|
|
#2761 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 4
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na dwa spotkania mam być obowiązkowo sama (połóg, kp) a reszta z partnerem może być Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2763 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Dzięki za podpowiedzi odnośnie przewijakow. U mnie jest taka sytuacja, że ja łóżeczko będę miała w sypialni a wszystko pozostałe w dziecięcym pokoju (ubrania, kosmetyki itd.). Do tej pory nie brałam pod uwagę przewijaka na łóżeczko bo wiem że jeśli będę przewijac dziecko w sypialni to będę miała wokół łóżka pełno wszystkiego (czyt. Mega bałagan) i nie wiem czy nie skończy się to wstawieniem kolejnego mebla do sypialni. A na to nie chciałabym się już pisać. Więc tą opcję odrzuciła jakby oco razu. Dlatego myślałam o osobym przewijaku w dziecinnym pokoju- tam jest dużo miejsca do zagospodarowania. No nic, muszę na spokojnie to przemyśleć. W każdym razie podjęłam decyzję, że przewijak kupuję, ale zobaczę jeszczew jakiej formie. Dzięki za wszystkie rady ![]() I podjęliśmy z mężem decyzję, że nie robimy dodatkowego prywatnego badania usg 3d wstrzymamy się do 3 trymestru ![]() Miłego dnia wszystkim ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2764 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja z obawy, ze nie bedzie chciala jezdzic tylem kupilam fotelik przod-tyl w razie wu.---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Oj tak ![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Cytat:
![]() Zapalenie pluc ojej Oby corcia szybko sie wyleczyla, zdrowka kochane
Edytowane przez lelowa Czas edycji: 2017-10-31 o 11:37 |
||
|
|
|
#2765 |
|
Zakorzenienie
|
dzwoniłam dzisiaj do szkoły rodzenia przy szpitalu, ale zapisy dopiero w 26 tygodniu, będę chodzić sama, bo zajęcia są przed południem
|
|
|
|
#2766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie jest 10 tygodni do tego 2 razy w tygodniu, najpierw wyklady/zajecia praktyczne, a pozniej jeszcze cwiczenia dla ciezarnych w sumie ciesze sie na ten kurs bo przynajmniej bede miala jakies zajecie
|
|
|
|
|
#2767 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj późnym wieczorem zamówiłam książki i już zostały wysłane
|
|
|
#2768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2769 |
|
Wtajemniczenie
|
Aaaaa! I DO IT! Zapisałam się do szkoły rodzenia!!
|
|
#2770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to widzę że tak jak u mnie haha. Kiedy zaczynasz ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2771 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i kiedy start?
|
|
|
|
|
#2773 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2774 |
|
Wtajemniczenie
|
Tam się dzwoni w godzinach 12.00-14.00 i w tamtym tygodniu jakoś zawsze przypominało mi się po 14.00
Drobna sprawa a jakoś tak nie po drodze było ![]() Zaczynamy 21.11, 5 spotkań raz w tygodniu po 3 godziny (mój mąż: "ILE?!?!?!" Mecassie To, że masz trochę później to jest całkiem dobrze, będziesz więcej pamiętała
|
|
#2775 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2776 |
|
Zakorzenienie
|
To chyba tylko u mnie zapisy były od 21 tygodnia i zajęć jest 14 po 1,5h
|
#2777 | |
|
Zakorzenienie
|
Czekam już na wizytę
![]() Cytat:
|
|
|
|
#2778 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
podziwiam |
|
|
|
|
#2779 |
|
Zakorzenienie
|
Siedzę w poczekalni a mała dzida kopie mnie po pęcherzu
także podejrzewam że żyje i wszystko jest okej.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sen mnie zmogl i zasnęłam na kanapie. Teraz muszę się zwlec i zrobić obiad :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2781 |
|
Zakorzenienie
|
Mecassie czekamy na wieści ile waży malutka
![]() Byłam w Lidlu, nie było pościeli, nie było spodenek, wszystko dla dziewczynek duże.. Wzięłam prześcieradła i body, ale to raczej tak żeby wziąć cokolwiek chciałam coś wziąć dla siostrzeńca, to znowu dla chłopców same maleństwa - jakby któraś z Warszawy chciała to na mlocinach jeszcze coś dla synka w najmniejszym rozmiarze wygrzebie i były jeszcze ubranka z tej poprzedniej akcji z chmurkami 50/56Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2783 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny, wracam po kilku dniach nieobecności. Nadrobiłam prawie 80 stron.
Cieszę się że u Was ok, same dobre wiadomości, rosnące maluszki, nowe zakupy. Za mną kilka ciężkich dni... Przeprowadzka do teściów, odwołana wizyta przez nieobecnośc lekarza, awaria auta które jest uziemione u mechanika... Tak czekałam na ten poniedziałek, żeby usłyszeć że wszystko ok i poznać płeć, to by była chociaż jakaś pozytywna wiadomość w tym całym zamieszaniu. A tak to przełożona wizyta na czwartek wieczór. Także nadal nie mam dla dziecka ani jednej rzeczy. Nie wiem nawet gdzie będziemy mieszkać bo mój mąż nadal szuka pracy. Póki co u teściów na walizkach slucham jak to ich dzieci były grzeczne, nie zapłakały nigdy w nocy, nawet cycka sobie same wyciągały... Takie gadanie tylko mnie dobija ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2784 |
|
Rozeznanie
|
Ależ mam dzisiaj paskudny dzień. Snuję się z podłym humorem, w sumie to nie wiem czemu płakać mi się chce... Na dodatek pobolewa mnie dół
taki dziwny falowy ból...Mecassie dobre podejście do wizyty Ja się ostatnio stresowałam cały dzień, ale jak czekaliśmy na wizytę też szalała i od razu jakoś człowieka uspokaja to ![]() Ps. Apka mi się zaktualizowała i nie ogarniam mam nadzieję że da się zmienić kolor, bo niebieski mi się nie widzi ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Can't wait to meet you Edytowane przez _Dolly Czas edycji: 2017-10-31 o 14:21 |
|
|
|
#2785 |
|
Wtajemniczenie
|
Bloody_marry, głowa na góry. Na ten czwartek przełożyli Ci wizytę? Pomyśl sobie, że dzidziuś bedzie wiekszy o te 3 dni
gadanie teściów wpuszczaj jednym a wypuszczaj drugim uchem. To chyba najlepsze rozwiazanie, po którym człowiek zostaje zdrowy. Gadanie gadaniem, a każde dziecko jest inne. I oni po takim czasie na pewno wybielają swoje dzieci. Dolly, moze jeszcze pogoda ja Ciebie działa? Ja przez poranna przygodę też taka nieswoja jestem. Dzieć kilka razy delikatnie sie odezwał, ale jakoś bez szaleństw dzis. Tyle, ze nic mnie nie boli. Moze sie dalej rozciąga brzuch i dlatego masz takie bóle... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2786 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny biorące to żelazo na receptę.. Kiedy je bierzecie? Chciałam do obiadu, ale wyczytałam na ulotce, żeby brać rano, w ogóle żeby nie brać z nabiałem i pełnoziarnistymi produktami, to nie wiem co mam jeść na śniadanie
|
|
#2787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
puścić jednym uchem i wypuścić drugimWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2789 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2790 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeju no inne czasy są! Ja nie wiem czy to jest jakaś reguła, że w dniu ślubu swojego syna kobieta cofa się kilkanaście lat wstecz?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:53.

czy dzis masz miec dokładne wyniki? Czy ja pomyliłam osoby, bo wiem, ze któraś z nas ma miec wyniki we wtorek, ale nie umiem z nickiem połączyć 

Ja zaczynam w połowie listopada 
na dwa spotkania mam być obowiązkowo sama (połóg, kp) a reszta z partnerem może być 

Oby corcia szybko sie wyleczyla, zdrowka kochane

to widzę że tak jak u mnie haha.

taki dziwny falowy ból...
Ja się ostatnio stresowałam cały dzień, ale jak czekaliśmy na wizytę też szalała i od razu jakoś człowieka uspokaja to
mam nadzieję że da się zmienić kolor, bo niebieski mi się nie widzi
13.03.2008