiego i spiewajacych na meczu " *** ci na imie" nie zal mi ani ciut ciut |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:50.