Mamusie marcowe 2018 cz. 4 - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-11-06, 11:36   #3481
muszkaaa8
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 4

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość

Na obiad dzisiaj rosołek Wstawiłam właśnie kurczaka
Ja dziś zrobię ryż z warzywami zapiekany A tż sobie zażyczył pizze No ale ma ostatnio trochę stresów w pracy to mu zrobię

20.05.2017
muszkaaa8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-06, 11:45   #3482
Ojoanna29
Zakorzenienie

Piękne te książeczki, u mnie znajomi poinformowani, że w prezencie dla małej chcemy książki jeśli chcą coś jej kupować
Ja co jakiś czas wrzucam coś do koszyka przy zamawianiu dla siebie i tz, kilka w swojej kolekcji mała już ma, na pewno w pokoju postawię jej też Harry'ego Pottera zwykłego i ilustrowanego chciałam wkleić zdjęcie jej półeczki, ale ciągle za duże, a jak obetnę bardziej to bez sensu uwielbiam książki, siostrzeniec już obkupiony całkowicie

Dzisiaj waga pokazała mi +3kg do tej przedciazowej, ale mała + łożysko + wody + większe piersi.. Trzeba coś przytyć

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
41/2018
Ojoanna29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-06, 11:47   #3483
czaro_dziejkaa
Zadomowienie

Dzień dobry

Jestem dwa ostatnie dni w pracy i muszę pozamykac swoje sprawy, ale mam młyn 😱

Oczywiście nadal mi niedobrze i wymiotuje, wiec wszystko robię w zwolnionym tempie :/
Przynajmniej piękna pogoda dzisiaj u nas.

Miłego dnia
czaro_dziejkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-06, 11:47   #3484
_Dolly
Rozeznanie

Ja wagowo dobiłam do równych 60 kg, więc jakieś 7 kg do przodu Pierwszy raz od czasów liceum Ale póki co się nie przejmuję Bardziej mnie irytuje moja niezdarność z tym brzuszkiem, a gdzie tam jeszcze do marca
_Dolly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-06, 11:49   #3485
marcia45
Zadomowienie

Haha ja o za dużym tyciu wy o jedzeniu ;p ja tylko w ciąży i po miałam przekroczone 53;p na szczęście po ciąży z 4 miesiące, ale druga chyba gorzej zrzucić.

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-06, 11:52   #3486
alleyezonme
Zakorzenienie

Do mnie właśnie przyszła koleżanka i mówi "ale masz cyccccccccccki"

Jeśli życie to chwila, wykorzystam tą chwilę - tyle

alleyezonme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-06, 11:54   #3487
Torrence
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez alleyezonme Pokaż wiadomość
Ja mam dni kiedy mam to całe tycie w nosie, ale czasami mam gorsze dni. Tym bardziej, że ja nie rosnę tylko w brzuchu, a cała
Ale chyba taka moja uroda i nic na to nie poradzę
Pozostaje nam się z tym pogodzić.
Mam identyczne odczucia... Raz czuję się świetnie a raz jak młoda orka. Boje się też rozstępów, z obawą obserwuję skórę codziennie wieczorem. Zanim zaszłam w ciążę to temat rozstępów był dla mnie jak koszmar. Pamiętam brzuch mojej ciotecznej siostry w tygrysie pasy... Teraz inne sprawy są ważniejsze i mogłabym przyjąć rozstępy jeśli w zamian dostałabym pewność zdrowego i urodzonego o czasie maluszka Niemniej bardzo będę wdzięczna naturze jeśli mnie oszczędzi

Jeśli chodzi o wyjścia to nie cierpię - już od dawna wolę domóweczki niż klubowe eskapady. A co do sylwestra to pomysły mam dwa: albo w domu albo wieczór ze stand up`em, znalazłam coś takiego w necie.

Alley w sprawie budowy domu odpiszę Ci w wolnej chwili w priv bo za dużo prywatnych rzeczy by padło

Kupiłam pomarańcze, grejpfruty i ananasa, idę cisnąć sok Wczoraj wycisnęłam z samych pomarańczy, wypiłam dwie szklanki jednym tchem niemalaże
Stary 2017-11-06, 11:55   #3488
Lenka_007
Zakorzenienie

GG do Lenka_007

Dzień dobry! U mnie +5,5 kg od początku ciąży. I też zaczynam się sobie nie podobać w lusterku Mąż mi ciągle powtarza że jestem w ciąży i tak musi być, ale ja zawsze przeżywałam u siebie dodatkowe kilogramy.

Przepraszam ze ostatnio tak mało zaglądam ale mamy trochę zmartwień związanych z pracą tżta akurat teraz...
Stary 2017-11-06, 11:56   #3489
Torrence
Wtajemniczenie

Cytat:
U mnie pod tym względem póki co niewiele się zmieniło ale absolutnie nie zamierzam narzekać na to
Stary 2017-11-06, 12:06   #3490
Koma1002
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mecassie Pokaż wiadomość
Hej brzuchatki

Ja sobie po prostu z tym tyciem nie radzę tymbardziej ze mialam teraz 4 znajome w ciąży z tego jedna filigramowa (brzuch mały zgrabny) druga z otyłością (brzych jej tylko zaokraglilo) trzecia sportsmenka (wyglada tak jak się powinno wyglądać) i czwarta miala brzuch taki jak ja na tym etapie (ale w ciąży była z blizniakami )

Jeżeli chodzi o wyjścia to nie jesteś sama. I ja chętnie bym się gdzies wybrała gdyby ktoś nas zapraszał o 17/18 a o 21/22 to już totalnie mi się nie chcę nigdzie wychodzić dlatego jesteśmy odludkami z mężem ostatnio. Najchetniej chodzę do rodziny bo to zawsze około 15:00 i o 20:00 jestem już w domciu czyli idealnie

Hahaha ja też nie niepotrzebnie by było płacić za mnie jak o 23 bym już spala. Nie powiem bo właśnie dobrze mówisz że fajnie mieć jedną parkę znajomych w podobnym stanie jak my. U nas przyjaciel męża również z żoną spodziewają się bobaska

Gratulacje księżniczki

Mecassie, chciałam tylko nadmienić, że Ty wyglądasz baardzo dobrze

Koma1002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-06, 12:06   #3491
Mecassie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muszkaaa8 Pokaż wiadomość
Ja dziś zrobię ryż z warzywami zapiekany A tż sobie zażyczył pizze No ale ma ostatnio trochę stresów w pracy to mu zrobię
Zapiekany ? Nigdy nie jadłam, zawsze tylko z patelni poproszę o przepis

Mecassie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-06, 12:10   #3492
julietta83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bloody_marry Pokaż wiadomość
Jaki wózek? Ja nie mogę się zdecydować między Mutsy Evoi i X-lander x-cite. A jeszcze Cybex air 4 mi wpadł w oko

Fotelik na 99% Cybex aton. Ale chyba bez bazy. Dopiero niedawno dowiedziałam się że takie bazy są do kupienia... Będę wdzięczna za opinię czy ona są przydatne czy nie.

czytałam o x-cite, że można nim jeździć tylko po panelach w domu, na bardziej wymagające podłoże się nie nadaje
a też mi wpadł w oko, bo lekki jest, a ja mam kilka schodów do pokonania
zresztą dzieciaci znajomi mówią, że pompowane koła to podstawa

co do bazy, to widziałam jakieś filmiki (mąż ostatnio ogląda namiętnie) i na samych pasach to te foteliki jakoś tak niestabilnie i mało bezpiecznie wyglądają, no i sam montaż na bazie zajmuje chwilkę
mój pierwsze, co zrobił, to sprawdził czy w aucie mamy iso fix...
u nas na razie na tapecie aton cloud (rozkłada się do pozycji leżącej i w kryzysowych sytuacjach może się przydać na stelażu od wózka, bo nie jestem ogólnie zwolenniczką przebywania malucha w foteliku poza autem)
niestety, razem z bazą to koszt 1400 zł
julietta83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-06, 12:10   #3493
Mecassie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenka_007 Pokaż wiadomość
Dzień dobry! U mnie +5,5 kg od początku ciąży. I też zaczynam się sobie nie podobać w lusterku Mąż mi ciągle powtarza że jestem w ciąży i tak musi być, ale ja zawsze przeżywałam u siebie dodatkowe kilogramy.

