|
|
#2731 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 4
Cytat:
Wlasnie hop hop Brilliant girl! Zdrowka dla corki, daj znac co u was? ![]() ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Cytat:
Ze wzgledu na mozliwosc noszenia potocznie nazywa sie je nosidelkami, te dolaczane do wozkow no name to jest to samo, rowniez sluza do wozenia w aucie tylko sa bez atestow, bez bazy.Mysle, ze sie dogadacie, kazdy z tych fotelikow jest ok. ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Ja sie ciesze, ze nasza jeszcze chce tylem jezdzic. Poki co jest bezproblemowo. Ale wiadomo jakby robila dzikie cyrki to bym sie nie upierala. |
||
|
|
|
#2732 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
może jednak też się zapiszę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2733 |
|
Zakorzenienie
|
Problem worków się rozwiązał, nie ma mi kto przenieść. Mało tego ojciec, mnie wkurzył. Ten to ma tupet, wydatków nam nie brakuje, a on dzwoni do mnie czy mam kasę pożyczyć... ggrrr
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2734 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiem że foteliki rwf są najbezpieczniejsze, ale u nas nie dało rady. Kupiliśmy drugi maxi cosi 9-18kg , chciałam Romera,ale jak wsadziłam do niego syna to się utopił, a poza tym jakoś tak krzywo siedział. Nie wiem, może kwestia fotela w aucie. W każdym razie ten maxi mu najlepiej przypasował. |
|
|
|
|
#2735 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2736 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Widziałam, że był temat przewijaków. Moja mama mówiła, że nie miała i przebierała dziecko tam gdzie obecnie się znajdowała - na kanapie, na łóżku, na stole, na podłodze - ja też nie planuje kupować. Łóżeczka nie będę miała w pokoju na początku tylko kosz mojżesza i nie mam gdzie dać przewijaka. Musiałabym do drugiego pokoju latać przebierać, więc wole na łóżku Byliśmy wczoraj w Lidlu ale tym razem z ubranek nie zostało nic więc kupiłam tylko 2 prześcieradła na materac. Dokupię jeszcze jedno na necie i myślę, że wystarczy. Zamówiłam też wczoraj 3 pieluszki bawełniano/bambusowe. Ile takich pieluszek warto mieć ? Bo jak się dziecku ulewa to chyba sporo ? Cytat:
W tym roku niestety na Halloween nie idziemy nigdzie ale w sobotę mamy 30ste urodziny znajomych i obowiązuje dress code - Faszyn from Raszyn Nie mam pojęcia co ja na siebie włożę
|
|
|
|
|
#2737 |
|
Rozeznanie
|
Hej hej
![]() Całkiem ładnie zaczal sie wtorek, slonecznie. Gratuluje wczorajszych wizyt ![]() Ja kupie ten pierwszy fotelik nosidelko maxi cosi bo bedzie mi tez pasowal do wozka no i mialam go przy synku. Sprawdzil sie wiec po co wymyslac. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
#2738 |
|
Zadomowienie
|
Siedzę w kolejce i endokrynologa. Kochane, ludziom nie straszne myszy. Najpierw nie miałam gdzie usiąść, a lista oczekujących przede mną całkiem długa...nikomu nawet do głowy nie przyjdzie przepuścić kobietę w ciąży. Mdli mnie i gorąco tu. Mogłam zabrać męża, na wypadek gdybym padła
|
|
|
#2739 |
|
Zadomowienie
|
Ale jestem zła. Poszłam na zakupy z mała bez portfela
a jest tak zimno ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2740 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2741 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
||
|
|
|
#2742 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale współczuję tym ludziom, bo napuszczam na nich myszy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2743 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czasem jest info że kobiety w ciazy bez kolejki. Zapytaj lekarza, lepiej żebyś nie zasłabła. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
#2744 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama pewnie miałabym z tym problem ale do odważnych świat należy ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Niby tak ale właśnie to nie jest takie proste jak się wydaje Miło to słyszeć Właśnie nie bardzo mi się chce ale może w czwartek pójdę Póki co mam tylko pomysł na rajstopy kabaretki, skarpetki i szpilki ale co dalej to nie mam pojęcia
|
||
|
|
|
#2745 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ze swojej strony szkołe rodzenia polecam
|
#2746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie masz pierwszeństwa w tej przychodni z racji ciąży? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2747 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałyście pojawił się już wątek lipcówek. Ale ten czas leci
|
#2748 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Mecassie ja chyba bym próbowała męża namówić na kompromis, że terwz kupicie cybexa czy podobny fotelik a dla starszego dziecka już ten recaro jak nazbieracie trochę kasy My chcemy albo maxi cosi albo tego cybexa, dużo dziecko w aucie nie będzie jeździć. A przewijak dla nas obowiązkowo, taki na łóżeczko żeby dużo miejsca nie zajmował ![]() Kciuki za dzisiejsze wizyty o ile jakieś są ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas 10 tygodni więc pewnie do porodu bym nie zdążyła wszystkiego przerobić Ja zaczynam w połowie listopada ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2751 |
|
Zakorzenienie
|
Również trzymam kciuki za wizyty
Jadę na polowanie w lidlu i do apteki z receptą, ciekawe czy wystarczy mi pieniędzy
|
|
#2752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2753 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej hej
u nas jest lepiej juz osluchowo, ale mamy caly czas cieply tlen podlaczony i czekamy na lepsza saturacje. No i kiepsko z lekarzami bo dzisiaj pracuja krocej, jutro swieto i nic czlowiek nie wie. No i faktycznie zapalenie pluc jest. Maluda spi i sie regeneruje ale ma duzo much w nosie i daje tu mi popalic.
|
|
|
|
#2754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2758 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trzymam mocne kciuki zeby sie szybko polepszyło i żebyście do domu wyszły Cytat:
Ehh... Szkoda gadac. Tylko Ty sie weź nie denerwuj. Pomysł o czymś przyjemniejszym np. obiadku za chwile czy dzis masz miec dokładne wyniki? Czy ja pomyliłam osoby, bo wiem, ze któraś z nas ma miec wyniki we wtorek, ale nie umiem z nickiem połączyć ![]() Cytat:
E weź nawet nie mów. Nikt nie zwraca uwagi, ze baba z brzuchem stoi itd. Trzeba sie zebrać w sobie i nauczyć upominać. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|||
|
|
|
#2759 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#2760 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Włosy koniecznie tapir ![]() Lenka, pokazywali wam filmik z prawdziwego porodu?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:50.

ledwo podniosłam, a gdzie jeszcze dziecko tam wsadzić

Ze wzgledu na mozliwosc noszenia potocznie nazywa sie je nosidelkami, te dolaczane do wozkow no name to jest to samo, rowniez sluza do wozenia w aucie tylko sa bez atestow, bez bazy.
może jednak też się zapiszę
lubię różne przebieranki. Ja obchodziłam głównie ze względu na zawód 
W tym roku niestety na Halloween nie idziemy nigdzie ale w sobotę mamy 30ste urodziny znajomych i obowiązuje dress code - Faszyn from Raszyn 

a jest tak zimno 

ale współczuję tym ludziom, bo napuszczam na nich myszy