Singielki 25+ część XI - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-10-27, 22:10   #901
4e89258bace7037c96b059285119fe847ddc4e93
Konto usunięte

Dot.: Singielki 25+ część XI

Dziewczyny, ja miałam przez 2 dni wizję randki z Tindera, ale koleś jakąś mętną wymówką się wykręcił i zamilkł... A wczoraj już o wspólnych wyjazdach coś mówił (ok, to akurat było za dużo, no ale wydawało się, że się biedak jara i tyle).

Z jednym piszę, ale za bardzo mi przypomina ex (te same wady)... Więc podziękuję.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
4e89258bace7037c96b059285119fe847ddc4e93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-27, 22:11   #902
Shawtty
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milagros_90 Pokaż wiadomość
Tlumaczenie jest takie: bo on ma lepszą sytuację niż ja, bo ma swoje mieszkanie, w którym mieszka sam (ja mieszkam z mamą jeszcze), bo jego miasto jest lepsze od mojego, większe i więcej mozliwości...
Milagros, może niech on się goni po prostu...

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

Cytat:
Napisane przez handzia600 Pokaż wiadomość
A on nic od siebie nie 'dał'? Nie mówił co on czuje względem Ciebie?
Coś mówił, ale wolę to zachować...

Cytat:
Shawtty, dzięki za wyjasnienie na moje pytanie co do W. I ja też uważam, że wcale nie byłaś słaba. Silna dziewczyna z Ciebie
Silna, ale rozgoryczona mocno...
Shawtty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-27, 22:13   #903
260c4d4fdb0e7f4840fc70476d5f7e46d82a0f3e
Konto usunięte

Cytat:
Tlumaczenie jest takie: bo on ma lepszą sytuację niż ja, bo ma swoje mieszkanie, w którym mieszka sam (ja mieszkam z mamą jeszcze), bo jego miasto jest lepsze od mojego, większe i więcej mozliwości...
Argumenty dobre w kontekście ewentualnej przeprowadzki, ale absolutnie nie na początek znajomości... Dla mnie taka asymetria byłaby nie do przyjęcia. Swoją drogą ciekawe połączenie: skrajna nieśmiałość i skromność i parcie na spotkania u niego w mieszkaniu
260c4d4fdb0e7f4840fc70476d5f7e46d82a0f3e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-27, 22:20   #904
4e89258bace7037c96b059285119fe847ddc4e93
Konto usunięte

Milagros, też bym odpuscila... 37 lat i nieśmiały aż tak? Nieogar jakiś.

4e89258bace7037c96b059285119fe847ddc4e93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-27, 22:28   #905
Elsabel
Zakorzenienie

Cytat:
To ewentualnie może być argument przemawiający za spędzaniem czasu u niego jeśli już bylibyście w związku. Ale na te pierwsze kilka spotkań to facet powinien pofatygować się do kobiety.
Elsabel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-27, 22:30   #906
Shawtty
Zakorzenienie

W ogóle W. zwrócił mi uwagę, że bardzo schudłam. I zapytał, czy się czymś martwię.
Stary 2017-10-27, 22:37   #907
pseudofeministka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shawtty Pokaż wiadomość
Dziękuję
Tak, ja to wiem, że jednak wymagało to odwagi, mówienie tak szczerze o uczuciach, gdy ma się świadomość, że tak naprawdę wali się głową w mur, to żadna błahostka. Odnośnie do słabości - chodziło mi o to, że byłam słaba, gdy pozwoliłam mu rządzić i nie chciałam się przyznać do uczuć. Ale to minęło.
Bo wlasnie czlowiek wtedy czuje sie slaby, gdy sie blokuje i nie moze wyrzucic z siebie to co w nim siedzi, miota sie itd. Meczarnia to jest. Mysle, ze dzieki tej sytuacji staniesz sie jeszcze silniejsza

A on niech teraz mysli co z ta informacja zrobic.

Dokładka: Perfumy, minerały, podkłady, hybrydy, kosmetyki do włosów:Jantar, Anwen, Oleje.

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=795843
pseudofeministka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-27, 22:41   #908
aszin
Zakorzenienie

Shawtty, a czujesz się na siłach nadal kontynuować znajomość z nim? Nie będzie Cię to dobijalo i ciągnęło w dół?
Stary 2017-10-27, 22:58   #909
Shawtty
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pseudofeministka Pokaż wiadomość
Bo wlasnie czlowiek wtedy czuje sie slaby, gdy sie blokuje i nie moze wyrzucic z siebie to co w nim siedzi, miota sie itd. Meczarnia to jest. Mysle, ze dzieki tej sytuacji staniesz sie jeszcze silniejsza

A on niech teraz mysli co z ta informacja zrobic.
Tak, czułam się bardzo źle, gdy wszystko dusiłam. Teraz jest prościej, lżej, choć wiadomo, że boli okropnie.

Cytat:
Napisane przez aszin Pokaż wiadomość
Shawtty, a czujesz się na siłach nadal kontynuować znajomość z nim? Nie będzie Cię to dobijalo i ciągnęło w dół?
Ale ja nie będę kontynuować z nim znajomości. Tutaj nie ma miejsca na koleżeństwo, bo ewidentnie nasze spotkania kończyłyby się prawie pójściem do łóżka lub trzaskaniem drzwiami. Ja wymagam konkretnych deklaracji, nie potrzebuję człowieka, który nic nie wie, nie wie, czy chce z kimś być, nie wie, z kim chciałby być. nie wie, czy chce zostać w Polsce, nie wie NIC.
Kazałam mu się ogarnąć, bo nie zamierzam tego znosić, a takim egoistycznym podejściem skrzywdzi inną dziewczynę.

Tutaj nie ma już nadziei, nie mam jej i nie chcę jej mieć. Nie będę czekać. Nie na tym polegać powinna miłość.

Edytowane przez Shawtty
Czas edycji: 2017-10-27 o 23:07
Stary 2017-10-28, 03:02   #910
handzia600
perfumowe ADHD

Cytat:

Coś mówił, ale wolę to zachować...
Silna, ale rozgoryczona mocno...
Rozumiem

Wróciłam właśnie z klubu z Tancerzem. Było bardzo miło i przyjemnie Jesteśmy już umówieni na kolejne spotkanie ale to tak czysto koleżeńsko raczej...
Stary 2017-10-28, 04:07   #911
Shawtty
Zakorzenienie

Cytat:
Rozumiem

Wróciłam właśnie z klubu z Tancerzem. Było bardzo miło i przyjemnie Jesteśmy już umówieni na kolejne spotkanie ale to tak czysto koleżeńsko raczej...
To fajnie, ze milo z nim spędzasz czas

-
-
-
-
-
-
-

Nie no, ratunku.

Tak niby rozsądnie piszę, a tak naprawdę mam ochotę wyć do księżyca. Czuję, jakbym nie mogła bez niego żyć, choć wiem, ze to irracjonalne. Próbuje zwalczyć to uczucie, ale to takie bez sensu, bo nie potrafię przestać go kochać. I taka jestem wściekła, zrezygnowania i rozzalona. I tak mi przykro, ze on nie chce dac szansy - mnie, sobie, nam. A ja czuję, że chciałabym mu pomóc, wspierać, być z nim, planować przyszłość.

Czuję się, jakbym odstawila jakąś heroine, choć nigdy z narkotykami nie miałam styczności.

Nie mogę spać.
Kiedy to się skończy, naprawdę się staram i dupa.
Możecie krzyczeć.

Edytowane przez Shawtty
Czas edycji: 2017-10-28 o 04:08
Stary 2017-10-28, 08:53   #912
comablack89
Wtajemniczenie

Cytat:

-
-
-
-
-
-
-

Nie no, ratunku.

Tak niby rozsądnie piszę, a tak naprawdę mam ochotę wyć do księżyca. Czuję, jakbym nie mogła bez niego żyć, choć wiem, ze to irracjonalne. Próbuje zwalczyć to uczucie, ale to takie bez sensu, bo nie potrafię przestać go kochać. I taka jestem wściekła, zrezygnowania i rozzalona. I tak mi przykro, ze on nie chce dac szansy - mnie, sobie, nam. A ja czuję, że chciałabym mu pomóc, wspierać, być z nim, planować przyszłość.

Czuję się, jakbym odstawila jakąś heroine, choć nigdy z narkotykami nie miałam styczności.

Nie mogę spać.
Możecie krzyczeć.

Shawtty jesteśmy z Toba <przytul>
Chyba każdej z nas sa znane te stany ;/
A dla mnie szczególnie ten uczuć kiedy chcesz dla niego byc dobra, oparciem i wszystkim, a on tego nie chce..

comablack89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-28, 08:56   #913
aszin
Zakorzenienie

Shawtty, raczej nikt nie będzie krzyczał. Musisz po prostu to przeżyć, przetrawić, wypłakać, whatever. Cokolwiek, co Ci pomoże. Ale najłatwiej Ci będzie (choć teraz wydaje Ci się to najstraszniejszą rzeczą na świecie), jak zerwiesz z nim kontakt. Dla własnego dobra. Bo rozmowy z nim, pisanie czy spotkania tylko rozdrapują rany. A w końcu poczujesz się lepiej. W końcu to uczucie Ci przejdzie i znów zauważysz w życiu pozytywy.
Stary 2017-10-28, 11:37   #914
Dinulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Classic Pokaż wiadomość
Dinulka, mam nadzieję, że impreza będzie mimo wszystko udana U mnie w weekend też impreza - spotkanie ze znajomymi po latach, dziś jadę do rodzinnego miasta. Chyba jestem jedyna singielka, ale idę z kumpelą, której facet wyjechał

Dlaczego głupio rozmawiać o randkach z Tindera? Ja opowiadam i nigdy mi głupio nie było z tym, wręcz czasem znajomi pytają jak tam internetowe spotkania
Jak Twoja impreza?
Cytat:
Napisane przez Dagunia Pokaż wiadomość
Brak słów. Bądź twarda i nie daj się tak traktować.

My wszystkie bardzo chętnie będziemy Twoimi osobami towarzyszącymi Ciasto !

Powodzenia na randce

Mnie ostatnio coś znów kusi, żeby założyć tindera
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
dobrze zrobiłaś

mnie możesz zaprosić

uuu... a to słabo, desperacją wieje

Mnie też znajomi ostatnio swatali ze swoim kolegą, ale to było bardziej subtelne: zaprosili mnie i jego, polali drinki i potem jakoś się lody przełamało
I jeszcze "Ach, M. chciała kiedyś się poduczyć Selenium... może jej to wytłumaczysz, bo się teraz tym zajmujesz?" i tym podobne
Chyba skutecznie swatali, bo idziemy na randkę

Nie ogarniam, jak do tego doszło
hehe a w sumie szamka była spoko, a na dziś zostało jeszcze dużo, bo goście też naprzynosili moja dieta płacze...
Maja zdaj relację
Cytat:
Napisane przez kasia5266 Pokaż wiadomość
Kiepsko to brzmi. Wcale się nie dziwię, że nie masz ochoty go poznawać.
Mnie z kolei wkurza sytuacja jak facet z którym się umówię pisze co kilka dni cześć co u Ciebie słychać i po 2 smsach kończy rozmowę. Kilka takich akcji i przestaję odpisywać bo to jakaś dziecinada. CHCE utrzymywać kontakt z daną osobą to się bardziej wysilam a nie to nie piszę w ogóle . Dla niektórych to chyba zbyt trudne.
ooo mnie też to irytuje jak nie wiem...

Cytat:

-
-
-
-
-
-
-

Nie no, ratunku.

Nie mogę spać.
Możecie krzyczeć.

jak ja to dobrze znam... trzymam kciuki, zeby szybko minęło
Dinulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-28, 12:32   #915
pseudofeministka
Zakorzenienie

Cytat:

-
-
-
-
-
-
-

Nie no, ratunku.

Nie mogę spać.
Możecie krzyczeć.

Zadaje czysto teoretyczne pytanie: wiesz na 100%, ze z jego strony nic nie bedzie? Czy Ty po prostu chcesz to urwac i wiesz, ze z Twojej strony to juz koniec?

Wiadomo to nie jest latwa sytuacja, musisz ja po prostu przetrawic, przejsc, przezyc. Z czasem to bedzie coraz slabsze.

Dokładka: Perfumy, minerały, podkłady, hybrydy, kosmetyki do włosów:Jantar, Anwen, Oleje.

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=795843
pseudofeministka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-28, 13:35   #916
Shawtty
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez comablack89 Pokaż wiadomość
Shawtty jesteśmy z Toba <przytul>
Chyba każdej z nas sa znane te stany ;/
A dla mnie szczególnie ten uczuć kiedy chcesz dla niego byc dobra, oparciem i wszystkim, a on tego nie chce..
Właśnie

Cytat:
Napisane przez aszin Pokaż wiadomość
Shawtty, raczej nikt nie będzie krzyczał. Musisz po prostu to przeżyć, przetrawić, wypłakać, whatever. Cokolwiek, co Ci pomoże. Ale najłatwiej Ci będzie (choć teraz wydaje Ci się to najstraszniejszą rzeczą na świecie), jak zerwiesz z nim kontakt. Dla własnego dobra. Bo rozmowy z nim, pisanie czy spotkania tylko rozdrapują rany. A w końcu poczujesz się lepiej. W końcu to uczucie Ci przejdzie i znów zauważysz w życiu pozytywy.
Wydaje mi się, że kontakt jest już zerwany. A przynajmniej ja go nie zainicjuję. Naprawdę powiedziałam mu już wszystko, co mogłam powiedzieć. I dalej #szkodazachodu.
Tylko tak mi trudno.

Cytat:
Napisane przez Dinulka Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez pseudofeministka Pokaż wiadomość
Zadaje czysto teoretyczne pytanie: wiesz na 100%, ze z jego strony nic nie bedzie? Czy Ty po prostu chcesz to urwac i wiesz, ze z Twojej strony to juz koniec?

Wiadomo to nie jest latwa sytuacja, musisz ja po prostu przetrawic, przejsc, przezyc. Z czasem to bedzie coraz slabsze.
Nie wiem na 100%, ale to też byłoby uwłaczające, gdyby on za x czasu nagle wyskoczył: 'wiesz, jednak się zdecydowałem czego chcę od życia i bądźmy razem'. To nie tak powinno wyglądać. Dlatego z mojej strony to powinien być już koniec koniec. Tylko nie mogę tego przeżyć

__

Przyjechać do rodziców... Mama krzyczy, że wyglądam jak kij od szczotki i próbuje mi wciskać wszystko możliwe do jedzenia. Kiedy ja nie mogę jeść.
Stary 2017-10-28, 13:50   #917
lolek9000
Zakorzenienie

Witam
lolek9000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-28, 14:08   #918
Zorzoli
Zakorzenienie

hej dziewczyny...ahh co za straszna pogoda aż nic się nie chce.
wczoraj byłam na mieście ze znajomymi, dzisiaj też idę na imprezę.... Wychodzę więcej niż jak iedy byłam na studiach ahaha

a jutro mam spotkanie nr.4 z panem sexy

https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png
Zorzoli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-28, 14:09   #919
lolek9000
Zakorzenienie

ja juz nie pamietam kiedy na imprrezie bylem ;p
Stary 2017-10-28, 14:11   #920
9cf1d31d279bad27b001c12cbf2de6a056fa95f2_6583802d27f04
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Zorzoli Pokaż wiadomość
a jutro mam spotkanie nr.4 z panem sexy
9cf1d31d279bad27b001c12cbf2de6a056fa95f2_6583802d27f04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-28, 14:36   #921
Classic
Zakorzenienie

Cytat:
Jak Twoja impreza?

hehe a w sumie szamka była spoko, a na dziś zostało jeszcze dużo, bo goście też naprzynosili moja dieta płacze...
Maja zdaj relację

ooo mnie też to irytuje jak nie wiem...

Dinulka to dziś.
Chciałam się wylaszczyć a syfy wyszły mi jak dawno nie i mam twarz w pryszczach na imprezę po latach

A Ty Dinulka jak się bawiłaś?

