|
|
#871 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Singielki 25+ część XI
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mnie też znajomi ostatnio swatali ze swoim kolegą, ale to było bardziej subtelne: zaprosili mnie i jego, polali drinki i potem jakoś się lody przełamało ![]() I jeszcze "Ach, M. chciała kiedyś się poduczyć Selenium... może jej to wytłumaczysz, bo się teraz tym zajmujesz?" i tym podobne Chyba skutecznie swatali, bo idziemy na randkę ![]() ![]() Nie ogarniam, jak do tego doszło
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2017-10-27 o 09:32 |
||||
|
|
|
#872 |
|
Zakorzenienie
|
Maja, to czekamy na relację!
![]() Ja dziś żadnych randek nie przewiduję, zakopię się po pracy z książką pod kocem.
|
|
#873 | ||
|
Komplikatorka
|
Pijemy !
Cytat:
Cytat:
Fryzjer jakoś musiał zaakceptować, bo bilety mamy od połowy września już ![]() A jak ta praca w zawodzie ? nie odezwali się ?
|
|
#874 | |
|
perfumowe ADHD
|
Cytat:
![]() Tak,usuwam. Na szczęście nie mieszka w moim mieście więc luz ![]() A jakie plany macie na weekend ? Ja dzisiaj idę do klubu z Tancerzem, a jutro do exa na hallowynową domówkę w starym gronie
|
|
|
#875 |
|
Zakorzenienie
|
Dagunia, nie odezwali się, więc póki co zostaję w sklepie.
Idziemy też potańczyć?
|
|
#876 | |
|
perfumowe ADHD
|
Cytat:
Wiem, że dobrze. Ale dalej coś tam się we mnie tli... To trzymam kciuki to brzmi obiecująco ^^Szefowa ma urodziny, przyniosła ciacho, jak tu nie utyć ?
|
|
|
#877 | |
|
Komplikatorka
|
Cytat:
Ja już gotowa:
|
|
#878 |
|
Konto usunięte
|
Widzę, że nie tylko ja czekam na sobotę
|
|
|
|
#879 |
|
Raczkowanie
|
Hm, w kwestii opowiadania o randkach, to ja ogolnie czesto wiecej slucham niz mowie.
![]() Rzadko sie u mnie tez cos dzieje w kwestiach randkowych i wiekszosc osob proaktywnie nie pyta. Chyba gdzies tam mi troche glupio po prostu, szczegolnie wobec osob ktore sa w stabilnych zwiazkach. Brakuje mi fajnej kolezanki singielki, znam kilka, ale nie mam ochoty z nimi rozmawiać na takie tematy. Sent from my GT-P3110 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#880 |
|
perfumowe ADHD
|
A idzie, ktoś na imprezę przebieraną jutro ?
Planuję zrobić makijaż wampirzycy
|
|
#881 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie z kolei wkurza sytuacja jak facet z którym się umówię pisze co kilka dni cześć co u Ciebie słychać i po 2 smsach kończy rozmowę. Kilka takich akcji i przestaję odpisywać bo to jakaś dziecinada. CHCE utrzymywać kontakt z daną osobą to się bardziej wysilam a nie to nie piszę w ogóle . Dla niektórych to chyba zbyt trudne.
|
|
|
|
|
#882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#883 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#884 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#885 |
|
Raczkowanie
|
Ja ide w sb na impreze urodzinowa, bez przebieranek, a szkoda :p
Co nie zmienia faktu ze kupilabym jakas fajna bluzke ![]() Sent from my GT-P3110 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#886 |
|
Konto usunięte
|
Ja idę dzisiaj na zakupy żeby coś kupić fajnego na jutro ^^
Jutro w końcu idę sama, a i dzisiaj może gdzieś wyskoczymy z współlokatorką. |
|
|
|
#887 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Elsabel Czas edycji: 2017-10-27 o 11:58 |
||
|
|
|
#888 |
|
Zadomowienie
|
Szefowa w pracy a nasza szefowa to dwie różne osoby
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#889 | |
|
perfumowe ADHD
|
[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;78314541]Ja nie idę na przebieraną a zwykłą imprezkę
Z dziewczynami z pracy mamy akcję: reset [/QUOTE]U mnie reset wygląda tak, że całą Niedzielę potem umieram W sumie, wstaję z martwych czy jak tam to się mówiCytat:
dobrze, że nie chcą wesela na ileśset osób... Mi się właśnie widzi kameralny ślub i wesele. Ale co ja tu o ślubie swoim Wyszedł nowy sezon Stranger Things
|
|
|
#890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#891 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Imprezy się szykują, a ja pierwszy raz od ponad dwóch miesięcy zamierzam siedzieć sama w domu. Chyba nie potrzebuję natknąć się na W. i przeżywać jakąś dramę.
---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Cytat:
Nie mówiłam tego z ironią, to jest biedny nieszczęśliwy chłopiec i tyle, postawić go pod ścianą i koniec, nie potrafi się obronić, jest słaby, zalękniony i tyle. Nie wrzucam mu teraz, po prostu tak jest. Ja też wcale nie mam słabego charakteru, po prostu w pewnej chwili za bardzo przytłoczyły mnie uczucia i było jak było. Ale już nie jest. |
||||
|
|
|
#892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#893 |
|
perfumowe ADHD
|
Dupki dupkami. Amen
![]() A ja powinnam zacząć się szykować do klubu, ale tak mi się nie chceeee.... Pitolę, nie zakładam sukienki. To tylko kolega
|
|
#894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, ja to wiem, że jednak wymagało to odwagi, mówienie tak szczerze o uczuciach, gdy ma się świadomość, że tak naprawdę wali się głową w mur, to żadna błahostka. Odnośnie do słabości - chodziło mi o to, że byłam słaba, gdy pozwoliłam mu rządzić i nie chciałam się przyznać do uczuć. Ale to minęło. Edytowane przez Shawtty Czas edycji: 2017-10-27 o 19:19 |
|
|
|
|
#895 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#896 | |
|
perfumowe ADHD
|
Cytat:
|
|
|
#897 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
jakie plany na weekend? |
|
|
|
#898 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny i Chłopaki, dziękuję za odniesienie się do kwestii mego swatania (a właściwie stawania mnie). Nie będę cytowac wszystkich Waszych wypowiedzi, żeby się to nie rozrosło niepotrzebnie. Odpowiem zbiorczo: no mnie ten opis tego faceta też nie zachwyca. On ma 37 lat, jest dziesięć lat ode mnie starszy. Nie twierdzę, że to zły czlowiek - absolutniem, mam zaufanie do swatki i wiem, że ona chce mojego dobra i z życzliwości mi go podsuwa, bo wierzy, że on da mi coś dobrego. No ale mnie ta opcja w ogóle nie zachwyca...
A z wyjazdem do niego - chodzi o to, że on i swatka mieszkają w jednym mieście, i niby ja miałabym przyjechać na któryś weekend do swatki, a ona wtedy zaprosi też jego. I później jeśli sie sobie spodobamy to miałabym już do niego jezdzic. Dla mnie to na maksa niekomfortowe. Jak juz, to niech on przyjedzie do mnie na kawe, bez zadnych posredników. Jak normalna randka z internetu. No, ale on nieśmiały... Ogólnie mam też przemyslenia po tej rozmowie ze swatką, że ja bede wiecznie sama, nie poznam nikogo wartosciowego skoro tyle lat mi sie nie udało, a tu jeszcze gardzę takim facetem. Przepraszam, że tak przydługo wyszło. Maja, trzymam kciuki za randkę! Shawtty, dzięki za wyjasnienie na moje pytanie co do W. I ja też uważam, że wcale nie byłaś słaba. Silna dziewczyna z Ciebie
|
|
|
|
#899 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jeśli iść tym tropem, to jemu "nie udaje się" dłużej, więc może to on powinien bardziej się postarać... Bo nieśmiały? Nieśmiały jest chyba wszędzie, a nie tylko w innych miejscowościach... Pachnie żenadą.
|
|
|
|
|
#900 |
|
Zakorzenienie
|
[1=260c4d4fdb0e7f4840fc704 76d5f7e46d82a0f3e;7833473 6]Eee, dlaczego Ty miałabyś jeździć ciągle do niego? Bo "tyle lat się nie udało" i jesteś w pozycji petentki?!
Jeśli iść tym tropem, to jemu "nie udaje się" dłużej, więc może to on powinien bardziej się postarać... Bo nieśmiały? Nieśmiały jest chyba wszędzie, a nie tylko w innych miejscowościach... Pachnie żenadą.[/QUOTE]Tlumaczenie jest takie: bo on ma lepszą sytuację niż ja, bo ma swoje mieszkanie, w którym mieszka sam (ja mieszkam z mamą jeszcze), bo jego miasto jest lepsze od mojego, większe i więcej mozliwości... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.

tylko żebyś mu nie wybaczyła...
i tak mi trochę smutno, że nie mam kogo zaprosić :P 

Jeśli iść tym tropem, to jemu "nie udaje się" dłużej, więc może to on powinien bardziej się postarać... Bo nieśmiały? Nieśmiały jest chyba wszędzie, a nie tylko w innych miejscowościach... Pachnie żenadą.