Panny Młode 2009 cz. III - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-12, 13:16   #1801
baja_86
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2009 cz. III

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
no wlasnie my nie wiemy jak to bedzie z naszym utworkiem ;/ bo nie chcialabym zeby mi zagrali jakas inna wersje...chcialabym orginal puszczony z wiezy np
myślę, że zespól nie będzie miał obiekcji, mniej dla nich roboty bo uczyć się utworu nie muszą.

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
dzieki zdam wam relacje w niedziele co i jak ehh sama nie moge jeszcze w to uwierzyc aha i obiecuje ze w przyszlym tyg zamieszcze kilka fotek chociaz i tak wieszkasc z was ma mnie na nka tak apropo to cio o nas myslicie??? pasujemy zew do siebie hehehe??? bo serduszkami to badzio

cio do piosenki..co myslicie o piosence z filmu 'Uprowadzenie Agaty' : wielka milosc??
bo to jest piosenka ' moja i tz' taka nasz wspolna pierwsza i wlasnie mysle o tej na pierwszy taniec??

martucha wracaj szybciutko do zdrowkabuziak na wzmocenie
Nie możemy się już doczekać zdjęć śliczną parę tworzycie Co do piosenki to piękna i fajnie, że macie z nią miłe wspomnienia. Ostatnio teściówka mi mówiła, że chciałaby żebyśmy do niej zatańczyli 1 taniec, ja jednak wolę co innego, bo ta piosenka już mi się troszkę przejadła.
PS jej prawdziwy tytuł brzmi" czekasz na tę jedną chwilę"

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Mnie sie podoba piosenka Edyty Geppert "Szukaj mnie". Możecie ją skojarzyć z filmem "Kogel Mogel".
Tez mi się strasznie ta piosenka podoba, nawet mam ją na moich liście moich wybranych piosenek na 1 taniec. Ostatnio też spodobała mi się piosenka S. Krajewskiego "senny szept", jest taka troszkę szybsza i dlatego mi się podoba. Najbardziej jednak chcielibyśmy zatańczyć walca angielskiego mam nadzieję, że nasze marzenie się spełni

Cytat:
Dziewczynki, świeże informacje cenowe z salonu Antra ( http://antra.pl/ ):

Kalina - 1680 zł
Matylda - 1860 zł
Oriana - 2000 zł
Klara - 1640 zł
Nobi - 1200 zł

Wypytałam się tylko o te modele, które mi się podobały
Piękne mają suknie, szkoda, że nie mają salonu w moim mieście, ani w okolicach

Ana sala pierwsza bardzo ładna, wyobrażałam sobie ją całkiem inaczej co w końcu ustaliliście? wynajmujecie tą drugą?

Cytat:
Kurcze, chciałabym suknie na kole, ale nie wiem czy nie wyglądałabym głupio. Jestem niska (158) i przy moim TŻ (186), który jest chudy wyglądałabym chyba śmiesznie w takiej dużej sukni. Napiszcie co o tym sądzicie.
Nie będziesz głupio wyglądać koła w sukniach nie są aż tak wielkie, zazwyczaj są dobrze dobrane do sukienki i jeśli nie wybierzesz bezy, z tysiącem falban to będziesz wyglądać cudnie. Pamiętasz jak wklejałam swoje zdjęcie w sukni ślubnej, którą mierzyłam? Była na kole i wcale obszernie nie wyglądała
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-12, 13:21   #1802
Ana***
Zakorzenienie

Baja mam czas do soboty i urwanie głowy.
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-12, 13:23   #1803
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Baja mam czas do soboty i urwanie głowy.
Czego nie wybierzesz i tak będzie dobrze

Zapomniałam napisać, Martucha śliczna sukienka

Edytowane przez baja_86
Czas edycji: 2008-06-12 o 13:26 Powód: dopisek
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-12, 13:24   #1804
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
pop no właśnie to tak dziwnie troszkę, bo nie każdemu chcę się tyle stać tym bardziej w czasie oczepin, które zajmują więcej czasu.
Może to troszkę zależy od rodziny. Wiesz, jak sprytni świadkowie są, to polecą do takiej drugiej sali i nakłonią ludzi do uczestnictwa w zabawach. A stanie nie jest takie złe, no chyba że ludzie już mają problemy z ustaniem Zależy też od tego, jak dużo zamierzacie mieć tych zabaw. Bo my dosyć króciutko, ze 3-4 i po sprawie. Dotychczas mnie przy tych zabawach zwykle nie było, bom wstydliwa i zawsze uciekałam hehe. Idę akurat do ubikacji albo się przewietrzyć, sama nie wiem jak przeżyję mój ślub. Chyba sobie coś łyknę przed ceremonią
Stary 2008-06-12, 13:27   #1805
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość

Nie będziesz głupio wyglądać koła w sukniach nie są aż tak wielkie, zazwyczaj są dobrze dobrane do sukienki i jeśli nie wybierzesz bezy, z tysiącem falban to będziesz wyglądać cudnie. Pamiętasz jak wklejałam swoje zdjęcie w sukni ślubnej, którą mierzyłam? Była na kole i wcale obszernie nie wyglądała
Dzięki
Tak naprawdę jak już zacznę przymierzać to będę mniej więcej przeczuwać w czym dobrze a w czym źle. Kusi mnie, żeby zrobić już tournee po salonach, ale kurcze jeszcze zakocham się w jakiejś sukni i będę chciała ją zamówić a za rok będą ładniejsze i co wtedy zrobię
Stary 2008-06-12, 13:30   #1806
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Czego nie wybierzesz i tak będzie dobrze
No jeszcze na dokładkę ostatnie zdjęcia jakie mam.

Cytat:
Może to troszkę zależy od rodziny. Wiesz, jak sprytni świadkowie są, to polecą do takiej drugiej sali i nakłonią ludzi do uczestnictwa w zabawach. A stanie nie jest takie złe, no chyba że ludzie już mają problemy z ustaniem Zależy też od tego, jak dużo zamierzacie mieć tych zabaw. Bo my dosyć króciutko, ze 3-4 i po sprawie. Dotychczas mnie przy tych zabawach zwykle nie było, bom wstydliwa i zawsze uciekałam hehe. Idę akurat do ubikacji albo się przewietrzyć, sama nie wiem jak przeżyję mój ślub. Chyba sobie coś łyknę przed ceremonią
Nie będzie tak źle ja nie uciekam, ale naszczęści nigdy mnie wybrali też należę do tych wstydliwych.

Może tutaj troszkę będzie widać, ponieważ obawiam się, że parkiet będzie za mały dla tak dużej liczby gości (w sali pierwszej).
Stary 2008-06-12, 13:32   #1807
kliwia
Zakorzenienie

jak dla mnie nie jest za mały.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-12, 13:32   #1808
agnes208
Zakorzenienie

Nie martw sie pomieszcza sie. Czesc jadalna jest w wiekszosci sal obszerniejsza z tego powodu ze tam sa krzesła stoliki musza byc ciagi komunikacyjne zeby goscie mogi sie przemieszczac swobodnie kelnerzy mieli własciwy dostep obsługujac to zajmuje miejsce a na sali tanecznej jest tylko podest dla muzyki, stolik dla nich i wszystko. Moja sala taneczna jest tez duzo mniejsza od jadalnej w dodatku ma 4 filary niewielkie ale ma. I tak ja wole od niejednej sali jednoczesciowej miesci sie na niej spokojnie ok 150 osób. A co do oczepin to na takiej sali goscie wychodza na taneczna czesc tam odbywaja sie zabawy wszyscy patrza uczestnicza sa podziekowania dla rodziców. Nie martw sie gosciom nie zaszkodzi jak sie rusza od tych stołów przynajmniej jak nie beda chcieli potanczyc to zeby popatrzec beda sie musieli poprzemieszczac. a z tego co widac to ta twoja sala z 2 czesciami wcale nie jest jakos specjalnie odzielona praktycznie tylko 1 rzad stolików jest zasłoniety. Ja na twoim miejscu naprawde bym sie nie martwiła i została przy 1 opcji tymbardziej ze juz ja masz zamówioną, choc rzeczywiscie moze te obawy wynikaja z waszego przyzwyczajenia do jednego typu sal.
A apropo wielkosci parkietu to przeciez oni wiedza w tym lokalu na ile maja przygotowana sale skoro obsługuja taka liczbe gosci to maja tez obliczone wszystko ta taka ilosc łacznie z wielkoscia sali tanecznej. No ale to musisz ty zadecydowac z TZ i rodzina.
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-12, 13:33   #1809
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki
Tak naprawdę jak już zacznę przymierzać to będę mniej więcej przeczuwać w czym dobrze a w czym źle. Kusi mnie, żeby zrobić już tournee po salonach, ale kurcze jeszcze zakocham się w jakiejś sukni i będę chciała ją zamówić a za rok będą ładniejsze i co wtedy zrobię
Mówicie o sukniach, też chciałbym suknię na kole tak fajnie się kołysze w tańcu i wygląda się jak księżniczka.
Stary 2008-06-12, 13:36   #1810
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
jak dla mnie nie jest za mały.
Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
Nie martw sie pomieszcza sie. Czesc jadalna jest w wiekszosci sal obszerniejsza z tego powodu ze tam sa krzesła stoliki musza byc ciagi komunikacyjne zeby goscie mogi sie przemieszczac swobodnie kelnerzy mieli własciwy dostep obsługujac to zajmuje miejsce a na sali tanecznej jest tylko podest dla muzyki, stolik dla nich i wszystko. Moja sala taneczna jest tez duzo mniejsza od jadalnej w dodatku ma 4 filary niewielkie ale ma. I tak ja wole od niejednej sali jednoczesciowej miesci sie na niej spokojnie ok 150 osób. A co do oczepin to na takiej sali goscie wychodza na taneczna czesc tam odbywaja sie zabawy wszyscy patrza uczestnicza sa podziekowania dla rodziców. Nie martw sie gosciom nie zaszkodzi jak sie rusza od tych stołów przynajmniej jak nie beda chcieli potanczyc to zeby popatrzec beda sie musieli poprzemieszczac. a z tego co widac to ta twoja sala z 2 czesciami wcale nie jest jakos specjalnie odzielona praktycznie tylko 1 rzad stolików jest zasłoniety. Ja na twoim miejscu naprawde bym sie nie martwiła i została przy 1 opcji tymbardziej ze juz ja masz zamówioną, choc rzeczywiscie moze te obawy wynikaja z waszego przyzwyczajenia do jednego typu sal.
Trudny wybór... a co sądzicie o sali drugiej? zdjęcie przedostatnie i ostatnie?
Stary 2008-06-12, 13:39   #1811
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
Trudny wybór... a co sądzicie o sali drugiej? zdjęcie przedostatnie i ostatnie?
Rozumiem ze w 2 sali stoliki gosci sa rozstawione po scianach a taniec na srodku??
Stary 2008-06-12, 13:42   #1812
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Rozumiem ze w 2 sali stoliki gosci sa rozstawione po scianach a taniec na srodku??
Tak. I jest scena zamiast podestu, czego na zdjęciach niestety nie ma.
Stary 2008-06-12, 13:43   #1813
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
Zielony Motylku pisałaś coś wczoraj ze podoba cie sie również suknia Migela. Pisałam do salonu i są 2 opcje tej sukni z trenem lub bez i w 2 kolorach śnieznobiała i ecru. Jest na halce z kołem no ale to widac na zdjeciu. Mam nadzieje ze ci cos te wiadomosci pomogą. Pozdrawiam
dzięki wielkie za te informacje a nie wiesz ile ta sukienka kosztuje?
Cytat:
Kurcze, chciałabym suknie na kole, ale nie wiem czy nie wyglądałabym głupio. Jestem niska (158) i przy moim TŻ (186), który jest chudy wyglądałabym chyba śmiesznie w takiej dużej sukni. Napiszcie co o tym sądzicie.

Wczoraj w nocy miałam bardzo płytki sen. Nie wiem czy zdarza Wam się, taki sen, że wydaje się, że w ogóle nie śpicie całą noc, ale jednak śpicie. Ja tak czasem mam, jak po południu przysnę, to w nocy mogę mieć problem. No i śnił mi się koszmarek taki, widać przeraża mnie trochę ta część - idę do ołtarza i potykam się o własną suknię, potem druga wersja była, że zgubiłam buta jak kopciuszek. No nie wiem, na szczęście kościół, w którym chcemy się hajtnąć, jest bardziej szeroki niż długi, więc jest mniejsze prawdopodobieństwo, że coś po drodze mi się stanie
myśle, że nie wyglądałabyś głupio, jestem tego samego zdania co baja_86 jeśli nie wybierzesz bezy te koło nie będzie aż takie ogromne zresztą wszystk okaże się na przymiarkach
też mam czasem taki płytki sen i jest to straszne, bardzo tego nie lubie..

Cytat:
Ta z łukami to ta zamówiona, składająca sie z dwóch części
No to nie jest tak źle Sale nie są całkowicie odgrodzone od siebie więc myśle, że nie byłoby większego problemu, a ludzie jak postoją chwilke na oczepinach to nic im się nie stanie

Cytat:
Dzięki
mam te same obawy, ale nie wytrzymam do początku roku napewno
Stary 2008-06-12, 13:51   #1814
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
(...)
No to nie jest tak źle Sale nie są całkowicie odgrodzone od siebie więc myśle, że nie byłoby większego problemu, a ludzie jak postoją chwilke na oczepinach to nic im się nie stanie
(...)
Tu już nie chodzi o samą zmianę, bo byliśmy oglądać już tamtą i pan dał nam czas do soboty. I jeżeli tylko tamta ma być lepsza to zmieniam bez wahania, tylko że sama sie już pogubiłam. Jutro jedziemy jeszcze do zamówionej i zmierzymy parkiet. Wiem wariatka ze mnie.
Stary 2008-06-12, 13:56   #1815
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Tu już nie chodzi o samą zmianę, bo byliśmy oglądać już tamtą i pan dał nam czas do soboty. I jeżeli tylko tamta ma być lepsza to zmieniam bez wahania, tylko że sama sie już pogubiłam. Jutro jedziemy jeszcze do zamówionej i zmierzymy parkiet. Wiem wariatka ze mnie.
Krejzolek Trudno powiedzieć patrząc tak na zdjęcia. Na pewno podejmiecie słuszną decyzję
Stary 2008-06-12, 13:58   #1816
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki wielkie za te informacje a nie wiesz ile ta sukienka kosztuje?

myśle, że nie wyglądałabyś głupio, jestem tego samego zdania co baja_86 jeśli nie wybierzesz bezy te koło nie będzie aż takie ogromne zresztą wszystk okaże się na przymiarkach
też mam czasem taki płytki sen i jest to straszne, bardzo tego nie lubie..

mam te same obawy, ale nie wytrzymam do początku roku napewno
No w zadnym z salonów z ktorymi sie kontaktowałam nie chcieli mi powiedziec ile ona kosztuje. Ale jedna z dziewczyn napisała mi, ze jak ja mierzyła to kosztowała 1800zł. Mysle ze jest to jak najbardziej prawdopodobne bo sama szukalam sukien tej firmy po roznych aukcjach i serwisach slubnych, sklepach internetowych bo tam czasem dziewczyny sprzedajac uzywane pisza ile suknia kosztowała w salonie i suknie madame zaręba wahaja sie tak ok 1700-2400 z tego co zaobserwowałam poza jedna nie pamietam nazwy ale nie migela ktora kosztowała 3000. Oczywiscie to tylko moje obserwacje nie jawne wiadomosci z salonu bo te nie chca podawac cen zawsze pisza czy mowia ze cena dostepna w salonie;/
Stary 2008-06-12, 14:18   #1817
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczynki, świeże informacje cenowe z salonu Antra ( http://antra.pl/ ):

Kalina - 1680 zł
Matylda - 1860 zł
Oriana - 2000 zł
Klara - 1640 zł
Nobi - 1200 zł

Wypytałam się tylko o te modele, które mi się podobały
Piękne sukienki,szkoda tylko że tego salonu nie ma w Poznaniu;(
Moje faworytki to suknie z kolekcji linea raffaelli-ale przyznam ,że są troche za drogie,poza tym salon znajduje sie w stolicy,więc jak dla mnie odpada.Ale w Poznaniu też znalazłam kilka fajnych salonów

Nie było mnie tu przez dwa dni ,bo spędziłam je w łóżku.Miałam jakiś niewyjaśniony ból po prawej stronie brzucha Pojechaliśmy do szpitala ,ale w Irlandii opieka medyczna jest jeszcze gorsza niż w Pl Spędziłam tam 11 godzin na izbie przyjęć oczekując na lekarza.Porobili mi badania,wykluczyli zapalenie wyrostka ,a ból wciąż nie ustępował.Prawdopodobnie był to ból jajnika albo kolka nerwowa.Na szczeście leki które dostałam pomogły mi i teraz już czuję się lepiej.
To były najgorsze chwile w moim życiu,już wyobrażałam sobie najgorsze
Dzięki Bogu za dwa tygodnie jadę do Polski,to porobię wszystkie badania.Bo tutejszym lekarzom jakoś cięzko wierzyć....Po tym co się stało jeszcze bardziej tęsknię za domem

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-12, 14:23   #1818
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość

Nie było mnie tu przez dwa dni ,bo spędziłam je w łóżku.Miałam jakiś niewyjaśniony ból po prawej stronie brzucha Pojechaliśmy do szpitala ,ale w Irlandii opieka medyczna jest jeszcze gorsza niż w Pl Spędziłam tam 11 godzin na izbie przyjęć oczekując na lekarza.Porobili mi badania,wykluczyli zapalenie wyrostka ,a ból wciąż nie ustępował.Prawdopodobnie był to ból jajnika albo kolka nerwowa.Na szczeście leki które dostałam pomogły mi i teraz już czuję się lepiej.
Dzięki Bogu za dwa tygodnie jadę do Polski,to porobię wszystkie badania.Bo tutejszym lekarzom jakoś cięzko wierzyć....Po tym co się stało jeszcze bardziej tęsknię za domem
Bidusia
Koleżanka też miała takie bóle. I też jej wszystko badali i wykluczali, i zapalenie wyrostka i jajnik, a okazało się że coś z nerkami miała. W moczu znaleźli jakąś bakterie. Jakieś tam zapalenie, podleczyła się i jest ok.
Stary 2008-06-12, 14:24   #1819
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
Piękne sukienki,szkoda tylko że tego salonu nie ma w Poznaniu;(
Moje faworytki to suknie z kolekcji linea raffaelli-ale przyznam ,że są troche za drogie,poza tym salon znajduje sie w stolicy,więc jak dla mnie odpada.Ale w Poznaniu też znalazłam kilka fajnych salonów

Współczuje Ci i znam Twój ból. Tez mieszkam z TZ w Irlandii i kilka tygodni temu cos mu strzykneło w kregosłupie niemiłosierny ból ograniczona ruchowosc poszlismy do przychodni a tam zadnego skierowania na badania nic dostał 2 fiolki jakis przeciwbolowych 2 tyg zwolnienia powiedzieli mu ze jak nie przestanie przez te 2 tyg to przyjsc jeszcze raz dadza mocniejsze leki. Zenada jak mozna dawac leki nie znajac przyczyny bólu. Na szczescie dla mojego TZ ból ustał. W Pl w najzwyklejszej przychodni dali by sierowanie na przeswietlenie a tu no coz jest inaczej nigdzie nie jest idealnie.
Stary 2008-06-12, 14:53   #1820
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Współczuje Ci i znam Twój ból. Tez mieszkam z TZ w Irlandii i kilka tygodni temu cos mu strzykneło w kregosłupie niemiłosierny ból ograniczona ruchowosc poszlismy do przychodni a tam zadnego skierowania na badania nic dostał 2 fiolki jakis przeciwbolowych 2 tyg zwolnienia powiedzieli mu ze jak nie przestanie przez te 2 tyg to przyjsc jeszcze raz dadza mocniejsze leki. Zenada jak mozna dawac leki nie znajac przyczyny bólu. Na szczescie dla mojego TZ ból ustał. W Pl w najzwyklejszej przychodni dali by sierowanie na przeswietlenie a tu no coz jest inaczej nigdzie nie jest idealnie.

No niestety.Tutaj wszystko bagatelizują Dobrze że akurat jadę na urlop to się przebadam
W jakim mieście mieszkasz???

szafa

Stary 2008-06-12, 15:01   #1821
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
strippi to jest z dirty Dancing, tez mi sie strasznie podoba
ja jak narazie mysle nad Kancelaria - Zabiore cie wlasnie tam
to jest z uwierz w ducha :d
kancelaria tez piekne

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość

cio do piosenki..co myslicie o piosence z filmu 'Uprowadzenie Agaty' : wielka milosc??
bo to jest piosenka ' moja i tz' taka nasz wspolna pierwsza i wlasnie mysle o tej na pierwszy taniec??
tez fajna ta pioseneczka jest przypomina mi mojego byłego D:

Cytat:
miałam o to samo dziś pytać, bo wczoraj z TŻ'tem wybraliśmy naszą :
http://virusek.wrzuta.pl/audio/gmVwb...es_blisko_mnie
Kukulska i Piasek - Jesteś blisko mnie
CUDOWNA PIOSENKA!!

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
A jeszcze piosenka. Myśmy bardzo chcieli piosenkę Bez Ciebie nic - Kiliańskiego i Kayi. - ona fajnie brzmi jak jest kobieta i facet, a nasz zespół to sami panowie (oj bardzo ciężko było nam znaleźć jakiś normalnie grający zespół na nasz termin) I jak na razie stanęło na Zabiorę cię właśnie tam. Ale gdzieś koło października mamy sie z nimi spotkać i wszystko raz ustalić.
tez ladnie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
MY jeszcze nie mamy i kompletnie nie mam pomysłu, czy będziemy tańczyć układ czy normalnie. Wczoraj ominęliśmy jedno spotkanie kursu tańca, bo TŻ był w pracy( myślałam, że sama się z kimś zabiorę, bo to do innego miasta, ale niestety nie wypaliło i mamy braki w krokach, a za tydzień są już ostatnie zajęcia. Jeśli pójdziemy na II i III stopień to może zatańczę układ, a tak to nie chcę robić sobei obciachu:P
anuulka na pewno dacie czadu

Cytat:
myślę, że zespól nie będzie miał obiekcji, mniej dla nich roboty bo uczyć się utworu nie muszą.
no tylko znowu sprzet grajacy trzeba kombinowac
Stary 2008-06-12, 15:05   #1822
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
No niestety.Tutaj wszystko bagatelizują Dobrze że akurat jadę na urlop to się przebadam
W jakim mieście mieszkasz???
Też lecimy na urlop za 2 tygodnie juz sie nie moge doczekac poprostu, pobuszuje po salonach obejrze wreszcie to co z takim zapałem ogladam tylko na necie. Mieszkam w Carlow.
Stary 2008-06-12, 15:12   #1823
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Też lecimy na urlop za 2 tygodnie juz sie nie moge doczekac poprostu, pobuszuje po salonach obejrze wreszcie to co z takim zapałem ogladam tylko na necie. Mieszkam w Carlow.
zazdroszcze wam urlopow...my niestety cale wakacje w pracy ;/
Stary 2008-06-12, 15:21   #1824
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też nie mogę się doczekać Lecę teraz na parę dni- na ślub znajomych ,a potem w lipcu na dłuzej.Rowniez chcę zacząć przymierzać sukienki,ale nie wiem czy zdecydować się na kupno tyle miesięcy przed ślubem?
Poźniej nie wiem kiedy bedę w Polsce.A 3 miesiące przed może być za poźno...Co o tym myślicie?

szafa

Stary 2008-06-12, 15:43   #1825
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też nie mogę się doczekać Lecę teraz na parę dni- na ślub znajomych ,a potem w lipcu na dłuzej.Rowniez chcę zacząć przymierzać sukienki,ale nie wiem czy zdecydować się na kupno tyle miesięcy przed ślubem?
Poźniej nie wiem kiedy bedę w Polsce.A 3 miesiące przed może być za poźno...Co o tym myślicie?
Najlepiej idz do salonu i zapytaj. Ja mam slub w lipcu 2009 a suknie planuje zamowic grudzien styczen jak bede w polsce na swieta nawet ta data wydaje mi sie za wczesnie ale pozniej bede w pl dopiero w maju wiec mogłabym juz nie zdazyc a nie chce sie narazac na niepotrzebny stres ze cos sie opuznia . Pani w jednym z salonów powiedziała ze jesli chce polska suknie to tak 2-3miesiace na nia sie czeka ale jesli jakas zagraniczna to srednio 3-4 a na niektore modele czeka sie tez i 5 miesiecy. Poza tym jesli twoja waga jest stała nie ulega skokom nadmiernym to mozesz zamówic wczesniej i wszsytko powinno byc w porzadku. Ja jeszcze chce schudnac zanim zamowie suknie i pozniej bede sie modlic zeby wage utrzymac
Stary 2008-06-12, 16:02   #1826
śliweńka
Zakorzenienie

Tak czytam wypowiedzi i myślę sobie że to już za rok a w zeszłym roku to pisano nam na tym wątku że za wcześnie że 2 lata a teraz o maj gad już za rok

sukienki oglądam ale co chwile zmieniam zdanie ale wkleję swoje typy już i bukietów też

na początku upierałam się przy jednej i ostatecznej ale kobieta zmienną jest

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-12, 16:05   #1827
śliweńka
Zakorzenienie

kolejne zdjęcia moich typów wszystkie z neta

a co do podróży poślubnej chcę jechać tam gdzie TŻ wybierze bo w końcu w małżeństwie trzeba iść na kompromis ale TŻ marzy się zobaczyć piramidy choć Egipt jest teraz na topie to i tak chcemy jechać w takie miejsce gdzie we wrześniu będzie jeszcze gorąco

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-12, 16:36   #1828
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Jaga, to ja trochę nie rozumiem... Pisząc o czymś, chyba jesteś świadoma, że pewnie ktoś się do Twoich słów ustosunkuje... A forum chyba po to jest, żeby rozmawiać...
ALe ja wlasnie pisze po to by ustosunkowac sie do tego co pisze a nie po to by na podstawie moich postow analizowac moja osobe... Tylko o to mi chodzilo. I juz zakonczmy ten temat.

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
przede wszytkim baja gratuluje jestem z Ciebie dumna wiedzialam ze sobie poradzisz

po drugie witam wszytkie nowe panny mlode gratuluje decyzji o slubie

po trzecie jaga zle mnie zrozumialas.. mowienie - wydaje mi sie - moim zdaniem to tylko moje pdczucia jestem bardzo wylewna i mowie o tym oczym mysle... i bardzo Cie lubie bo wiesz czego chcesz czasem poprostu inaczej bym sie zachowala i moze dlatego moje wypowiedzi sa troche ostre... a takpozatym to dziekuje za stokrotki tak masz racje uwielbima je buzial
(nieumiem znalesc kwiatkow w kolorze fuksji chyba jestem facetem bo az tak zaawansowanych kolorow nierozrozniam jak cos znajde to Ci podaruje

pozatym sliczne bukiety powlejalyscie.. ale w moim serduchu nadal kroluje ten co wkleila jaga

dzis mialam 2 egzamy i 3 zaliczenia z wszystkiego 5
Oj, Martus, wiem, ze nie chcialas nie urazic (ja Ciebie z reszta tez) i wiem, ze jestes bezposrednia co w Tobie podziwia i dlatego nie mam Ci tego za zle. Ja Ciebie z reszta tez lubie i dlatego wkleilam bukiecik, ktory mnie urzekl ma maxa. A rzadko sie to trafia...

Bukiety w kolorze fuksji wkleila juz anuulaa (to te dwa pierwsze przed tymi z czerwenia. ), a ja szukam polaczenia storczykow z rozami w kolorze fuksji. Cos takiego dokladnie mam na mysli Pierwszy to taka kula a drugi to wiszacy. No i mam dylemat, bo oba mi sie podobaja...
Załącznik 1536121 Załącznik 1536128

Ja jeszcze nie wiem jaki utwor wybierzemy na pierwszy taniec. Mam kilka opcji. - "Moon river" i "walc z Nocy i dni" Oczywiscie mamy zamiar pojsc zapisac sie w sierpniu na kurs tanca towarzyskiego, by sie troszke podszkolic. Chociaz jak ostatnio ogladalam jeden z programow o tancu to wizualnie spodobala mi sie rumba. Mam pytanie do dziewczyn, ktore tancza. W jakich butach tanczycie na takich kursach?

Ech, piekne te wasze sale. A ja swojej nadal jeszcze ni widzialam. Na sylwka bedziemy miec tam zaproszenie, ale do tego sylwka jeszcze kupa czasu.

Macie juz pomysly na fryzury i makijaze? Ja ostatnio obmyslilam, ze chce fryzure a'la lata '50 z kokiem hiszpanskim i makijaz z tamtych lat. Alez mam wymagania...

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-12, 16:56   #1829
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
Ja Cie rozumiem Sala to ważna sprawa i nie dziwie się, że chcesz by była idealna mam nadzieje, że obojętnie którą wybierzesz to Wy i Wasi goście będziecie się na niej rewelacjnie bawić

Cytat:
No w zadnym z salonów z ktorymi sie kontaktowałam nie chcieli mi powiedziec ile ona kosztuje. Ale jedna z dziewczyn napisała mi, ze jak ja mierzyła to kosztowała 1800zł. Mysle ze jest to jak najbardziej prawdopodobne bo sama szukalam sukien tej firmy po roznych aukcjach i serwisach slubnych, sklepach internetowych bo tam czasem dziewczyny sprzedajac uzywane pisza ile suknia kosztowała w salonie i suknie madame zaręba wahaja sie tak ok 1700-2400 z tego co zaobserwowałam poza jedna nie pamietam nazwy ale nie migela ktora kosztowała 3000. Oczywiscie to tylko moje obserwacje nie jawne wiadomosci z salonu bo te nie chca podawac cen zawsze pisza czy mowia ze cena dostepna w salonie;/
a no w to w sumie nie źle ja tak wlaśnie do ok. 2000 chciałabym coś znaleźć

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Macie juz pomysly na fryzury i makijaze? Ja ostatnio obmyslilam, ze chce fryzure a'la lata '50 z kokiem hiszpanskim i makijaz z tamtych lat. Alez mam wymagania...
fryzure mam coś zbliżonego do tego co wkleiłam w załączniku, a jeśli chodzi o makijaż to jakiś delikatny, ale nic więcej na ten temat jeszcze nie myślałam
Stary 2008-06-12, 17:10   #1830
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
fryzure mam coś zbliżonego do tego co wkleiłam w załączniku, a jeśli chodzi o makijaż to jakiś delikatny, ale nic więcej na ten temat jeszcze nie myślałam
Ladna, tylko nie do moich wlosow. Pewnie gdyby moje wlosy byly podatne na krecenie to nad taka fryzurka tez bym sie zastanawiala, ale niestety. Po 5 minutach od nakrecenia sa proste jak druty i nic na nie nie dziala, czy to mozna pianka czy lakier, czy wszystko razem. Sa za ciezkie i z racji tego musze brac jakies proste fryzury, w sensie, ze upiete wszystkie...

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości