![]() |
#1501 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar IV
Cytat:
Choć to coraz trudniejsze ![]() A co do Twojego synka, to może to nic groźnego? Koniecznie z nim pójdź niech go lekarz obejrzy. ![]()
![]() |
#1502 | |
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() A może to jakiś błąd systemu? Dlaczego nagle wyświetliłaby się taka dziwna data ![]() ![]() Co do synusia, spokojnie ![]() ![]() Trzymaj się Iwonko ![]()
![]() |
#1503 |
Zakorzenienie
|
Homyku
![]() ![]() mnie się od rana nie układa, ryczeć mi się chce |
![]() ![]() |
![]() |
#1504 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1506 |
Zakorzenienie
|
Kochne dziewczyny
![]() Byłam już u lekarza pierwszego kontaktu. Dał skierowanie do specjalisty. Dziś czeka nas wizyta w chirurga. Też mam nadzieję, że będzie dobrze. Wakacje tuż tuż i chciałabym, aby moje dziecko owocnie wypoczęło i pojechało na ten swój wytęskniony obóz. Takuś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1507 | |
Zakorzenienie
|
Aniołku, nie martwię się, tylko się wściekam, niech ten dzień już się skończy, nic mi nie wychodzi
a jak widzę taką głaszczącą emotkę to się rozczulam nad sobą i zaraz zacznę ryczeć Cytat:
nie wiem ile lat ma Twój syn, ale pamiętam, że w pierwszych latach podstawówki moja córka pod koniec roku szkolnego bywała strasznie zmęczona, gdzieś przeczytalam, że dzieci w tym wieku źle znoszą ostatnie tygodnie roku szkolnego, zresztą chyba w każdym wieku ![]() też się nie mogę doczekać wakacji uciekam bo naprawdę te ściskająco- głaszczące emotki mnie rozwalają, a ja twarda mam być, nie miętka ![]() dobrego dnia ![]() edit: Yoono, czytam, że Ty też w kiepskiej formie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1508 |
rude jest piękne:)
|
Homyku kochany
![]() Takusna dasz rade ,kto jak nie Ty ![]() ![]() Przegapilam wczoraj wiec dzis nadrabiam Zuziu gratulacje za zdane egzaminy ![]() Maskladaczku wiedzialam ,ze zdasz ![]() Edit Yoono ![]()
#1509 |
Wtajemniczenie
|
Homyczku, mam nadzieję, że torbiel to drobiazg jakiś, nie denerwuj się
![]() Co do przesyłek - pamiętaj, że to nie Twoja wina ![]() ![]() Takusia ![]() I wracam do chałtury... |
![]() ![]() |
![]() |
#1510 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() No i znów się człowiek czegoś nowego w Barze dowiedział ![]() ![]() Cytat:
![]() Takuśna ![]() Co do Poczty i jej "konkurencji". Okazuje się, że nie ma wolnego rynku usług, bo... pozostałe firmy nie wyrabiają się w momencie, gdy tylko część Poczty nie działa. To co byłoby gdyby cała stanęła...? (poniżej wklejam post z listy dyskusyjnej PRowców - to po nim doszłam do takiego wniosku) "W związku ze strajkiem Poczty Polskiej (PP) w naszym kraju-raju wysłanie czegokolwiek gdziekolwiek graniczy z cudem. Dotychczas korzystaliśmy z usług DHL - wczoraj odmówiono nam realizacji usługi ze względu na strajk PP. Podobnie było w DPD (Masterlink), gdzie w odpowiedzi mailowej otrzymałem informację o tym, że firma nie podejmie się realizacji usługi do 13.06.2008 r. Oczywiście z powodu strajku PP." Ech...
![]() |
#1511 |
niecnotliwa dziewica
|
Najzabawniejsze jest (chociaż to taki smiech przez łzy), że ja swoją centralę w drugim końcu Europy musiałam prosić o przesłanie dokumentów kurierem, ze względu na panujacy w Polsce strajk poczty, który nie wiadomo kiedy się zakończy....
![]() Takuś ![]()
#1512 | |
|
Cytat:
![]() Ale juz szlag czlowieka trafia . Malgosiu mam slac do Ciebie czy nie? mysle ,ze wysle przesylke najwyzej jaby cos sie stalo <tu puka w niemalowane> to zrobie jeszcze raz ![]()
![]() |
#1513 |
Zakorzenienie
|
Buszowałam sobie po ebayu i wypatrzyłam cudowne i prześmieszne koraliki-zawieszki.Nie mogłam sie oprzeć i kliknęłam.Będę chodzić z hamburgerami i pudlami w uszach
![]() Jakby co to jest ich więcej niż tylko dla mnie-chętnie się podzielę lub zrobię coś dla kogoś zinteresowanego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1514 |
Zakorzenienie
|
Burn, wiele razy oglądałam te słodziaki i zawsze chciałam coś sobie kupić (o ile dobrze pamiętam, to była nadgryziona tabliczka czekolady
![]()
#1515 |
czyli Endżi
|
Takuś, ja w takich sytuacjach mówię - "nie poddawaj się negatywnej energii", ale wiem że brzmi to śmiesznawo i wolałam to zastąpić sformułowaniem "nie martw się"
![]() No kurczę - nie uda się to trudno ![]() ![]() Nie chcę żebyś płakała więc już nie będę głaskać ![]() ![]() ![]() ![]() Burn, dawaj linkę ![]() ![]() Dziewczyny, ciśnienie jest niskie ![]() ![]()
#1516 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czekolady akurat nie było,ale widziałam na allegro już przerobione na naszyjnik czy coś tam i oczywiście sprzedawane z zyskiem ![]() ![]() Sie robi bejbi ![]() http://search.ebay.pl/_W0QQsassZbeadcraftstore Dokupiłam jeszcze pieczarki-muchomorki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1517 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Burn, słodkie te przywieszki ![]()
![]() |
#1519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Margot,przywieszkę do telefonu da się załatwić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1520 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1521 |
Wtajemniczenie
|
Ale fajne
![]() ![]()
#1522 |
Zakorzenienie
|
burn czekaj ja sobie tez cos wybiore
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1523 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
http://cgi.ebay.pl/2pcs-Metal-Black-...QQcmdZViewItem (całkiem mi odbiło na stare lata ![]() Napisz na PW gdzie i ile Ci przesłać ![]()
![]() |
#1524 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1525 | |
|
Cytat:
Malgosiu u nas poczta przyjmuje ,tylko rozdzielnia nie pracuje w Gorzowie i jak chcialabym do drugiego miasta ,to zawioza przesylke do Poznania a potem wroci do nas ![]() Do Warszawy mozliwe ze dojdzie ,dobrze to ja dzis wysylam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1526 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1527 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny - jesli idzie o InPost to szczerze odradzam. Przesylkki potrafia platac sie do tygodnia i dluzej. Poza tym, najwazniejsze - niestety nie mozna ubezpieczac, zadeklarowac wartosci, a w razie "zaginiecia" co najwyzej dostaniemy nie wiecej niz 50 zl.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1528 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1529 | |||
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
a u mnie dzis chlodno ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Burn moge ja jeszcze czy juz za późno?
![]() |
#1530 | |||||
Wiedźma
|
Tak samo u mnie.
![]() Cytat:
W końcu dziś nie będę po całej nieprzespanej nocy. Spałam aż dwie godziny. ![]() I widzę to, widzę po prostu... ![]() Cytat:
![]() Wolę widły! Cytat:
Ale to rzeczywiście najprawdopodobniej będzie drobiazg. Albo bakteryjne, jak pisze Favkes, albo jakieś stłuczenie, albo ganglionik. Nie martw się, młody organizm wyjdzie z tego szybciej, niż się wszystkie tu spodziewamy. ![]() ![]() Mnie też. I też ze złości jak zobaczyłam rano czerwone kropki na gębie. ![]() Miejmy obie nadzieje, że nam rychło przejdzie. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Choć wśród ludzi piszących kryminały pod pseudonimami (i w ogóle piszących kryminały) moim faworytem pozostaje Joe Alex. ![]() Kończę pić kawę i zbieram się w podróż. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.