|
|
#931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Singielki 25+ część XI
Classic ja na walizkach żyje ale do przodu ogólnie
|
|
|
|
#932 |
|
Zakorzenienie
|
halloween jest o można go zakryć ostrzejszzym makeupem
Nikogo niestety nie zmusisz do miłości ale zawsze możesz zamknąć wybranka w piwnicy i trzymać tam dopóki nie rozwinie się u niego syndrom sztokholmski. 🙃 https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png |
|
|
|
#933 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dołączam do grona imprezujących dzisiaj. Chociaż w sumie nie jestem pewna, czy dojdziemy do klubu, możliwe, ze skończy się na domówce tak jak zazwyczaj. Starość nie radość
|
||
|
|
|
#934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też więcej sobie nie pozwolę czuć się w taki sposób. Ale póki co nie widzę w ogóle wyjścia z obecnego stanu. Najgorsze, bo tydzień temu poznałam naprawdę świetnego faceta, możemy gadać godzinami, jest bardzo inteligentny, rozmawiamy o książkach i poezji, opowiedziałam mu o mojej obecnej sytuacji i on mnie wspiera, niczego nie oczekuje w zamian. Ale jak wiadomo, to bez sensu, nie chcę go tak chamsko friendzonować, a o żadnym związku słyszeć nawet nie chce. A nikogo nie będę trzymać w zanadrzu. Więc musiałam ochłodzić tę relację, choć jeszcze w czwartek piliśmy razem do rana. Wtedy uświadomiłam sobie, że metoda klina nic tutaj nie pomoże. A jeszcze kogoś przypadkiem skrzywdzę. W końcu to do mnie ostatecznie dotarło. Stąd też samotny weekend. Edytowane przez Shawtty Czas edycji: 2017-10-28 o 16:57 |
|
|
|
|
#935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podobnie jak Ty nie zamierzam "uszczęśliwiać" go swoją przyjaźnią ani trzymać w zanadrzu i po prostu więcej się z nim nie spotkam, chociaż część mnie na pewno by chciała.
|
|
|
|
|
#936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powieliłabym schemat, tak też zaczęła się moja relacja z W., nie mogę zrobić sobie tego ponownie. Ani temu chłopakowi, bo to też wrażliwsza osoba niż nieempatyczny W. |
|
|
|
|
#937 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mądre, trochę późno do nich dochodzę, ale liczy się skutek. Choć popełniałam ostatnio masę błędów. |
|
|
|
|
#939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boję się, że faktycznie potrzebna by mi była duuuża zmiana, żeby kogoś poznac (zmiana miasta, zmiana pracy, zmiana znajomych). A ja tak nie chcę, przeraża mnie to... Jestem osobą mocno przywiązującą się do osób i do miejsc. I chciałabym tu i teraz kogoś poznać, jak inne moje kolezanki, które nie musiały skakać na głęboką wodę, ba, nawet tindera sobie nie musiały zakładać. Nie martw się Shawtty, każda z nas popełnia błędy. Dobrze jest jednak nad sobą pracować, nad swoim zachowaniem, swoimi wyborami. |
|
|
|
|
#941 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem tylko, czemu jesteś tak negatywnie nastawiona do portali? Naprawdę da się poznać tam wartościowe osoby, pomyśl o tym. Do niczego Cię to nie zobowiązuje, ale zawsze to po prostu większe szanse. ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Cytat:
A jestem od Was bodaj z rok młodsza. |
||
|
|
|
#942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
próbuję w ten sposób zwiększyć swoje szanse na poznanie kogoś. Chodziło mi o to, że przykładowo moje koleżanki nawet tego nie potrzebowały, bo właśnie poznały swoich partnerów tak o, na żywo: w pracy, na studiach, przez znajomych itd. Mi się nie udaje ani na żywo, ani przez portale. |
|
|
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
Gdybym poszła dziś na imprezę tam gdzie zawsze chodzę, spotkałabym i W., i tego chłopaka, którego poznałam tydzień temu.
|
|
|
|
#944 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie całkiem całkiem, ale wyszło dziwnie, bo jak się rozkręcać zaczęło, to nagle wszyscy wstali i wyszli, bo tacy zmęczeni środowisko specyficzne, połowa prawników, ogólnie większość jak u ciotki na imieninach, mimo że to był przedział wieku 25-30 lat + jedna osoba okolo 33... jeden chłopak i jedna dziewczyna byli zabawni, wygadani itp (+moje współlokatorki). Że im się opłacało na tak krótko przychodzić i to jeszcze z prezentami i prowiantem (tego co zostało starczyloby na poprawiny dziś Cytat:
Cytat:
![]() ja dziś zamulam w domu, zero Halloween
|
|||
|
|
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę zrobić total porządki - z materiałami ze studiów, z kosmetykami, z książkami. Oczyszczanie przestrzeni, porządkowanie. Może jutro się za to wezmę
|
|
|
|
#946 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#947 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#948 |
|
Zakorzenienie
|
Cierpliwości ! Mi się też długo nie udawało
|
|
|
|
#949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:facepalm: MMyślałam że kumpla za ten głośny komentarz zabiję. ![]() A film jest super, nakręcony z jajem i na wesoło
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2017-10-29 o 08:26 |
|
|
|
|
#950 |
|
Rozeznanie
|
Maja super
A jak Twoje odczucia wobec niego? Jest szansa na coś więcej?
|
|
|
|
#951 |
|
Zakorzenienie
|
Wszyscy jeszcze śpią po wczorajszych imprezach?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nikogo niestety nie zmusisz do miłości ale zawsze możesz zamknąć wybranka w piwnicy i trzymać tam dopóki nie rozwinie się u niego syndrom sztokholmski. 🙃 https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png |
|
|
|
#952 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#953 |
|
Rozeznanie
|
A mój mi wyszeptał, że coś do mnie czuje...
|
|
|
|
#954 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A jak u reszty? ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- [1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;78362316]Ja już nie śpię, ale zastanawiam się czy nie umrzeć [/QUOTE]Ha ha Ja o dziwo czuję się super, a piłam na zmianę grzane wino z grzanym piwem
|
||
|
|
|
#955 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;78362316]Ja już nie śpię, ale zastanawiam się czy nie umrzeć
[/QUOTE]a co się stało? a co ty na to?
|
|
|
#956 |
|
perfumowe ADHD
|
Może
widzimy się w tygodniu na piwie z moimi znajomymi a potem w sobotę klub ^^ Ale on dopiero co miesiąc temu został zdradzony przez narzeczoną, która poszła do kochanka, więc powiedział, że nie szuka kobiety ... Szkoda mi go strasznie, bo dobry mężczyzna :/ Wczoraj chciał mnie z domówki wyciągnąć do klubu, a dzisiaj jak usłyszał że idę sama do kina zadeklarował się iść ze mną
|
|
#957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się też do niego lepię
|
|
#958 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale trzeba się teraz doprowadzić do stanu używalności bo wróciłam taka zmęczona że nawet makijażu nie zmyłam, no i teraz się nadaję na imprezę na halloween
|
|
#959 | |
|
Konto usunięte
|
Za dużo procentów %%
Na szczęście już w miarę żyję. Byłam umówiona na obiad z koleżanką, ale nie dam rady i zostaję w domku ![]() ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#960 |
|
Zakorzenienie
|
Maja, Mamba, Classic - extra
ja się chyba w końcu wyspałam, pierwszy raz od dawna. Ciekawe tylko czy wieczorem usnę i pójdę wypoczęta do pracy czy będę się przewracała z boku na bok do 3 i znów nieprzytomna :P ostatnio już się czułam permanentnie zmęczona i brakowało mi regeneracji |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.

próbuję w ten sposób zwiększyć swoje szanse na poznanie kogoś. Chodziło mi o to, że przykładowo moje koleżanki nawet tego nie potrzebowały, bo właśnie poznały swoich partnerów tak o, na żywo: w pracy, na studiach, przez znajomych itd.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Na szczęście już w miarę żyję. Byłam umówiona na obiad z koleżanką, ale nie dam rady i zostaję w domku