Przepraszam ze ostatnio tak mało zaglądam ale mamy trochę zmartwień związanych z pracą tżta akurat teraz...
Ojej :przutul: oby sytuacja się rozluźniła w pracy tżta

Mecassie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-06, 12:13   #3494
Lunak
Wtajemniczenie

Cytat:
Jaki wózek? Ja nie mogę się zdecydować między Mutsy Evoi i X-lander x-cite. A jeszcze Cybex air 4 mi wpadł w oko

Fotelik na 99% Cybex aton. Ale chyba bez bazy. Dopiero niedawno dowiedziałam się że takie bazy są do kupienia... Będę wdzięczna za opinię czy ona są przydatne czy nie.

Dla mnie baza to wygoda. Montujesz na stałe i tylko nosidełko wpinasz/wypinasz. A tak to motasz na pasy ciągle nosidełko.

Cytat:

Lenka, spokojnie :glaszcze: ułoży się w pracy tżta to odetchniesz trochę. Trzeba być dobrej myśli
Lunak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-06, 12:19   #3495
bloody_marry
Rozeznanie

Cytat:

A co z jego pracą? Mój zmienił pracę specjalnie żebym mogła się do niego przeprowadzić (do Niemiec, a wcześniej był jeszcze dalej) i okazało się że przez błędy firmy rekrutacyjnej go zwolnili. I teraz szuka nowej pracy.

Trudna sytuacja zawodowa jest stresująca a jak dziecko w drodze to wszystko stresuje o wiele mocniej

julietta, dzięki za rady co do wózka. Minusem x-cite jaki słyszałam jest też mała budka która nie chroni przed słońcem. Cena atrakcyjna, ale jednak odpuszczę.

W Mutsy Evo można dokupić pompowane koła w razie potrzeby. No i jest ładny. Ale jednak 2500 sam wózek 2w1 bez dodatków. A tak jak mówisz fotelik z bazą to ponad 1000zl.

bloody_marry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-06, 12:24   #3496
Koma1002
Zadomowienie

Cytat:

My kupiliśmy cybexa właśnie. Skusilismy się na bazę, żeby jeździła w naszym głównym samochodzie. Baza jest dość droga- kosztuje mniej więcej tyle, co sam fotelik. Ważne, żeby móc wpiac następny do tej samej bazy, wtedy to jest sens wydawać 400-500 zł

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

Cytat:
Napisane przez czaro_dziejkaa Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Jestem dwa ostatnie dni w pracy i muszę pozamykac swoje sprawy, ale mam młyn

Oczywiście nadal mi niedobrze i wymiotuje, wiec wszystko robię w zwolnionym tempie :/

Miłego dnia
Chciałam powiedzieć, że gratuluję ale te wymioty... Dobrze Cię rozumiem. Ja się boję jeść... trzymaj się kochana! Tylko dwa dni i odrobina luzu

Stary 2017-11-06, 12:33   #3497
Pannkaka
Rozeznanie

Byl taki moment, kiedy bardzo zalowalam, ze kupilam tego misia uszatka, czytalam go codziennie przez pol godziny, juz mialam dosc Filemona nie mam, moze musze dokupic.

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
Jak czytam co jecie to mam doła. Bo staram się nie dać zachcianka, jem porcje jak moja 3latka a i tak strasznie tyje. A startowałam z wagi ok bo 53 przy 160 wzrostu. W pierwszej ciąży to samo
A szybko wtedy zrzucilas? Wiem, ze to nic przyjemnego tyc i jeszcze z blizniakami, ale trzeba wierzyc, ze wszystko ladnie zrzucimy. Jesli sie nie objadasz to niestety nic wiecej juz nie mozesz zrobic, przeciez nie bedziesz sie odchudzac w ciazy A jak sie na cos nie ma wplywu, to lepiej zaakceptowac i odpuscic, niz sie dolowac

Wiem, ze bywa, ze po kolejnych ciazach trudniej zrzucic i widze, ze tym razem szybciej przybieram, ale jeszcze sie nie stresuje. Damy rade i wrocimy do formy Tez bede miec motywacje w postaci wesela w bliskiej rodzinie latem

Choc tez musze przyznac, ze aktualnie nie lubie patrzec na szczuple talie innych kobiet, moze dobrze, ze jest zima i nie musze patrzec na nie za czesto
Pannkaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-06, 12:37   #3498
Lenka_007
Zakorzenienie

GG do Lenka_007

Cytat:
Napisane przez Mecassie Pokaż wiadomość
Ojej :przutul: oby sytuacja się rozluźniła w pracy tżta
Cytat:
Napisane przez Lunak Pokaż wiadomość
Lenka, spokojnie :glaszcze: ułoży się w pracy tżta to odetchniesz trochę. Trzeba być dobrej myśli

Cytat:
A co z jego pracą? Mój zmienił pracę specjalnie żebym mogła się do niego przeprowadzić (do Niemiec, a wcześniej był jeszcze dalej) i okazało się że przez błędy firmy rekrutacyjnej go zwolnili. I teraz szuka nowej pracy.

Trudna sytuacja zawodowa jest stresująca a jak dziecko w drodze to wszystko stresuje o wiele mocniej
U niego też raczej skończy sie na zmianie pracy. Zobaczymy jak to będzie.
Stary 2017-11-06, 12:50   #3499
julietta83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koma1002 Pokaż wiadomość
My kupiliśmy cybexa właśnie. Skusilismy się na bazę, żeby jeździła w naszym głównym samochodzie. Baza jest dość droga- kosztuje mniej więcej tyle, co sam fotelik. Ważne, żeby móc wpiac następny do tej samej bazy, wtedy to jest sens wydawać 400-500 zł
niestety, trudno przewidzieć czy za rok, półtora fotelik przewidziany do tej samej bazy będzie pasował
ten pierwszy kupuje się trochę w ciemno, potem można już dokładnie przymierzyć do konkretnego malucha

moim zdaniem lepiej przyoszczędzić na innych zakupach, np. na wózku kupując używany czy z mniejszą ilością "bajerów"
julietta83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-06, 12:51   #3500
bloody_marry
Rozeznanie

Lenka, w takim razie trzymam kciuki! Wiem jakie to stresujące. Oby koniec końców wyszło na lepsze!

bloody_marry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-06, 12:58   #3501
czaro_dziejkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Koma1002 Pokaż wiadomość
[/COLOR]Chciałam powiedzieć, że gratuluję ale te wymioty... Dobrze Cię rozumiem. Ja się boję jeść... trzymaj się kochana! Tylko dwa dni i odrobina luzu

Moja towarzyszko niedoli
Nadal Cię męczy ?
czaro_dziejkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-06, 13:12   #3502
_Dolly
Rozeznanie

Cytat:
ja to słyszę za każdym razem jak idę do pracy zanieść l4 tż też wniebowzięty A ja mniej, bo już 'wyrosłam' ze staników, które kupiłam jakoś w sierpniu po pierwszym bum wzrostowym

Właśnie wyliczyłam, że od teraz w ciągu miesiąca mam zrobić glukozę według rozpiski od gin
_Dolly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-06, 13:19   #3503
Lenka_007
Zakorzenienie

GG do Lenka_007

Cytat:
Napisane przez _Dolly Pokaż wiadomość
ja to słyszę za każdym razem jak idę do pracy zanieść l4 tż też wniebowzięty A ja mniej, bo już 'wyrosłam' ze staników, które kupiłam jakoś w sierpniu po pierwszym bum wzrostowym

Właśnie wyliczyłam, że od teraz w ciągu miesiąca mam zrobić glukozę według rozpiski od gin
Ja idę w czwartek

Właśnie sie dowiedziałam że rodzina nam sie powiększy Termin na czerwiec

Edytowane przez Lenka_007
Czas edycji: 2017-11-06 o 13:20
Lenka_007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-06, 13:26   #3504
lelowa
Zakorzenienie

Cytat:
Uwielbiam taki ryz
Ja robie dzis udka pieczone w piekarniku

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Ojoanna29 Pokaż wiadomość
Piękne te książeczki, u mnie znajomi poinformowani, że w prezencie dla małej chcemy książki jeśli chcą coś jej kupować
Ja co jakiś czas wrzucam coś do koszyka przy zamawianiu dla siebie i tz, kilka w swojej kolekcji mała już ma, na pewno w pokoju postawię jej też Harry'ego Pottera zwykłego i ilustrowanego chciałam wkleić zdjęcie jej półeczki, ale ciągle za duże, a jak obetnę bardziej to bez sensu uwielbiam książki, siostrzeniec już obkupiony całkowicie

Dzisiaj waga pokazała mi +3kg do tej przedciazowej, ale mała + łożysko + wody + większe piersi.. Trzeba coś przytyć

Moja tez bedzie miala po mnie ksiazek w brod, Harrego oczywiscie tez Ja sie nie mieszcze z tymi moimi ksiazkami w domu, czesc mam w kartonach jeszcze.

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Cytat:
Dzień dobry

Jestem dwa ostatnie dni w pracy i muszę pozamykac swoje sprawy, ale mam młyn 😱

Miłego dnia
Dobrze, ze juz z praca zalatwiasz ostatnie formalnosci. Wiem, ze to na twoje dolegliwosci nic nie pomoze no ale chociaz bedziesz w domu, to zawsze troche bardziej komfortowe. Moja kolezanka przestala wymiotowac w 7 mcu, jako ze juz nam niedaleko to zycze zeby tobie chociaz wtedy przeszlo bo do konca ciazy to jakis horror. Trzymaj sie!

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

Cytat:

Ja jade jutro na glukoze. Trzymajcie kciuki zebym nie zwymiotowala i po wszystkim byla w stanie prowadzic auto
lelowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-06, 13:29   #3505
Lunak
Wtajemniczenie

Cytat:

Mój cyc urósł... pojedynczo mąż się śmiał, że teraz musi jakoś drugiego zmobilizować do "pracy nad sobą"

Ja pewnie jutro dostanę skierowanie na glukozę jeszcze endo wspomniała żebym przyniosła jej pokazać wynik na następną wizytę
Lunak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-06, 13:30   #3506
alleyezonme
Zakorzenienie

Cytat:
Brzmi smacznie, nigdy nie jadłam ryżu zapiekanego. Podasz przepis?

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
Haha ja o za dużym tyciu wy o jedzeniu ;p ja tylko w ciąży i po miałam przekroczone 53;p na szczęście po ciąży z 4 miesiące, ale druga chyba gorzej zrzucić.
To Ty chudzinka !
Jesteś w ciąży z bliżniakami to u Ciebie troszkę inaczej. Masz prawo że tak powiem.
A co lekarz na to? Dobrze przybierasz?

Cytat:
Napisane przez Torrence Pokaż wiadomość
Mam identyczne odczucia... Raz czuję się świetnie a raz jak młoda orka. Boje się też rozstępów, z obawą obserwuję skórę codziennie wieczorem. Zanim zaszłam w ciążę to temat rozstępów był dla mnie jak koszmar. Pamiętam brzuch mojej ciotecznej siostry w tygrysie pasy... Teraz inne sprawy są ważniejsze i mogłabym przyjąć rozstępy jeśli w zamian dostałabym pewność zdrowego i urodzonego o czasie maluszka Niemniej bardzo będę wdzięczna naturze jeśli mnie oszczędzi

Jeśli chodzi o wyjścia to nie cierpię - już od dawna wolę domóweczki niż klubowe eskapady. A co do sylwestra to pomysły mam dwa: albo w domu albo wieczór ze stand up`em, znalazłam coś takiego w necie.

Alley w sprawie budowy domu odpiszę Ci w wolnej chwili w priv bo za dużo prywatnych rzeczy by padło

Kupiłam pomarańcze, grejpfruty i ananasa, idę cisnąć sok Wczoraj wycisnęłam z samych pomarańczy, wypiłam dwie szklanki jednym tchem niemalaże
Ja też boję się rostępów. Moja koleżanka mówi że to tatuaże piorunów i się śmieje - ale co ma mówić jak cały brzuch w tych 'tatuażach'.

Mam tak samo, zdecydowanie wolę domóweczki ale teraz to już nawet na nie nie chce mi się chodzić.

W sprawie budowy czekam w wolnym czasie na wiadomość Może masz jakieś rady dla zaczynających? Na co zwrócić uwagę, czego nie robić itp? Przy okazji możesz wysłać jakieś fotki Waszego domu jak znajdziesz chwilę i ochotę

Cytat:

Mój mąż na szczęścia ciągle powtarza jeszcze że jest dobrze, no ale co ma mówić

Jeju, mam nadzieję że to przejściowy kryzys w pracy TŻta i szybko minie.

Cytat:

Ja na szczęście dopiero niedawno kupiłam nowe więc mam nadzieję, że kolejnych zakupów stanikowych nie będę musiała robić.

Ja też na glukozę muszę się wybrać. Nie chce mi sięęęęę

Jeśli życie to chwila, wykorzystam tą chwilę - tyle

alleyezonme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-06, 13:37   #3507
lelowa
Zakorzenienie

Alleyezonme u ciebie wcale tych rozstepow moze nie byc, nie ma co sie martwic Ja bylam w szoku jak zobaczylam jak u niektorych kobiet wygladaja rozstepy, az takie dziury i to na calym brzuchu. Mnie oszczedzilo choc juz myslalam, ze w ogole nic sie nie pojawi ale w 9 mcu kiedy wreszcie wywalilo mi brzuch (bo wczesniej to byl taki jak na 6 mc) pojawily sie malutkie rozstepy u dolu brzucha, w majtach nic zupelnie nie widac Takze nie narzekam, oby i teraz tak lagodnie sie ze mna obeszlo. Fakt, ze wtedy cudowalam z mustela i elancylem, wydalam mnostwo kasy na te kremy, teraz stosuje olej ze slodkich migdalow lub oliwke i juz tak cos mi z tylu glowy mowi czy jednak nie lepiej znowu przejsc na lepsze kremy.
lelowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-06, 13:47   #3508
asiula1306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Pokaż wiadomość
Super, zazdroszczę że macie gdzie go trzymać mnie póki co stopuje brak miejsca na trzymanie wózka w domu czy piwnicy

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Piękne wydanie Misia Uszatka gdzie zamawialas?

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Dziękuję
No właśnie też mi się podobają bardziej te z zabudowanym bokiem, ale też myślę że będzie tak stało że dziecko będzie i tak widoczne

Nie mamy go gdzie trzymać przyjedzie do domu, pooglądamy i przymierzymy do mieszkania (głupio to brzmi ale na naszym metrażu wózek musi mieć konkretne miejsce), sprawdzimy jak fotelik pasuje do obu samochodów a potem wszytko wywozimy do moich rodziców
Cytat:

Roan bass soft

Byłam na pazurkach i od razu poszłam za ciosem i podcielam włosy a moja babeczka od paznokci zaproponowała mi modelowanie na regulacji brwi i hennie i makijażu wiec w środę znów mam dzień dla siebie

asiula1306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-06, 14:04   #3509
Koma1002
Zadomowienie

Cytat:
Moja towarzyszko niedoli
Nadal Cię męczy ?
Hahaha miewam drastyczne sytuacje z tym rzyganiem. Dziś na szczęście tylko mnie mdli, ale wczoraj to zupełnie inna historia z perspektywy - teraz to zabawne, ale wczoraj nie było mi do śmiechu

Stary 2017-11-06, 14:32   #3510
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
My mamy całe ze szczebelek ale takie dostaliśmy. No i takie mi się bardziej podobają Jak dla mnie nie ma to chyba jakiegoś znaczenia jeśli chodzi o funkcjonalność

Jeszcze bede myslec, podobaja mi sie w sumie prawie wszystkie modele z firmy woodies
Cytat:
Napisane przez lelowa Pokaż wiadomość
Ja jade jutro na glukoze. Trzymajcie kciuki zebym nie zwymiotowala i po wszystkim byla w stanie prowadzic auto
będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez asiula1306 Pokaż wiadomość
Nie mamy go gdzie trzymać przyjedzie do domu, pooglądamy i przymierzymy do mieszkania (głupio to brzmi ale na naszym metrażu wózek musi mieć konkretne miejsce), sprawdzimy jak fotelik pasuje do obu samochodów a potem wszytko wywozimy do moich rodziców Roan bass soft
Ja mysle ze wozek bede trzymala w wozkowni na dole klatki, zamykana jest na klucz wiec chyba nic sie nie stanie z nim
Tylko mysle ze gondole bede wypinac jak dziecko bedzie spalo i bede ja zabierac na gore

PM 2017
pretty_girl19892 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości