![]() |
#4351 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
Cytat:
Najlepsze jednak jest to, że w końcu zdecydowałam się na taki sam bukiet jak pokazałaś na zdjęciu ![]() Cytat:
Ps. Jak będziesz balować u siebie ja już będę mężatką ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4352 |
Rozeznanie
|
agamm23 witaj
![]() ![]() ale z was wariatki ![]() LilStar uzupełniamy się faktycznie ![]() ![]() A ja zapomniałam napisać wcześniej - że mam prośbę do Integry... strasznie mi się podoba Twoja dekoracja na samochód - i chciałam się dowiedzieć, co potrzeba do niej, ile skąd i wogóle jak to zrobić ![]() Dobra zbieram się - muszę zdążyć na pociąg - jadę składać zeznania do protokołu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4353 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4354 |
Wtajemniczenie
|
lulu bardzo podoba mi się ta plansza z napisem "dziękujemy"... właśnie znalazłam brystol (chyba z czasów szkolnych został, bo tona kurzu na nim była
![]() ![]() monai będzie dobrze, trzymam kciuki, żebyś się nie "zbłaźniła" ![]() ![]() ale dzisiaj fajnie tu u nas, tak "tłoczno" ![]() właśnie myślę co by tu na obiadek sobie zjeść... hmmm... może naleśnika ![]()
![]() |
#4355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4356 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja dzisiaj na obiadek ogórkową gotuje ![]() ![]()
![]() |
#4357 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() jeszcze 2 godzinki i 30 minut i sklepy drżyjcie ![]() Wrocławianki czy w Magnolii jest sklep z butami Aldo??? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4358 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tu ja w sukience- troszkę kuferek mam za duży myślę... ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1211050037 Na szczęście nadal się katuję, żeby się wyrzeźbić jeszcze <nie jem pieczywa białego, ziemniaków, fastfoodów, napoi gazowanych, słodyczy>!! Więc chyba jest jeszcze lepiej ![]() Ale bardzo bardzo dziękuję za miłe słówka!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() a co do ALDO to na pewno jest w Magnolii i w Pasażu Grunwaldzkim. ![]() Cytat:
![]() Tego typu bukiet podoba mi się najabrdziej. Podobały mi się również pomysły Ewaleny z taką wielką różą robioną z płatków róży właśnie, ale po skonsultowaniu tego z kwiaciareczką zrezygnowałam z tego. Taki bukiet, choć skromny kosztowałby ogromne pieniądze!! Mnóstwo czasu zajmuje taka robótka!!! A te bukiety są cudowne co pokazałaś, przede wszystki nr 1 i 3. Ja jednak mam słabość do storczyków ![]() więc chyba je wybiorę ![]() Dzięki za minimalna pomoc Gosieńko! ![]()
![]() |
#4359 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4360 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() U nas to dopiero będzie ciekawe menu. Muszę coś wybrać, a oboje z TŻ nie jemy mięsa ![]() MONAI opiszę wszystko na PW, żeby już forum nie zaśmiecać ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4361 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4362 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() podziwiam za silną wolę co do diety.ja na szczęście nie muszę bo waże tyle co worek ziemniaków ![]() ![]() ja będę mieć bukiet z cantedeskami różami i storczykami-w domku mam zdjęcie to wkleję ![]() dzasta110 poprosze o naleśnika z dżemerem polanego czekoladą albo z bananem polanego budyniem na zimno ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4363 |
Raczkowanie
|
jestem
![]() Najpierw zdjecie mojego pierscionka zareczynowego i obraczki, ja swoja mam juz prawie od roku na lapce, moja jest w smieszny sposob grawerowana i w sloncu sie swieci jak by byla z diamentow, meza jest gladka, Piersconek to akwamaryn z diamentami. Obraczke nosze tak jak francuzi na lewej rece ( jest podobno w tym palcu jakas zylka co plynie do serca , na prawej tego nie ma ![]() w obraczkach mamy grawer IN AETERNUM i Fabien ma literke M a ja F, jest miejsce na date pomimo ze bralismy ciwilny 07.07.07, data bedzie slubnego . Moja suknia, i detal sukienki ( swoja droga jest w okropnym stanie strasznie pognieciona przeprowadzka, na zdjeciach tego nie widac) i bijuteria do wlosow oups wyslalo mi sie w polowie ![]() Edytowane przez lulucelo Czas edycji: 2008-06-12 o 12:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#4364 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Polecam też wieżę naleśnikową przekładaną nutellą. Pychota ![]()
![]() |
#4366 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moją silną wolę odkryłam dopiero 2 miesiące temu, wczesniej nie miałam motywacji! ![]() Bardzo poproszę o fotkę tego bukietu- bardzo jestem ciekawa jak wygląda połączenie tych 3 rodzaji najpiekniejszych kwiatów ![]()
![]() |
#4368 |
Raczkowanie
|
nie zaladowaly mi sie boi wiadomosc zostala wyslana w polowie ![]() A teraz reszta bijuterii i sa trzy rzeczy do wyboru 1- naszyjnik, i malutkie kolczyki w formie kwiatuszkow ( podobne jak na sukience , chociaz te co mam to nie jest to ale bede jeszcze szukac) 2 perly plus kolczyki perlowe 3 obraczka z krysztalami na lancuszku plus kolczyki Ha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4369 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystko zalezy od rodzaju storczyka, są różne odmiany i różna ich dostępnośc. Nie orientuje sie ktore beda dostepne a ktore nie ![]() Co do kosztów... Taki bukiet podobny jak pokazalam to tak okolo 200 zł A ten z różą- ponad 300 napewno, bo babka mowila ze kupe pracy sie w to wklada. Nastraszyla mnie to zrezygnowalam ![]() No ale moze jeszcze zmienie zdanie ![]() Sie zobaczy!! Lulu- te swarowskie śliczności odebrały mi mowę!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
#4370 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4371 |
Wtajemniczenie
|
lulu mnie urzekl w 1 rzedzie ostatni komplet
![]() kasienka1985 wieczorem go dodam Integra-monai prosila o podrzucenie instrukcji jesli vhodzi o wystroj autka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4372 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tylko zastanawiam sie nad biuzterią, ale w salonie gdzie zamówiłam suknie Pani mi podpowiedziała zebym załozyła dalikatny łańcuszek z wisiorkiem i kolczyki. Tylko musze znależśc coś odpowiedniego a z tym jest problem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4373 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Perly nie jestem przesadna, kolczyki sa z apartu a naszyjnik z prawdziwych perel ( hodowlanych i maja skazy) kupiony osobno. Jeszcze mam pojedyncza perle ktora pasuje do kolczykow Chodzi o to ktory komplet najbardziej pasuje do sukienki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4374 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() właśnie robię moją "planszę"... jak zrobię to się pochwalę ![]() mi stroczyk też się bardzo podoba, ale z tego co wiem strasznie drogi jest ![]() lulu ten komplet boski http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1213271225
![]() ![]() |
![]() |
#4375 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4376 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a komplet tak jak pisalam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4377 |
Raczkowanie
|
dzieki a rade
![]() ![]() o planszy tez mysle z jednej strobny bedzie Merci po francusku z drugiej po polsku zrobi sie zdjecia, bedzie idealnie do wysylania podziekowan gosciom |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4378 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
agagmm23 witaj w naszym skromnym gronie
![]() A co kozaczkow to te pierwsze maja przywinke z korzuszka...Wiec sa one ocieplane a na slub na ukrainie w dodatku w listopadzie musze miec zakryte nuzki bo zamarzne zwlaszcza ze slub koscielny biezem w poteznej katedrze katolickiej...Jest to najwiekszy kosciol katolicki na ukrainie...Miesice w sobie milion osob wiec cieplo to tam niebedzie...Jeszcze mi tylko oczywiscie suknie wybrac i potem pod kolor sukni buciki.... |
![]() ![]() |
![]() |
#4379 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wiadomo ze w zimie nie ma w zasadzie wyboru, trzeb czyms ocieplic, ale moze by przewidziec bytki na zmiane jakies, na weselu w kozaczkach chyba niezbyt w koncu sala jest ogrzewana, a w kosciele to przeciez nikt pod suknie nie zaglada. chyba cos pomylilas z wielkoscia tej katedry ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4380 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
lulucelo co do katedry chcialabym sie myslic...NIestety w okolicy jest to jedyny katolicki kosciol ktory zgodzil sie udzielic slubu prawosalwnemu i katoliczce....To jest katedra dla zakonic i do nauk...Normalnie w niedziele tam nawet mszyniema chyba ze jakies swieta typu bozr narodzenia i tak dalej...to jest mniejwiecej wielkosci jak no niewiem kurcze co ....To budynek 4 pitrowy na 3 wielkie POTERZNE balkone ktore mieszcza po 300 osob z kazdej strony a tych stron jest 4...my bedziemy nacale szczescie nieszli przez caly kosciol tylko z drzwiczek obok bo przejscie jego zajmuje spokojnie 10 minut....TEsciowa opowiadala ze sie w nim zgubila :d jak byla z ksiedzem o slubie porozmawaiac...ale za to bedziemy mieli 100 osobowy chor...Bo ksiadz sie ucieszyl ze slub wkoncu jakis bedzie od ponad 5 lat...jak znajde zdjecia to odrazu wstwie tylko musze sobie przypmniec jak on sie nazywa i musze po ukrainsku wpisac....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:07.