|
|
#2791 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3
Cytat:
![]() Kończę na szczęście rozdział teoretyczny do magisterki - zostały mi do opisania same podejścia teoretyczne ble - nie lubię tego pisać Egzaminy mam dwa - jeden z metodologii badań psychologicznych z elementami logiki , a drugi podobno bardzo trudny z diagnozy i ekspertyzy psychologicznej.Cytat:
|
|
|
#2792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byąłm na ćwiczeniach, gdy skończyliśmy zaczeła się burza Nie miałam parasola, więc od przystanku do domu musiałam biec, ale że kawałek mam, to pod koniec "trasy" sie poddałam i szłam spokojnie. Jeszcze tylko grzmi, padać przestało, słońce znowu wyszło. Niewiele ta burza dała
|
|
#2793 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ano coś o tym wiem. Zawsze miałam długie włosy, raz krótsze, raz dłuższe, ale bez żadnej specjalnej fryzury, dlatego jak mi się to w końcu opatrzyło, to się farbnęłam I teraz latam do fryzjera co jakieś 2 miesiące na farbowanie, co drugą wizytę podcinam końcówki. Kiedyś raz na pół roku chodziłam podcinać końce i tyle.*************** Widzę, że tu same przyszłe psycholożki, a o dziwo tak łatwo dają się zmanipulować sidłom przemysłu kosmetycznego Ja też dawno po studiach, dokładniej po zarządzaniu i marketingu, ale mimo iż studia były ciekawe (zwłaszcza, że na AGH i mam po nich i mgr i inż.), to pracę w zawodzie ciężko znaleźć. Noo, chyba że się chce być przedstawicielem handlowym, to nie ma problemu, ale ja już nie chcę A tym co studiują i muszą się uczyć / pisać pracę, współczuję ![]() *************** U mnie też dziś ukrop nie do życia, przeszłam 2 razy miasto w tę i wewte i mi sie spacerów odechciało. Japonki mnie znów poodparzały od spodu i już sama nie wiem w czym mam chodzić Nigdy mi takich numerów nie robiły, a teraz już drugi raz, z tym, że dziś delikatniej. Normalnie chyba przestanę w ogóle z domu wychodzić ![]() Jutro planuję po stepie zostać na siłowni, bo karnet mi się kończy i nie wyrobię się z wykorzystaniem wejść na samym tylko stepie, bo w pt chyba nie pójdę, a znów za tydzień w środę już mnie nie ma. A 5 wejść zostało, także 3 muszę wykorzystać na siłowni. Bo pilatesowi w tym klubie mówię już: Ciekawe tylko jak tą siłownię po stepie przeżyję Na odwrót w ogóle nie wchodzi w grę, bo padnę w połowie stepa, a tak to na siłowni sama sobie tempo narzucę. Tylko niech kuzynka się zgodzi iść ze mną, bo sama to nie wiem czy się odważę ![]() No i idę złożyć CV do takiej fajnej ni to knajpki ni to kawiarenki. Tylko muszę się najpierw wypytać o szczegóły, bo tam ma być praca 7 dni w tyg po 8h, więc jak nie płacą odpowiednio dużo, to nie wiem czy na to pójdę. W końcu i tak miałoby to być zajęcie tymczasowe do znalezienia sensowniejszej pracy, ale tak się męczyć dzień w dzień... Sama nie wiem
|
||
|
|
|
#2794 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A do pracy zasuwaj, sama mówiłaś, że zwariujesz od siedzenia w domu a tak, to zawsze dorobisz przynajmniej do spłaty długów S.
|
|
#2795 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny zdające egzaminy, doskonale Was rozumiem
.Ja skończyłam polonistykę (5 lat temu), a ponieważ jestem czarną owcą i zakałą rodziny Jednak o tym sza... póki nie pozaliczam wszystkiego, co czeka mnie teraz, nie pisnę ani pół słówka, by nie zapeszać.
|
#2796 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam tylko się przytiwać, bo dziś mnie czeka dużo nauki, a że pogoda się pogorszyła i słońca nie ma to tymbardziej wykorzystam ten czas na kucie
![]() Jeszcze tylko mnie czeka tel. do dziekanatu i odkurzanie pokoju a tak mi się nie chce nic...
|
#2797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2798 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() a ja wczoraj obchodziłam z TŻtem rok ![]() a dzisiaj się sfochał na mnie ). TŻ sie wkurzył, że dla niego nie chciałam wstać a dla koleżanki wstałam oczywiście sesja sie zaczyna, a ja dorwałam simsy 2 i sie ciesze jak dziecko
|
#2799 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ja pisałam, że będę się dziś uczyć?
Ale z 2 strony ja mam taki dziwny mózg, że i tak kilkugodzinne wkuwanie nic nie daje; wystarczy, że przeczytam coś dokładnie 2-3 razy i to mi wystarcza.cmoksiu o jak ja bym w Simsy zagrała chętnie Mam nowy komputer stacjonarny z nowiuśieńką kartą graficzną i by na niej ta gra śmigała nieźle Tylko, że jakoś ciągle siedzę na laptopie, bo mi tak wygodniej a tamtego uruchamiam może raz na miesiąc
|
#2800 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny
![]() WcZoraj miałam straszny dzień - 2 zaliczenia i to takie, że ![]() Poza tym dziś dziwnie się czuję, boli mnie głowa, czuje sie taka osowiała, bez energii... ![]() Byłam wczoraj po korkach u cioci i dostałam perfumy Rock'n Rose Valentino i krem rozświetlający Olaya Także zakup Incanto Heaven na wakacje pozostaje pod znakiem zapytania.
|
|
|
|
#2801 |
|
Zakorzenienie
|
szukam majętnej i chętnej na wyprawę za ocean po rzyrafkowy brązerek i balsamik
![]() http://www.sephora.com/browse/sectio...295684:4770626 Ale dziwna ta pogoda- pochmurno, potem słońce, deszcz i znów słońce ![]() Tak bym osbie gdzieś poszła z kocykiem i wodą i poleżała chwilkę na słoneczku a tu patomorfologia czeka i nauka m.in o czerniakach - zachęcające do życia jak nie wiem ![]() Kiedy wreszcie będą u nas brązerki Burzujka nooo ![]() Mimochodem zrobił się u mnie 11stodniowy odwyczek kolorówkowy i juz mi tęskno za zakupem jakiegos małego drobiazgu Jutro po egzaminie chyba się przejdę do GC, może chociaż jakieś Burżujkowe maleństwo ze mna wróci do domku Chociaz mam ochotę na bazę pod cienie Inglota, tylko na ulotce jest napisane, że cena promocyjna (19 zamiast 37 zł) jest do zakupu innego cienia lub produktu z serii Freedom. Cień może i bym wybrała jakiś sypki ale akurat tyle kasy nie chcę teraz wydawać, a jesli chodzi o druga opcję to ciekawe czy wchodzi w grę 1 wkład do paletki freedom- mogłabym uzupełnić kończący się wosk do brwi- to by mi było na rękę Życzę miłego dnia, jak wyłączę komputer to może mi się zachce uczyć szybciej
|
#2802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zeberkowe i żyrafkowe U mnie też pogoda dziwna, pojechaliśmy z tatą do sklepu i w ciągu 5 minut zrobiła sie nagle burza a ja zostawiłam w domu komp włączony i baterię z aparatu w ładowarce Na szczęście nie walnęło piorunem nigdzie w pobliżu. A właśnie idzie 3 już dziś burza, bo znowu grzmi
|
|
#2803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2804 | ||
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też miałam znowu wizażowy sen. Śnił mi się tym razem Złośliwiec. ![]() Skąd te sny się biorą, co? ![]() Same nazwy mnie odstraszają. ![]() Jejku, ja nie wyobrażam sobie teraz siedzieć i się uczyć.. W ogóle nie wyobrażam sobie tego w najbliższym czasie. Mam dość na kilka miesięcy. ![]() Do wyników coraz bliżej, już powinnam się rejestrować na uczelniach, a ja.. nic już nie wiem!
|
|
|
#2805 |
|
Zakorzenienie
|
em spokojnie
![]() ja niedawno doszlam do wniosku, ze studiuje nie to, co powinnam [w zamysle 'nie to co chce'] i to jest dopiero klops troche za pozno na zmiane kierunku a narazie nie chce sie znow pakowac w tryb dwukierunkowy
|
#2806 |
|
po prostu Em :)
|
ziz, ale Ciebie teraz dopadają te wątpliwości. Mnie dopadły jeszcze przed dostaniem się na studia, więc co będzie np. na trzecim roku?
![]() Już mam kryzys.
|
|
#2807 |
|
Zakorzenienie
|
em po maturze to ja nic nie wiedzialam, bylam zakrecona jak sprezyna w ruskim czolgu
|
#2808 |
|
Zadomowienie
|
Coś mi bzdury powychodziły <wstydzi sie>.
Właściwy post pod spodem.
|
#2809 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny
U mnie też pada, choć rano była piękna słoneczna pogoda. Buszowałam z mamą po sklepach w poszukiwaniu butów i sukienki dla niej. Butów kupiła 2 pary, ale sukienki nie znalazła odpowiedniej. Za to ja przy okazji znalazłam kilka świetnych rzeczy, które idealnie pasowałyby na sobotni koncert, ale zastanawiam się czy kupić, bo pogoda ma być niezbyt ![]() .Ubzdurałam sobie taki zestaw: sukienka w Benettonie (i tak ją kupię):http://www.benetton.com/html/en/woma...logue/22.shtml Taka sama jak ta różowa (na zdjęciu są dwie jedna na drugiej), tylko w białym kolorze Na wieczór, na wierzch również kanarkowe bolerko. Tylko jeśli taka pogoda się utrzyma do piątku, będę musiała zmienić plany i kupić coś odpowiedniejszego .Ostatnio mam fazę na kanarkową żółć .
|
#2810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na każdym kierunku są lepsze i gorsze przedmioty i chyba niewiele osób może powiedzieć, że w 100% dobrze wybrało kierunek.Ja idąc na administrację zupełnie inaczej sobie wyobrażałam te studia, ale jak już tu jestem i mam szansę studiować to staram się to wykorzystać jakoś, tymbardziej, że tata mi te studia opłaca. Gdybym sama sobie za nie płaciła to bym już pewnie dawno rzuciła je w cholerę ![]() A ten sen o Złosiu Ale jeszcze wszystko przede mną
|
|
#2811 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
na razie nie mam czasu na czytanie wątku ale zgłaszam się i przyznaje do nalogowego kosmetykoholizmu
|
#2812 |
|
Zakorzenienie
|
odespalam ostatnie dwie noce, stres mnie opuscil
![]() mam dzisiaj jakis dzien slimaka - reaguje z opoznieniem, mam jakies zawiasy i ogolnie nie wiem, co sie dzieje egzamin poszedl swietnie, akurat mialam pytania z tel lepiej przyswojonej czesci materialu. po egzaminie podrywalysmy z kolezanka mlodszego brata naszej znajomej, ubaw byl po pachy czuje ogromna chec kupienia CZEGOS. najlepiej, jakby byl to brazer aha, wiedzialam ze przylalzlam tutaj z pytaniem: miala ktoras balsam brazujacy TBSu? nie kcem brac w ciemno ![]() czesc Paulinko uwazaj, bo tutaj z kosmetykoholizmu na pewno sie nie wyleczysz
|
#2813 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
to moze ja sie jednak pożegnam... ![]() mam jutro egzamin, mało umiem i nie wiem czy się uczyć, czy mecz obejrzeć
|
|
#2814 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Na UJ. Dawać do tej pory dawałam, chociaż tą sesję widzę w samych ciemnych barwach (wszystko przez to rozstanie z TŻ, odebrało mi siły i motywację, dopiero zaczynam nadrabiać, a czasu już nie mam w zasadzie, więc skupie się na tym, żeby nie zawalić najważniejszych egzaminów). No ale zobaczymy, jak to będzie.
Cytat:
Swoją drogą wiem, że czasami takie przypadkowe dostanie się "na coś" może oznaczać odnalezienie swojego powołania. Miałam taką koleżankę w liceum, która była świetna z matematyki, swoją przyszłość widziała na finansach albo ekonomii, humanistycznymi przedmiotami się brzydziła, ale nie dostała się na żaden z kierunków, na który chciała, poszła na politologię na AP i była zachwycona.Ale nie ma co się martwić na zapas, poza tym pewnie dopiero jak trochę postudiujesz, to zweryfikujesz, czy "to jest to". ![]() --- Byłam 4 godziny na zakupach. Chyba przestanę być wrogiem powiększania piersi. Przymierzyłam dzisiaj chyba z 50 topów i w każdym wyglądałam żałośnie, koniec końców wróciłam z jedną prostą białą bluzką i dwiema parami klapek z CCC.Z kosmetyków kupiłam tylko Koncentrat Lipostop Eveline (zobaczymy, czy to faktycznie takie cudo, jak na KWC głoszą ) i peeling do ciała, też Eveline, bo w SP nie było. Tak więc trzymam się listy. Musze się teraz peelingować dużo, bo jednak okazało się, że balsam brązujący w aerozolu trzeba dobrze rozetrzeć. ![]() W Sephorze dowiedziałam się, że nie ma w katalogu żadnego kremu tonującego Lancome, więc ten, który mamy w KWC może nie jest dostępny u nas? Dostałam za to próbkę kremu Diora i Benefit You Rebel Lite. Zobaczymy, mam nadzieję, że któryś mi podejdzie.Jutro mam egzamin, jestem wykończona i najchętniej położyłabym się i zasnęła, a tu ściągi trzeba wyprodukować. ![]()
|
|
|
#2815 |
|
Zakorzenienie
|
ice to ja czekam na wrazenia z benefita. ogladalam kolor, calkiem w porzadku, chyba tez przejde sie po probke.
|
#2816 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Zapomniałabym, że testowałam tę mgiełkę brązującą L'oreal dla blondynek. Niefajna jest. ) i jakaś taka tłustawa.
|
|
|
#2817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ice opisz wrażenia jak użyjesz Lipstop, bo też się na niego czaję Waham się tylko trochę, bo on ze 2 razy droższy niż pozostałe smarowidła Eveliny Ja właśnie zrobiłam ściągę, ale znając życie nawet jej nie użyję na egzaminie(jak zawsze), ale mimo to zawsze to jakiś psychiczny komfort, że coś mam
|
|
#2818 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Ja za bardzo ściągać nie umiem, ale dwa poprzednie egzaminy u tego profesora, które miałam polegały na cichym przepisaniu skryptu w czasie gdy profesor czytał gazety sportowe (a teraz Euro i sporo do czytania ma
). Tak więc ściągi pasuje jednak przynieść, bo mogą się przydać, chociaż ocena bywa zupełnie nieadekwatna do tego, co sie napisze na egzaminie.
|
|
#2819 |
|
Zakorzenienie
|
mnie sie wydaje, ze prowadzacy widzi kazde moje zagladniejcie do sciagi
poza tym ja nienawidze sciagac
|
#2820 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Ja też nie lubię, no ale czasem trzeba.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.

Rok IV. Jak dotąd całe studia bez poprawek i oby tak zostało 

, a drugi podobno bardzo trudny z diagnozy i ekspertyzy psychologicznej.
, potem miała być mikrobiologia ale zaliczenie zawalone i to mam juz we wrześniu, no i hematologia po Wiankach (własnie się okazało, że zdałam wczorajsze zaliczenie 

Nigdy mi takich numerów nie robiły, a teraz już drugi raz, z tym, że dziś delikatniej. Normalnie chyba przestanę w ogóle z domu wychodzić
Ciekawe tylko jak tą siłownię po stepie przeżyję

.

Mam nowy komputer stacjonarny z nowiuśieńką kartą graficzną i by na niej ta gra śmigała nieźle
Chociaz mam ochotę na bazę pod cienie Inglota, tylko na ulotce jest napisane, że cena promocyjna (19 zamiast 37 zł) jest do zakupu innego cienia lub produktu z serii Freedom. Cień może i bym wybrała jakiś sypki ale akurat tyle kasy nie chcę teraz wydawać, a jesli chodzi o druga opcję to ciekawe czy wchodzi w grę 1 wkład do paletki freedom- mogłabym uzupełnić kończący się wosk do brwi- to by mi było na rękę 

Ale jeszcze wszystko przede mną 
) i jakaś taka tłustawa.
Waham się tylko trochę, bo on ze 2 razy droższy niż pozostałe smarowidła Eveliny