|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4171 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4172 |
Raczkowanie
|
gosiu masz piekne buciki i widac golym okiem ze beda wygodne..obraczki tez piekne.Myslelismy z TZ o takich ale dosc drogie byly..choc niby cena miala nie grac roli
![]() asiuk ja dopiero po slubie bede tworzyc kuchnie u mnie w domu bo bedziemy mieszkac na pietrze i cala gora dla nas..takze jak cos to bede pytac jaki zlew jakie szafki polecasz ![]() a ja wczoraj sobie kupilam sukienke na poprawiny w kolorze zielonym a materail chyba satyna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4173 |
Zakorzenienie
|
A ja wczoraj wpadłam na genialny pomysł. Ponieważ mój TŻ w kwestii ubrania ślubnego trochę robił mi na złość i pokazywał ostentacyjnie swój indywidualizm (a ja już w głowie miałam zarys jego image'u ślubnego, w końcu ja wiem jaka będzie suknia a on nie
![]() ![]() ![]() ![]()
#4174 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Czas więc Kochane na moją relację ze ślubu 7 czerwca 2008r. Mój dzień zaczął się od 7 rano, obudziłam się z bólem brzucha. Zaliczyłam oczywiście wizytę w łazience. Później obudziłam Łukasza, też był stremowany ![]() Prysznic, balsam, wrzuciłam rzeczy do torby i Łukasz odwiózł mnie do fryzjera na 10:30. U fryzjera odprężyłam się, fryzura wyszła super. W drodze powrotnej wstąpiłam do Rossmana i kupiłam sobie błyszczyk i poszłam do swojego domu rodzinnego. Tam przyjechała makijażystka i zaczęłyśmy malowanie na balkonie. Chciałam mocniejszy, ciemniejszy makijaż i taki właśni był. Wyszedł super. Później z pomocą mamy się ubrałam i na dywanie pokrytym prześcieradłem (żebym nie obeszła kłakami kota) cwiczyłam klękanie w sukience ![]() O 15 zadzwonił domofon. Przyjechał Łukasz z rodzicami, świadkowie i kamerzysta z żoną (znajomi) i moi dziadkowie. Łukasz miał taki zachwyt w oczach ![]() Na Błogosławieństwie moja mama tak się wzruszyła, że nie była w stanie wydobyć z siebie słowa a ja wręcz przeciwnie, strasznie chciało mi się śmiać ![]() W kościele strasznie zasychało mi w gardle. Mieliśmy piękną mszę. Ksiądz cały czas mówił do Nas i wiecie zawsze marzyłam, żeby na moim ślubie było takie kazanie: "GDYBYM MÓWIŁ JĘZYKAMI LUDZI ANIOŁÓW, A MIŁOŚCI BYM NIE MIAŁ, STAŁBYM SIĘ JAK MIEDŻ BRZĘCZĄCA ALBO CYMBAŁ BRZMIĄCY. GDYBYM TEŻ MIAŁ DAR PROROKOWANIA, I ZNAŁ WSZYSTKIE TAJEMNICE I POSIADAŁ WSZELKĄ WIEDZĘ I WSZELKĄ[MOŻLIWĄ[ WIARĘ A TAK IŻBYM GÓRY PRZENOSIŁ... A MIŁOŚCI BYM NIE MIAŁ, BYŁBYM NICZYM. I GDYBYM ROZDAŁ NA JAŁMUŻNĘ CAŁĄ MAJĘTNOŚĆ MOJĄ, A CIAŁO WYSTAWIŁ NA SPALENIE, LECZ MIŁOŚCI BYM NIE MIAŁ, NIC BYM NIE ZYSKAŁ. MIŁOŚĆ CIERPLIWA JEST, ŁASKAWA JEST, MIŁOŚĆ NIE ZAZDROŚCI, NIE SZUKA POKLASKU, NIE UNOSI SIĘ PYCHĄ, NIE DOPUSZCZA SIĘ BEZWSTTYDU, NIE SZUKA SWEGO, NIE UNOSI SIĘ GNIEWEM, NIE PAMIĘTA ZŁEGO; NIE CIESZY SIĘ Z NIESPRAWIEDLIWOŚCI, LECZ WSPÓŁWESELI SIĘ Z PRAWDĄ, WSZYSTKO ZNOSI, WSZYSTKIEMU WIERZY, WE WSZYSTKIM POKŁADA NADZIEJĘ, WSZYSTKO PRZETRZYMA. MIŁOŚĆ NIGDY NIE USTAJE, [NIE JEST] JAK PROROCTWA,KTÓRE SIĘ SKOŃCZĄ, ALBO JAK DAR JĘZYKÓW,KTÓRY ZMIĘKNIE(...) (...)TAK WIĘC TRWAJĄ WIARA,NADZIEJA I MIŁOŚĆ-TE TRZY:Z NICH ZAŚ NAJWIĘKSZA JEST MIŁOŚĆ..!!" i właśnie takie było ![]() Przysięga - wzruszyłam się strasznie. Miałam oczy pełne łez i gdybym musiała powiedzieć jeszcze jedno zdanie więcej to już bym go z siebie nie wydusiła. Mój Łukasz za to pomylił obrączki i swoją chciał mi założyć ![]() Wesele było fantastyczne, dj wspaniały. Jedzenie przepyszne. Wszystko było lepiej niż to sobie mogłam wymarzyć. To był najpiękniejszy dzień mojego życia. Wszyscy się starali żeby taki był, ale powiem Wam, że wśród tych wszystkich ludzi widziałam tylko Jego, mojego męża ![]() ![]() Znowu płaczę, straszna beksa ze mnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4176 |
Zakorzenienie
|
Biricchina super relacja, gratuluje i wszystkiego najlepszego
![]() a co tego czytania to zawsze jest na slubie....
#4177 |
Zakorzenienie
|
Biricchina przecudnie po prostu, ślicznie wyglądaliście, no a Ty to już istny anioł
![]() A jaka relacja, aż mi się łezka w oku zakręciła ze wzruszenia. Życzę Wam z całego serduszka, żebyście każdego dnia tak się kochali i tak na siebie patrzyli jak w tym dniu. Buziaki
#4178 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Bardzo dziękuję ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() serdeczne gratulacje Kochana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4180 |
Zadomowienie
|
A i zapomniałam o Welonie, miałam baaaardzo długi welon
![]() Znajomi porobili mnóstwo fotek jak chowają się pod tym welonem ![]() ![]() Tylko jeden minus był, pod welonem było strasznie gorąco... |
![]() ![]() |
![]() |
#4181 |
Zadomowienie
|
Biricchina piękna para młoda! Ślicznie wyglądałaś.
Teraz przyszła kolej na moją relację ze ślubu 07 czerwiec: Nie mogłam już spać od 5 rano kręciłam się, wierciłam, ale jakoś przetrwałam do 7 rano i wstałam prysznic, balsam, sniadanie. Pojechałam do fryzjera swoim samochodem dobrze, że dojechałam cała i zdrowa. Śmiesznie było jak wracałam z upiętym welonem za kierownicą. W domu czekała na mnie pani od makijażu. Później pojechaliśmy na zdjęcia w plenerze, które robiliśmy przed ślubem nad morzem, niestety moja fryzura lekko się zdeformowała przez morską bryzę. O 17.30 przyjechała kamera, o 18 zaczęło się błogosławieństwo - na którym już się wzruszyłam i miałam oczy pełne łez. Wyruszyliśmy do Kościoła i ja byłam bardzo wzruszona i podobno mojej przysięgi nie było wogóle słychać w Kościele, chyba odebrało mi głos. Na całe szczeście dalej już było tylko lepiej, wesele się udało goście się super bawili, na poprawinach też było super. Zdjęć jeszcze nie mam, ale jak tylko będę miała napewno wkleję. |
![]() ![]() |
![]() |
#4182 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Super Kochana ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4183 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też na co dzień chodzę w płaskich i wiem, jak potrafi mnie boleć stopa na obcasach, dlatego muszę bardzo sceptycznie i praktycznie podejść do sprawy butów, w końcu i tak mało je widać. Ja mam problemy z haluxami i płaskostopiem, które już się zmniejszyło znacznie, ale nadal jest czasem odczuwalne ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja niby wiem, że kamizelki wyszły z mody, ale biorę taką opcję pod uwagę (w wersji kolorystycznej takiej, jak marynarka). Mój TŻ ma lekką nadwagę i dość spory brzuszek ![]() Tak w ogóle, jakiś czas temu w Dzień dobry TVN była wizażystka i stwierdziła, że już niemodne jest robienie makijażu pod kolor bukietu ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4184 |
Raczkowanie
|
Birucchina i Antysuj gratuluje wspaniałego ślubu i wesela. Życzę wam słonecznych dni życia we swoje pełnych miłości, szacunku i zrozumienia. Czekamy na wieści o powiększeniu rodziny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4185 | |
Rozeznanie
|
![]() ![]() Zdjecia piekne ale czekamy na wiecej i wiecej i wiecej ![]() ![]() ten tekst bardzo zadko jest na slubach... BARDZO... raz sie tylko z tym spotkalam i to bylo specjalne zyczenie mlodych... my tez mamy takie i odczyta to nasz kolega ![]() Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4186 |
Wtajemniczenie
|
Birichcina anytsuj jeszcze raz wszystkiego co naj
![]() Birichcina czytając Twoją realcję samej mi się łezka zakręciła a wyglądałaś przepięknie wprost ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4188 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jeszcze raz gratulacje!!! Cytat:
![]() Cytat:
a tak na marginesie asiuk to też ustawiam się w kolejce po porady, jak już będę mieszkanie meblowała ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4189 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Birucchina i Antysuj dziewczyny przepieknie jeszce raz wszytkiego naj....
Birucchina czytajac twoaj recenzje normalnnie sie pobeczalam przecudnie...i co do tego czytania to sie zgadzam nie na kazdym slubie jest bo bylam na bardzo wielu slubach koscielnych ale tak piekne czytanie przeczytalam pierwszy raz dopiero dzisiaj... |
![]() ![]() |
![]() |
#4190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4191 |
Zadomowienie
|
Bricchina wyglądałaś ślicznie, tak promiennie, no i piękna relacja ze ślubu aż się wzruszyłam.
Dziewczyny życzę Wam aby ta radość i miłość, którą czułyście w dniu ślubu towarzyszyła Wam w każdej chwili. Ja już powoli łapię stresa jak myślę o zbliżającym się ślubie. Do 2 sierpnia zostało 52 dni ![]() A dziś jeszcze brat zadzwonił, że weźmie kamerę cyfrową i będzie filmował przygotowania, pojedzie ze mną do fryzjera i makijażystki a potem wwali mi się do pokoju jak się będę szykowała ![]() ![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4192 |
Zakorzenienie
|
A ja się dzisiaj w końcu zebrałam i umówiłam do kosmetyczki na makijaż ślubny
![]() ![]()
#4193 |
Zadomowienie
|
Pieknie
![]() ![]() Strasznie mi sie spodobał Twój makijaz-rewelacja ![]()
![]() |
#4194 | |
Zakorzenienie
|
Biricchina wyglądałaś ślicznie.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4195 |
Raczkowanie
|
Biricchina to nie jest kazanie tylko tekst czytania. mam jeszcze pytanko czy Wam swiadkowalo dwoch panow?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4196 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
Ja ci proponoje wkladki do butow ale nie zelowe ale silikonowe bo sa bardziej elastyczne i bardziej wygode jesli nieznajdziesz takich do butow idz do skelpu z bielizna i spytaj o sylikonowe wkladki do stanika takie tez beda dobre ja akurat mam te do stanika i sa naprawde ekstra.... I co najwazniejsze buty niecisna czuc tylko jedan zmiane taka cudowna miekkosc pod stopa... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4198 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4199 |
Raczkowanie
|
Birchina Ty i TWOJ MAZ WYGLADALISCIE PIEKNIE..DELIKATNIE,SUBTE LNIE.MIALAS PIEKNA SUKNIE I PIEKNE BOLERKO NIE WSPOMINAJAC O BUKIECIE...CO TO TAKIE CZERWONE???NO PIEKNA JESTES....A TERAZ ZYCZE WAM NAJLEPSZEGO..WIECZOREM WYPIJE ZE SWOIM TZ WASZE ZDROWIE
![]() A MY WCZORTAJ bylismy zaprosic kolege-sasiada TZ -on tez wyjezdza do Angli ale wraca we wrzesniu wiec na naszym slubi ebedze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4200 |
Zadomowienie
|
Relacje i zdjecia są ekstra
![]() ![]() Dzięki za rady dotyczące świadków, będę się musiała zebrać na odwagę ![]() Dzień piękny a my dziś odbieramy zamówione meble do dużego pokoju ![]() ![]() Toverek super Wam się fotograf trafił ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:05.