![]() |
#4831 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Psychiatra
dziewczyny a ja znow mam otwarta furtke mam wyslac cv i nie chce wyslac bo sie boje ze mnie zaprosza na rozmowe a ja juz boje sie ze sie do tej roboty nie nadaje ze to za wyskie rogi dla mnie- to o staz chodzi
i odrazu czarne mysli i znaja zycie znow nie wysle tego pieprzonego cv i dalej w domu z niczym bede siedziec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4832 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4833 |
Raczkowanie
|
Tak mnie to zdenerwowalo, ze nie wiem kiedy mi przejdzie.Mam go gdzies.Sorry za slownictwo ale jak mam nerwy to poprostu nie moge wytrzymac.
Jak on tak mogl, o taka glupote?on wydal dzis na paliwo 86 euro a 1 euro mu bylo szkoda dla zony wydac, nie moge w to uwierzyc, boli mnie to, co on sobie wyobraza.
#4834 |
Zakorzenienie
|
cos co w mojej nerwicy jest na porzadku dziennym mam czarna wizje mojej przyslosci i nie wierze w siebie a do tego mega dobre ambicje
znalzlam miejsce na staz fajna fucha nie w moim miejscie co jest orzeszkoda bo musze meic kase na przeprowadzke chocby na pol roku mniejsza o to kazali mi wyslac cv potem mam wizje ze zaprosza mnie na rozmowe- gdzie nie mam doswiadczenia bo jeszcze na zadnej nie bylam!!! a to prestizowa firma... nie chce wiec wyyslac cv bo boje sie ze potem zaatakuja mnie moje mysli natretne i gowno wyjdzie ,nie pojade na rozmowe! boje sie ze za slab ajestem nawet na ten staz ze nie dam rady ![]() ![]() ![]() ![]() Lena wyslac moge ale boje sie ze bedzie to co w marcu ze nie pojde na rozmowe... |
![]() ![]() |
![]() |
#4835 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może i nie chcę być sama,ale się do tego nawet przed sobą nie przyznaję. Raz już się nadziałam na takiego,co działał na mnie jak magnes,nikogo takiego już nie spotkam,a tamten co mnie zaczepił na pewno go nie przypominał. Cytat:
Ale się nie bójcie,nie jestem taka "miła" dla każdego ![]() ![]() Cytat:
![]() Dzieci nie chcę mieć,za mąż wychodzić też nie chcę,a może nie dorosłam jeszcze do posiadania połówki ![]() Dzisiaj czekam na autobus,sama na przystanku,podchodzi pijak do mnie i gada coś tam,że ten nie dobry,tamten nie dobry(o facetów chodziło),a co tak siedzę(chyba na autobus czekam,nie?),oczywiście zaczął mi prawić jaka to piękna jestem(tak samo jak białe myszki widzi)itp. Naraz pyta się:"Masz chłopaka?",ja skinęłam głową,że tak,a on się wydarł:"No to czego jeszcze chcesz?!" ![]() Nie wiem o co chodziło,przecież nie mówiłam że coś chcę ![]() Cytat:
![]() Obraź się,dopóki Ci tej czekolady nie przyniesie! ![]()
![]() |
#4836 |
Zakorzenienie
|
noi rycze :/ nie wiem co robic nerwica gora ,a pragnienia pozostana pragnieniami nie wysle tego sgloszenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4837 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4838 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kliknij i już,jak się coś nie powiedzie to trudno,bedziesz wiedziała już na przyszłość czego unikać i jak się zachowywać,żeby następnym razem się powiodło. My tu wszyscy w Ciebie wierzymy,pamiętaj ![]()
![]() |
#4839 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4840 |
Zakorzenienie
|
Brook chodziło chyba o marzec tego roku,kiedy nie poszła na rozmowę.
#4841 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
#4842 |
Zakorzenienie
|
tak dokladnie
i dlatego znow nie wiem co robic jak wysle to znow bedzie zaproszenie na rozmowe a dla mnie to przszkoda z powodu mysli ze nie dam rady ze jestem gorsza od innych bo brzydsza a ludzie wola atrakcyjnych ludzi i ze sie zbalznie na rozmowie a jak nie na rozmowie to w czasie stazu ![]() czuje sie ze ja jestem stworzona do zwyklej pracy a nie tej z moich marzen ambitnej i ciekawej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4843 |
Zakorzenienie
|
Brook, wyslij cv, idz na rozmowe... byc moze tej pracy nie dostaniesz, ale nastepna rozmowa w innej firmie juz pojdzie latwiej - wiem co mowie
![]() Mnie tez jest ciezko, myslalam, zeby od wrzesnia zaczac rozgladac sie za jakas robota... niedawno dostalam luzna propozycje pracy - warunki prawie idealne, wykorzystywalabym swoje zdolnosci itd... Tyle ze to bylo tak luzno rzucone, babka powiedziala, ze sie zapyta "wyzej" czy to aktualne itd... i na tym stanelo... w piatek minie tydzien, a ja nic wiecej nie wiem i strasznie boje sie isc i jej zapytac czy wie juz cos wiecej. Z jednej strony pokazalabym, ze mi zalezy, z drugiej, ze sie narzucam... a skoro mi zalezy, to mozna mi zaoferowac nizsza pensje? A w glowie juz wizualizacje jak byloby fajnie i wogole... Boje sie, ze bede sie tak napalac na ta robote, a potem jak zwykle przyjdzie ta wiadomosc "niestety, nikogo nie potrzebujemy, ale jakby co to bedziemy pamietac" :/ Dzis moj synek dostal przydzial do zerowki i okazalo sie, ze rozdzielili go z jego najlepsza kumpelka... Razem z jej mama probowalysmy cos zadzialac u szkolnej dyrektorki, ale zostalysmy zbyte farmazonami. No i teraz nie wiem, jak te dzieciaki to przezyja, bo jak sie tydzien nie widza, to juz za soba placza... Pewnie bedzie dobrze, pewnie sie tylko zamartwiam.... PS. Brook "sprzedaj koze" - postaw sie w mojej sytuacji. Jestem w obcojezycznym kraju, jedyna praca do jakiej sie nadaje to biuro. A obecnie mam wrazenie, ze nawet na sprzataniu bym sobie nie poradzila, nie mowiac o obowiazkach biurowych w obcym jezyku ![]()
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
![]() ![]() |
![]() |
#4844 |
Zakorzenienie
|
ale mnie odrazu mysli katuja
ze to za wysokie progi dla mnie - znana firma prostizowa,splenienie marzen ![]() mam ochote pojsc odrazu po jakies narkotyki( nigdy nie cpalam ![]() i dalej nie wiem co robic wyslac czy nie- wysle to moga zaprosic na rozmowe a tam boje sie ze sie skwasze nie bede znac odpowedzi na pytania jego i ze mi przygada ze chyba pomylilam miejsca... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4845 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() PS. Ja tez po przyjezdzie tutaj myslalam, ze szukanie pracy w biurze jako pierwszej pracy w UK to "za wysokie progi". A jednak znalazlam i to za pierwszym podejsciem. I nawet (z moim srednim angielskim) wrzucili mnie dodatkowo na szkolenie do call centre... nie powiem, w szoku bylam. Ale coz, pieknie bylo, ale sie skonczylo - musialam zrezygnowac. Po kilku miesiacach, gdy moglam wrocic do pracy - tej juz nie bylo. Przeszlam setki wyslanych CV, kilkadziesiat rozmow kwalifikacyjnych - i nic. Poddalam sie. A teraz musze znow pracy szukac. I nie wiem co bedzie.
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4846 |
Zakorzenienie
|
najgorzej ze te mysli mnie teraz atakuja ,nawet nie wiem co ja bym tam miala mowic ,boje sie ze nie bede przygotowana na jakas odpowiedz i co wtedy odpowiedziec bede miala?
te mysli tak mnie zniecheca bym pozla ruch do przodu ![]() pracowac to pracuje w niemczech po znajomosci u szefa rodzicow nie musialam nawet o nai zabiegac ![]() poza tym jest sens isc na rozmowe jak staz moge odbyc dopiero od pazdziernika? |
![]() ![]() |
![]() |
#4847 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4848 |
Zakorzenienie
|
ja sie boje ze na rozmowie mi powie ze bede miec taki a taki zakres obowiazkow a co jest to bedzie dla mnei za duzo albo ponad mnie ?
poza tym znow mysl ze to zbyt prestizowa firma jak dla mnie |
![]() ![]() |
![]() |
#4849 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jasne, ze mozesz trafic na jakis nienormalny przypadek, ale zazwyczaj stazysci traktowani sa bardziej "ulgowo" - dasz rade ![]() Poza tym - trzeba urzeczywistniac swoje marzenia ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4850 |
Zakorzenienie
|
Chwile nie bylo mnie,a tu tyle napłodzone..
![]() ![]()
#4851 | |
Zakorzenienie
|
mnei zycie nauczylo ze przegrywamz marzeniami tez od dziecka jezdzilam konno chcialam kupic wlasnego i pracowac w stadninie
wyszlo na to z o d lat nie jezdze i tylko na konie patrze w tv ![]() przeczytalam te pytania w necie na rozmowe kwalifikacyjna ale na niektore nie znalabym odpowiedzi np to: Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4852 |
Wtajemniczenie
|
Brook jak się nic nie robi tylko rezygnuje to wiesz, nic dziwnego że się przegrywa z marzeniami.
#4853 |
Zakorzenienie
|
Brook nie podchodz tak do tego.... Ja w dziecinstwie chcialam zostac zakonnica - i popatrz co ze mnie wyroslo
![]() Dzieciece marzenia to jedno a dorosle zycie to cos zupelnie innego. A my tu rozmawiamy o naszych obecnych marzeniach a nie tych z dziecinstwa. Ja np. dzis poszlam do tej babki zapytac sie czy juz cos wie. Na razie nic nie wie, ale mnie poinformuje jak sie dowie... No, ciekawe, ciekawe...
![]() ![]() |
![]() |
#4854 |
Zakorzenienie
|
dalej nie wyslalam CV- boje sie rozmowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4855 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4856 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie dzis zle. Telepie mnie tak, ze ledwo w klawisze trafiam. Juz nie wiem co mytslec i co robic. Pamietacie jak pisalam o tej mojej przyjaciolce, co mi wielkie swinstwo zrobila? Tym razem odezwala sie do mojego TZ (oni sie duzo dluzej niz ja ich znam, wiele lat sie przyjaznili, az do tamtej sytuacji, kiedy swiat sie zawalil). Wiecej moge tylko na PW napisac, albo na naszych pogaduchach jutro... moze juz ochlone, bo na razie to plakac mi sie chce.... (chociaz moj TZ jest calkowicie w porzadku)
|
![]() ![]() |
![]() |
#4857 |
Zakorzenienie
|
witcha nie znamy sytuacji wie cnie wiem co doradzic moze jutro na gg nam opowiesz dokladniej co i jak
laski czekam z wyslaniem CV do wtorku kiedy to terapie bede miec- czy nie bedzie nie ladnie jak wysle CV po tygodniu czasu? czy pomysli ze jestem niepowazna? |
![]() ![]() |
![]() |
#4858 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spoko, radze sobie. Najpierw lazilam po domu i bluzgalam na czyms swiat stoi (byly tam tez i grozby karalne pod jej adresem - moze udalo mi sie ja przeklac? ![]() ![]() I tylko synek mi sie dziwnie przyglada, bo to rzadki widok - mama z wielkimi sluchawkami na uszach, wyjaca w nieboglosy piosenki ![]() PS. Oby sie to nie odbilo na jego psychice, bo ja ani sluchu ani glosu do spiewania nie mam ![]()
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. Edytowane przez witchwq Czas edycji: 2008-06-12 o 14:38 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4859 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4860 |
Zakorzenienie
|
Nie, luzik nie... Po prostu staram sie dac upust moim emocjom, zeby czasem kogos nie zamordowac. Gdyby nie to, ze za 15 minut musze isc po corcie do szkoly to pewnie bym wyla te piosenki i ryczala przy tym. Ta dziewczyna naprawde przegiela pale. Myslalam, ze bylabym w stanie przejsc obok niej obojetnie na ulicy. Ale chyba sie mylilam, skoro na wiesc o tym, ze rozmawiala z moim TZ tak mnie trzeplo? czyli mi nie przeszlo? 3 lata minely... A dzis czuje, jakby to bylo wczoraj...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.