|
|
#1921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda "plus size"
Popieram dziewczyny co do spódnic
![]() Ja widziałam prześliczne takie długie i zwiewne w C&A, ale za 119zł
|
|
|
|
#1922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Beyonce jest szczupła, ale ma krągłości, które uwypukla i to nadmiernie, podobnie Lopez Hayek jest po ciąży i pewnie niedługo znowu będzie nosić S Christina i Tori Spelling tak samoCarey IMHO jest po prostu niezgrabna, ale szczupła reszta jak ma rozmiar 38 to jest w prasie uznawana za strasznie duże, wystarczy, że im żebra nie odstają i już są niesamowicie grube
|
|
#1923 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lepiej się chyba mimo wszystko czuję w niebieskiej ale wesele jeszcze daleko, więc mam czas do namysłu ![]() Cytat:
ja mam w biuście 124, pod biustem 98 więc widzisz, jestem większa od Ciebie :P z angielskiego mogłabyś chyba sprobówać 36 albo 34HH, ale możesz jeszcze zabytać w temacie biustowym (https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=198388&page=30) albo na lobby biuściastych na gazecie a ja chyba odsłyłam wszystkie 6 staników które ostatnio kupiłam
|
|
#1924 |
|
Raczkowanie
|
wracajac do lata
|
|
|
|
#1925 |
|
Zakorzenienie
|
sympatyczny stroj
|
|
|
|
#1926 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet jakbym chciała pooglądać w takim C&A coś dla mnie to nie mogę bo u mnie C&A nie ma ;(((Cytat:
A przy okazji pokaze mój wczorajszy strój do szkoły - spódnica do kolan i bluzeczka-bombka na ramiączkach - moze i bluzka poszerza, ale brzuszek ukrywa
|
|
|
#1927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja właśnie walczę z cellulitem - mam na udach (oprócz obtartych miejsc, które niedługo potraktuję mąką ziemniaczaną - za nic nie mogłam sobie wczoraj przypomnieć co to za cudowny kuchenny specyfik był i nie zapytałam super sprawa ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1928 |
|
Zakorzenienie
|
Limonatko a po polskiemu?
Ja raczej nie zamówię z zagranicznej strony
|
#1929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nogi nadrabiają? Eee, przecież nogi mam straszne, grube i w ogóle... nie lubie moich nóg, a łydki mam tak grube że kozaków sobie znaleźć nie moge nigdy... Piękną figurę? eee.... ^^
|
|
|
#1930 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie pamiętacie ze mam bloga szafiarskiego, no nie?
Dziś odkryłam że link do niego jest na jakimś forum PRO ANA i że dodała go tam... moja przyjaciółka (która wpadła w anoreksje). Oczywiście został dodany do tematu "jak nie chcemy wyglądać".
|
|
#1931 |
|
Zakorzenienie
|
o cholercia.... a ona wie, że ty to forum znalazłaś i zobaczyłaś że dodała Twojego linka? boże, wiem, że anorektycy są chorzy, ale nie rozumiem takich osób... jak można chcieć być wychudzonym
ja chcę się wybrać do profesjonalnego dietetyka niedługo, żeby mi ustawiła dietę itp, a znalazłam taką bardzo chwaloną, więc spróbuję, ale ja nie chce byc chuda, ba, nawet szczupła nie muszę być byłabym przeszczęśliwa, gdybym zeszła do rozmiaru 42, nawet 44 a chcę być nadal zaokrąglona, tylko nie aż tak.. bo moja waga zaczyna mieć wpływ na moje zdrowie - mam leczone nadciśnienie, widze że ostatnio wszystko mnie męczy itp.. po prostu chcę coś zmienić ale nadal chcę zostać apetycznie okrągła
|
|
#1932 |
|
Zakorzenienie
|
Moja przyjaciółka też ma anoreksję. Jestem przerażona kiedy pokazuje mi ideał kobiecego ciała. Z kobietą oczywiście ma mało wspólnego, sama skóra i kości+ sińce pod oczami i smuty wyraz twarzy. Ale to jest straszna choroba, i mocno zakorzenia sie w umyśle. Najgorsze jest ciągłe przeświadczenie ,że jest sie grubym.
|
|
|
|
#1933 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Boże, musisz się czuć okropnie!!! Normalnie taką osobę to tylko pogonić, ale skoro wpadła w anoreksję to znaczy, że jest chora, eszzzz....Bidoku, masz cmoka na pocieszenie
|
|
#1934 |
|
Raczkowanie
|
Ja sie zgadzam z poprzedniczka.Masz ladna , pelna figure.Masz szczuple kostki, dzieki temu mozesz nosic takie spodnice.Ja to dopiero mam grube nozyska.Jak dwa kolki.Zebym chociaz miala szczuple kostki..A co do kozakow, tez bym chciala..
|
|
|
|
#1935 |
|
Zakorzenienie
|
Limonatka a co to za dietetyk i jakie koszty?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1936 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1937 |
|
Wtajemniczenie
|
Oficerki pod tym względem są tragiczne! Ja sama mam bardzo szczupłe łydki (takie dziwadło
|
#1938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) A na lewej sie nie dopinają, no chyba że na siłe Jak sie ma bardzo chude łydki to znowu masakryczne odstają i to też wyglada bardzo kiepsko.
|
|
|
|
|
#1939 |
|
Zakorzenienie
|
no co Wy dziewczyny, macie super figury, a jak Wam o tym pisze to MI nie wierzycie?
jakbym Wam bez uzasadnienia pisala, że wyglądacie okropnie to byłby to przejaw zwykłej babskiej zazdrości
|
#1940 |
|
Zakorzenienie
|
Odkryłam, powiedziałam jej o tym a ona się przyznała że to ona dodała...
![]() Eh, ja mam strasznie grube nogi jak na moją figure.. większośc puchatków ma chude dość nogi...
|
|
#1941 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1942 |
|
Rozeznanie
|
Oj - faktycznie nieciekawa sytuacja... Chociaż ja im współczuję, bo to naprawdę okropna choroba.
A nogi też mam takie niekształtne, że aż strach Ale co tam - na biust będę łapała - nie na kolana ![]() Chociaż dieta bym mi się przydała tak jak piszecie - dla własnego samopoczucia, chociaż i teraz jakos mi tak z 6kg zleciało z wagi nie wiem jak
|
|
|
|
#1943 |
|
Wtajemniczenie
|
Yyyy a nie mogłabyś się dowiedzieć, co?
![]() ![]() ![]()
|
#1944 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie, i jak się dowiedz to koniecznie poinformuj
dziś z przerazeniem stwierdziłam, ze bluzek "do chodzenia" mam sztuk 4 ;( Reszta się nie nadaje bo: za mała, za duża, poplamiona, dziurka się zrobiła...
|
#1945 |
|
Zakorzenienie
|
kochana ja mam w sumie lydki umiesnione i tez nie moge znalezc...kozaki szyja na szkielety bez lydek taka prawda nie ma co sie przejmowac
|
|
|
|
#1946 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1947 |
|
Zadomowienie
|
Limonatko, idziesz do mgr Aleksandra Banaszkiewicz-Filipiak? Chodziłam do niej. Ona nie układa indywidualnych diet. Chodziłam do niej rok temu. Schudłam z 3 kg i przybyło mi 10kg. Masz gg?
|
|
#1948 |
|
Zakorzenienie
|
do zakupów w brastop trzeba mieć kartę kredytową? ja mam kartę płatniczą (chyba tak to się nazywa?) i nie wiem czy mogę nią zapłacić, a na lobby mi napisano żebym kupiła 36G ewentualnie GG i znalazłam sobie jeden ładny stanik w obu tych rozmiarach i chiałabym je oba na próbę zamówić. Bo z tego co pamiętam pisałyście, że nie ma problemów z odesłaniem?
|
#1949 |
|
Zadomowienie
|
Płaci się kartą kredytową.
Nie wiem jak jest z odsyłaniem, bo nigdy tego nie robiłam
|
#1950 |
|
Zadomowienie
|
Moja znajoma odsysała tłuszcz z brzucha,,,fajnie było ok.3 miesiące po zabiegu.Potem ona jadła normalnie ,średnio jak przed zabiegiem.Niestety brzuch szybko powrócił
(.Wogole te zabiegi nie są chyba za bezpieczne,mało się mówi o komplikacjach.Ja osobiście bym się nie zdecydowała....pomimo grubości ud i celulitu.Zaczynają się przeceny mozna utrafić fajne ciuszki za nie wygorowaną cenę.Na ulicach widuję coraz więcej kobiet tzw.puszystych świetnie ubranych i fajnie wyglądających.Szkoda,że nie bardzo wypada robic im foty ,chętnie umiesciłabym bym dla przykładu w tym wątku. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:59.

Christina i Tori Spelling tak samo

ja mam w biuście 124, pod biustem 98 więc widzisz, jestem większa od Ciebie :P z angielskiego mogłabyś chyba sprobówać 36 albo 34HH, ale możesz jeszcze zabytać w temacie biustowym (