|
|
#3871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 4
Nie wiem czy coś widać, bo z zimna trzęsły mi się ręce
no i musiałam poobcinac, żeby się zmieściło, ogólnie kurtka prezentuje się tak, mam 168cm, rozmiar ś, ściągnęłam ją sobie trochę tymi sznureczkami, żeby jakoś bardziej kształtna się wydawała..A uczulenia ostatnio dostałam na dłoniach od podmywania się tantum rosa - "tam" nic się nie działo, a ręce piekły, swędziały, w końcu skóra się łuszczyła :/ IMAG0558~4.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
"Przeszłości nie da się zmienić, ale przyszłość wygląda całkiem nieźle. Jest pełna nieskończonych możliwości." Nasza Niunia 13.03 Edytowane przez Ojoanna29 Czas edycji: 2017-11-08 o 10:23 |
|
|
|
#3872 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3873 |
|
Zakorzenienie
|
Ja co prawda nie mam ciazowki ale mam zwyka parke zimowa z h&m i jest super. Sznureczki tez sa do sciagania, a mysle, ze az tak wielkiego brzucha miec nie bede i spokojnie zmieszcze sie w nia rowniez w marcu
|
|
|
|
#3874 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3875 |
|
Zadomowienie
|
Torrence może z tych pozostałych jabłek zrób drożdżówki? O ile lubicie i chce Ci się bawić z ciastem. Chociaż ryż będzie znacznie szybciej i też pycha.
|
|
|
#3876 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3877 |
|
Zakorzenienie
|
ciąża mi wyżarła mózg ;(
Czekam grzecznie w domku na pana od dezynfekcji. Partner pojechał rano do pracy i zamknął mnie na dwa zamki. Pan puka, a ja nie mogę otworzyć drzwi, męczę się jakoś kombinuję no i dupa nie mogę jednego zamka otworzyć... Dzwonię do partnera, że wyjść nie mogę i w ogóle, tłumaczy mi przez telefon itd. No lipa, nic nie działa. Przeprosiłam pana przez drzwi, żeby jednak do nas zajrzał popołudniu. Jak już mi nie stał pod drzwiami to się zorientowałam, że próbowałam te drzwi otworzyć wszystkimi kluczami, tylko nie tymi od drzwi Na szczęście pan był dwa piętra niżej i się wrócił, ale się nie przyznałam :wstyd: zwaliłam na zacięcie się zamka
|
|
|
|
#3878 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hejo
Poranna i nadrabianie - codzienny rytuał Gratuluje wszystkich cudownych, wczorajszych wieści i zdrowych dzieciaczków No i kciuki za dzisiejsze wizyty Moja w końcu jutro Ja w sumie nie jestem różnorodna bo codziennie wcinam owsiankę na śniadanie ![]() Na samym początku mnie odrzuciło ale po skończeniu trzeciego miesiąca mogę ją jeść znowu Cytat:
Mimo tego i tak tyje szybko i jutro znowu dostane zalecenie od gina, żebym uważała na to co jem i słodycze oddała mężowi Wkurza mnie to bo wcale się tak nie opycham, jem naprawdę w miarę zdrowo i nie wiem czemu tak szybko tyje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mój brzuch był zawsze płaski i to była część ciała, którą zawsze lubiłam, więc dla mnie już teraz jest wielki ![]() Cytat:
Też mam w tym miejscu uczulenie
|
||||
|
|
|
#3879 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ciasto nie problem, TmX wyrobi, mam nawet paczkę suchych drożdży. Chyba upiekę Gdyby nie to, że wczoraj rozmroziłam kurczaka i muszę go przerobić to na pewno ryż z jabłkiem byłby na obiad, nawet na takie coś mam większą chęć. Kurczę w sobotę przyjmujemy gości i potrzeba mi pomysłów na przekąski i jakaś sałatkę żeby nie robić tego samego ciągle... Kiedyś ten temat poruszałyśmy, pamiętam, że padło mnóstwo super pomysłów tylko dlaczego ja wtedy tego nie pozapisywałam
|
|
|
#3880 |
|
Zadomowienie
|
Scarlett, z tym żelazem właśnie pamiętałam, że miałyśmy identyczny wynik
Ja słodyczy nie jem w ogóle. Cholernie boję się, że na tej krzywej mi coś wyjdzie. Stresuje mnie to badanie ![]() Selina, fajna sukienka, taka świąteczna ![]() Pisałyście o suplementach, ja znów zmieniłam na Symvital Mama. W końcu jakiś, który ma i żelazo, i magnez. I nie kosztuje fortuny
|
|
|
|
#3881 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam dzisiaj pypcia na pierogi ruskie
mogą nawet być takie z paczki Idę wykupić OC Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3882 |
|
Zakorzenienie
|
IMG_20171108_105928.jpg
Mój brzuchol 25tydzień +5kg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3883 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3884 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Gorąca woda podrażnia dodatkowo skórę. Cytat:
Ciocia mi dała wczoraj maść z nagietka i smalcu gęsiego ( ) do smarowania i muszę się zapytać jutro gina czy mogę ![]() Cytat:
Cytat:
Sałatka z makaronem, brokułami, tuńczykiem i serem feta też jest pyszna |
|||||
|
|
|
#3885 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj mnie też tak Mąż zamknął z przyzwyczajenia. A ja bardzo nie lubię jak się trzeba otworzyć kluczem od wewnątrz bo się boję co w razie pożaru Cytat:
|
||
|
|
|
#3886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
póki co mieszcze się w stara kurtkę jeszcze, ale to kwestia dni ![]() Dzień dobry, kciuki za dzisiejsze wizyty bo widzę że sporo ich Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3887 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ile wy postów produkujecie! Tak piszecie o napojach w ciąży. Odkąd jestem w domu (koniec października) codziennie obiecuję sobie, że będę piła więcej wody, ale jakoś mi nie idzie. No nic walczę dalej. A z herbat to uwielbiam białą, zieloną i rooibos i codziennie piję ich po kilka... I tak jak kawy poza ciążą nie potrzebowałam wcale, tak teraz 1 filiżanka dziennie, lub raz na dwa dni to mus. I antidotum na ból głowy.
|
#3888 |
|
Zakorzenienie
|
No już długo nie było
|
|
|
#3889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3891 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny który ?
![]() Szopy : https://dotsmylove.pl/produkt/ochraniacz-w-szopy/ Kwadraciki : https://dotsmylove.pl/produkt/ochraniacz-w-kwadraciki/ Szary : https://dotsmylove.pl/produkt/ochraniacz-szary/ Tż wybrał szopy a ja się nie mogę zdecydować
|
|
|
|
#3892 |
|
Zadomowienie
|
Torrence nie martw się, dziewczyny od przekąsek na pewno przypomną
ja na szybko to robię paluchy z ciasta francuskiego z szynką, serem i keczupem. Mało twórcze a idzie pieronem i zazwyczaj znika w 3 min. A tak w ogóle to na dniach trzeba pierniki na święta robić żeby zmiękły do tego czasu.... uwielbiam ten zapach zamknietych piernikow w pudelku ze skórka pomarańczy po otworzeniu jej, o mateczko droga. A w ost dniach ich zdobienie. ☺Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3893 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli tak to on nic nie daje ![]() Cytat:
Muszę kupić nowe opakowanie to zainteresowałam się ![]() Mi kiedyś w aptece babka polecała Ladee Vit ale akurat u mnie go nie było. ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Cytat:
Ale wszystkie ładne ![]() W ogóle jakie ładne rzeczy na tej stronie Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2017-11-08 o 11:34 |
|||
|
|
|
#3894 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
szpinak + burak to bardzo dobre połączenie, kilka razy już robiłam i goście chwalili Edytowane przez robinsonka2 Czas edycji: 2017-11-08 o 11:39 |
|
|
|
|
#3895 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3896 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Cytat:
Wcale nie wyglądasz jak w worku Bardzo ładna !
|
||
|
|
|
#3897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jak fajnie że to taki kontrastowy obrazek, będzie ćwiczyć wzrok
|
|
|
|
|
#3899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też jestem za szopami ![]() Zrobiłam zapas Femibionu, DHA i tych wszystkich moich medykamentów na najbliższe 2 miesiące, w grudniu będzie można skupić się na prezentach, pójdzie tylko 250zł na zastrzyki
|
|
|
#3900 |
|
Zakorzenienie
|
muszka szopy
Dzień dobry. Głowa mi pęka :Kciuki: za dzisiejsze wizyty
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:27.

no i musiałam poobcinac, żeby się zmieściło, ogólnie kurtka prezentuje się tak, mam 168cm, rozmiar ś, ściągnęłam ją sobie trochę tymi sznureczkami, żeby jakoś bardziej kształtna się wydawała..

Zezarlam wczoraj marcinskiego bo akurat trafiłam na niego w Biedronce 

i nadrabianie - codzienny rytuał

tak lekko ponad nadgarstki na obu dłoniach 
mogą nawet być takie z paczki 

) do smarowania i muszę się zapytać jutro gina czy mogę
13.03.2008

ja na szybko to robię paluchy z ciasta francuskiego z szynką, serem i keczupem. Mało twórcze a idzie pieronem i zazwyczaj znika w 3 min.
zamknietych piernikow w pudelku ze skórka pomarańczy po otworzeniu jej, o mateczko droga. A w ost dniach ich zdobienie. ☺