|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 4
Cytat:
![]() Juana, mnie rozczulają byłam dziś w kościele. Ksiądz modlił się o mamy oczekujące swoich maleństw razem z babcią plakalysmy ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3422 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo,wróciliśmy z tej rocznicy, najadłam się jak głupia i teraz cierpię
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3423 |
|
Zakorzenienie
|
strasznie leniwy dzień dzisiaj, poza obiadem to chyba nic innego nie zrobiłam
bardzo rzadko oglądam tv, ale programy typu mali giganci w ogóle mnie nie rozczulają, wręcz przeciwnie ![]() jutro powinny przyjść książki z bajkami, mąż się dopominał, bo chce czytać brzuszkowi
|
|
|
|
#3424 |
|
Zadomowienie
|
Caly dzień zdycham
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3425 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja tam się nie przejmuje szczególnie jak juz widac brzuszek wcześniej jeszcze zanim brzuch zmienił kształt to wyglądałam jak w ciąży spożywczej i mówiąc szczerze, z utesknieniem czekałam aż brzuch urośnie ![]() Byliśmy teraz jeszcze na krótkim spacerze trochę się dotlenic. Przyszedł do mnie katalog wakacyjny na przyszły rok i trochę mi się smutno zrobiło ze nigdzie nie pojedziemy dalej ale przynajmniej poogladalam sobie ofertę i nacieszylam oczy ![]() I mam ochotę na galaretkę owocowa. Dobrze ze w domu nie ma bo bym robiła i czekala aż stezeje a tak to jutro rano zrobię kurs do sklepu i kupie i jak wrócę z paznokci to zjem Mały znów się uaktywnil, dzisiaj dwa razy mnie skopal solidnie, raz jak jechaliśmy autem to aż wydałam z siebie okrzyk zaskoczenia i drugi raz w domu to tak się obracal ze mnie trochę zabolało Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakby co na pierwszej stronie dodałam link jako tekst do kopiowania na telefonie
|
|
|
|
|
#3427 |
|
Wtajemniczenie
|
Brillant, wspaniałe, że jesteście w domu. Nawet przez tak nieprzyjemną rzecz, ale to zawsze dom. Teraz musi byc juz tylko lepiej
![]() Juana, polecam oczyszczacz. Ten co my mamy stoi w salonie i ostatnio mi się włączył na mocniejsze wentylowanie jak gotowałam zupę brokułową , bo ma tez sensor zapachu i na wszystko co nie jest normą reaguje. A mąż zmierzył ile to prądu pobiera i stwierdził, ze możemy nawet nie wyłączyć jak jesteśmy w domu, bo tak malutko bierze. Mecassie, ja ostatnio zobaczyłam zdjecie, które robiła znajoma a ja akurat siedziałam bokiem. Załamka totalna ale pomyśl sobie, że to nie od samego jedzenia tylko od Dziecia i całego jego "domku" ![]() Kiwi, dopadła Cie gryp żołądkowa? Dziewczyny z pracy pisały, ze pierwszy rzut mają, a ja w przyszłym tygodniu muszę tam jechać ze zwolnieniem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#3428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3429 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musimy z dumą wypinac te nasze kulki ![]() Ja za to przeraziłam się ostatnio jak się przejrzałam gdzieś w lustrze w drodze - chodzę jak kaczka nie dość, że poruszam się w zwolnionym tempie, to jeszcze się bujam jak wańka wstańka. Chyba przez te moje bolące biodra..Cytat:
![]() Na jutro zaplanowałam czytanie Alicji w Krainie Czarów, tz cały dzień poza domem :-P Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3430 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Brillant, super że już w domku Odpoczywajcie. Ale mi niedobrze
|
||
|
|
|
#3431 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#3432 |
|
Zadomowienie
|
Brillant dobrze że już w domu. Szybkiego powrotu do zdrowia dla malutkiej
![]() Isla w tych naklejkach są dino fajniejsze niż tapeta i tańsze. Muszka ile miałaś arkuszy kropek na swoją ścianę? Karuzela śliczna, też bym coś zrobiła ale ja beztalencie. Teraz insta przeglądam i pokoiki dziecięce, wywieźliśmy nasze łóżko małżeńskie i robimy pokoik dzieciakom. Ja bardziej się boję grubości po porodzie. Mam dwa wesela w czerwcu i to jedno siostry. Bardzo dużo przytyłam w pierwszej ciąży nie opychając się, a teraz historia się powtarza. Chudłam szybko ale w czerwcu byłam jeszcze lekko opuchnięta ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
#3433 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety ale ciało sie zmienia i trzeba jakoś do tego przywyknąć, chociaż sama mam z tym ogromny problem Trzeba sobie tłumaczyć, ze to te nasze skarby tak nas zmieniają ale jak sie pojawia na świecie, to szybko waga spadnie Cytat:
Jeden arkusz. Obkleiłam to co widać na zdjęciu, kawałek nad oknem i kawałek wzdłuż okna i jeszcze ich sporo zostało Ile przytyłaś w pierwszej ciąży ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3434 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja jestem dumna z mojego brzuszka i ciesze się że rosnie! Wszyscy mi mówią że już mi brzuszek urósł a ja to traktuje jak komplement
I mówię im że to malutka tak szybko rośnie Poki jeszcze zmianę wagi widać tylko na brzuchu jest dobrze ![]() Moja mała ma dziś aktywny dzień Co do oczyszczacza - mąż właśnie zamówił wersje z nawilzaczem powietrza. Mam nadzieje że dotrze do wtorku Uciekam spać bo jutro pobudka do pracy Dobrej nocy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3435 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Jutro wizyta i doczekać sie nie mogę. Po mojej sobotniej panice i wczorajszym wyżaleniu się mężowi, Dzieć troszkę sie poruszał. I to jest chyba tak jak piszecie, że się przemieścił, bo w całkiem innym miejscu stukał. Panikara ze mnie pierwsza klasa ![]() Dziś pierwszy dzień od wtorkowego popołudnia bede siedziała sama w domu. Jakoś tak dziwnie w pierwszym momencie. Trzymam kciuki za wszystkie wizyty, jeśli na dziś są jakieś przewidziane ![]() Miłego i słonecznego dnia ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#3436 |
|
Wtajemniczenie
|
Lunak - dzisiejszy dzień szybko minie i jutro cudowne spotkanie!
Ja od środy miałam urlop i dziś wracam do pracy. Taaaaaaak się nie wyspalam. Spalam tylko 5 godzin. Oby do 16 i wracam do łóżka Miłego dnia Mamusie i Juz-Nie-Takie-Maleństwa <3 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3437 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja też ostatnio jakiegoś doła złapałam że jestem już taka gruba
Są dni kiedy mam to w nosie, ale czasami (zwłaszcza jak się naoglądam szczupłych koleżanek) to dół mnie łapie. Bez sensu ![]() Wy też tak macie, że nie chce się Wam wychodzić do ludzi w weekend? Ja najchętniej siedziałabym w domu bo takie wyjścia kończą się tym że muszę rozwozić po domach pijane towarzystwo. Sama najchętniej bym pobalowała a tak to ... eh No to ponarzekałam w poniedziałek rano ![]() Czas wziąć się w garść i do roboty. Dzisiaj też u nas zapowiada się piękna pogoda A jutro mam połówkowe |
|
|
|
#3438 |
|
Zadomowienie
|
Dziś już o niebo lepiej, z tym wyjątkiem że już 3razy krew mi z nosa leciała
pewnie przez to ze wczoraj prawie nic nie zjadlam Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chodzę do Artemidy na Włókienniczej - a Ty? |
|
|
|
|
#3440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ufff, dobrze że nie jestem sama. Już się zaczęłam zastanawiać czy coś ze mną nie tak. Wcześniej to tylko dajcie mi weekend i jestem pierwsza do wyjścia a teraz ... najchętniej bym poszła spać o 22 w piątek i nie ruszajcie mnie do rana ![]() Byłam też niedawno na dwóch weselach - co za masakra Wszyscy do okoła się śmieją, śpiewają, krzyczą a ja nie wiem o co chodzi
|
|
|
|
|
#3442 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3443 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja chodzę na NFZ na Stołeczną i oddać grudnia pewnie USK.---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- Ja na swoim ślubie byłam w 17 tc i się super bawiłam. W ogóle nie czułam, że jestem w ciąży, dwa tygodnie później byłam ze znajomymi w klubie. Śmiesznie popatrzyć na pijane twarze. |
|
|
|
|
#3444 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Pewnie z osłabienia.Cytat:
![]() W weekend mieliśmy gości i trochę się zasiedzieli, było miło, ale normalnie czekałam kiedy pójdą, bo mi się spać chciało
|
|||
|
|
|
#3445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3446 | |||
|
Raczkowanie
|
dzień dobry
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a teraz trzeba... jest dziwnie... zwłaszcza jak towarzystwo za kołnierz nie wylewa... a ja w dodatku mam jakąś taką niechęć do pijanych ludzi... niektóre psy tak mają i teraz chyba ja też ![]() ale ostatnio się nieźle bawiłam w piwkującym towarzystwie...ale tam daleko było do weselnych klimatów :/ |
|||
|
|
|
#3447 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Obudziłam się w nocy na siku i miałam wrażenie, że cały brzuch przemiescil mi się na lewą stronę taki gul mi się zrobił aż się przestraszyłam ![]() U mnie imprezy wyglądają tak, że umawiam się na jakąś obiadokolacje i o 19 się zwijam, nie wyobrażam sobie wyjść teraz z brzuszkiem do klubu albo w ogóle tłumu, bałabym się że ktoś mnie niechcący uderzy czy coś. Na sylwestra mamy plan siedzieć w domu z kotem, ciekawe czy dotrwam do północy. A jak tz zacznie wymyślać jakieś wyjścia to go wygonie i pojadę do rodziców, chociaż nie wiem co wtedy z kotem, boi się biedaczek strzelania. Po urodzeniu dziecka wszystko się zmieni, więc lepiej niech tz się przyzwyczaja, że nie ma już szaleństw i takiego picia Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez asiula1306 Czas edycji: 2017-11-06 o 08:46 |
|
|
|
|
#3449 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i tak jest fajnie, bo tematów nam się teraz namnozylo ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3450 |
|
Rozeznanie
|
Witam sie w poniedzialek juz w pracy
Weekend dosyc intensywny wiec sie nie odzywalam. W sobote mialam polowkowe. Dzidzia moja ma wszystko na miejscu i nic zlego badanie nie wykazalo a do tego 3 raz potwierdzono mi coreczke wiec sie mega ciesze. Synka juz mam wiec bedzie parka ![]() Trzymam kciuki za wizyty dzisiejsze jesli jakies sa i wracam do Waszych postow z weekendu. Milego dnia! Sent from my iPhone using Tapatalk
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:47.

Aha i jak kopiowałam do przeglądarki to tam trzeba się było u góry zalogować
byłam dziś w kościele. Ksiądz modlił się o mamy oczekujące swoich maleństw
razem z babcią plakalysmy 

Jakby co na pierwszej stronie dodałam link jako tekst do kopiowania na telefonie
13.03.2008
, bo ma tez sensor zapachu i na wszystko co nie jest normą reaguje. A mąż zmierzył ile to prądu pobiera i stwierdził, ze możemy nawet nie wyłączyć jak jesteśmy w domu, bo tak malutko bierze. 

nie dość, że poruszam się w zwolnionym tempie, to jeszcze się bujam jak wańka wstańka. Chyba przez te moje bolące biodra..

Są dni kiedy mam to w nosie, ale czasami (zwłaszcza jak się naoglądam szczupłych koleżanek) to dół mnie łapie. Bez sensu

Pewnie z osłabienia.
taki gul mi się zrobił aż się przestraszyłam