|
|
#1681 | ||
|
catwoman
|
Dot.: PM 2017, cz. 56
Cytat:
Spodnie zakładam sporadycznie i tak mnie to meczy, bo cisną w brzuch podczas siedzenia.Legginsy opięte? wciąż nie bardziej nje rajstopy ale oczywiście nie traktuje ich jak spodni i tyłek mam zakryty i większość ud tez ![]() Cytat:
Ach No tak moja babcia nie rozumie naszego pleneru :PWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#1682 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka śpiochy
![]() Nie śpię już od prawie 2h i zaraz jadę na rezonans ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1683 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry,
cały czas mam wrażenie, ze jest poniedziałek - jak fajnie, że jednak czwartek
|
#1684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli masz zakryte uda to jeszcze, ale jak ktoś nosi do legginsów tylko bluzkę, która zakrywa tylko tyłek (albo i nie) to mi się nie podoba. Czasem widzę w lidlu babkę, która np wykłada towar i ma do pracowniczej bluzki legginsy, najczęściej mocno już przetarte jedyna opcja dla mnie do dłuższy oversizowy sweter i jakieś botki. Ale jeśli komuś to pasuje i naprawdę nie na kontaktu z klientami to co mi tam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1685 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
W kwestii zakupów większe np z rzeczami do sprzątania robimy raz w tyg, a spożywcze mniejsze przeważnie co 2 dzień i tak nam pasuje, bo nie lubię jak coś długo leży w lodówce+ nie lubię jeść tego samego długo😉 Co do ubioru zgadzam się z Małgosia i krasulka Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1686 |
|
Zakorzenienie
|
My też i to z podobnego powodu
rodzina to drażliwy temat i raczej nie dojdziemy do porozumienia. Może niepotrzebnie się w ogóle odzywałam, ale mimo wszystko liczyłam na więcej zrozumienia.Dzień dobry, leje deszcz, jadę do pracy, mam nadzieję, że na krótko, bo wszyscy na urlopie. Nie mam na sobie legginsów, ale tregginsy ![]() Ja trochę rozumiem Eunice, u mnie w pracy też chodzimy ubrani na luzie, łącznie z szefem, ale to dlatego, że spotkania z klientami mamy umawiane i sami do nas nie przyjeżdzają. Jak jest spotkanie to wiadomo, że garnitury i szpilki, ale tak na co dzień to chodzę w bluzach i sportowych butach. W branży kreatywnej nikogo nie dziwia kapcie itp. Ale legginsy do krótkiej bluzki wyglądają po prostu jak rajtuzy i to zawsze wygląda słabo a riposta w stylu "mnie nie obchodzi co inni o mnie myślą"... Eunice, nie odpowiadaj nic na to, bo mam okres i jestem wściekła na męża. Lepiej nie ryzykować
|
|
|
|
#1687 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1689 | ||
|
catwoman
|
Cytat:
Cytat:
Oj dziewczyny, dla mnie legginsy do bluzki to pomyłka Traktuje je raczej jak grube rajstopy. Tylko na siłowni wchodzi w grę taka opcja. Tregginsy i jegginsy mam i je już nosze do bluzek, bo nie prześwitują, sa grube i maja kieszenie na tyłku Hej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#1690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej ☺ Katar nadal trzyma, głowa boli eh. Co do leginsow to dla mnie one są tylko do domu 😁 Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Olja u nas wczoraj było blisko do podobnej afery ale jakoś znaleźliśmy kompromis 😉 chociaż w tych tematach rodzimych, co gdzie i do kogo to chyba początki są zawsze takie ciężkie 😓 Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
|
|
#1691 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie z czasem wypracujecie jakiś kompromis Ogólnie to znam to ze związku z K. bo też każde z nas ciągnęło do swojej rodziny a jednocześnie chcieliśmy spędzać czas razem. Za to Tża ja muszę ciągnąć do jego rodziny ![]() Dzień dobry ![]() Sent from my SM-J500FN using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Cytat:
za rezonans Miałaś już kiedyś, boisz się? ja się strasznie balam a okazało się całkiem spoko ![]() Sent from my SM-J500FN using Wizaz Forum mobile app
|
|
|
#1692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie jest to wyzywajace ani niechlujne Póki mam taką figure ze mogę to czemu nie ![]() No i zapomniałam o najważniejszym - w leginsach mi o wiele cieplej niż w jeansach (a latem gdy noszę cienkie - chłodniej) a to dla mnie kluczowe ![]() Sent from my SM-J500FN using Wizaz Forum mobile app
Edytowane przez Eunice9 Czas edycji: 2017-11-02 o 09:51 |
|
|
|
|
#1693 | ||
|
catwoman
|
Cytat:
tak wiem to brzmi głupio- wege rosół z wege makaronem Cytat:
nieładnie się zachowali ![]() U nas jest trochę odwrotnie. Mama tz jest chwilowo pozbawiona samochodu, więc prosiła go by ją zawiózł za miasto na groby. Strasznie nie chciał, ale go przekonałam, a sama zawiozłam swój tyłek do rodziców by trochę z nimi posiedzieć
|
||
|
|
|
#1694 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sent from my SM-J500FN using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
![]() Sent from my SM-J500FN using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
![]() Sent from my SM-J500FN using Wizaz Forum mobile app
|
|
|
#1695 |
|
catwoman
|
Mówicie o kontaktach z klientami w pracy. Pracuję w starym słabo dostosowanym budynku, więc w drodze do toalety spotykam panów w kajdankach prowadzonych przez policję. Myślicie, że adidasy są przy nich niestosowne?
|
|
|
|
#1696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoja droga ostatnio ogladalam zdjęcia ze studiów. Wtedy często nosiłam leginsy do zwyklych koszulek. Szprycha byłam chuda to why not teraz jak patrze na te zdjecia to pukam sie w glowe jak ja mogłam tak chodzic Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1697 | |
|
catwoman
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1698 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
zdjecia ze slubu i wesela sie laduja. Zmeczylam sie wybieraniem, ostatecznie jest 600 wybaczcie ale juz nie chce mi sie ich przebierac, a z sesji wrzuce wieczorem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1699 |
|
catwoman
|
90% moich stylówek wygląda tak (jeansową kurtkę pomińmy) https://i.pinimg.com/originals/86/c6...c98f69e3f4.jpg i tuniki są troszkę dłuższe. Jak kogoś to razi to trudno
Ostatnio kupiłam dwie pary spodni i chyba się odzwyczaiłam, bo jak w nich siedzę to tak mnie cisną aż mi niedobrze i wcale nie są za ciasne, bo jak wstaję to są luźne w brzuchu
|
|
|
|
#1700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym czemu nie można? Nikt mi nie zabrania Ale skończmy temat, każdy ma swoje zdanie ), a jak jakieś dziewczyny na ulicy patrzą na mnie z pogardą bo mam leginsy, różowe skarpetki, naturalne brwi albo podkolanowki-pandy to niech sobie patrzą jak im lepiej ![]() Sent from my SM-J500FN using Wizaz Forum mobile app
|
|
|
#1701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do klotni-my się nie pokłóciliśmy bo Tz byl w pracy ale pewnie z Wigilia będzie problem. Okazało się że jednak do pracy idzie w I dzień świąt i Sylwestra ![]() Wysłane z mojego Lenovo K10a40 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1703 | ||
|
catwoman
|
Cytat:
a połowa rzeczy się zmarnuje, bo nagle odechce nam się tego co sobie zaplanowaliśmy na szczęście sklep mamy pod nosem i możemy w każdym momencie do niego skoczyć i coś dokupić ![]() ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Cytat:
Ja się najlepiej czuję ubrana od stóp do głów na czarno, do tego ramoneska i jakiś ogromniasty wisior. Koleżanka przyjaciółki powiedziała jej kiedyś, że wyglądam jak czarownica
|
||
|
|
|
#1704 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Eunice, do pracy w kiosku też szłaś w legginsach i krótkiej bluzce? ![]() Dla mnie hitem są majty odznaczające się w legginsach. Widuję kolorowe, ale czarne też się bardzo rzucają w oczy Oczywiście przy cienkich portach ![]() Sama raczej nie lubię mieć niezasłoniętego tyłka, ale ostatnio noszę legginsy i bluzy albo swetry do połowy tyłka, bo w jeansach jest mi mega zimno No i oczywiście zakładam kurtkę, która i tak tyłek zakrywa. Kontakt z ludźmi mam z reguły na zewnątrz, więc i tak widać tylko moją kurtkę i nogi. Z krótką bluzką samą czuję się głupio, ale czy każdy musi tak mieć? Najbardziej to zazdroszczę ludziom, którzy teraz chodzą na krótko, a ja po wejściu do ciepłego nie mogę się rozgrzać ![]() A teraz chyba założę jeansy, bo idę do lekarza i pewnie będę wskakiwać na wagę
|
#1705 | |
|
catwoman
|
Cytat:
Gdzie kupię urocze bambosze? Na Allegro są tylko takie dla dzieci |
|
|
|
|
#1706 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaa, zakupy robimy ciągle i nieregularnie
![]() A kłótnie gdzie i kiedy mamy już za sobą, ale były
|
#1707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu uważam, ze tak nie wypada w banku albo w urzędzie pewnie by Cię upomnieli. Programiści pewnie nie zauważą, oni wielu rzeczy nie zauważają ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1708 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio to albo nosze jeansy zapinane na guzki albo rajty do sukienki
tak mi najwygodniej Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1709 | |
|
catwoman
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.

jaka praca by nie była, nigdy bym nie założyła czegoś tak opietego. Już lepszy dres.
Spodnie zakładam sporadycznie i tak mnie to meczy, bo cisną w brzuch podczas siedzenia.
wciąż nie bardziej nje rajstopy 

jedyna opcja dla mnie do dłuższy oversizowy sweter i jakieś botki. Ale jeśli komuś to pasuje i naprawdę nie na kontaktu z klientami to co mi tam
rodzina to drażliwy temat i raczej nie dojdziemy do porozumienia. Może niepotrzebnie się w ogóle odzywałam, ale mimo wszystko liczyłam na więcej zrozumienia.
a riposta w stylu "mnie nie obchodzi co inni o mnie myślą"... 

) to wolałam poświęcić się swoim bliskim,z kolei Tż wolał posiedzieć w domu i poczekać na odwiedziny. No i wyszła kłótnia, pierwszy raz latał mój telefon
za rezonans 

Póki mam taką figure ze mogę to czemu nie
tak wiem to brzmi głupio- wege rosół z wege makaronem
nieładnie się zachowali