Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-11, 06:58   #1111
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX

witam
dzis jakas zestresowana sie obudziłam, znowu śniła mi sie obrona a ja nic nie umiałam

Cytat:
Napisane przez czarna.noc Pokaż wiadomość
Ciesze sie, ze pomoglo zawsze warto miec tribiotic w domu, niedawno moja siostra cioteczna zostala ukaszona przez pajaka i tez od razu posmarowala tribiotikiem i podzialalo. Wapno tez miej zawsze w domu, dobre na wszystkie użądlenia.
pająk?? o kurcze
a ja wczoraj najpierw tę nogę antybiotykiem, wieczorem altacetem a na noc okład z kwasu bornego. jak mi nie odleci noga to będzie super wapno tez co jakis czas pije bo mnie skubana strasznie swędzi.
Cytat:
Napisane przez et-ka Pokaż wiadomość
huh, kolejny dzień za mną. 6 godzinw sklepach, by znaleźć coś ładnego na obronę.
ja to strój juz od miesiąca mam hehe
ale choc udało sie cos kupic??
Cytat:
Napisane przez et-ka Pokaż wiadomość
a dziś był też kolejny dzień stresujący lekko, bo moja mgr została przepuszczona przez uroczy program o nazwie antyplagiat. i śmiech na sali
oo ciekawe czy moja już była puszczona przez antyplagiat
a czemu śmiech na sali?

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-11, 07:05   #1112
ANITKA79
Zadomowienie

Hey

Ale naskrobalyscie przez te dni, dopiero co przeczytalam

Madziu dobrze ze z noga juz lepiej

Pzs1 raczej nie powinnas miec problemow z libido przy plastrach Ja zawsze mialam ochote wprost przeciwnie niz kiedy bralam tabletki... A plastry sa ok bo raz na tydzien trzeba pamietac

a co sie dzieje miedzy Wami?? moze to przez stres?

Lemmorko...fajnie ze doszedl do Ciebie zamowiony towar

Ja czekam od ponad tygodnia na kamerke..

Haniu skad ja to znam he he Tez maluje paznokcie jak tata na dzialce albo gdzies...Bo jak tylko jest w domu to marudzi ze mu smierdzi... Na szcescie Tztowi zupelnie to nie przeszkadza a przy okazji cieszy sie ze dbam o siebie

Co do win itp..to ja kiedys bylam taka jak Tz...strasznie sie zloscilam jak on chcial kupic jakies wino jak np..moj brat zaprosil nas na obiad do siebie albo cos..ja teo nie rozumialam.. no bo jak to przeciez to oni nas zapraszaja potem my zaprosimy ich.. a Tz powiedzial ze on nigdy do nikogo nie idzie z pusta reka ze tak sie nauczyl
No i przekonal mnie...

Moj Tz jest kochany i dobry ale czesto upaarty jak nie wiem co...Na szczescie wtedy ja wykazuje sie cierpliwoscia i spokojem..no i udaje mi sie go przekonac
Ja z kolei jestem impulsywna, strasznie szybko sie zloszcze..i czasem jak cos Tz powie, a inna barwa glosu...a ja jestem zla albo cos...to wtedy szukam podtekstow w tym co powiedzial.. a Tz z kolei wraca do czegos co powiedzialam w przeszlosci..No i klotnia gotowa.. Jednak od jakiegos czasu pracujemy nad tym i juz jest lepiej

Sanetko, dziwne podejscie ma Tz Twojego brat Hm...nie wiem czy bym chciala byc na weselu u takiej osoby ktora zaprasza jakby z laski.. Ewentualnie poszlabym na slub do kosciola i to wszystko... A co Twoj Tz na to??
ANITKA79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-11, 07:16   #1113
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

ja plasterków nigdy nie brałam. jedynie tabletki anty Yasmin. juz długo je biore bo października 2006 głownie na okres. a libido?? fiu fiu ponad 100%

Stary 2008-06-11, 07:48   #1114
miskowa
Zakorzenienie

cześć dziewczyny

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
witam z rana...

jakos spac ostatnio nie moge- wstaje tak po 5 wypoczeta

byl nas prosic TZa brat. no brawo...1,5 tyg do wesela. wygladalo to mniej wiecej tak:

- ten, macie te....- i rzucil zaproszenia na lawe
TZ siostra ze moglby ladniej i powiedziec o co chodzi to on- czytac nie umiecie.

potem dowiedzielismy sie ze bus do nich jest ale nie zabierzemy sie. powrotu nie zalatwia bo ma to gdzies. na nocleg nie ma co liczyc, moze co najwyzej namiot rozlozyc ( i to za 40zl od osoby-taki zarcik) a wodke kupuja byle jaka bo to goscie sie struja a nie on...

wszystko to jego slowa, po takim zapraszaniu stwierdzilismy ze nie siedzimy tam dluzej jak do 22. a jak nas cos najdzie to tak jak on prosil tak wreczymy kwiaty pod kosciolem-rzucimy w nich
zazdroszczę tego, że ludzie potrzebują mało snu, mi zawsze na wszystko czasu brakuje, bo muszę spać jakieś 9 godzin na dobę i nic nie pomaga, żeby się odzwyczaić, próbowałam już wiele razy i nic także regularnie jestem niewyspana i nieprzytomna, w pracy to się nawet przyzwyczaili, że generalnie do 10 to ja nie za bardzo kumam, co się dzieje.

Ja bym chyba nie poszła na takie wesele, jeśli ktoś robi łaskę, że mnie zaprasza i ma takie podejście. Daj spokój...

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
ja plasterków nigdy nie brałam. jedynie tabletki anty Yasmin. juz długo je biore bo października 2006 głownie na okres. a libido?? fiu fiu ponad 100%
nie używałam nigdy plastrów, ale kiedyś łykałam tablety, teraz już nie, nie służyły mi i skończyła mi się cierpliwość w doborze nowych
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-11, 07:51   #1115
pzs1
Zadomowienie

GG do pzs1

Anitko no właśnie między nami jest tak jakoś.... kurcze dziwnie nie potrafię dokładnie tego wytłumaczyć jest inaczej. Obydwoje jesteśmy ostatnio bardzo zmęczeni i zdarza nam się np spotkać u TŻ, zjeść obiad porozmawiać chwilę i zasnąć.

U mnie w 50% libido spadło przez plastry a w następnych 20 jest hamowane przez moje kompleksy, których nigdy się nie pozbędę.
Stary 2008-06-11, 07:51   #1116
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
nie używałam nigdy plastrów, ale kiedyś łykałam tablety, teraz już nie, nie służyły mi i skończyła mi się cierpliwość w doborze nowych
mi sie na szczęscie udało trafić za pierwszym razem z tymi tabletkami

Stary 2008-06-11, 07:54   #1117
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny

To aż grzech w taką ładną pogodę w pracy siedzieć

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-11, 07:55   #1118
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny

tez nad tym boleje

Stary 2008-06-11, 08:08   #1119
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
cześć dziewczyny

zazdroszczę tego, że ludzie potrzebują mało snu, mi zawsze na wszystko czasu brakuje, bo muszę spać jakieś 9 godzin na dobę i nic nie pomaga, żeby się odzwyczaić, próbowałam już wiele razy i nic także regularnie jestem niewyspana i nieprzytomna, w pracy to się nawet przyzwyczaili, że generalnie do 10 to ja nie za bardzo kumam, co się dzieje.
To możemy sobie podać rękę, też jestem śpiochem, kocham spać, to dla mnie lek na całe zło , na zmęczenie, na stres, na chore przemyślenia Uwielbiam spać ale cóż muszę wstawać o 6, 6.30 najpóźniej więc w weekendy zdarza nam się wstać o 11, czy 12 albo i dłużej
Cytat:
Napisane przez pzs1 Pokaż wiadomość
Anitko no właśnie między nami jest tak jakoś.... kurcze dziwnie nie potrafię dokładnie tego wytłumaczyć jest inaczej. Obydwoje jesteśmy ostatnio bardzo zmęczeni i zdarza nam się np spotkać u TŻ, zjeść obiad porozmawiać chwilę i zasnąć.

U mnie w 50% libido spadło przez plastry a w następnych 20 jest hamowane przez moje kompleksy, których nigdy się nie pozbędę.
Pzs1 daj spokój z kompleksami, skoro Tż jest z Tobą to oznacza że Cię kocha i akceptuje taką jaką jesteś, a Ty sobie pewnie jakieś chore jazdy robisz.....
Co do libido, to czy jest tak, że Tż chce a Ty nigdy nie masz ochoty ? A może to wcale nie kwestia tabletek tylko atm,osfery, wiesz jakiegoś napięcia, pogadaj z nim.....

Cytat:
Cześć Dziewczyny

Noooo cześć !!!!
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-11, 08:15   #1120
L_V
Zakorzenienie

cześć dziewczyny!

Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość
Nie wiem

Wczoraj po tygodniu od wysłania przyszły mi...priorytety- paczki z allegro
ja nadal czekam na paczki wysłane 31 maja.
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-11, 08:31   #1121
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
To możemy sobie podać rękę, też jestem śpiochem, kocham spać, to dla mnie lek na całe zło , na zmęczenie, na stres, na chore przemyślenia Uwielbiam spać ale cóż muszę wstawać o 6, 6.30 najpóźniej więc w weekendy zdarza nam się wstać o 11, czy 12 albo i dłużej

Pzs1 daj spokój z kompleksami, skoro Tż jest z Tobą to oznacza że Cię kocha i akceptuje taką jaką jesteś, a Ty sobie pewnie jakieś chore jazdy robisz.....
Co do libido, to czy jest tak, że Tż chce a Ty nigdy nie masz ochoty ? A może to wcale nie kwestia tabletek tylko atm,osfery, wiesz jakiegoś napięcia, pogadaj z nim.....
Kurczę, ja też zawsze byłam śpiochem do potęgi... ale od kiedy pracuję i wstaję wcześnie, to nawet w weekendy już o 8 rano się budzę - oczy jak spodki i już spać nie umiem więcej... a tak bym sobie chciała pospać

Hania

Stary 2008-06-11, 08:33   #1122
Ines1985
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Dziewczyny

dlatego też ja właśnie wybywam na kilka godzinek. Co prawda też będę w pracy, ale przynajmniej gdzieś na mieście

Ines1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-11, 08:38   #1123
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ANITKA79 Pokaż wiadomość

Sanetko, dziwne podejscie ma Tz Twojego brat Hm...nie wiem czy bym chciala byc na weselu u takiej osoby ktora zaprasza jakby z laski.. Ewentualnie poszlabym na slub do kosciola i to wszystko... A co Twoj Tz na to??
a najlepsze jest ze siostry zapytal czy wezmie na 3 dni urlop i przyjedzie pomagac w przygotowaniach. bo tam u nich sa zgrzyty o pieniadze itp-wszyscy mieli nadzieje ze jednak nie bedzie imprezy. i ta siostra ma tez robic za kelnerke na weselu czyli obslugiwac

pozniej gadalismy z TZ i 2 siostrami o jego zachowaniu. podobno on tak juz ma.jedna siostra nie idzie. TZ powiedzial ze tez mu sie nie chce. widzisz, jest tak ze nie wiem czy nie bedziemy tylko na czesci mszy w kosciele bo mam zajecia). z powrotem tez kiepsko bo to 60 km a my nie mamy samochodu ani nic i wyzslo ze tej siostry TZ ma robic za kierowce-tez sobie sluzacych znalezli ale TZ powiedzial ze jak zna swoja mame to ona bedzie chciala wracac wczesniej wiec sie zabierzemy z nia ( pewnie tak o 22). albo sami i juz

ja wczesnie spac chodze. nawet po 21. a ze spaniem rozne fazy mam-byl czas ze spalam do 9 czy 10. teraz mi wystarcza do 5...

a ja mam @ co w polaczeniu z tym upalem mnie dobija

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-11, 08:38   #1124
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Dziewczyny

też tak myślę, ale chyba się nie zwolnię z tego powodu?
Ale mam pomysł - przyjedź i posiedź za mnie

Cytat:
u mnie też taki standard, jak szukałam mieszkania - podstawą była bliska odległość od pracy, żebym mogła dłużej pospać
W weekend staram się jednak za długo nie spać, bo się przestawiam szybko na moje tory i potem znowu pół tygodnia problem z wstaniem do pracy. No i tż jest rannym ptaszkiem i budzi mnie w weekendy najpóźniej koło 10, żebym zjadła z nim śniadanie, bo twierdzi, że już mdleje z głodu Na szczęście nauczył się być rano cicho i zająć się sobą od tej siódmej czy ósmej, kiedy wstaje
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-11, 08:52   #1125
ANITKA79
Zadomowienie

Cytat:
Anitko no właśnie między nami jest tak jakoś.... Obydwoje jesteśmy ostatnio bardzo zmęczeni i zdarza nam się np spotkać u TŻ, zjeść obiad porozmawiać chwilę i zasnąć.
PZS 1 Wlasnie jak piszesz zmeczenie, stres to sprawia ze jestescie wykonczeni.. Moze po prostu pogadajcie z Tztem o tym co was trapi, przytulcie do siebie....

Kazdy ma kompleksy, ale najwazniejsze pokochac siebie Wiem ze to trudne i choc nie wszystko nam sie w sobie podoba to trzeba zaakceptowac sie taka jaka sie jest
a Tz Ciebie kocha wlasnie taka jaka jestes..Dla niego jestes wyjatkowa, jest Z toba.. Jestes jego ksiezniczka a on Twoim ksieciem.. Pamietaj o tym

Co do spania to jakis rok temu wstawalam juz o 7, 8 bo bylam wyspana i bez problemu.. Obecnie w weekend kiedy moge to spie nawet do 10 czasem Tez zalezy to od dnia

Sanetko: Przytulam mocno z powodu @ Rumianek jest dobry w tym czasie
ANITKA79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-11, 09:34   #1126
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
też tak myślę, ale chyba się nie zwolnię z tego powodu?
Ale mam pomysł - przyjedź i posiedź za mnie

u mnie też taki standard, jak szukałam mieszkania - podstawą była bliska odległość od pracy, żebym mogła dłużej pospać
W weekend staram się jednak za długo nie spać, bo się przestawiam szybko na moje tory i potem znowu pół tygodnia problem z wstaniem do pracy. No i tż jest rannym ptaszkiem i budzi mnie w weekendy najpóźniej koło 10, żebym zjadła z nim śniadanie, bo twierdzi, że już mdleje z głodu Na szczęście nauczył się być rano cicho i zająć się sobą od tej siódmej czy ósmej, kiedy wstaje
Obawiam się, że wtedy Ty musiałabyś zastąpić w pracy mnie
Ja to w ogóle myślę, że kodeks pracy powinien zabronić pracy w ładną pogodę możnaby jakąś petycję wystosować w tej sprawie

Hania

Stary 2008-06-11, 09:46   #1127
dorinka30
Zakorzenienie

A ja tylko myslę o ślubie, kosmetykach ślubnych, makijażu itp

L_V co możesz powiedzieć na temat bazy Idealist Estee Lauder ? Warto kupić pod makijaż ? Na allegro można upolowac jakies 7 ml. w przystępnej cenie ?

edit

Wczoraj dostałam do testów 4 fluidy Diora i Chanel, ale czekam z testami do przyszłego tygodnia, musze się trochę nawilżyć przed
Stary 2008-06-11, 09:58   #1128
L_V
Zakorzenienie

Cytat:

L_V co możesz powiedzieć na temat bazy Idealist Estee Lauder ? Warto kupić pod makijaż ? Na allegro można upolowac jakies 7 ml. w przystępnej cenie ?
Nigdy nie mieć, nic nie wiedzieć

Skłąd by pomógł
Stary 2008-06-11, 10:08   #1129
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Nigdy nie mieć, nic nie wiedzieć

Skłąd by pomógł

W końcu czegoś nie mieć

Tu link ze składem, proszę o wnioski

http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=20725

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-11, 10:16   #1130
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Yasmin biorę od roku. Wcześniej brałam Minisiston. W sumie biorę tabletki od 7 lat.

Cytat:
U mnie libido też spadło. Najlepiej było, jak nic nie brałam przez kilka miesięcy (zrobiłam przerwę) Wtedy mi się chciało, teraz nie bardzo.

Cytat:
Cześć Dziewczyny

Cześć, Misiu Ja wprawdzie nie w pracy, ale muszę się zabrać za dyplom. Wkurza mnie to cholernie, bo wyjątkowo wszystko mi idzie jak po grudzie. Mam problem z koncepcją, gapię się na kalki i nic z tego nie wychodzi

Cytat:
Stwierdziłam już dawno, że optymalne jest dla mnie 7 i pół godziny snu A o 11 to wstaję, jak jestem po imprezie
Raz na jakiś czas wystarczy mi 5 godzin snu, ale nie moze to się powtarzać pod rząd (tzn. może, i tak jakoś funkcjonuję, ale nie jest to zdrowe i przyjemne).

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny!
Cześć, L_V!

Cytat:
ja wczesnie spac chodze. nawet po 21. a ze spaniem rozne fazy mam-byl czas ze spalam do 9 czy 10. teraz mi wystarcza do 5...
Jeśli chodzisz spać po 21, to się nie dziwię, że wstajesz o 5 Przecież śpisz wtedy ok. 8 godzin.
Ja chadzam sobie spać ok. 1-2, w tygodniu i weekendy. Czasem siedzę do 3. Później już średnio mi się zasypia.

Sanetko, tak na marginesie, kompletnie nie rozumiem zachowania przyszłego szwagra Ja bym chyba wcale nie poszła na to wesele

Cytat:

edit

Wczoraj dostałam do testów 4 fluidy Diora i Chanel, ale czekam z testami do przyszłego tygodnia, musze się trochę nawilżyć przed
Nie słyszałam o bazie Idealist, tylko o kremie-fluidzie (ten podobno jest rewelacyjny). Jeśli chodzi o taką typową bazę pod podkład, to słyszałam, że bardzo dobry jest Smashbox Photofinish, ma filtr chyba 50. Dostałam kiedyś próbkę, ale czekam na jakąś specjalną okazję

Edit: Tak w ogóle... Cześć, dziewczyny!

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-11, 10:22   #1131
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Yasmin biorę od roku. Wcześniej brałam Minisiston. W sumie biorę tabletki od 7 lat.

U mnie libido też spadło. Najlepiej było, jak nic nie brałam przez kilka miesięcy (zrobiłam przerwę) Wtedy mi się chciało, teraz nie bardzo.

Nie słyszałam o bazie Idealist, tylko o kremie-fluidzie (ten podobno jest rewelacyjny). Jeśli chodzi o taką typową bazę pod podkład, to słyszałam, że bardzo dobry jest Smashbox Photofinish, ma filtr chyba 50. Dostałam kiedyś próbkę, ale czekam na jakąś specjalną okazję

Edit: Tak w ogóle... Cześć, dziewczyny!

Cześć
U mnie libido nie zalezy od tabletek ale od partnera
Czyli przy moim narzeczonym zawsze jest 100%

Asiuk właśnie widziałam ostatnio te kosmetyki Smashbox - ale nic kompletnie o nich nie wiem, muszę wybadać temat, ale tyle tego jest że mam już dosyć ....
Stary 2008-06-11, 10:35   #1132
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć

Asiuk właśnie widziałam ostatnio te kosmetyki Smashbox - ale nic kompletnie o nich nie wiem, muszę wybadać temat, ale tyle tego jest że mam już dosyć ....
No nieee! Dorinko, masz już dosyć oglądania i testowania kosmetyków? Nie wierzę!

Ja właśnie zmieniłam tabletki z powodu libido. Na początku było ok, ale teraz znowu wszystko wróciło do poprzedniego stanu T. nic nie mówi, chyba się trochę przyzwyczaił i dostosował do mnie Jak juz o tym rozmawiamy, to przyznaje, że brakuje mu naszej intymności.

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-11, 10:49   #1133
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:

Jeśli chodzisz spać po 21, to się nie dziwię, że wstajesz o 5 Przecież śpisz wtedy ok. 8 godzin.
Ja chadzam sobie spać ok. 1-2, w tygodniu i weekendy. Czasem siedzę do 3. Później już średnio mi się zasypia.

Sanetko, tak na marginesie, kompletnie nie rozumiem zachowania przyszłego szwagra Ja bym chyba wcale nie poszła na to wesele
chodzilam tak spac w zimie albo jak wstaje do szkoly. teraz normalnie chodze spac o 22-23 a i tak budze sie o 5-widocznie tyle starczy

z tym zachowaniem to jest tak ze moim zdaniem to na sile slub biora. znaczy najpierw klotnia z jego przyszla tesciowa o kase (on mial dac tylko 3 tys, teraz krzyczy ze TZa brat ma dac 6 tys-na 3 tyg przed slubem). do tego sprawa mieszkania (miala przepisac dzialke, teraz okazuje sie ze ma mieszkac z tesciowa i rodzenstwem zony). do tego z jego opowiesci mozna wywnioskowac ze maja go za nic, nie szanuja jego i jego zdania a on o nich mowi ze to wiesniaki a ona za mamusia ciagle jest

wiec nie wiem po co ten slub. chyba mu sie spieszy (ma 29lat).albo nam pozazdroscil. my sie zareczylismy, on tydzien pozniej tez( a byli ze soba moze z pol roku). o slubie cisza. jak my powiedzielismy ze we wrzesniu to po paru dniach on ustalil na czerwiec...

Stary 2008-06-11, 10:50   #1134
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
W końcu czegoś nie mieć

Tu link ze składem, proszę o wnioski

http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=20725
Super skład!!!

<dopisuje do listy rzeczy, które musi kiedyś kupić i wypróbowac>

Cytat:
Cześć
U mnie przy tabsach wynosi 0.
Stary 2008-06-11, 10:50   #1135
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć
u mnie przy TZ tez jest zawsze duze, wiec moze cos w tym jest

Stary 2008-06-11, 10:52   #1136
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
No nieee! Dorinko, masz już dosyć oglądania i testowania kosmetyków? Nie wierzę!

Ja właśnie zmieniłam tabletki z powodu libido. Na początku było ok, ale teraz znowu wszystko wróciło do poprzedniego stanu T. nic nie mówi, chyba się trochę przyzwyczaił i dostosował do mnie Jak juz o tym rozmawiamy, to przyznaje, że brakuje mu naszej intymności.

Sama w to nie wierzę, ale wczoraj jak to ja mówię, znowu się upodliłam i łaziłam od 18 do 21 i do żadnych kopnstruktywnych wniosków nie doszłam

Mi libido się podniosło jak poznałam Tża, ale jakoś dziwnie bo od 0 do 100 i tak mnie trzyma już prawie 3 lata.......ale my mieszkamy razem więc to jest też inaczej, w sensie organizacyjno- klimatycznym Zobaczymy jak będzie jak będziecie razem mieszkać....

Dzięki L_V , skoro tak mówisz to kupię na razie to malutkie opak. 15 ml- wtedy na allegro cena jest ok.31 zł. więc do przeżycia.
Stary 2008-06-11, 10:54   #1137
sanetka
Zakorzenienie

a mi spadlo odkad mieszkam z TZem. nawet ostatnio szczera rozmowe przeszlismy na ten temat...

Stary 2008-06-11, 10:55   #1138
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
a ja tam trzymam swoje listy od eksa i zdjęcia i różne rzeczy, będzie co wspominać, jak będę stara.
ja też trzymam jeszcze zdjęcia wszystkich moich sympatii oprócz jednego d**ka
TŻ jeszcze ich nigdy nie widział, bo nie mam ich w albumie, za to on w swoim albumie trzyma rózne zdjęcia ,,z koleżankami" jak to okresla fakt, że tylko obok stoją , żadnych buziaków...
Ale myślę że po ślubie (jeżeli do niego dojdzie ) zbiorę wszystkie nasze zdjęcia i połączę w jeden ładny album ,,wolny" od jakiś panienek

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
nie widze powodu dla którego miałby trzymać w NASZEJ szufladzie zdjęcia na których całuje sie z eks.
Nie wyrzuciłam wszystkich zdjęc na których ona jest, ale ona i całujący sie z nia mój mąz to już przesada. Nie mam ochoty natykać się na takie widoczki za kazdym razem jak będe wyciagała teczkę z dokumentami.
ja też nie widze powodu żebyś miała je tzymać

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
Szczerze mówiąc wybierałam się odkąd zaczęłam być z TŻ-em (wiadomo, norma), a że moja przyjaciółka uważa, że jest chora na AIDS to razem miałyśmy iść. I dopiero teraz się odważyła.
o kurcze... chyba bym sie bała. na pewno bym się bała. trzymam kciuki

Sanetko, czy TŻ, albo mama nie zareagowali na takie zachowanie? Prosić siostrę o kelnerowanie, podwiezienie?! brzmi to strasznie. Czy one się zgodziły? No jestem w szoku.... a panna młoda nie reaguje? a moze jest taka sama?

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-11, 10:57   #1139
hania811
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny..ale dziś duchota, a ja siedze w zakrytuch butach bo jeszcze japonek i sandalkow od rodziców nie przywiozlam. Czuję ze mam w bucie basen.

Musze iśc w ogole dzisiaj na zakupy....mam jedną sukienkę na lato.

W domu mamy cały czas sajgon. Nic nie mogę znakleźć. Wczoraj zamiast wszystko ukaldac...poszlismy na spacer i na piwko. Fajnie tak robic to co się w danej chwili chce, a nie to co trzeba.

Wybieralismy dziś fronty, blat itp rzeczy do kuchni. Zwariowałajm..za duzy wybor. Pozatym jestesmy finansowo ograniczeni więc moje wizje kuchenne pozostaną tylko wizjami

Pan który robi nam kuchnę powiedział ze jestem bardzo odwazna i on nie bierze na siebie odpowiedzialności za efekt
Ja jestem dobrej mysli bo jak wybierałam kolory do mieszkania tez wszyscy pokali sie w glowę, a teraz sa zachwyceni
Cytat:
Napisane przez niuniuniau Pokaż wiadomość
Haniu normalnie leże na podłodzę i kwiczę ze śmiechu z tego Kalesonka Jemu to nie przeszkadzało? Przepraszam za wyrażenie ale gdybym tak powiedziała do swojego TZ to chyba nigdy więcej nie mógłby nic podziałać w łózku
Uwierz mi ja też leżałam i kwiczałam...a TZ zrobił sie czerwony. Nie wiem czy ze złości czy ze wstydu.
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-11, 11:01   #1140
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
a mi spadlo odkad mieszkam z TZem. nawet ostatnio szczera rozmowe przeszlismy na ten temat...

No ja wiem dlaczego... Tżet czesto Cię wkurza, wali jakieś dziwne teksty itp.....a wiadomo na dobry sex trzeba sobie zapracowac od rana
Jak to określił ostatnio Majewski w swoim show , czyli rano musi być milutki, póżniej zakupy przynieśc do domu, wrócić wcześniej, zaplanowac miły wieczór i na koniec dostaje nagrodę
Coś w tym jednak jest, bo przecież nie lubimy się kochać z kimś kto nas chronicznie wkurza, prawda ?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości