|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: the sims 2
A to wszystko jasne
Bo siedzialy na polu w tej wielkiej "wannie" ![]() Wczoraj tak sobie gram i gram i juz tyle sie mi pozmieniało w rodzince a tu mi ni z gruchy ni z pietruchy wyszlo i nie zapisalo Mam na razie dosc simsow
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam pytanie. Wie ktoś może czy przez jakiś program do ściągania plików przez internet mogę ściągnąć całą wersje simsów? (wiem, że to nie legalne, nie mam kasy a już od dawna o nich marzę
)
|
|
|
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
Na wyżej zadane pytanie nie odpowiem bo kompletnie się na tym nie znam niestety.
Mam natomiast pytanko do graczek/graczy - są jakieś patenty na szybkie podnoszenie wskaźnika znajomych?
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
jest kod
![]() i nagle wszyscy z Twoich sasiadow sa twoimi znajomymi. tylko jest jeden problem - poziom ustawia sie na 50, wiec zaraz wszyscy dzwonią, czemu nie chcesz sie z nimi spotykac, i ze w takim razie moze trzeba zakonczyc przyjazn masakra ale do awansu starczy
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
|
|
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
Najpierw słyszałam od mojej siostry a później sama spróbowałam i faktycznie wyszły simy zielone i nawet małego sima zielonego sobie wyhodowałam
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
Już od jakiegoś czasu noszę się z instalacją simsów. Dawno, dawno już nie grałam. I tak jakoś się tylko noszę, ale nie zrobiłam tego do tej pory. Dodatek "cztery pory roku", który dostałam od TŻ leży nie wypróbowany - po waszych opiniach widzę, że warto jednak w końcu go użyć. Może w końcu dziś się zmobilizuję do instalacji simsów
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
eh, a ja właśnie moje usunęlam, bo sesja się zaczęła i trzeba się trochę pouczyć, ale po ostatnim egzaminie instaluję od nowa
|
|
|
|
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
|
hey dziewczyny
![]() ja już drugi dzien gram w simy bo dokupiłam kolejny dodatek, Czas Wolny. Tutaj są dopiero fajne rzeczy ![]() Sim może zobaczyc spadającą gwiazde, pisac blog o swoim hobby, przeglądac strony internetowe, brac udział w konkursach kulinarnych, a dzisiaj mój Sim który interesuje sie nauka został porwany przez ufo ![]() kicccia jesli chcesz to napisz PW
|
|
#39 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chyba jednak zostanę przy tradycyjnym zawieraniu znajomości, bo skoro przy 13 telefon dzowni niemal bez przerwy to co dopiero przy 50
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
to nie 50, a cos kolo 100 osob - bo to nie tylko ci, co mieszkaja w sasiedztwie, ale listonosze, nianki, pokojowki, czy tez wszyscy ludzie z wszystkich dodatków.
wyjscie jest jedno - sprzedac telefon
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
|
|
|
|
#41 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja czekam niecierpliwie, aż mi przywiezie kolega orygianalną dwójkę. Od tygodnia męczę się z uruchomieniem pirata, a tylko marnuje swój czas . Dlatego tymbardziej nie mogę się doczekac, bo taka na nie napalona jestem, że hoho... .A co do tych przyjaciół, ja bym spróbowała, bo jak wpiszę kod na ciągle zielony wskaźnik potrzeb, to mogę gadac całymi dniami.
|
||
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Nie pamietam juz jak on szedl, musisz wpisac w google "kody the sims 2"
i powinnas znaleźc.
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, poszukam więc. Mam nadzieję, że znajde.
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o znajomości to polecam The Insimenatora. Mnóstwo możliwości, jest również opcja "poznania" całego otoczenia ze stosunkami na "0".
Właściwie polecam InSimenatora nie tylko w tym przypadku ![]() A co do pierwszego pytania jakie padło w tym wątku - żeby mieć taką skórę wystarczy ściągnąć odpowiedni skin. Nie trzeba do tego większych kombinacji. Zastąpi i przebije wszystkie możliwe kody. Bycie simoroślą jest możliwe - jak już ktoś wspominał - dzięki dodatkowi 4pory roku. Trzeba osiągnąć wysoki status w klubie ogrodników i dbać o drzewka. Możliwe jest również stanie się: zombie (dzięki dodatkowi "na studiach"), wampirem (nocne życie), wilkołakiem (zwierzaki).
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
A tutaj natomiast mam pytanie co do simsów 2 zwierzaki. Czy jest w tych simsach takie miejsce gdzie zwierzaki pokazują jakie umieją sztuczki lub komendy i są oceniane czy coś w tym stylu. Coś słyszałam , ale nie wiem czy to prawda i gdzie takie coś jest.
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma wystaw jak w pierwszej części. Komendy są jednak wymagane do otrzymania awansu (zwierzaki mają możliwość pracowania)
|
|
|
#47 |
|
Konto usunięte
|
zainstalowalam simsy 2 ale jak chce wlaczyc to pisze zeby wlozyc wlasciwa plyte a ja nie mam tej plyty, da sie cos zrobic zeby dzialaly??
|
|
|
|
|
#48 |
|
Wtajemniczenie
|
A wiecie ,ze bedzie nowy dodatek Apartament.
Simy beda mogly zyc w blokach... Moze byc fajny. No juz nie mowie o tym ze bedzie The Sims 3... |
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
[1=881a135baa34e075ff271ac 6ad77e43317518c11;8008567]zainstalowalam simsy 2 ale jak chce wlaczyc to pisze zeby wlozyc wlasciwa plyte a ja nie mam tej plyty, da sie cos zrobic zeby dzialaly??[/quote]
Pewnie pirat? Nic nie poradzisz, chyba, że pobawisz się w zakładanie wirtualnego dysku. |
|
|
|
|
#50 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Recepta jest jedna - kupić oryginalną
![]() Jutro premiera dodatku IKEA, któraś się zaopatrza?
|
|
#52 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=881a135baa34e075ff271ac 6ad77e43317518c11;8008567]zainstalowalam simsy 2 ale jak chce wlaczyc to pisze zeby wlozyc wlasciwa plyte a ja nie mam tej plyty, da sie cos zrobic zeby dzialaly??[/QUOTE]
moge Ci zapodac wirtualna płytke, a cracka skopiowałas? ![]() wysyłam Ci na PW strone skad mozesz sciagnac daemona.
|
|
#53 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
, wiec odinstalowalam, poszukam kogos kto sie na tym zna i mi zrobi nie chce sama nic kabinowac, jeszcze cos zepsuje hehe jak zawsze |
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zadomowienie
|
a czy wiecie jak można ściągnąć jakieś fajne dodatki? Dziś przyjdzie do mnie kolega zainstalować mi wirtualny dysk i można grać hehe
Jaki jest ten kod na kolor skóry? Albo czy znacie jakieś fajne i przydatne kody
|
|
|
|
|
#55 |
|
Wtajemniczenie
|
nie bardzo jarze jak to zrobiłaś bo ściagając pliki z grą masz je na kompie i instalujesz z kompa, potem kopiujesz crack'a i grasz, a jesli sciagnęłaś gre która była wirtualnym dyskiem to wystarczyło zainstalowac daemona, stworzyc dysk wirtualny, zainstalowac, skopiowac crack'a i grac
Ale moze źle coś zrozumiałam xD
|
|
#56 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja mam pytanie: ostatnio podczas smażenia naleśników wybuchł mi pożar, przyjechała straż, wszystko zgasiła, ale niestety naleśników już z kuchni zdjąć nie mogę... Sprzątaczka ich nie sprząta, kod "moveObjects" nie działa (pojawia się komunikat, że nie można usunąć przedmiotu, na którym coś się znajduje).
Można coś z tym jeszcze zrobić? Dodam, że mam pirata
|
|
|
#57 |
|
Wtajemniczenie
|
jeśli nie da sie skasowac juz tej kuchenki to niestety musisz ja postawic gdzies daleko na podwórku, tez tak miałam i niestety nic juz nie da sie z tym zrobic
|
|
#58 |
|
Rozeznanie
|
AAA uwielbiam The Sims 2. Jestem maniaczka
mam 19 lat i w simsy juz nie powinnam grać ale gram bo uwielbiam . Mam prawie wszytskie dodatki do The Sims 1 i 2. AAA... SIMSY![]()
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale jak nagrałaś to tez nie dało zainstalowac? Może pliki uszkodzone?
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.

Bo siedzialy na polu w tej wielkiej "wannie" 
Mam na razie dosc simsow 

, wiec odinstalowalam, poszukam kogos kto sie na tym zna i mi zrobi