|
|
#4351 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
Cytat:
Najlepsze jednak jest to, że w końcu zdecydowałam się na taki sam bukiet jak pokazałaś na zdjęciu , tzn kształt taki sam. Zastanawiam się tylko nad kwiatkami, albo róże, albo goździki. Planuję pomieszać dwa kolory, ecru i herbaciany i tak sobie dumam, że róże chyba byłyby lepsze. Może Tobie też by takie co pasowało? Wrzuce te swoje bukiety.Cytat:
Ps. Jak będziesz balować u siebie ja już będę mężatką
|
||
|
|
|
#4352 |
|
Rozeznanie
|
agamm23 witaj
suknia robi wrażenie ale z was wariatki normalnie tempo z tymi postami narzuciłyście ;p LilStar uzupełniamy się faktycznie w sumie jesteśmy przeciwieństwa - to by by pasowało (ale mi oksymoron wyszedł )A ja zapomniałam napisać wcześniej - że mam prośbę do Integry... strasznie mi się podoba Twoja dekoracja na samochód - i chciałam się dowiedzieć, co potrzeba do niej, ile skąd i wogóle jak to zrobić Dobra zbieram się - muszę zdążyć na pociąg - jadę składać zeznania do protokołu
|
|
|
|
#4353 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4354 |
|
Wtajemniczenie
|
lulu bardzo podoba mi się ta plansza z napisem "dziękujemy"... właśnie znalazłam brystol (chyba z czasów szkolnych został, bo tona kurzu na nim była
) i też taką zrobię, tylko muszę jakoś ładnie wykaligrafować te literki ![]() monai będzie dobrze, trzymam kciuki, żebyś się nie "zbłaźniła" ![]() ale dzisiaj fajnie tu u nas, tak "tłoczno" ![]() właśnie myślę co by tu na obiadek sobie zjeść... hmmm... może naleśnika
|
|
#4355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja dzisiaj na obiadek ogórkową gotuje mniam mniam
|
|
#4357 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co mi tam-i tak mam tasiemca![]() jeszcze 2 godzinki i 30 minut i sklepy drżyjcie ![]() Wrocławianki czy w Magnolii jest sklep z butami Aldo???
|
|
|
|
|
#4358 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tu ja w sukience- troszkę kuferek mam za duży myślę... https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1211050037 Na szczęście nadal się katuję, żeby się wyrzeźbić jeszcze <nie jem pieczywa białego, ziemniaków, fastfoodów, napoi gazowanych, słodyczy>!! Więc chyba jest jeszcze lepiej Ale bardzo bardzo dziękuję za miłe słówka!!!!!!!!!!! a co do ALDO to na pewno jest w Magnolii i w Pasażu Grunwaldzkim. ![]() Cytat:
Tego typu bukiet podoba mi się najabrdziej. Podobały mi się również pomysły Ewaleny z taką wielką różą robioną z płatków róży właśnie, ale po skonsultowaniu tego z kwiaciareczką zrezygnowałam z tego. Taki bukiet, choć skromny kosztowałby ogromne pieniądze!! Mnóstwo czasu zajmuje taka robótka!!! A te bukiety są cudowne co pokazałaś, przede wszystki nr 1 i 3. Ja jednak mam słabość do storczyków ![]() więc chyba je wybiorę Dzięki za minimalna pomoc Gosieńko!
|
|
#4359 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4360 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Producent ze Środy Wlkp., przeciez to rzut beretem ode mnie. Nawet nie tak dawno tam przez rok mieszkałam No to zaczynam szukać po sklepach.U nas to dopiero będzie ciekawe menu. Muszę coś wybrać, a oboje z TŻ nie jemy mięsa ![]() MONAI opiszę wszystko na PW, żeby już forum nie zaśmiecać
|
|||
|
|
|
#4361 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4362 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() podziwiam za silną wolę co do diety.ja na szczęście nie muszę bo waże tyle co worek ziemniaków uwielbiam jeść i zawsze w restauracji mam najwiekszy rachunek i pewnie nie umiałabym sobie odmówić.niestety. ja będę mieć bukiet z cantedeskami różami i storczykami-w domku mam zdjęcie to wkleję ![]() dzasta110 poprosze o naleśnika z dżemerem polanego czekoladą albo z bananem polanego budyniem na zimno
|
|
|
|
|
#4363 |
|
Raczkowanie
|
jestem
zze zdjeciami Najpierw zdjecie mojego pierscionka zareczynowego i obraczki, ja swoja mam juz prawie od roku na lapce, moja jest w smieszny sposob grawerowana i w sloncu sie swieci jak by byla z diamentow, meza jest gladka, Piersconek to akwamaryn z diamentami. Obraczke nosze tak jak francuzi na lewej rece ( jest podobno w tym palcu jakas zylka co plynie do serca , na prawej tego nie ma , na prawej nosze pierscionek zaecznynowy w obraczkach mamy grawer IN AETERNUM i Fabien ma literke M a ja F, jest miejsce na date pomimo ze bralismy ciwilny 07.07.07, data bedzie slubnego . Moja suknia, i detal sukienki ( swoja droga jest w okropnym stanie strasznie pognieciona przeprowadzka, na zdjeciach tego nie widac) i bijuteria do wlosow oups wyslalo mi sie w polowie
Edytowane przez lulucelo Czas edycji: 2008-06-12 o 13:57 |
|
|
|
#4364 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Polecam też wieżę naleśnikową przekładaną nutellą. Pychota
|
|
#4366 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moją silną wolę odkryłam dopiero 2 miesiące temu, wczesniej nie miałam motywacji! ![]() Bardzo poproszę o fotkę tego bukietu- bardzo jestem ciekawa jak wygląda połączenie tych 3 rodzaji najpiekniejszych kwiatów
|
|
#4368 |
|
Raczkowanie
|
nie zaladowaly mi sie boi wiadomosc zostala wyslana w polowie A teraz reszta bijuterii i sa trzy rzeczy do wyboru 1- naszyjnik, i malutkie kolczyki w formie kwiatuszkow ( podobne jak na sukience , chociaz te co mam to nie jest to ale bede jeszcze szukac) 2 perly plus kolczyki perlowe 3 obraczka z krysztalami na lancuszku plus kolczyki Ha
|
|
|
|
#4369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystko zalezy od rodzaju storczyka, są różne odmiany i różna ich dostępnośc. Nie orientuje sie ktore beda dostepne a ktore nie ![]() Co do kosztów... Taki bukiet podobny jak pokazalam to tak okolo 200 zł A ten z różą- ponad 300 napewno, bo babka mowila ze kupe pracy sie w to wklada. Nastraszyla mnie to zrezygnowalam No ale moze jeszcze zmienie zdanie ![]() Sie zobaczy!! Lulu- te swarowskie śliczności odebrały mi mowę!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
#4370 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4371 |
|
Wtajemniczenie
|
lulu mnie urzekl w 1 rzedzie ostatni komplet
![]() kasienka1985 wieczorem go dodam Integra-monai prosila o podrzucenie instrukcji jesli vhodzi o wystroj autka dolaczam takze
|
|
|
|
#4372 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tylko zastanawiam sie nad biuzterią, ale w salonie gdzie zamówiłam suknie Pani mi podpowiedziała zebym załozyła dalikatny łańcuszek z wisiorkiem i kolczyki. Tylko musze znależśc coś odpowiedniego a z tym jest problem
|
|
|
|
|
#4373 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Perly nie jestem przesadna, kolczyki sa z apartu a naszyjnik z prawdziwych perel ( hodowlanych i maja skazy) kupiony osobno. Jeszcze mam pojedyncza perle ktora pasuje do kolczykow Chodzi o to ktory komplet najbardziej pasuje do sukienki
|
|
|
|
|
#4374 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
właśnie robię moją "planszę"... jak zrobię to się pochwalę ![]() mi stroczyk też się bardzo podoba, ale z tego co wiem strasznie drogi jest ![]() lulu ten komplet boski http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1213271225
|
|
|
#4375 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Jak mam tyle wydać to najchętniej w ogóle bym bukietu nie brała. Taki ze mnie typ, że na inne rzeczy wolę wydawać, ale cóż...pewnie będzie trzeba.
|
|
|
|
|
#4376 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a komplet tak jak pisalam |
|
|
|
|
#4377 |
|
Raczkowanie
|
dzieki a rade
chyba na niego sie zdecyduje, lubie tez symbolike- obraczki krysztalowej jako nieskonczonosc, mam tylko pewna obawe, bo on ma takie dupawe zapiecie ( taki haczyk) ze boje sie ze mi spadnie podczas szalenstw weselnych a to wiadomo na posadzce krysztall sie roztrzaska w drobny mak, chyba zeby potem na wesele zmienic na ten naszyjnik i malutkie kolczyki, ( po pierwszym tancu , kiedy ewentualnie sciagne welon ... musze to skonsultowac z mama, mama oczywiscie o 1500 km stad ![]() o planszy tez mysle z jednej strobny bedzie Merci po francusku z drugiej po polsku zrobi sie zdjecia, bedzie idealnie do wysylania podziekowan gosciom |
|
|
|
#4378 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
agagmm23 witaj w naszym skromnym gronie
![]() A co kozaczkow to te pierwsze maja przywinke z korzuszka...Wiec sa one ocieplane a na slub na ukrainie w dodatku w listopadzie musze miec zakryte nuzki bo zamarzne zwlaszcza ze slub koscielny biezem w poteznej katedrze katolickiej...Jest to najwiekszy kosciol katolicki na ukrainie...Miesice w sobie milion osob wiec cieplo to tam niebedzie...Jeszcze mi tylko oczywiscie suknie wybrac i potem pod kolor sukni buciki.... |
|
|
|
#4379 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wiadomo ze w zimie nie ma w zasadzie wyboru, trzeb czyms ocieplic, ale moze by przewidziec bytki na zmiane jakies, na weselu w kozaczkach chyba niezbyt w koncu sala jest ogrzewana, a w kosciele to przeciez nikt pod suknie nie zaglada. chyba cos pomylilas z wielkoscia tej katedry
|
|
|
|
|
#4380 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
lulucelo co do katedry chcialabym sie myslic...NIestety w okolicy jest to jedyny katolicki kosciol ktory zgodzil sie udzielic slubu prawosalwnemu i katoliczce....To jest katedra dla zakonic i do nauk...Normalnie w niedziele tam nawet mszyniema chyba ze jakies swieta typu bozr narodzenia i tak dalej...to jest mniejwiecej wielkosci jak no niewiem kurcze co ....To budynek 4 pitrowy na 3 wielkie POTERZNE balkone ktore mieszcza po 300 osob z kazdej strony a tych stron jest 4...my bedziemy nacale szczescie nieszli przez caly kosciol tylko z drzwiczek obok bo przejscie jego zajmuje spokojnie 10 minut....TEsciowa opowiadala ze sie w nim zgubila :d jak byla z ksiedzem o slubie porozmawaiac...ale za to bedziemy mieli 100 osobowy chor...Bo ksiadz sie ucieszyl ze slub wkoncu jakis bedzie od ponad 5 lat...jak znajde zdjecia to odrazu wstwie tylko musze sobie przypmniec jak on sie nazywa i musze po ukrainsku wpisac....
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:53.

, tam juz próbowałam 

w sumie jesteśmy przeciwieństwa - to by by pasowało (ale mi oksymoron wyszedł 

Producent ze Środy Wlkp., przeciez to rzut beretem ode mnie. Nawet nie tak dawno tam przez rok mieszkałam 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
. Jak mam tyle wydać to najchętniej w ogóle bym bukietu nie brała. Taki ze mnie typ, że na inne rzeczy wolę wydawać, ale cóż...pewnie będzie trzeba.