![]() |
#1111 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX
witam
![]() dzis jakas zestresowana sie obudziłam, znowu śniła mi sie obrona a ja nic nie umiałam ![]() Cytat:
![]() a ja wczoraj najpierw tę nogę antybiotykiem, wieczorem altacetem a na noc okład z kwasu bornego. jak mi nie odleci noga to będzie super ![]() Cytat:
![]() ale choc udało sie cos kupic?? Cytat:
![]() a czemu śmiech na sali? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1112 |
Zadomowienie
|
Hey
![]() Ale naskrobalyscie przez te dni, dopiero co przeczytalam ![]() Madziu dobrze ze z noga juz lepiej ![]() Pzs1 raczej nie powinnas miec problemow z libido przy plastrach ![]() ![]() ![]() a co sie dzieje miedzy Wami?? moze to przez stres? Lemmorko...fajnie ze doszedl do Ciebie zamowiony towar ![]() Ja czekam od ponad tygodnia na kamerke.. ![]() Haniu skad ja to znam he he ![]() ![]() Co do win itp..to ja kiedys bylam taka jak Tz...strasznie sie zloscilam jak on chcial kupic jakies wino jak np..moj brat zaprosil nas na obiad do siebie albo cos..ja teo nie rozumialam.. no bo jak to przeciez to oni nas zapraszaja potem my zaprosimy ich.. a Tz powiedzial ze on nigdy do nikogo nie idzie z pusta reka ![]() No i przekonal mnie... Moj Tz jest kochany i dobry ale czesto upaarty jak nie wiem co...Na szczescie wtedy ja wykazuje sie cierpliwoscia i spokojem..no i udaje mi sie go przekonac ![]() Ja z kolei jestem impulsywna, strasznie szybko sie zloszcze..i czasem jak cos Tz powie, a inna barwa glosu...a ja jestem zla albo cos...to wtedy szukam podtekstow w tym co powiedzial.. a Tz z kolei wraca do czegos co powiedzialam w przeszlosci..No i klotnia gotowa.. Jednak od jakiegos czasu pracujemy nad tym i juz jest lepiej ![]() Sanetko, dziwne podejscie ma Tz Twojego brat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1113 |
Zakorzenienie
|
ja plasterków nigdy nie brałam. jedynie tabletki anty Yasmin. juz długo je biore bo października 2006
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1114 | |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
Cytat:
![]() Ja bym chyba nie poszła na takie wesele, jeśli ktoś robi łaskę, że mnie zaprasza i ma takie podejście. Daj spokój... nie używałam nigdy plastrów, ale kiedyś łykałam tablety, teraz już nie, nie służyły mi i skończyła mi się cierpliwość w doborze nowych |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1115 |
Zadomowienie
|
Anitko no właśnie między nami jest tak jakoś.... kurcze dziwnie nie potrafię dokładnie tego wytłumaczyć jest inaczej. Obydwoje jesteśmy ostatnio bardzo zmęczeni i zdarza nam się np spotkać u TŻ, zjeść obiad porozmawiać chwilę i zasnąć.
U mnie w 50% libido spadło przez plastry a w następnych 20 jest hamowane przez moje kompleksy, których nigdy się nie pozbędę.
#1116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1117 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() To aż grzech w taką ładną pogodę w pracy siedzieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1118 |
Zakorzenienie
|
tez nad tym boleje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1119 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Co do libido, to czy jest tak, że Tż chce a Ty nigdy nie masz ochoty ? A może to wcale nie kwestia tabletek tylko atm,osfery, wiesz jakiegoś napięcia, pogadaj z nim..... ![]() Noooo cześć !!!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1120 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1121 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1122 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
#1123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() pozniej gadalismy z TZ i 2 siostrami o jego zachowaniu. podobno on tak juz ma.jedna siostra nie idzie. TZ powiedzial ze tez mu sie nie chce. widzisz, jest tak ze nie wiem czy nie bedziemy tylko na czesci mszy w kosciele bo mam zajecia). z powrotem tez kiepsko bo to 60 km a my nie mamy samochodu ani nic ![]() ![]() ja wczesnie spac chodze. nawet po 21. a ze spaniem rozne fazy mam-byl czas ze spalam do 9 czy 10. teraz mi wystarcza do 5... a ja mam @ co w polaczeniu z tym upalem mnie dobija ![]()
![]() |
#1124 | |
Zakorzenienie
|
też tak myślę, ale chyba się nie zwolnię z tego powodu?
Ale mam pomysł - przyjedź i posiedź za mnie ![]() Cytat:
![]() W weekend staram się jednak za długo nie spać, bo się przestawiam szybko na moje tory i potem znowu pół tygodnia problem z wstaniem do pracy. No i tż jest rannym ptaszkiem i budzi mnie w weekendy najpóźniej koło 10, żebym zjadła z nim śniadanie, bo twierdzi, że już mdleje z głodu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1125 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kazdy ma kompleksy, ale najwazniejsze pokochac siebie ![]() ![]() a Tz Ciebie kocha wlasnie taka jaka jestes..Dla niego jestes wyjatkowa, jest Z toba.. Jestes jego ksiezniczka a on Twoim ksieciem.. Pamietaj o tym ![]() Co do spania to jakis rok temu wstawalam juz o 7, 8 bo bylam wyspana i bez problemu.. Obecnie w weekend kiedy moge to spie nawet do 10 czasem ![]() ![]() Sanetko: Przytulam mocno ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja to w ogóle myślę, że kodeks pracy powinien zabronić pracy w ładną pogodę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1127 |
Zakorzenienie
|
A ja tylko myslę o ślubie, kosmetykach ślubnych, makijażu itp
![]() L_V co możesz powiedzieć na temat bazy Idealist Estee Lauder ? ![]() ![]() edit Wczoraj dostałam do testów 4 fluidy Diora i Chanel, ale czekam z testami do przyszłego tygodnia, musze się trochę nawilżyć przed ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1128 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1129 |
Zakorzenienie
|
W końcu czegoś nie mieć ![]() ![]() Tu link ze składem, proszę o wnioski http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=20725 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1130 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cześć, Misiu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Raz na jakiś czas wystarczy mi 5 godzin snu, ale nie moze to się powtarzać pod rząd (tzn. może, i tak jakoś funkcjonuję, ale nie jest to zdrowe i przyjemne). Cześć, L_V! Cytat:
![]() Ja chadzam sobie spać ok. 1-2, w tygodniu i weekendy. Czasem siedzę do 3. Później już średnio mi się zasypia. Sanetko, tak na marginesie, kompletnie nie rozumiem zachowania przyszłego szwagra ![]() ![]() Cytat:
![]() Edit: Tak w ogóle... Cześć, dziewczyny! ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cześć ![]() U mnie libido nie zalezy od tabletek ale od partnera ![]() Czyli przy moim narzeczonym zawsze jest 100% ![]() Asiuk właśnie widziałam ostatnio te kosmetyki Smashbox - ale nic kompletnie o nich nie wiem, muszę wybadać temat, ale tyle tego jest że mam już dosyć .... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja właśnie zmieniłam tabletki z powodu libido. Na początku było ok, ale teraz znowu wszystko wróciło do poprzedniego stanu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z tym zachowaniem to jest tak ze moim zdaniem to na sile slub biora ![]() ![]() wiec nie wiem po co ten slub ![]()
![]() |
#1134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
<dopisuje do listy rzeczy, które musi kiedyś kupić i wypróbowac> U mnie przy tabsach wynosi 0. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama w to nie wierzę, ale wczoraj jak to ja mówię, znowu się upodliłam i łaziłam od 18 do 21 i do żadnych kopnstruktywnych wniosków nie doszłam ![]() ![]() Mi libido się podniosło jak poznałam Tża, ale jakoś dziwnie bo od 0 do 100 i tak mnie trzyma już prawie 3 lata.......ale my mieszkamy razem więc to jest też inaczej, w sensie organizacyjno- klimatycznym ![]() ![]() Dzięki L_V , skoro tak mówisz to kupię na razie to malutkie opak. 15 ml- wtedy na allegro cena jest ok.31 zł. więc do przeżycia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1137 |
Zakorzenienie
|
a mi spadlo odkad mieszkam z TZem
![]()
#1138 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻ jeszcze ich nigdy nie widział, bo nie mam ich w albumie, za to on w swoim albumie trzyma rózne zdjęcia ,,z koleżankami" jak to okresla ![]() Ale myślę że po ślubie (jeżeli do niego dojdzie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Sanetko, czy TŻ, albo mama nie zareagowali na takie zachowanie? Prosić siostrę o kelnerowanie, podwiezienie?! brzmi to strasznie. Czy one się zgodziły? No jestem w szoku.... ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1139 | |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny..ale dziś duchota, a ja siedze w zakrytuch butach bo jeszcze japonek i sandalkow od rodziców nie przywiozlam. Czuję ze mam w bucie basen
![]() Musze iśc w ogole dzisiaj na zakupy....mam jedną sukienkę na lato ![]() W domu mamy cały czas sajgon. Nic nie mogę znakleźć. Wczoraj zamiast wszystko ukaldac...poszlismy na spacer i na piwko. Fajnie tak robic to co się w danej chwili chce, a nie to co trzeba ![]() Wybieralismy dziś fronty, blat itp rzeczy do kuchni. Zwariowałajm..za duzy wybor ![]() ![]() Pan który robi nam kuchnę powiedział ze jestem bardzo odwazna i on nie bierze na siebie odpowiedzialności za efekt ![]() Ja jestem dobrej mysli bo jak wybierałam kolory do mieszkania tez wszyscy pokali sie w glowę, a teraz sa zachwyceni ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja wiem dlaczego... Tżet czesto Cię wkurza, wali jakieś dziwne teksty itp.....a wiadomo na dobry sex trzeba sobie zapracowac od rana ![]() ![]() Jak to określił ostatnio Majewski w swoim show ![]() ![]() Coś w tym jednak jest, bo przecież nie lubimy się kochać z kimś kto nas chronicznie wkurza, prawda ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:51.