|
|
#1801 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. III
Cytat:
Cytat:
śliczną parę tworzycie Co do piosenki to piękna i fajnie, że macie z nią miłe wspomnienia. Ostatnio teściówka mi mówiła, że chciałaby żebyśmy do niej zatańczyli 1 taniec, ja jednak wolę co innego, bo ta piosenka już mi się troszkę przejadła. PS jej prawdziwy tytuł brzmi" czekasz na tę jedną chwilę" Cytat:
mam nadzieję, że nasze marzenie się spełni![]() Cytat:
![]() Ana sala pierwsza bardzo ładna, wyobrażałam sobie ją całkiem inaczej co w końcu ustaliliście? wynajmujecie tą drugą?Cytat:
koła w sukniach nie są aż tak wielkie, zazwyczaj są dobrze dobrane do sukienki i jeśli nie wybierzesz bezy, z tysiącem falban to będziesz wyglądać cudnie. Pamiętasz jak wklejałam swoje zdjęcie w sukni ślubnej, którą mierzyłam? Była na kole i wcale obszernie nie wyglądała
|
|||||
|
|
|
#1802 |
|
Zakorzenienie
|
Baja mam czas do soboty i urwanie głowy.
|
|
|
|
#1803 |
|
Zakorzenienie
|
Czego nie wybierzesz i tak będzie dobrze
![]() Zapomniałam napisać, Martucha śliczna sukienka
Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2008-06-12 o 13:26 Powód: dopisek |
|
|
|
#1804 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zależy też od tego, jak dużo zamierzacie mieć tych zabaw. Bo my dosyć króciutko, ze 3-4 i po sprawie. Dotychczas mnie przy tych zabawach zwykle nie było, bom wstydliwa i zawsze uciekałam hehe. Idę akurat do ubikacji albo się przewietrzyć, sama nie wiem jak przeżyję mój ślub. Chyba sobie coś łyknę przed ceremonią
|
|
|
|
|
#1805 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak naprawdę jak już zacznę przymierzać to będę mniej więcej przeczuwać w czym dobrze a w czym źle. Kusi mnie, żeby zrobić już tournee po salonach, ale kurcze jeszcze zakocham się w jakiejś sukni i będę chciała ją zamówić a za rok będą ładniejsze i co wtedy zrobię
|
|
|
|
|
#1806 | |
|
Zakorzenienie
|
No jeszcze na dokładkę ostatnie zdjęcia jakie mam.
![]() Cytat:
ja nie uciekam, ale naszczęści nigdy mnie wybrali też należę do tych wstydliwych.![]() Może tutaj troszkę będzie widać, ponieważ obawiam się, że parkiet będzie za mały dla tak dużej liczby gości (w sali pierwszej). |
|
|
|
|
#1807 |
|
Zakorzenienie
|
jak dla mnie nie jest za mały.
|
|
|
|
#1808 |
|
Zakorzenienie
|
Nie martw sie pomieszcza sie. Czesc jadalna jest w wiekszosci sal obszerniejsza z tego powodu ze tam sa krzesła stoliki musza byc ciagi komunikacyjne zeby goscie mogi sie przemieszczac swobodnie kelnerzy mieli własciwy dostep obsługujac to zajmuje miejsce a na sali tanecznej jest tylko podest dla muzyki, stolik dla nich i wszystko. Moja sala taneczna jest tez duzo mniejsza od jadalnej w dodatku ma 4 filary niewielkie ale ma. I tak ja wole od niejednej sali jednoczesciowej miesci sie na niej spokojnie ok 150 osób. A co do oczepin to na takiej sali goscie wychodza na taneczna czesc tam odbywaja sie zabawy wszyscy patrza uczestnicza sa podziekowania dla rodziców. Nie martw sie gosciom nie zaszkodzi jak sie rusza od tych stołów przynajmniej jak nie beda chcieli potanczyc to zeby popatrzec beda sie musieli poprzemieszczac.
a z tego co widac to ta twoja sala z 2 czesciami wcale nie jest jakos specjalnie odzielona praktycznie tylko 1 rzad stolików jest zasłoniety. Ja na twoim miejscu naprawde bym sie nie martwiła i została przy 1 opcji tymbardziej ze juz ja masz zamówioną, choc rzeczywiscie moze te obawy wynikaja z waszego przyzwyczajenia do jednego typu sal.A apropo wielkosci parkietu to przeciez oni wiedza w tym lokalu na ile maja przygotowana sale skoro obsługuja taka liczbe gosci to maja tez obliczone wszystko ta taka ilosc łacznie z wielkoscia sali tanecznej. No ale to musisz ty zadecydowac z TZ i rodzina. |
|
|
|
#1809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak fajnie się kołysze w tańcu i wygląda się jak księżniczka.
|
|
|
|
|
#1810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1811 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1813 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a nie wiesz ile ta sukienka kosztuje? Cytat:
zresztą wszystk okaże się na przymiarkach ![]() też mam czasem taki płytki sen i jest to straszne, bardzo tego nie lubie.. No to nie jest tak źle Sale nie są całkowicie odgrodzone od siebie więc myśle, że nie byłoby większego problemu, a ludzie jak postoją chwilke na oczepinach to nic im się nie stanie Cytat:
|
|
#1814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. I jeżeli tylko tamta ma być lepsza to zmieniam bez wahania, tylko że sama sie już pogubiłam. Jutro jedziemy jeszcze do zamówionej i zmierzymy parkiet. Wiem wariatka ze mnie.
|
|
|
|
|
#1815 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trudno powiedzieć patrząc tak na zdjęcia. Na pewno podejmiecie słuszną decyzję
|
|
|
|
|
#1816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje faworytki to suknie z kolekcji linea raffaelli-ale przyznam ,że są troche za drogie,poza tym salon znajduje sie w stolicy,więc jak dla mnie odpada.Ale w Poznaniu też znalazłam kilka fajnych salonów ![]() Nie było mnie tu przez dwa dni ,bo spędziłam je w łóżku.Miałam jakiś niewyjaśniony ból po prawej stronie brzucha Pojechaliśmy do szpitala ,ale w Irlandii opieka medyczna jest jeszcze gorsza niż w Pl Spędziłam tam 11 godzin na izbie przyjęć oczekując na lekarza.Porobili mi badania,wykluczyli zapalenie wyrostka ,a ból wciąż nie ustępował.Prawdopodobnie był to ból jajnika albo kolka nerwowa.Na szczeście leki które dostałam pomogły mi i teraz już czuję się lepiej.To były najgorsze chwile w moim życiu,już wyobrażałam sobie najgorsze Dzięki Bogu za dwa tygodnie jadę do Polski,to porobię wszystkie badania.Bo tutejszym lekarzom jakoś cięzko wierzyć....Po tym co się stało jeszcze bardziej tęsknię za domem
|
|
|
|
|
#1818 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Koleżanka też miała takie bóle. I też jej wszystko badali i wykluczali, i zapalenie wyrostka i jajnik, a okazało się że coś z nerkami miała. W moczu znaleźli jakąś bakterie. Jakieś tam zapalenie, podleczyła się i jest ok. |
|
|
|
|
#1819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No niestety.Tutaj wszystko bagatelizują Dobrze że akurat jadę na urlop to się przebadam ![]() W jakim mieście mieszkasz???
|
|
|
|
|
#1821 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kancelaria tez piekne Cytat:
przypomina mi mojego byłego D: Cytat:
Cytat:
Cytat:
no tylko znowu sprzet grajacy trzeba kombinowac
|
|
|
#1822 |
|
Zakorzenienie
|
Też lecimy na urlop za 2 tygodnie juz sie nie moge doczekac poprostu, pobuszuje po salonach obejrze wreszcie to co z takim zapałem ogladam tylko na necie. Mieszkam w Carlow.
|
|
|
|
#1823 |
|
Zakorzenienie
|
zazdroszcze wam urlopow...my niestety cale wakacje w pracy ;/
|
|
#1824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lecę teraz na parę dni- na ślub znajomych ,a potem w lipcu na dłuzej.Rowniez chcę zacząć przymierzać sukienki,ale nie wiem czy zdecydować się na kupno tyle miesięcy przed ślubem?Poźniej nie wiem kiedy bedę w Polsce.A 3 miesiące przed może być za poźno...Co o tym myślicie? |
|
|
|
|
#1825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1826 |
|
Zakorzenienie
|
Tak czytam wypowiedzi i myślę sobie że to już za rok
a w zeszłym roku to pisano nam na tym wątku że za wcześnie że 2 lata a teraz o maj gad już za rok ![]() sukienki oglądam ale co chwile zmieniam zdanie ale wkleję swoje typy już i bukietów teżna początku upierałam się przy jednej i ostatecznej ale kobieta zmienną jest
|
#1827 |
|
Zakorzenienie
|
kolejne zdjęcia moich typów wszystkie z neta
a co do podróży poślubnej chcę jechać tam gdzie TŻ wybierze bo w końcu w małżeństwie trzeba iść na kompromis ale TŻ marzy się zobaczyć piramidy choć Egipt jest teraz na topie to i tak chcemy jechać w takie miejsce gdzie we wrześniu będzie jeszcze gorąco
|
#1828 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko o to mi chodzilo. I juz zakonczmy ten temat. ![]() Cytat:
i dlatego nie mam Ci tego za zle. Ja Ciebie z reszta tez lubie i dlatego wkleilam bukiecik, ktory mnie urzekl ma maxa. A rzadko sie to trafia... ![]() Bukiety w kolorze fuksji wkleila juz anuulaa (to te dwa pierwsze przed tymi z czerwenia. ), a ja szukam polaczenia storczykow z rozami w kolorze fuksji. Cos takiego dokladnie mam na mysli Pierwszy to taka kula a drugi to wiszacy. No i mam dylemat, bo oba mi sie podobaja...![]() Załącznik 1536121 Załącznik 1536128 Ja jeszcze nie wiem jaki utwor wybierzemy na pierwszy taniec. Mam kilka opcji. - "Moon river" i "walc z Nocy i dni" Oczywiscie mamy zamiar pojsc zapisac sie w sierpniu na kurs tanca towarzyskiego, by sie troszke podszkolic. Chociaz jak ostatnio ogladalam jeden z programow o tancu to wizualnie spodobala mi sie rumba. Mam pytanie do dziewczyn, ktore tancza. W jakich butach tanczycie na takich kursach? ![]() Ech, piekne te wasze sale. A ja swojej nadal jeszcze ni widzialam. ![]() Macie juz pomysly na fryzury i makijaze? Ja ostatnio obmyslilam, ze chce fryzure a'la lata '50 z kokiem hiszpanskim i makijaz z tamtych lat. Alez mam wymagania...
|
|
#1829 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Sala to ważna sprawa i nie dziwie się, że chcesz by była idealna mam nadzieje, że obojętnie którą wybierzesz to Wy i Wasi goście będziecie się na niej rewelacjnie bawić ![]() Cytat:
ja tak wlaśnie do ok. 2000 chciałabym coś znaleźćCytat:
|
|
#1830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po 5 minutach od nakrecenia sa proste jak druty i nic na nie nie dziala, czy to mozna pianka czy lakier, czy wszystko razem. Sa za ciezkie i z racji tego musze brac jakies proste fryzury, w sensie, ze upiete wszystkie...
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.

ehh sama nie moge jeszcze w to uwierzyc aha i obiecuje
??? pasujemy zew do siebie hehehe

Zależy też od tego, jak dużo zamierzacie mieć tych zabaw. Bo my dosyć króciutko, ze 3-4 i po sprawie. Dotychczas mnie przy tych zabawach zwykle nie było, bom wstydliwa i zawsze uciekałam hehe. Idę akurat do ubikacji albo się przewietrzyć, sama nie wiem jak przeżyję mój ślub. Chyba sobie coś łyknę przed ceremonią

Pojechaliśmy do szpitala ,ale w Irlandii opieka medyczna jest jeszcze gorsza niż w Pl