Maturzyści 2009... :) - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-10, 21:18   #1111
sydunia
Zakorzenienie

Dot.: Maturzyści 2009... :)

Cytat:
Napisane przez angelkaa Pokaż wiadomość
u mnei to samo jutro mam do zaliczenia matme chemie historie i pp
musze sie Wam pochwalić, że zdałam dzisiaj egzamin na prawko
ja w piątek mam 3 przedmioty no i gratuluję

Cytat:
Napisane przez ksh Pokaż wiadomość
chęci są najważniejsze Pewnie trafisz na przeceny i upolujesz takie rzeczy, z których później będziesz najdumniejsza
mam nadzieję jestem zła po dniu dzisiejszym i muszę odreagować. w sumie dzisiaj już trochę odreagowywałam

Cytat:
Napisane przez DontSaySorry Pokaż wiadomość
Ja juz probowalam na gadanie, bicie, tlumaczenie, pozwalanie na palenie nawet przy mnie, tylko z ta opcja, ze potem mnie nie dotyka itd...;P ale dzisiaj przesadzil;/ dzwoni do mnie co 5 minut i przeprasza:P

Nuno Gomes? a kto to? o czym wy dziewczyny tu piszecie xDD

Ahhh, przeceny;D kiedy sie zaczynaja:P??
nie cierpię jak ktoś pali nie widzę w tym nic fajnego.
a przeceny muszą się zacząć już teraz
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-10, 21:26   #1112
shewa
Zakorzenienie

Mój TŻ to wogóle przechodzi sam siebie
Palić zaczął rok temu po tym jak sie rozstaliśmy na jakiś miesiąc. I za cholere nie mogłam go namowic zeby przestał, żadne argumenty nie pomagały.
A teraz wyjechał na pół roku a tam:
-scial sie na łyso
-nakupował sobie dresów

Ciekawe jak bardzo sie zmieni przez ten czas bo jak mam z nim tam mieszkac miesiac to musi byc aniołem

Oceny ostatnie dzisiaj wystawione i... dobiłam do 4.0 Jestem z siebie dumna
shewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-10, 21:29   #1113
paula007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sydunia Pokaż wiadomość
to może pójdź prywatnie do laryngologa? bo inaczej może skończyć się czymś poważniejszym
Wiem, wiem, wybieram się.

Cytat:
Za pierwszym razem, wow!
Gratulacje

Cytat:
Ja też nie sikam za typowym latynosem, ale na przykład taki Nuno Gomes jest niczego sobie
Jednak tak czy siak- najlepszy jest Kaka (jak zresztą widać po avatarze ). Koniec, kropka.
Nuno to taki duży chłopiec. Śmieszny

Aaa, to Kaka? No faktycznie, wcześniej nie skojarzyłam.

Ale Majkel jest fajnieeeejszy.

paula007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-11, 07:33   #1114
effectt
Zadomowienie

Dzień dobry Dziewczyny
Dawno mnie tu nie było mam nadzieję, że niczego ważengo, żadnych nowinek nie przepuściłam? U mnie całkiem dobrze o dziwo wczoraj napisałam tą kartkówkę z biologii i dzisiaj zobaczymy tak wogóle to się dowiedzialam, że 2 dziewczyny z mojej klasy też zdają na 4 i dostały do nauczenia się na tą kartkówkę tylko jeden temat a ja cztery i gdzie ta sprawiedliwość pytam się no ale zobaczymy ja tymczasem zbieram się bo do szkoły na 8. Miłego dnia wszystkim!

Świeżynka.
effectt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-11, 14:37   #1115
organizm
Zakorzenienie

Cytat:
u mnei to samo jutro mam do zaliczenia matme chemie historie i pp
Gratulacje!

Jeden dzień mnie nie było a tu tyle napisane..
U mnie nudy w szkole kompletnie nic się nie dzieje..! Oceny wystawione i nikt już lekcji nie prowadzi, ale lepsze to niż nauka Słodki błogie lenistwo, już dawno nie miałam wolnego popołudnia..

Co do palenia, to ja nienawidzę.. Na całe szczęście mój TŻ ma takie samo zdanie na ten temat i nie pali.

Jak ja kocham wakacje..
organizm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-11, 14:41   #1116
beoneself
Zakorzenienie

Ja dzisiaj mam taki ostatni "naukowy dzień"...
Jutro piszę sprawdzian z chemii i biologii.
Z biologii jeśli napiszę na 5, to mam na koniec 5.
Z chemii muszę napisać jakoś na 2, to dostanę na koniec 3. (oby oby oby oby oby)

Cóż, nie wiem jak ja to zrobię, nie mam już siły, po prostu WYMIĘKAM.
beoneself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-11, 15:37   #1117
effectt
Zadomowienie

Dziewczyny mam tą upragnioną 4 z biologii, utrzymałam 3 z matmy i jeszcze mam wystawione bdb z zachowania ! zaczęłam wakacje

Świeżynka.
Stary 2008-06-11, 16:15   #1118
kasiunia0504
Rozeznanie

GG do kasiunia0504

Jakie tu zdolne dziewczyny mamy Gratuluję.

Ja też jakims cudem dobiłam do 4.0 nawet nie musiałam jakoś tak się starać w tym roku coż w końcu to ostatni rok przed istną masakrą to mogę sobie poleniuchować

a co do palenia przez chłopaka to się nie wypowiem, bo go nie mam, ale do palenia w sumie jestem juz przyzwyczajona, 2/3 klasy u mnie pali, ale wiem, że jak chłopak pali to też inaczej...

Fajnie, że zdajecie już prawko, ja jeszcze trochę sie boje, ale moze na pazdziernik się zapisze

P.S Jak wy dużo piszecie, nie nadążam za wami
kasiunia0504 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-11, 18:54   #1119
angelkaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez effectt Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam tą upragnioną 4 z biologii, utrzymałam 3 z matmy i jeszcze mam wystawione bdb z zachowania ! zaczęłam wakacje
gratuluje
a ja dzisiaj jestem okropnie zła! uczyłam sie wczoraj jak ten głupek do 1 w nocy no i napisałam kartkówkę z chemii na 2 i mam 2 3 4 i mi postawiła 2 gdzie inni za takie oceny mają 3 ;/// .. z matmy napisałam na 3 i mam same 4 i 5 i jedną 3 i mi dała .. 3 ( bo zamiast kwadrat to powiedziałam do 2) ;/ .. cały głupi semestr sie starałam na tą cholerną 4 a dała mi 3 ;/ .. i taka własnie jest nauka w tej szkole ;/ .. każą sie uczyć człowiekowi a jak przychodzi co do czego to mają to w d***e ;/ .. tylko udało mi sie zaliczyc z pp na 6 i z historii na 3 jeszcze'tylko' polski
srednia 4.0 myśle, ze nie jest zle

angelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-11, 19:27   #1120
effectt
Zadomowienie

Gratuluję również czyli już prawie wszystko pozaliczane i można się zacząć wakacjować
Co do palenia to ani ja ani TŻ nie palimy. Uważamy, że to świństwo i wogóle zapach z ust nieprzyjemny, a jak ubrania przesiąkają fuj !

Świeżynka.
Stary 2008-06-11, 20:04   #1121
moooniaaaa
Zakorzenienie

A ja już witam wakacje, wszystko pozaliczałam, oceny wszystkie wystawione, dopiero na zakończenie roku wybieram się do szkoły
Oj, ale przerzedzą moją klasę, oj przerzedzą. Z biologii chyba 1/3 klasy ma jedynki nauczycielka nie pozwoliła już poprawiać (jutro mają być wystawione oceny), w ogóle jest strasznie wredna (i stara:P), ostatnio jak dziewczyna zapytała czy może wyjść się wysmarkać to powiedziała, że trzeba było na przerwie Ale z drugiej strony dopiero się obudzili że same kosy z bioli mają,nie wiedzieli w jakiej są sytuacji? Niektórzy mają po 8 jedynek do poprawienia, w porę się obudzili
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-11, 20:09   #1122
sebastianowa :)
Raczkowanie

Oja, ale fajny wątek znalazlam
hej dziewczyny
widze, ze wystawianie ocen juz za nami.. no i za niektorymi kursy na prawo jazdy.
Angelka czy faktycznie ta praktyczna czesc egzaminu jest taka ciezka jak to mnie wszyscy strasza? no i gratuluje oczywiscie.

24.06. kurs na prawo jazdy rozpoczęty
10.10 teoria - ZDANA (1. podejście, 0 błędów)
18.11 praktyka - ZDANE
sebastianowa :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-11, 20:10   #1123
sydunia
Zakorzenienie

ja jestem nie do życia dzisiaj. mam już dość szkoły. próbuję się uczyć teraz na jutrzejszy sprawdzian z maty 2 dni. jeszcze 2 dni. wstrętne 2 dni. a potem wakacje
Stary 2008-06-11, 20:32   #1124
ilo16na
Zakorzenienie

U mnie tez ocenki wystawione
Wiec spie juz spokojnie.
W wakacje ide gdzies do pracy chyba.

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-11, 20:33   #1125
ksh
Zakorzenienie

hej
gratuluję zdanych przedmiotów i pięknych ocen na świadectwach

Ale się dzisiaj u mnie rozpadało Prawie oberwanie chmury. Ale to bardzo dobrze, bo dzisiaj myślałam że zemdleję z tych upałów W szkole już praktycznie żadnych lekcji nie ma, chodzimy tylko po to,żeby razem wyjść na zakupy czy na lody

Mam do Was pytanie
Co kupić koleżance na parapetówę? ona jest w naszym wieku, lubi rzeczy oryginalne, kolorowe, trochę oldschoolowe Nie chcę kupować czegoś bardziej osobistego, bo mogę po prostu nie trafić w gust (lub wystrój pokoju). Myślałam nad ramką na zdjęcie i lusterkiem - kompletem, ale musiałabym pewnie robić na zamówienie, a mam ok 2 tygodni.
e veux seulement oublier
Et puis je fume

ksh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-11, 21:36   #1126
angelkaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sebastianowa :) Pokaż wiadomość
Oja, ale fajny wątek znalazlam
hej dziewczyny
widze, ze wystawianie ocen juz za nami.. no i za niektorymi kursy na prawo jazdy.
Angelka czy faktycznie ta praktyczna czesc egzaminu jest taka ciezka jak to mnie wszyscy strasza? no i gratuluje oczywiscie.
dziękuję czy straszne ? hmm .. jak w miare umie jeżdzić to sie zda tylko trzeba mieć szczęście bo wiele osób oblewa przez kogoś np pieszego, który nagle wychodzi na jezdnie, rowerzystę itp wiele osób jak obleje to bardzo wyolbrzymia tak jak np moja koleżanka stwierdziła, że sie na nią egzaminator uwziął, ze taki straszny i okropny bo jej nie powiedział ze ma nakaz w prawo ;| ..
Ksh myślę że ramka będzie bardzo fajnym prezentem, bo zawsze sie trafi nią w gust a jeśli nie wiesz jaki kolor czy coś to może kup taką szklaną, przezroczystą

Stary 2008-06-11, 22:39   #1127
wszełka
Zakorzenienie

A u mnie oceny mają być wystawione do poniedziałku, a więc jestem w trakcie wielkiego dopytywania itp. Ale za to w poniedziałek po lekcjach odbijemy sobie z klasą na ognisku u koleżanki

Co do prezentu na parapetówkę- myślę, że ramka to dobry pomysł, jakaś w ładnym kolorze, stylu koleżanki będzie fajnym prezentem

Blogowo

"Happiness hit her like a bullet in the head..."
wszełka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-11, 23:24   #1128
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
hej
Mam do Was pytanie
Co kupić koleżance na parapetówę? ona jest w naszym wieku, lubi rzeczy oryginalne, kolorowe, trochę oldschoolowe Nie chcę kupować czegoś bardziej osobistego, bo mogę po prostu nie trafić w gust (lub wystrój pokoju). Myślałam nad ramką na zdjęcie i lusterkiem - kompletem, ale musiałabym pewnie robić na zamówienie, a mam ok 2 tygodni.
a koleżanka nie wspominała może, że brakuje jej czegoś do wystroju pokoju?

ramka ok, ale ja bym kupiła jakąś dużą i wywołała jakieś fajne zdjęcie, niekoniecznie wasze czy jej, tylko jakieś gdzieś znalezione
Stary 2008-06-12, 08:03   #1129
organizm
Zakorzenienie

Gratuluję wszystkim pozdawanych przedmiotów i poprawionych ocen. U mnie już wakacje w pełni, w szkole kompletnie nic nie robimy.. Trochę nudno momentami, no ale lepsze to niż sprawdzian na sprawdzianie Ja w tym roku dobiłam do średniej 4,23.

ksh, co do parapetówki to myślę że ramka to dobry pomysł, ja tam bym się ucieszyła
organizm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-12, 10:42   #1130
paula007
Zakorzenienie

A może duża antyrama z jakimś ciekawym plakatem? Ja bym nie pogardziła.

Dzień dobry wszystkim

paula007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-12, 11:11   #1131
sebastianowa :)
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
U mnie tez ocenki wystawione
Wiec spie juz spokojnie.
W wakacje ide gdzies do pracy chyba.
Tez myslalam nad praca w wakacje, szczegolnie, ze musze oplacic polowe swojego kursu na prawo jazdy, ktory zaczynam juz 24 czerwca ale przeszukujac internet nie znalazlam nic poza roznoszeniem ulotek chyba bede musiala sie przejsc po sklepach i popatrzec czy nie potrzebuja nigdzie pomocy. a Ty masz juz jakies pomysly?

Cytat:

Mam do Was pytanie
fajny pomysl

Cytat:
dziękuję czy straszne ? hmm .. jak w miare umie jeżdzić to sie zda tylko trzeba mieć szczęście bo wiele osób oblewa przez kogoś np pieszego, który nagle wychodzi na jezdnie, rowerzystę itp wiele osób jak obleje to bardzo wyolbrzymia tak jak np moja koleżanka stwierdziła, że sie na nią egzaminator uwziął, ze taki straszny i okropny bo jej nie powiedział ze ma nakaz w prawo ;| ..
dziekuje u mnie w klasie jak narazie zdaly tylko 2 osoby a reszta trafila na chyba tego samego egzaminatora co Twoja kolezanka hehe... a ja sie tak wlasnie zastanawialam jak to naprawde jest z tymi egzaminatorami, czy oni aby naprawde sa tacy zawzieci..

24.06. kurs na prawo jazdy rozpoczęty
10.10 teoria - ZDANA (1. podejście, 0 błędów)
18.11 praktyka - ZDANE
sebastianowa :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-12, 12:46   #1132
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sebastianowa :) Pokaż wiadomość
Tez myslalam nad praca w wakacje, szczegolnie, ze musze oplacic polowe swojego kursu na prawo jazdy, ktory zaczynam juz 24 czerwca ale przeszukujac internet nie znalazlam nic poza roznoszeniem ulotek chyba bede musiala sie przejsc po sklepach i popatrzec czy nie potrzebuja nigdzie pomocy. a Ty masz juz jakies pomysly?

Ja wlasnie roznosze ulotki.
Lekko nie jest i pieniadze takie se ale jak nie bede pracowac to nie bede miala ich wcale.
Ale rozdaje na rynku albo po blokach i przywieszam plakaty.

Boisz sie ulotek?

A od lipca mam pracowac w fabryce-tasma(8 h dziennie przez 6 albo 7 dni ale za to albo wiecej kasy albo wolne w tygodniu)
ALe wyplata normalna jak dla doroslych ludzi-okolo 1000zl na reke.
I tam bym chciala pracowac poltora miesiaca najdluzej,,chce jechac do Wawki do siostry na wakacje.

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-12, 17:52   #1133
Neszikaa
Zadomowienie

Cytat:
Eee To chyba ona sama powinna zauwazyc ten nakaz? Jak moja mama zdawała to egzaminator zostawil drzwi z tylu przymkniete, moja mama nie sprawdzila i na luku sie otworzyly :| i do widzenia.

Do pracy tez bym chciala ale nie jestem do konca pewna czy uda mi sie znaleźć cos innego niz ulotki... bo nie mam 18 lat.
Takes just a touch to drop a stop
On the top of the world.

Wakacje
Neszikaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-12, 19:04   #1134
moooniaaaa
Zakorzenienie

A ja wstyd się przyznać, ale mam strasznego lenia i nie chce mi się nawet myśleć o jakiejś dodatkowej pracy na wakacje Jak pomyślę, że zamiast leżeć plackiem na plaży miałabym siedzieć w pracy to ale mam nadzieję, że niedługo zmienię swoje nastawienie bo wyjazd na sierpień zaplanowany, a ja zamiast oszczędzać to wydaje i wydaje
Ale pochwalę się Wam dzisiejszym zakupem ... zeszytem do angielskiego
Ma na marginesach słownik, czasowniki nieregularne, a na końcu tabelkę z czasami, super sprawa, będzie na następny rok I to za jedyne 8zł. takie cudo
Stary 2008-06-12, 19:34   #1135
angelkaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
A ja wstyd się przyznać, ale mam strasznego lenia i nie chce mi się nawet myśleć o jakiejś dodatkowej pracy na wakacje Jak pomyślę, że zamiast leżeć plackiem na plaży miałabym siedzieć w pracy to ale mam nadzieję, że niedługo zmienię swoje nastawienie bo wyjazd na sierpień zaplanowany, a ja zamiast oszczędzać to wydaje i wydaje
Ale pochwalę się Wam dzisiejszym zakupem ... zeszytem do angielskiego
Ma na marginesach słownik, czasowniki nieregularne, a na końcu tabelkę z czasami, super sprawa, będzie na następny rok I to za jedyne 8zł. takie cudo
oo a gdzie takie cudo kupilas ? fajny zeszycik ale u nas takich niestety nie widziałam ;| ..

Stary 2008-06-12, 19:36   #1136
moooniaaaa
Zakorzenienie

W auchan
Do tego kupiłam 32k. w linię z przodu ze świńskim ryjkiem,a z tyłu z ogonkiem,tak słodki, że nie mogłam się oprzeć
Stary 2008-06-12, 19:39   #1137
angelkaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
W auchan
Do tego kupiłam 32k. w linię z przodu ze świńskim ryjkiem,a z tyłu z ogonkiem,tak słodki, że nie mogłam się oprzeć
hehhe rok szkolny sie kończy a ta zeszyty kupuje :P ... szkoda tylko ze u mnie z mieście jeszcze auchana nie ma ;| .. ale jak dostane prawko to pojade do innego miasta specjalnie po zeszycik ..

Stary 2008-06-12, 20:00   #1138
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
hehhe rok szkolny sie kończy a ta zeszyty kupuje :P ... szkoda tylko ze u mnie z mieście jeszcze auchana nie ma ;| .. ale jak dostane prawko to pojade do innego miasta specjalnie po zeszycik ..
Jakbym usłyszała moją mamę

Jutro idę na biologię zobaczyć ile osób oficjalnie obsadzi Wiem wiem podła jestem, ale sami sobie zasłużyli.\
No i muszę interweniować u wychowawcy bo mi wstawił poprawne zachowanie, a wiem że jak zagadam, dobrze go zakręcę to dobre wstawi (już od marca mnie prowadzi do dyrektorki po upomnienie i doprowadzić nie może) Jak dobrze być kobietą, móc zrobić słodkie oczka, usta w podkówkę i już ma się co chce Swoją droga to mam nadzieję, ze wychowawca nie ma konta na wizażu bo nici z dobrego zachowania
Stary 2008-06-12, 21:57   #1139
beoneself
Zakorzenienie

Nie mam czasu rozmawiać z Wami na bieżąco

Jestem lekko skołowana, bo znowu się muszę uczyć, tym razem chemii. Już ostatni przedmiot. Jeśli nie napiszę na db, to leci mi 2 na świadectwo maturalne, bo mi się chemia w tym roku końcu
Porażka

Nigdy nie dostałam z chemii oceny lepszej niż 3 (i to kiedy ostro ściągałam)...
beoneself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-12, 22:48   #1140
sydunia
Zakorzenienie

nie jestem pewna czy żyję...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości