Singielki 25+ część XI - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-10-27, 09:22   #871
Maja102
Zakorzenienie

Dot.: Singielki 25+ część XI

Cytat:
Napisane przez handzia600 Pokaż wiadomość
Już mu bana sprzedałam gdzie się dało
Co do życia to pewnie odwyk prędzej czy później pomoże

Dałam sobie tyle czasu mydlić oczy
dobrze zrobiłaś

Cytat:
Napisane przez Dinulka Pokaż wiadomość
Handzia, mam nadzieję,że on już więcej nie wróci do Twojego życia tylko żebyś mu nie wybaczyła...

u mnie jutro impreza, tzn u współlokatorki, ma urodziny, ale wyprawia je w moim pokoju i tak mi trochę smutno, że nie mam kogo zaprosić :P
mnie możesz zaprosić

Cytat:
Napisane przez aszin Pokaż wiadomość
Nie wiem czemu, ale skojarzył mi się Fryzjer Dagusi

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Shawtty mam nadzieje ze nie wplaczesz się znowu w ta toksyczna relacje...

Handzia a Ty z dala od tego dupka się trzymaj

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Cytat:
Napisane przez Milagros_90 Pokaż wiadomość
tzn takie teksty, żebym się z nim spotkała, dała mu szansę, bo to super hiper wartościowy chłopak a nie lekkoduch z internetu wyrywający panienki i wieczny imprezowicz. Że ma trudności z poznaniem wartościwoej dziewczyny, jest nieśmiały, a ma poukładane w głowie, szanowałby mnie, kochał i wspierał, zależy mu na ślubie i dzieciach, dla niego miałabym się przeprowadzić do innego miasta i w ogóle...
I że ja mam już 27 lat, jak chcę mieć dzieci, to czas najwyższy, a nie tracić ten czas na bylejakie znajomości...
No jakoś mnie to przygnębiło. Nie zachwyca mnie wcale ten facet z takiego opisu, może być naprawdę wartościowy itd., ale ta nieśmiałość... Poza tym ma wadę: jąką się. Chyba by mi to przeszkadzało. Wróc - jeden jedyny raz jak go widziałam, to mi to przeszkadzało.
No i samo to, że jego mama się żali innym osobom że jej syn nie mzoe sobie znalezc kobiety i wpadli na pomysł, ze ja bym się nadawała... i że powinnam przyjechać do tego jego miasta i się z nim spotkać...
uuu... a to słabo, desperacją wieje

Mnie też znajomi ostatnio swatali ze swoim kolegą, ale to było bardziej subtelne: zaprosili mnie i jego, polali drinki i potem jakoś się lody przełamało
I jeszcze "Ach, M. chciała kiedyś się poduczyć Selenium... może jej to wytłumaczysz, bo się teraz tym zajmujesz?" i tym podobne
Chyba skutecznie swatali, bo idziemy na randkę

Nie ogarniam, jak do tego doszło

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2017-10-27 o 09:32
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-27, 09:29   #872
aszin
Zakorzenienie

Maja, to czekamy na relację!

Ja dziś żadnych randek nie przewiduję, zakopię się po pracy z książką pod kocem.
Stary 2017-10-27, 09:41   #873
Dagunia
Komplikatorka

Cytat:
Dagunia, a masz już jakiś pomysł, co robimy w sobotę?
Pijemy !

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

Mnie też znajomi ostatnio swatali ze swoim kolegą, ale to było bardziej subtelne: zaprosili mnie i jego, polali drinki i potem jakoś się lody przełamało
I jeszcze "Ach, M. chciała kiedyś się poduczyć Selenium... może jej to wytłumaczysz, bo się teraz tym zajmujesz?" i tym podobne

uuuuu mocno trzymam
Cytat:
Maja, to czekamy na relację!

Ja dziś żadnych randek nie przewiduję, zakopię się po pracy z książką pod kocem.
Ja dzisiaj mam wyjście z moim Młodym Fryzjer jakoś musiał zaakceptować, bo bilety mamy od połowy września już

A jak ta praca w zawodzie ? nie odezwali się ?
Stary 2017-10-27, 09:42   #874
handzia600
perfumowe ADHD

Cytat:

Handzia, ja się przyłącze do Dziewczyn - weź go teraz Ty usuń ze swojego życia na amen

Fryzjer mi dobrze zrobił,
poczułam się fajnie, ale potem humor zleciał w dół, bo jestem swatana w sposób jakiego nie chcę, odbyłam ze swatką rozmowę która mnie strasznei przygnębiła. Nie wiem, co mam z tym fantem zrobić
Jeeeesuuu hahaha tez wyobraźnia zadziałała
Tak,usuwam.

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Handzia a Ty z dala od tego dupka się trzymaj
Na szczęście nie mieszka w moim mieście więc luz

A jakie plany macie na weekend ?
Ja dzisiaj idę do klubu z Tancerzem, a jutro do exa na hallowynową domówkę w starym gronie
Stary 2017-10-27, 09:44   #875
aszin
Zakorzenienie

Dagunia, nie odezwali się, więc póki co zostaję w sklepie.

Idziemy też potańczyć?
Stary 2017-10-27, 09:45   #876
handzia600
perfumowe ADHD

Cytat:
dobrze zrobiłaś

Wiem, że dobrze. Ale dalej coś tam się we mnie tli...

To trzymam kciuki to brzmi obiecująco ^^

Szefowa ma urodziny, przyniosła ciacho, jak tu nie utyć ?
Stary 2017-10-27, 09:46   #877
Dagunia
Komplikatorka

Cytat:
Dagunia, nie odezwali się, więc póki co zostaję w sklepie.

Idziemy też potańczyć?
Oczywiście !
Ja już gotowa:

Stary 2017-10-27, 10:03   #878
9cf1d31d279bad27b001c12cbf2de6a056fa95f2_6583802d27f04
Konto usunięte

Widzę, że nie tylko ja czekam na sobotę
9cf1d31d279bad27b001c12cbf2de6a056fa95f2_6583802d27f04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-27, 10:17   #879
bellissima
Raczkowanie

GG do bellissima

Hm, w kwestii opowiadania o randkach, to ja ogolnie czesto wiecej slucham niz mowie.
Rzadko sie u mnie tez cos dzieje w kwestiach randkowych i wiekszosc osob proaktywnie nie pyta.
Chyba gdzies tam mi troche glupio po prostu, szczegolnie wobec osob ktore sa w stabilnych zwiazkach.
Brakuje mi fajnej kolezanki singielki, znam kilka, ale nie mam ochoty z nimi rozmawiać na takie tematy.

Sent from my GT-P3110 using Wizaz Forum mobile app
bellissima jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-27, 10:21   #880
handzia600
perfumowe ADHD

A idzie, ktoś na imprezę przebieraną jutro ?
Planuję zrobić makijaż wampirzycy
Stary 2017-10-27, 10:28   #881
kasia5266
Zadomowienie

Cytat:
Hahahaha faktycznie jak to przeczytałam raz jeszcze, to skojarzenie jest oświadczam więc uroczyście, że wszelkie podobieństwo do Fryzjera Daguniowego niezamierzone

tzn takie teksty, żebym się z nim spotkała, dała mu szansę, bo to super hiper wartościowy chłopak a nie lekkoduch z internetu wyrywający panienki i wieczny imprezowicz. Że ma trudności z poznaniem wartościwoej dziewczyny, jest nieśmiały, a ma poukładane w głowie, szanowałby mnie, kochał i wspierał, zależy mu na ślubie i dzieciach, dla niego miałabym się przeprowadzić do innego miasta i w ogóle...
I że ja mam już 27 lat, jak chcę mieć dzieci, to czas najwyższy, a nie tracić ten czas na bylejakie znajomości...
No jakoś mnie to przygnębiło. Nie zachwyca mnie wcale ten facet z takiego opisu, może być naprawdę wartościowy itd., ale ta nieśmiałość... Poza tym ma wadę: jąką się. Chyba by mi to przeszkadzało. Wróc - jeden jedyny raz jak go widziałam, to mi to przeszkadzało.
No i samo to, że jego mama się żali innym osobom że jej syn nie mzoe sobie znalezc kobiety i wpadli na pomysł, ze ja bym się nadawała... i że powinnam przyjechać do tego jego miasta i się z nim spotkać...
Kiepsko to brzmi. Wcale się nie dziwię, że nie masz ochoty go poznawać.
Mnie z kolei wkurza sytuacja jak facet z którym się umówię pisze co kilka dni cześć co u Ciebie słychać i po 2 smsach kończy rozmowę. Kilka takich akcji i przestaję odpisywać bo to jakaś dziecinada. CHCE utrzymywać kontakt z daną osobą to się bardziej wysilam a nie to nie piszę w ogóle . Dla niektórych to chyba zbyt trudne.
kasia5266 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-27, 10:33   #882
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, że dobrze. Ale dalej coś tam się we mnie tli...

To trzymam kciuki to brzmi obiecująco ^^

Szefowa ma urodziny, przyniosła ciacho, jak tu nie utyć ?
Szefowa_Harpii, dawaj to ciacho!

Stary 2017-10-27, 10:34   #883
9cf1d31d279bad27b001c12cbf2de6a056fa95f2_6583802d27f04
Konto usunięte

Cytat:
A idzie, ktoś na imprezę przebieraną jutro ?
Planuję zrobić makijaż wampirzycy
Ja nie idę na przebieraną a zwykłą imprezkę Z dziewczynami z pracy mamy akcję: reset
9cf1d31d279bad27b001c12cbf2de6a056fa95f2_6583802d27f04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-27, 11:13   #884
a79790139dd0658ebd8b23ce8e3846ca00e1de31_65bd8201a8975
Konto usunięte

Cytat:

a79790139dd0658ebd8b23ce8e3846ca00e1de31_65bd8201a8975 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-27, 11:31   #885
bellissima
Raczkowanie

GG do bellissima

Ja ide w sb na impreze urodzinowa, bez przebieranek, a szkoda :p
Co nie zmienia faktu ze kupilabym jakas fajna bluzke

Sent from my GT-P3110 using Wizaz Forum mobile app
bellissima jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-27, 11:36   #886
6e9577db6ce2542298c043680bb84e2806dabe77_6019e7a59e04f
Konto usunięte

Ja idę dzisiaj na zakupy żeby coś kupić fajnego na jutro ^^
Jutro w końcu idę sama, a i dzisiaj może gdzieś wyskoczymy z współlokatorką.
6e9577db6ce2542298c043680bb84e2806dabe77_6019e7a59e04f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-27, 11:56   #887
Elsabel
Zakorzenienie

Cytat:
Szczerze mówiąc, w ogóle Ci się nie dziwię, mnie też taki opis by odrzucił. Wydaje się taką nieporadną sierotą, co to przeprasza, że żyje. I w ogóle co to za takst, że powinnaś pojechać do jego miasta, żeby go poznać? To ewentualnie on powinien przyjechać do Ciebie. Ja nie wiem co to za jakieś nowe zasady...
Cytat:
A jakie plany macie na weekend ?
Ja dzisiaj idę do klubu z Tancerzem, a jutro do exa na hallowynową domówkę w starym gronie
Ja dzisiaj odpoczywam w domu, może pójdę na fitness. Za to jutro mam babską imprezkę z koleżankami z okazji zaręczyn jednej z nich. Już sobie wyobrażam jakie będą rozmowy...

Edytowane przez Elsabel
Czas edycji: 2017-10-27 o 11:58
Elsabel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-27, 12:10   #888
hekate93
Zadomowienie

Cytat:

Szefowa w pracy a nasza szefowa to dwie różne osoby

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Stary 2017-10-27, 13:26   #889
handzia600
perfumowe ADHD

[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;78314541]Ja nie idę na przebieraną a zwykłą imprezkę Z dziewczynami z pracy mamy akcję: reset [/QUOTE]

U mnie reset wygląda tak, że całą Niedzielę potem umieram
W sumie, wstaję z martwych czy jak tam to się mówi

Cytat:
Napisane przez Elsabel Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj odpoczywam w domu, może pójdę na fitness. Za to jutro mam babską imprezkę z koleżankami z okazji zaręczyn jednej z nich. Już sobie wyobrażam jakie będą rozmowy...
Eh no na pewno. Mnie chyba czeka w następnym roku świadkowanie na ślubie przyjaciółki, ale to takie jeszcze niepewne dobrze, że nie chcą wesela na ileśset osób... Mi się właśnie widzi kameralny ślub i wesele. Ale co ja tu o ślubie swoim

Wyszedł nowy sezon Stranger Things
Stary 2017-10-27, 13:37   #890
Elsabel
Zakorzenienie

Cytat:
Eh no na pewno. Mnie chyba czeka w następnym roku świadkowanie na ślubie przyjaciółki, ale to takie jeszcze niepewne dobrze, że nie chcą wesela na ileśset osób... Mi się właśnie widzi kameralny ślub i wesele. Ale co ja tu o ślubie swoim

Mi sie już nic nie widzi, bo w sumie po co, ten aspekt życia mnie ominął.
Elsabel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-27, 16:12   #891
Shawtty
Zakorzenienie

Imprezy się szykują, a ja pierwszy raz od ponad dwóch miesięcy zamierzam siedzieć sama w domu. Chyba nie potrzebuję natknąć się na W. i przeżywać jakąś dramę.

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

Cytat:
Przepraszam, że się wetnę w poważne tematy, ale młody znowu mnie wyrzucił z fb : cojest: i już kur...a mnie to nawet bawi, jestem tak wściekła, że kropka nienawiści nie wyrazi mojego zażenowania a ja głupia myślałam, naiwnie dalej myślałam, że to przecież nie może dziać się na prawdę
Przepraszam, że nie słuchałam się Was, zwracam honor
Przykro mi, że jest takim dupkiem.

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

Cytat:

Mnie też. A nawet i brak wesela. Po prostu ślub i tyle. Chyba że mój ewentualny narzeczony bardzo by tego wesela chciał, myślę, że mogłabym pójśc na jakąś ugodę, bo to w sumie tylko... szczegół.

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Elsabel Pokaż wiadomość
Mi sie już nic nie widzi, bo w sumie po co, ten aspekt życia mnie ominął.
Też tak czuję. Moje koleżanki non stop śluby, już po ślubach, śluby w planach, długie związki, a ja... a ja wczoraj piłam z Taksówkarzem do 4 rano.

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

Cytat:
Shawtty, ja też tak nie do końca rozumiem, jak wyglądało to Wasze spotkanie i jak teraz mają wyglądać Wasze kontakty.
Nie rozumiem zwłaszcza zdania "W to biedny chłopiec, niezdecydowany, wystraszony, cała maska bezuczuciowego manipulanta dzisiaj opadła" - jestem przeziębiona więc może mózg mój nie pracuje na najwyższych obrotach, ale nie czaję, czy w tym zdaniu mówisz o nim z ironią "biedny chłopiec", czy stwierdzasz ze naprawdę jest biedny (bo wyszły jakieś nowe rzeczy) i ze wcale nie jest manipulantem?
Poza tym widzę, że Tobie jest lepiej, więc się cieszę
Trochę mi lepiej, bo to spotkanie wisiało nade mną dość mocno. a już się odbyło. I przeżyłam. I wyrzuciłam wszystko z siebie. Nawet nie żałuję tego, że mu wyznałam miłość. Nie ma się przecież czego wstydzić, jest jak jest, po co to ukrywać. Już zbyt długo ukrywałam i się z tym dusiłam.

Nie mówiłam tego z ironią, to jest biedny nieszczęśliwy chłopiec i tyle, postawić go pod ścianą i koniec, nie potrafi się obronić, jest słaby, zalękniony i tyle. Nie wrzucam mu teraz, po prostu tak jest. Ja też wcale nie mam słabego charakteru, po prostu w pewnej chwili za bardzo przytłoczyły mnie uczucia i było jak było. Ale już nie jest.
Shawtty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-27, 16:56   #892
pseudofeministka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shawtty Pokaż wiadomość
Imprezy się szykują, a ja pierwszy raz od ponad dwóch miesięcy zamierzam siedzieć sama w domu. Chyba nie potrzebuję natknąć się na W. i przeżywać jakąś dramę.

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

Przykro mi, że jest takim dupkiem.

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

Mnie też. A nawet i brak wesela. Po prostu ślub i tyle. Chyba że mój ewentualny narzeczony bardzo by tego wesela chciał, myślę, że mogłabym pójśc na jakąś ugodę, bo to w sumie tylko... szczegół.

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

Też tak czuję. Moje koleżanki non stop śluby, już po ślubach, śluby w planach, długie związki, a ja... a ja wczoraj piłam z Taksówkarzem do 4 rano.

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

Trochę mi lepiej, bo to spotkanie wisiało nade mną dość mocno. a już się odbyło. I przeżyłam. I wyrzuciłam wszystko z siebie. Nawet nie żałuję tego, że mu wyznałam miłość. Nie ma się przecież czego wstydzić, jest jak jest, po co to ukrywać. Już zbyt długo ukrywałam i się z tym dusiłam.

Nie mówiłam tego z ironią, to jest biedny nieszczęśliwy chłopiec i tyle, postawić go pod ścianą i koniec, nie potrafi się obronić, jest słaby, zalękniony i tyle. Nie wrzucam mu teraz, po prostu tak jest. Ja też wcale nie mam słabego charakteru, po prostu w pewnej chwili za bardzo przytłoczyły mnie uczucia i było jak było. Ale już nie jest.
A ja uwazam, ze to co zrobilas nie jest wynikiem jakiejkolwiek slabosci, tylko odwagi. Ludzie czaja sie caly czas, a itak nie dostaja to czego chca. Przynajmniej masz sytuacje jasna i bedziesz mogla ruszyc dalej, cokolwiek to oznacza. Gratuluje

Dokładka: Perfumy, minerały, podkłady, hybrydy, kosmetyki do włosów:Jantar, Anwen, Oleje.

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=795843
pseudofeministka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-27, 18:34   #893
handzia600
perfumowe ADHD

Dupki dupkami. Amen

A ja powinnam zacząć się szykować do klubu, ale tak mi się nie chceeee....
Pitolę, nie zakładam sukienki. To tylko kolega
Stary 2017-10-27, 19:17   #894
Shawtty
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pseudofeministka Pokaż wiadomość
A ja uwazam, ze to co zrobilas nie jest wynikiem jakiejkolwiek slabosci, tylko odwagi. Ludzie czaja sie caly czas, a itak nie dostaja to czego chca. Przynajmniej masz sytuacje jasna i bedziesz mogla ruszyc dalej, cokolwiek to oznacza. Gratuluje
Dziękuję
Tak, ja to wiem, że jednak wymagało to odwagi, mówienie tak szczerze o uczuciach, gdy ma się świadomość, że tak naprawdę wali się głową w mur, to żadna błahostka. Odnośnie do słabości - chodziło mi o to, że byłam słaba, gdy pozwoliłam mu rządzić i nie chciałam się przyznać do uczuć. Ale to minęło.

Edytowane przez Shawtty
Czas edycji: 2017-10-27 o 19:19
Shawtty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-27, 19:29   #895
SpiewWannie
Raczkowanie

Cytat:
Hahahaha faktycznie jak to przeczytałam raz jeszcze, to skojarzenie jest oświadczam więc uroczyście, że wszelkie podobieństwo do Fryzjera Daguniowego niezamierzone

Brzmi jak opis sierotki marysi a nie ogarniętego chłopaka , troche mało pazura w charakterze
Stary 2017-10-27, 19:32   #896
handzia600
perfumowe ADHD

Cytat:
Napisane przez Shawtty Pokaż wiadomość
Dziękuję
Tak, ja to wiem, że jednak wymagało to odwagi, mówienie tak szczerze o uczuciach, gdy ma się świadomość, że tak naprawdę wali się głową w mur, to żadna błahostka. Odnośnie do słabości - chodziło mi o to, że byłam słaba, gdy pozwoliłam mu rządzić i nie chciałam się przyznać do uczuć. Ale to minęło.
A on nic od siebie nie 'dał'? Nie mówił co on czuje względem Ciebie?
Stary 2017-10-27, 19:56   #897
lolek9000
Zakorzenienie

czesc dziewczyny
jakie plany na weekend?
lolek9000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-27, 21:39   #898
Milagros_90
Zakorzenienie

Dziewczyny i Chłopaki, dziękuję za odniesienie się do kwestii mego swatania (a właściwie stawania mnie). Nie będę cytowac wszystkich Waszych wypowiedzi, żeby się to nie rozrosło niepotrzebnie. Odpowiem zbiorczo: no mnie ten opis tego faceta też nie zachwyca. On ma 37 lat, jest dziesięć lat ode mnie starszy. Nie twierdzę, że to zły czlowiek - absolutniem, mam zaufanie do swatki i wiem, że ona chce mojego dobra i z życzliwości mi go podsuwa, bo wierzy, że on da mi coś dobrego. No ale mnie ta opcja w ogóle nie zachwyca...
A z wyjazdem do niego - chodzi o to, że on i swatka mieszkają w jednym mieście, i niby ja miałabym przyjechać na któryś weekend do swatki, a ona wtedy zaprosi też jego. I później jeśli sie sobie spodobamy to miałabym już do niego jezdzic.
Dla mnie to na maksa niekomfortowe. Jak juz, to niech on przyjedzie do mnie na kawe, bez zadnych posredników. Jak normalna randka z internetu. No, ale on nieśmiały...
Ogólnie mam też przemyslenia po tej rozmowie ze swatką, że ja bede wiecznie sama, nie poznam nikogo wartosciowego skoro tyle lat mi sie nie udało, a tu jeszcze gardzę takim facetem.
Przepraszam, że tak przydługo wyszło.

Maja
, trzymam kciuki za randkę!
Shawtty, dzięki za wyjasnienie na moje pytanie co do W. I ja też uważam, że wcale nie byłaś słaba. Silna dziewczyna z Ciebie
Milagros_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-27, 21:59   #899
260c4d4fdb0e7f4840fc70476d5f7e46d82a0f3e
Konto usunięte

Cytat:
Dziewczyny i Chłopaki, dziękuję za odniesienie się do kwestii mego swatania (a właściwie stawania mnie). Nie będę cytowac wszystkich Waszych wypowiedzi, żeby się to nie rozrosło niepotrzebnie. Odpowiem zbiorczo: no mnie ten opis tego faceta też nie zachwyca. On ma 37 lat, jest dziesięć lat ode mnie starszy. Nie twierdzę, że to zły czlowiek - absolutniem, mam zaufanie do swatki i wiem, że ona chce mojego dobra i z życzliwości mi go podsuwa, bo wierzy, że on da mi coś dobrego. No ale mnie ta opcja w ogóle nie zachwyca...
A z wyjazdem do niego - chodzi o to, że on i swatka mieszkają w jednym mieście, i niby ja miałabym przyjechać na któryś weekend do swatki, a ona wtedy zaprosi też jego. I później jeśli sie sobie spodobamy to miałabym już do niego jezdzic.
Dla mnie to na maksa niekomfortowe. Jak juz, to niech on przyjedzie do mnie na kawe, bez zadnych posredników. Jak normalna randka z internetu. No, ale on nieśmiały...
Ogólnie mam też przemyslenia po tej rozmowie ze swatką, że ja bede wiecznie sama, nie poznam nikogo wartosciowego skoro tyle lat mi sie nie udało, a tu jeszcze gardzę takim facetem.
Przepraszam, że tak przydługo wyszło.

Maja
, trzymam kciuki za randkę!
Shawtty, dzięki za wyjasnienie na moje pytanie co do W. I ja też uważam, że wcale nie byłaś słaba. Silna dziewczyna z Ciebie
Eee, dlaczego Ty miałabyś jeździć ciągle do niego? Bo "tyle lat się nie udało" i jesteś w pozycji petentki?! Jeśli iść tym tropem, to jemu "nie udaje się" dłużej, więc może to on powinien bardziej się postarać... Bo nieśmiały? Nieśmiały jest chyba wszędzie, a nie tylko w innych miejscowościach... Pachnie żenadą.
260c4d4fdb0e7f4840fc70476d5f7e46d82a0f3e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-27, 22:06   #900
Milagros_90
Zakorzenienie

[1=260c4d4fdb0e7f4840fc704 76d5f7e46d82a0f3e;7833473 6]Eee, dlaczego Ty miałabyś jeździć ciągle do niego? Bo "tyle lat się nie udało" i jesteś w pozycji petentki?! Jeśli iść tym tropem, to jemu "nie udaje się" dłużej, więc może to on powinien bardziej się postarać... Bo nieśmiały? Nieśmiały jest chyba wszędzie, a nie tylko w innych miejscowościach... Pachnie żenadą.[/QUOTE]
Tlumaczenie jest takie: bo on ma lepszą sytuację niż ja, bo ma swoje mieszkanie, w którym mieszka sam (ja mieszkam z mamą jeszcze), bo jego miasto jest lepsze od mojego, większe i więcej mozliwości...
Milagros_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości