|
|
#4231 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
Cytat:
![]() TAK w USC najprzyjemniejsze bylo wlasnie stwierdzenie jakie bedziemy miec nazwisko ![]() Bez obaw czerwona skorka zamieni sie w opalenizne... polecem na popazenia sloneczne i po solarce balsam sorayi A to własnie wyszło z poszukiwań marynarki... ku mojemu zaskoczeniu marynarka mi sie podoba (chociaz ta ktora przymierzal ze mna byla lepsza wg mnie )I jak dziewczyny bedzie to pasowalo???
|
|
|
#4232 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najważniejsze rzeczy podejrzewam masz załatwione!!! Czyli sala, orkiestra, jedzonko i suknia- to rzeczy które trzeba miec duzo wczesniej!!! Teraz skup sie na zaproszeniach, bo niebawem trzeba bedzie rozwozic ![]() Zobacz kiedy masz przymiarke i szukaj bucików. Rozejrzyj sie tez za promocja wódeczki Wszystko spokojnie i stopniowo, a napewno sie uda Przede wszystkim sie nie martw, jeszcze masz troche czasu ![]() A co do zaproszeń to jestem załamana totalnie!!! Jestem z nimi kompletnie w lesie <sama robię jak pamiętacie> i kompletnie nie mam czasu ani ochoty na tę dłubaninę!!! Zła jestem, że się tego podjęłam ![]() No nic, trza się wziąć w garść!!!!!!!!!!!!! ![]() Cytat:
Te pierwsze mi nie będą pasowały... Ale może na poprawiny kupię białą sukienkę... i się przydadzą. Zobaczymy ![]() Te moje butki wydają się być bardzo wygodne jak w nich po domku łaziłam, ale muszę mieć coś w razie czego... jakby zimno było, nie?? Bo to w końcu wrzesień. Do sierpnia mam kupe czasu i spokojnie mogę szukać <w sierpniu przymiarka dopiero>.
|
|
#4233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez nie mam. i nie wiem kiedy kupie- musze jakos do konca lipca
|
|
#4234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdaje mi się tylko, że jeśli ten krawat kaskadowy jest to jakoś mi kamizelka nie pasuje. Chyba lepiej sam krawat by wyglądał- to takie moje fanaberie Druga sprawa!!!!!!!!! Twoja suknia i Ty w niej to po prostu cudowności!!!!!!!!!!!!!! Bosze, normalnie się zakochałam... Nie wiem czemu główkę sobie obcięłaś , ale widzę tam jakieś cudne loczki!!! Wyglądasz wspaniale, a razem będziecie mniamniuśną parą!!!!!!!!! Ach.... ależ się rozmarzyłam...
|
|
#4235 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Krawat super, pokażę dzisiaj mojemu TŻ-owi jak to wygląda na kims.Cytat:
a tak na parginesie dziewczyny to ile kosztuje taki papier na winietki? Kupuje się go w bloku, czy innych arkuszach. Najbardziej zależałoby mi na takim co do drukarki pasuje. Orientujecie się w cenach?
|
||
|
|
|
#4236 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dziekuje dziekuje tez mi ten krawat kaskadowy nie pasuje lepsza by byla fluara... latwiej sie potem rzuca ![]() Wszyscy wycinaja sobie glowy to ja sie wybijac nie bede loki mam faktycznie od urodzenia
|
|
|
#4237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja musze na poczatku lipca juz miec butki, bo przymiarki bede miala
|
|
|
|
|
#4238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zamawiałam ![]() teraz nie pamiętam ile płaciłam, ale mozesz sobie poszukac na allegro: http://allegro.pl/item377516275_papi...roszenia_.html http://allegro.pl/item376988086_papi...rk_tanioo.html itp. Musisz dobrze poszukać, bo można znaleźć naprawdę tanio czasem Te linki, które podałam- to są atrakcyjne ceny. Musisz wybrać tylko kolor i fakturę papieru. Najpierw w Excelu zrób sobie wzór- ile zmieścić winietek na jednej kartce A4, a poćniej drukuj i wycinaj Chciałabym tak prostą rzecz robić... Ja takie zaproszenia wymyśliłam, że głowa boli , za dużo dłubania.
|
|
#4239 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Dziewczynki
![]() kasienka1985 bardzo się cieszę że wróciłaś ![]() Agata R cudnie wyglądasz ![]() uciekam popracować. |
|
|
|
#4240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miło mi bardzo
|
|
#4241 |
|
Wtajemniczenie
|
dokładnie, ja też do nich należę
a co do załatwiania spraw nam też jeszcze sporo zostało: - ubranie TŻ - buty dla mnie - alkohole (wódka, wino, szampan) - iść do USC - zamówić panią od paznokci - tort - wybrać bukiet - rozdać jeszcze połowę zaproszeń - wymyśleć podziękowania dla rodziców - spotkać się z kamerzystą i fotografem na małą sesję przedślubną (na jednej już byliśmy na jesieni) - i pewnie jeszcze sporo rzeczy o których teraz zapomniałam
|
|
#4242 |
|
Raczkowanie
|
Hej kochane! Nie mam w ogole, ale to w ogole czasu na wizaz
wlasnie weszlam i okazalo sie, ze mam 40 stron zaleglosci!!!!!!!!!!! ;( nie wiem czy nadrobie to... ehhh...Za tydzien pierwsza przymiarka sukni i to wszystko w takim cholernym pospiechu ![]() Protokol jeszcze nie spisany, fryzjera wciaz brak. Pozdrawiam Was cieplo
|
|
|
|
#4243 |
|
Raczkowanie
|
Część dziewczynki.
Tak jak wczesniej obiecałam dodałam kilka nowych fotek ze slubu. Mozecie je poogladać na tym wątku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=1#post7843857 miłego ogladania i moze kogos zainspiuruja. Pozdrawiam |
|
|
|
#4244 |
|
Rozeznanie
|
Wydaje mi się,że ta pierwsza. Jakos lepiej nawet w niej wygladałam i się czułam. Dziewczyny o której macie wizyty z fryzjerem? Moja u mnie bedzie juz o 7 rano!!! ![]() A teraz z innej beczki. Mieszkamy z TZ razem u mnie, i mamy zamiar to powiedziec w Parafi podczas spisywania protokolu, tylko, że Tz jest u mnie bez meldunku. Stały ma u siebie w domu. Czy ksiądz nie bedzie robił problemów, ze bedzie trzeba doniesc zasiadczenie o tymczasowym meldunku? Gdyż takiego niemamy
|
#4245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeżeli nie ma meldunku u Ciebie to znaczy, że jego parafią jest jego miejsce zamieszkania. Wydaje mi się, że jest to potrzebne tylko do zapowiedzi. Nie potrzebnie się tym przejmujesz! Możecie wspomnieć, że pomieszkujecie u Ciebie i tyle. Ale, że nadal on należy do tamtej parafii. No tak mi się zdaje będzie najlepiej i bezproblemowo
|
|
#4246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4247 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzięki za linki |
|
|
|
|
#4248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do spowiedzi tez ważna jest taka informacja Gosiu- ja robie w Excelu, bo jakoś łatwiej mi tam Do worda nie mam cierpliwości ![]() Nie ma problemu! Służę pomocą ![]()
|
|
#4249 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dzieki za odpowiedzi
|
|
#4250 |
|
Zakorzenienie
|
Podczas tygodniowego pobytu w Polsce o dziwo udalo nam sie zalatwic to co planowalismy:
-sprawy urzedowe, ja kupilam buty do sukni slubnej i na poprawiny, Tż tez kupil 2 pary butow i garnitury -kupilsmy zaproszenia i wszystkie rozdalismy - ja kupilam suknie slubna -bylismy u ksiedza-protokol spisany,zapowiedzi wisza, jeszcze tylko spowiedzi zostaly -teraz jak przyjedziemy zostal nam do kupienia alkohol no i sprawy typu jaki bukiet,fryzura itp. ja mam wielki dylemat odnosnie welonu bo chyba go nie chce..
|
#4251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tempo ekspresowe
|
|
|
|
|
#4252 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a welonu jak nie chcesz to nie musisz mieć. Też nie będę miała
|
|
|
|
|
#4253 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie kochana, jak nie chcesz welonu, to go nie bierz i tyle
Co kto woli, można założyć woalkę czy też po prostu wpiąć kwiatek we włosy, albo co tam jeszcze sobie umyślisz. Ja problemu nie widzę
|
#4254 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Oczywiście że nie!! Wyłgał się dzisiejszymi egzaminami wrrr Jeszcze go przyprę do muru ![]() Ja mam jedną parę i na tym poprzestanę. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też mamy inne miejsca zameldowania, ale księdzu powiemy ze mieszkamy razem. Cytat:
Cytat:
JA kupuje welon, ale gdy nei będzie mi pasował to go nei założe i tyle Kwiatek we włosach obowiązkowy
|
||||||
|
|
|
#4255 |
|
Zakorzenienie
|
No i zamówiłam fryzjera
Urok ślubu o godzinie 18, wyspać się można Zostało mi jeszcze kupno butów, bielizny, dla TŻ garnitur i dodatki, zaproszenia, alkohole i napoje i... chyba tyle. O tort byłam się pytać 2 tyg temu, wystarczy że na miesiąc przed ślubem się tam zgłosimy, a ciasta będą pieczone po rodzinie. Wiązankę zrobi mi teściowa, nawet będę miała próbne robione w wakacje ![]() A po 20 czerwca zacznie się załatwianie papierków
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2008-06-11 o 13:50 |
|
|
|
#4256 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Suknia cudowna, a Twoja figurka... idealne dopełnienie.Cytat:
Cytat:
![]() No tak pozazdrościłam Gosi, ze chudnie przed ślubem i dopadła mnie grypa żołądkowa. Od niedzieli prawie nic nie jadłam, tylko troszeczkę kaszki ryżowej, bo ciągle mnie mdli. Dobrze, ze już na kibelku nie siedzę. Do tego jeszcze @. Normalnie chyba się zastrzelę. Tak więc dziewczyny nie zazdrościć, nawet po przyjacielsku i w dobrej wierze.
|
|||
|
|
|
#4257 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Zostało 24 dni jeszcze tak ok 1,5 tygodnia i znowu będę chudła:Pa Ty trzymaj się kochana, bo ślub tuż tuż...
|
|
|
|
|
#4258 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a suknia przypomina mi trochę moją Cytat:
a o meldowaniu to chyba nic takiego nie potrzeba - w sumie wzystko zależy od "widzimisię" księdza. U mnie w parafii ksiądz robil problem z pozwoleniem na ślub w innej parafii - a potem okazało się niepotrzebne, bo do sierpnia się nie obronię - czyli dalej studentką będę - czyli jeżeli biorę ślub w kościele akademickim to jestem ich parafianką i nic nie muszę 30 zł wyrzucone na darmo echCytat:
a jaką suknię wybrałaś? Welon to indywidualna sprawa - jak czujesz, że nie chcesz to nie ma sensu się zmuszać Ja kupuję - długaśny raczej - najwyżej nie założę ;p Ale póki co ani razu nie myślałam, żeby bez welonu Cytat:
(zaraz zacznę Ci zazdrościć choroby ;p)
|
||||||
|
|
|
#4259 | |
|
Rozeznanie
|
Dora TŻ moj ma juz garnitur na pierwszi i drugi dzien
w kolorze szarym... ale faceci to daltony wiec na slowo nie mozna wierzyc ![]() Lniany garnitur go mojej roznowej kiecki pelan obaw jestem tym bardziej ze nie chce mi go pokazac ![]() za garnitur na 1 dzien 1250 a na 2gi dzien 250zl I zafundowala mu je tesciowa czyli jego mama... jeszcze zostaly koszule krawaty,fluary czy kaskadowe co tam bedzie chcial i butki... kamizelka sie szyje Alez jestem dumna ![]() Cytat:
|
|
|
#4260 |
|
Wtajemniczenie
|
A mnie dopadła chandra;( Patrzę dziewczyny na Wasze zdjęcia (kasieńka, AgataR, Mbu83) i zdałam sobie sprawę że nigdy nie bedę wyglądała tak ładnie jak Wy
![]() No i co mam zrobić? Moja sukienka będzie skromna, w sumie nawet nie wiem jak wygląda bo sama projekt zrobiłam i dałam do szycia a 1 przymiarka 20 czerwca ![]() Kurczak no cóż- nigdzie nie jest zapewnione że Panna Młoda musi być ładna ![]() Co do chudnięcia to chudnę jakoś tak sama z siebie- już brzuszek mi sie gdzies stracił. Ale muszę iść do gin. bo mam drugi okres w ciągu 28 dni i juz sie ciągnie 8 dzień Nie wiem co się dzieje;(
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

dziekuje dziekuje 

Jeszcze go przyprę do muru
przypomina mi trochę moją
pelan obaw jestem tym bardziej ze nie chce mi go pokazac