Edytowane przez Classic
Czas edycji: 2017-10-28 o 14:46
Classic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-28, 15:05   #922
Konto usunięte

Cytat:
Dinulka to dziś.
Chciałam się wylaszczyć a syfy wyszły mi jak dawno nie i mam twarz w pryszczach na imprezę po latach

A Ty Dinulka jak się bawiłaś?
W klubie ciemno będzie to nikt nie będzie widział pryszcza
9cf1d31d279bad27b001c12cbf2de6a056fa95f2_6583802d27f04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-28, 15:13   #923
Classic
Zakorzenienie

[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;78346746]W klubie ciemno będzie to nikt nie będzie widział pryszcza [/QUOTE]

Idziemy do pubu a nie do klubu
W sumie wyglądam jak w liceum z tymi pryszczami

Jak tam u Ciebie Napis?
Stary 2017-10-28, 15:16   #924
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Maja zdaj relację :
Poszliśmy na Thora, a potem na drinka
Bardzo miły, spokojny, troskliwy, kulturalny...
I pytał czy bezpiecznie dotarłam

A teraz się zbieram, bo impreza dzisiaj

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2017-10-28 o 15:21
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-28, 15:25   #925
SpiewWannie
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny i Chłopaki, dziękuję za odniesienie się do kwestii mego swatania (a właściwie stawania mnie). Nie będę cytowac wszystkich Waszych wypowiedzi, żeby się to nie rozrosło niepotrzebnie. Odpowiem zbiorczo: no mnie ten opis tego faceta też nie zachwyca. On ma 37 lat, jest dziesięć lat ode mnie starszy. Nie twierdzę, że to zły czlowiek - absolutniem, mam zaufanie do swatki i wiem, że ona chce mojego dobra i z życzliwości mi go podsuwa, bo wierzy, że on da mi coś dobrego. No ale mnie ta opcja w ogóle nie zachwyca...
A z wyjazdem do niego - chodzi o to, że on i swatka mieszkają w jednym mieście, i niby ja miałabym przyjechać na któryś weekend do swatki, a ona wtedy zaprosi też jego. I później jeśli sie sobie spodobamy to miałabym już do niego jezdzic.
Dla mnie to na maksa niekomfortowe. Jak juz, to niech on przyjedzie do mnie na kawe, bez zadnych posredników. Jak normalna randka z internetu. No, ale on nieśmiały...
Ogólnie mam też przemyslenia po tej rozmowie ze swatką, że ja bede wiecznie sama, nie poznam nikogo wartosciowego skoro tyle lat mi sie nie udało, a tu jeszcze gardzę takim facetem.
Przepraszam, że tak przydługo wyszło.

Maja
, trzymam kciuki za randkę!
Shawtty, dzięki za wyjasnienie na moje pytanie co do W. I ja też uważam, że wcale nie byłaś słaba. Silna dziewczyna z Ciebie
Wiem że dopadło się przygnębienie, ale podchodzenie do tego na zasadzie że moja data ważności na związki się kończy jest co najmniej smutne, głowa do góry , tylko tak można coś osiągnąć

---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Cytat:
Rozumiem

Następnym razem z sukienką :P he, he
Stary 2017-10-28, 15:29   #926
Classic
Zakorzenienie

Cytat:

Z opisu fajny i miło że zapytał o Twój powrót
A ogólnie podoba się Tobie?
Stary 2017-10-28, 15:38   #927
lolek9000
Zakorzenienie

Classic a Ty coś randkujesz?
Stary 2017-10-28, 15:41   #928
Classic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolek9000 Pokaż wiadomość
Classic a Ty coś randkujesz?
Od czasu do czasu, raczej rzadko ostatnimi czasy.
A Ty jak żyjesz Lolek?
Stary 2017-10-28, 15:46   #929
Konto usunięte

Cytat:
Idziemy do pubu a nie do klubu
W sumie wyglądam jak w liceum z tymi pryszczami

Jak tam u Ciebie Napis?
Oj myślałam, że do klubu, ale wiesz, może po %% w jakimś klubie wylądujesz
U mnie ok. Weekend mam zajęty, bo dziś imprezka a jutro idę na obiad z koleżanką Także nie mam za duzo czasu na myślenie. Poza tym staram się rozwijać poza pracą i sporo się uczę w wolnych chwilach.
Stary 2017-10-28, 15:48   #930
Shawtty
Zakorzenienie

Cytat:

Czyli będą następne spotkania?
Super, że miło spędziłaś czas. Podobał Ci się film? Byłam na nim ostatnio.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości